این اگه اشتباه نکنم واسه بروبچ گزینه 2 هستش بصورت آنلاین یعنی باید یوزر پس داشته باشینقل قول:
Printable View
این اگه اشتباه نکنم واسه بروبچ گزینه 2 هستش بصورت آنلاین یعنی باید یوزر پس داشته باشینقل قول:
اشتباه نمیکنی و درست میگی 100%.
تا حالا شده تلاش کنید و یکی بیاد و به شما بگه شما نمیتونید یا مثلا برای همین کنکور به شما بگن : نه نه دیگه کار از کار گذشته و همه چی تمومه و شما را نا امید کنند . خصوصا این همکلاسی های نامرد که حتی برای از بین بردن یک رقیب هم تلاش میکنن.من که خیلی اینجوری شدم و تمام دوستام من را ناامید میکنن و شاید واقعا کار از کار گذشته ...الله اعلم
یک داستانی هستش که حکایت ماست!!!
روزي مردی تخم عقابي پيدا کرد و آنرا در لانه مرغي گذاشت.عقاب با بقيه جوجه ها از تخم بيرون آمد و با آنها بزرگ شد.در تمام زندگيش او همان کارهايي را انجام داد که مرغها ميکردند،براي پيدا کردن کرمها و حشرات زمين را ميکند و قدقد ميکرد و گاهي هم با دست و پا زدن بسيار کمي در هوا پرواز ميکرد.
سالها گذشت و عقاب پير شد.
روزي پرنده با عظمتي را بالاي سرش بر فراز آسمان ابري ديد.او با شکوه تمام،با يک حرکت ناچيز بالهاي طلاييش ، برخلاف جريان شديد باد پرواز ميکرد.
عقاب پير ، بهت زده نگاهش کرد و پرسيد:اين کيست؟
همسايه اش پاسخ داد : اين عقاب است سلطان پرندگان او متعلق به آسمان است و ما زميني هستيم.
عقاب مثل مرغ زندگي کرد و مثل مرغ مرد،زيرا فکر ميکرد مرغ است.
این داستان را گذاشتم برای همه افرادی که diss میشن از طرف دوستانشون و هم برای اون نامردهایی که diss میکنن بقیه را!!
تو همونی نیستی که عشق مکانیک داشت(حافظه رو داشتی)نقل قول:
سلام بر دوستان گل کنکوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شناسید منو؟!!!اصلا یادتون میاد؟!!!!آخرین پستی که اینجا دادم آخرای اسفند بود!!
فکر کنم غیر از سینا کسی منو یادش نیاد!!
من یک سوال داشتم تو تاپیک قلمچی پرسیدم کسی جواب نداد اگه میشه یه راهنمایی بکنید
من هنوز کانون ثبت نام نکردم.امروز یه خانومه زنگ زدن خونمون گفت بعد از ظهر بیا مشاوره.گفت پشتیبانت هم فلانیه.قضیه چیه؟
اين تخمين قبولي بر چه اساسيه؟نقل قول:
دکترای حرفه ای دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (روزانه)
پارسال با رتبه 200 بومي مشهد دندون نياورده بودن بچه هاي ما! حالا با 250 -300 غير بومي ميگه دندون مشهد ميارن؟
سلام
بچه ها کسی آزمون بزرگ بوده ؟ دفترچه رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
دو اطلاعیه از سازمان سنجش:
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1389/890331_01.php
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1389/890330_02.php
تاريخ و چگونگي مشاهده و اصلاح سوابق تحصيلي داوطلبان آزمون رشتههاي غيرپزشكي و علوم پزشكي سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.
در اطلاعيهاي به داوطلباني كه در موعد مقرر نسبت به ثبتنام خود در آزمون غير پزشكي و يا علوم پزشكي سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي اقدام كردهاند، اعلام شد: نمرات كتبي امتحانات نهايي سال سوم دبيرستان (ديپلم ) براي ديپلمههاي نظام جديد يكي از سالهاي 84 الي 88 يكي از رشتههاي رياضي، علوم تجربي، ادبيات و علوم انساني و يا علوم و معارف اسلامي كه توسط وزارت آموزش و پرورش به مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي تحويل شده از تاريخ اول تا دهم تير ماه بر روي پايگاه اينترنتي مركز آزمون به آدرسبراي مشاهده داوطلبان قرار داده خواهد شد.کد:www.azmoon.org
طبق اين اطلاعيه، داوطلبان ميتوانند با در اختيار داشتن اطلاعات مربوط به كارت اعتباري ثبتنام و يا شماره پرونده و كد رهگيري خود اطلاعات مربوط به سوابق تحصيليشان را مشاهده كنند.
داوطلبان همچنين در صورت مشاهده مغايرت بين نمرات دروس، سال اخذ نمره و مندرجات كارنامه فارغالتحصيلي خود لازم است تا فرم اطلاعات و سوابق تحصيلي بر روي پايگاه نسخه چاپي را تهيه و پس از درج اطلاعات صحيح و با در دست داشتن كارت شناسايي معتبر، فرم چاپ شده و اصل و كپي كارنامه فارغالتحصيلي، به منطقه آموزش و پرورش محل تحصيل خود مراجعه و نسبت به تحويل مدارك اقدام و رسيد دريافت كنند.
طبق اطلاعيه مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي، داوطلباني كه سوابق تحصيلي آنها توسط آموزش و پرورش به مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي تحويل نگرديده است و طبق ماده 37 مندرج در دفترچه راهنماي آزمون مشمول اعمال سوابق تحصيلي هستند در صورت نقص و يا مغايرت در اطلاعات فردي لازم است از طريق پايگاه نسبت به اصلاح آن اقدام و در غير اين صورت با تهيه نسخه چاپي از اطلاعات خود با در دست داشتن كارت شناسايي معتبر و اصل كپي كارنامه فارغالتحصيلي به منطقه آموزش و پرورش محل تحصيل خود مراجعه كنند.
به گزارش ايسنا، داوطلبان در اين خصوص ميتوانند با شماره تلفنهاي روابط عمومي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي 22574333 ، 22584050، 22573131 ، 22580077، 22581322 و 22581327 تماس حاصل نمايند.
حاجی اینو بزار تو تاپیک خبر کنکور
در مورد رتبه مطمئینین؟دختر یا پسر؟ چون 50_50 شده و ممکنه یه پسر با رتبه 500 بتونه پزشکی مثلا مشهد قبول شه ولی یه دختر با رتبه 300 نتونه.نقل قول:
بنظرم اخبار کنکور اونم توی 10 روز مونده به کنکور بد نیست جایی باشه که بیشتر بازدید کننده کنکوری رو داره . توی تاپیکای کنکوریم این تاپیک از همه بیشتر بازدید کننده داره دیگه:46::10:نقل قول:
چطوریه که من با این درصدهای 86 که زدم تخمین زدید 22000 ؟!؟!؟!نقل قول:
ادب 43
عرب 15
دینی 46
زبان 80
ریاضی 19
فیزیک 22
شیمی 36
حالا این دوستمون میشه 18000 !!!
درضمن
تو یه پستی دیدم نوشته بود درسهای مهم ادبیات چندتا هست.اگه میشه دوباره اون درسارو بگین به من؟