-
درود بر همگی
جناب کامارو ال تی ممنون از مطالب مفیدتون
اگر خاطرتون باشه دو ماه پیش دینام نو خریده بودم تا دیروز فرصت نکرده بودم بدم فولیش را درست کنن یه تراشکاری گیر آوردم فولی خودش را درآورد یه فولی سایز استاندارد براش درست کرد مونده نصبش ، چند تا سوال برام پیش اومنده اگر امکان داره راهماییم کنید
سیم قطور پایه شماره 2 دینام یک سرش به اتوماتیک دینام استارت وصله؟ در عکس مشخص کردم یعنیlgn Swهستش
charge light کدام میشه؟
سیم BAT یک سرش به دینام وصله سر دیگه اش به کجا وصله؟
سیم کشی ماشینم استاندارد نیستش بخاطر همین سوال میکنم البته سیمهای اضافه را حذف کردم ، نقشه دادین اما میخواهم خاطر جم بشم.
با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
گاهی یه قسمت از سیم کشی ضعیف میشه و بعضی باتریسازها به جای دستکاری اساسی یه ترفندهایی میزنن.
احتمالا در سیم کشی فابریک شما سیم + فابریک ضعیف بوده و باتریساز یه اتصال دیگه به سر اتومات زده تا اون رو تقویت کنه.
اتفاقا سیم کشی من هم در قسمت کاپوت دچار مشکلاتی بود و بعد از کلنجارهای فراوان دیدم چاره ای به جز نو کردن اون قسمت نیست ولی با یه ترفند مشابه و یه اتصال بدنه 30 سانتی متری کل مشکلات رو حل کرد و در واقع اتصال بدنه ضعیف بود که با اون اتصال مشکل حل شد.
راستی علی اقا داشتم در مورد گیربکس تحقیق میکردم که دیدم گیربکس t50 که مربوط به تویوتا کریسیدا 1992 هست و 5 سرعنه هست ساختار خیلی مشابهی به گیربکس امریکایی داره و شاید بشه به جای گیربس t5 از اون استفاده کرد!
اتفاقا در بعضی سایتها اقداماتی برای نصب این مدل گیربکس کرده بودن!
داشتم اگهیهای دیوار رو میدیدم که به یه گیربکس کارکرده تویوتا برخوردم که قیمت مناسبی هم داشت و ...
این اون گیربکسه که 450000 تومان اگهی شده بود:
[/IMG][IMG]
[/IMG]
و البته این هم مثل گیربکسهای امریکایی گلدانیهای مخصوص به خودش رو داره و میشه با تنطیمات و تغییراتی گلدانی امریکایی رو بهش خوروند(البته سخت هست ولی به نظرم شدنی هست).
[/IMG][IMG]
[/IMG]
نظر شما چیه؟
-
جناب as5775
با استفاده از این نقشه میشه مسیر دقیق سیمکشی را پیدا کنید.
البته این مربوط به مدل دارای دینام استاندارد هست، اما با استفاده از همان سیمهای قبلی که به دینام وصل بوده میشه سیمکشی دینام جدید را هم انجام داد.
سیم برق + و _ که به ترمینال دینام قبلی وصل بوده را باید به دوتا از پایه های جدید وصل بشه.
توصیه میکنم مطلب قبلی در این مورد را با دقت مطالعه کنید:
آقا محمد، این گیربکس شباهت زیادی با نمونه شورلت داره، و به نظر می رسه که بشه استفاده کرد اما متاسفانه حتی در بهترین شرایط هم باز کم و کاستی هایی بوجود میاد که مسلما باید با هزینه زیادی مسئله حل بشه.
بطور مثال اینکه کیت کلاچ مورد استفاده باید نمونه نوا باشه یا تویوتا، و اینکه شافت ورودی گیربکس چقدر با وضعیت ابعاد و اندازه های شورلت هماهنگی داره.
وضعیت گلدانی های جلو و عقب و دسته گیربکس و شیفتر و لینکها و سیم کیلومتر و...
با توجه به تغییرات بسیار زیاد مورد نیاز برای نصب گیربکس 700 شورلت بر روی یک سابربن که اونهم گیربکس 400 داشته ، میشه متوجه شد که نصب گیربکس تویوتا روی شورلت چقدر دردسر داره .
شاید اگر این زحمات را روی یک گیربکس آمریکایی انجام بدیم خیلی بصرفه تر باشه. مثل گیربکس 5 دنده کامارو دهه 80 که از نظر ابعاد و تناسب خیلی بهتره و البته نسبتهای ضریب دنده که برای وزن و موتور آمریکایی بیشتر هماهنگی داره.
در نهایت باید یک نمونه داشته باشیم که بطور موقتی نصب کنیم تا ببینیم موانع سر راه چی هست و چه راههایی برای حل مشکل میشه پیدا کرد.
-
سلام دوستان
4تا پمپ درب بیوکی گرفتم.
امروز روکش درب راننده را باز کردم اما هرچی گشتم جای مناسب برای نصب پمپ پیدا نکردم.
ایا درب بیوک . نوا شبیه هم اند؟
میشه دوستان بفرمایند پمپ کجا نصب میشه؟ایا جای خاصی پیش بینی شده؟
-
دربهای بیوک و نوا کاملا مشابه هستن و میشه بجای هم سوار کرد.
الان محل دقیق خاطرم نیست و بجز یکی، تصویر مناسب دیگه ای هم پیدا نکردم، اما بطور معمول پمپ باید در راستای لینک و میله ضامن قفل درب باشه ( مثل همین عکس) تا با بالا و پایین بردن اون درب هم قفل و باز بشه.
این بیوک ریویرا مدل 1964 هست
یک آمریکایی سه سال قبل نمونه همین ریویرا را به قیمت 400$ در وضعیت اوراقی خریداری کرد
و بعد از صرف وقت زیاد و انجام تعمیرات و بازسازی کلی، به این شکل شد
ارزش فعلی خودرو به بیش از یک میلیون دلار رسیده و صاحب ماشین بخاطر تلاش و نو آوری در بازسازی این خودرو و تبدیل آن به یک اتومبیل لوکس ، جایزه صنف اتومبیل داران آمریکا را دریافت کرد.
البته فکر میکنم اگر فرم اصلی را حفظ میکرد و شکل دم قایقی نمیشد، بهتر بود.
-
درب نوا برای قفل مرکزی سوراخ نداره(جاش هست ولی) واسه درب جلو سمت راست پایین.درب عقبم همین طور.ای کاش اهرم بندیشم گرفته بودی
-
درود بر همگی
دیروز دینام را نصب کردم خوشبختانه سایز دینام جدید دقیقا اندازه دینام قبلی بود حتی جای پیچهاش ! بدون دنگ و فنگ سر جاش بسته شد منتها قطرش کمتر از دینام قبلی هستش
غروب رفتم یه دوری زدم تا هوا تاریک شد چراغ ها را روشن کردم نور دهی چراغها نسبت خوب شده چراغ های پشت آمپر نورشون قوی شده ،کولر با دور تند، پخش با صدای بلند،نور بالا،چهار راهنما همگی روشن کردم اصلا صدای دینام در نمیاد و نور چراغ ها کم نمیشه ، دور فن کولر افت نمیکنه قبلا این کار را با دینام 32 آمپر میکردم صدای دینام در میامد و نور چراغها افت میکرد دور فن کوار کم میشد
قبلا سیم قطور S وصل نبود ،خلاصه داستانی بود ممنونم جناب camaro lt که این مطالب مفید را در اختیار ما گذاشتید
ممنونم جناب MJ1970 تشخیصتون درست بود اون کابل ،کابل تقویتی بود کابل خودش افت کرده باید تعویض کنم و دوتا را یکی کنم
سوال از اساتید داشتم از قسمت BATT یک سیم وصل کردن به رله چراغ آیا این کار درسته ؟
رله چراغ نقشی در نور دهی بیشتر داره یا خیر؟
با تشکر فراوان
-
باعث خوشحالی هست که مشکل دینام حل شد. البته من تعجب میکنم که چطور بدون مشکل خاصی جای پیچها با هم جور شده، چون من در این مورد خیلی کار کردم و تنها احتمالی که میدم کوچکتر بودن پایه بالایی ( پایه رگلاژ) نسبت به نمونه ای باشه که من نصب کردم.
برای استفاده از برق + در یک وسیله برقی، اگر نیاز به آمپر بالا و قوی باشه، بهترین کار گرفتن برق + از سر باطری، اتوماتیک استارت، و یا همان خروجی BAT + دینام هست. اینکه کدام بهتره به نظر من چندان فرقی نمیکنه مگر اینکه ببینید دسترسی به کدام برای شما راحتتر هست( نسبت به وسیله ای که قصد نصب کردن اون را دارید و کمترین فاصله را با منبع تغذیه برق + داشته باشه)
بطور معمول من سعی میکنم بیشتر از سر اتوماتیک ( کابل + متصل به اتوماتیک استارت) و یا قطب + باطری استفاده بکنم، چون دارای کنتاکت بزرگتر و پیچهای قدرتمند تری نسبت به برق خروجی BAT دینام هستند.
در مورد نور چراغها توصیه اکید میکنم حتما از آفتمات استفاده بکنید،تا نوردهی بهتری داشته باشید و در ادامه مطالعه این بخش را توصیه میکنم تا راهنمایی های لازم را بدست بیارید.
-
-
به نظر میرسه که پایه های این دینام جدید نسبت به مدلی که من استفاده کردم کوتاهتر شده بخصوص پایه بالایی رگلاژ که بیشترین دردسر را داشت.
احتمالا در طراحی های بعدی متوجه شدن که برای نصب روی موتورهای قدیمی مشکل داره و پایه ها مجددا طراحی شدن.
توصیه من استفاده از کیت کامل آفتمات چراغ هست که در لینک پست مربوط به این کیت توضیح دادم، اما اگر قصد دارید از سیمکشی دستی استفاده بکنید، از آفتماتهای مجزا و ترجیحا ضد آب استفاده کنید.