یه سوال سرعت دانلود اینترنت همراه اول و ایرانسل روی چند کیلو بایته روزا حدودا؟میخوام با لبتاب وصلش کنم
Printable View
یه سوال سرعت دانلود اینترنت همراه اول و ایرانسل روی چند کیلو بایته روزا حدودا؟میخوام با لبتاب وصلش کنم
کلا همه چی بستگی به سیگنال دهی موبایل و منطقه شما داره.
دوست عزیز اینجا انجمن وایمکس هست احتمالا سوال شما درباره سرعت GPRS میشهنقل قول:
شما باید سوالتون رو تو فروم EDGE ایرانسل مطرح کنید
برای ثبت نام طح تخفیف مودم دانشجویی از سایت میشه ثبت نام کرد یا حتما باید بریم نمایندگی؟ موقع ثبت نام انتخاب مدل مودم همچین گزینه ای نداره
معمولا چقدر از زمان ثبت نام طول میکشه تا وصل کنند
سرعت واقعی میدن یا مثل بعضی از شرکت ها پهنای باندو آزاد میزارن؟
من خودم دیشب تا 3 بیدار بودم ولی سرعت بد نبود. یعنی مجانی بود ؟ :)))
البته بهرحال به نظرم خیلی جای بحث نیست. 4 ساعت ارزش بیدار موندن نداره مگه واقعا نیاز داشته باشی !
سلام.
روز 30 شهریور من حجمم تموم شد و یه بسته افزایشی خریدم.
الان 600 مگ از افزایشی مونده و چون اول ماهه، حسابم 3 گیگ شارژ شده.
الان که میخوام استفاده کنم از همون بسته افزایشی کم میشه بعد از ترافیک رایگان؟
نمیشه کاری کرد که بسته افزایشی بمونه و اول ترافیک رایگان تموم شه بعد از اون استفاده کرد؟
سلام دوستان...من چند وقت پیش ثبت نام کردم واسه مخودم..دیشب کد وایمکس و رمز عبورم واسم ارسال شد...بعد رفتم سایت مبلغ چهل هزار واریز کردم...بنظرتون کی میان وصل کنن ؟چندر وز طول میکشه ک بیان؟
متاسفانه نمیشه و بسته ای که خریدین سوخت میشه !نقل قول:
خودشون میگن بین 3 تا 7 روز کاری ،بستگی به شانست داره شاید فردا اومدن شایدم 10 روز ! ولی دیرتر نمیشه معمولانقل قول:
منم دیشب کار داشتم بیدار بودمنقل قول:
داشتم دانلود میکردم گفتم نکنه باید مودمو ساعت 2 ریستارت کنم ریستارت که کردم سرعت خیلی بد شد ! نمیدونم چرا شما این کارو نکردی ؟
امتحان کردین ببینین از حجم کم میکنه یا نه ؟
راستییی
من امروز یه مودم جیبی ثبت نام کردم حظوری با سرعت 2مگ و ترافیک 10گیگ
از مودم مطمِن نیستم بهشون گفتم گفتن که بین 3 تا 1 هفته اگه نارضایتیتونو اعلام کنین کل مبلغ رو بهتون میدن و مودم رو هم پس میگیرن
حالا بیاد ببینیم چیه این جیبی !
اومد یه ریویو میزارم
من مودم جیبی دارمنقل قول:
راضیم ازش