این اینترنت وصل نمی خواد بشه اصلا ،،،
رو حالت بریدج هم ارور 651 میده ؟!؟
دوستان میدونید چیه معنیش ؟!؟
Printable View
این اینترنت وصل نمی خواد بشه اصلا ،،،
رو حالت بریدج هم ارور 651 میده ؟!؟
دوستان میدونید چیه معنیش ؟!؟
دقیقا مودم منم همین مشکلو داره فقط pppoe وصل میشه و رو بریج که میذارم ارور651 میدهنقل قول:
به مسائل امنیتی اکانتها مربوط میشه و مخابرات اینکارو کرده
شما به پشتیبانی زنگ بزن و بگو که میخای بریج وصل بشی ولی اونوقت نمیتونی pppoe وصل بشی بخاطر قفل کردن مک آدرس
برای من نه رو حالت بریج وصل میشه نه روت ،، رو روت کلا چراغ قرمزه رو بریج هم که همون ارورنقل قول:
.
.
من دقیقا نفهمیدم چی گفتی میشه !!! میشه یه بار دیگه بگی ؟!؟ :)
شما زنگ بزن 2020 بگو میخوام بریج وصل بشم که وقتی بریج وصل شدی مک آدرس کارت شبکه تو نت بیل ثبت میشه و بعدا بخوای pppoe کانکت بشی نمیتونی مگر اینکه دوباره زنگ بزنی 2020 و بگی که مک رو واست ریست کنننقل قول:
برای وصل شدن به بریج باید کانکشن رو تنظیم کنی و بعد همه چیز زنگ بزنی به پشتیبانی و فقط بگو برام یه مک ریست بزننقل قول:
تمام:n02:
۲ مگ مخابرات - اکثر ساعات شبانه روز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما هم همین کارارو می کنیم که وصل نمیشه دیگه :n02:نقل قول:
کلا از سیستم بریج رو غیرفعال کردن، باید زنگ بزنی بگی میخوای بریج وصل بشی، قابلیت بریج شدن رو فعال کنن واست بعد
اگر غیر فعال کردن پس چرا من وصل میشم؟! :n18:نقل قول:
البته این رو هم بگم که من از همون اول بریج وصل میشدم . . . و البته دیگه PPPoE نمیتونم وصل بشم . . .
علتش هم احتمال زیاد همون مک آدرس باشه.
دوستان من این بار سرویس 2 مگ مخابرات گرفتم، سرعتم همچنان همون مقداری هست که با سرویس 1 مگ داشتم!!! مقدار downstream هم همچنان روی 1024 هستش، الان باید داون استریم روی 2048 میشد درسته؟ اطلاع دارین که به کجا باید زنگ بزنم تا اینو درست کنن؟
تا امروز صد بار درخواست دادم، کارشناسهاشون خیلی بی کفایتن همشونم فقط از سرشون میکنن و کار انجام نمیدن تا حالا چندین بار گفتن بررسی میکنیم، دیروز با معاونشون صحبت میکردم تاریخچه رو که در آورد دیدم هر سری که به من میگفتن بررسی میکنیم برداشتن از خودشون زدن بنا به اظهار مشترک، مشکل حل شد! حالا بگذریم که کلی بحث کردم که چرا کارشناساتون دروغ میگن و از زیر کار در میرن، خلاصه الان همچنان مشکل محدودیت سرعت دارم و با 2 مگ حدود 110-120 سرعت میگیرم. البته خود معاون که میگفت کاملا نرماله! یعنی طوری صحبت میکنن که مشترک ذره ای انتظار بیشتر نداشته باشه!.
داداش با بریج وصل شدن مزیتی تو سرعت هم داره؟نقل قول:
خودت جواب خودتو دادی دیگه:n02:نقل قول:
من نگفتم کلا بریج رو غیرفعال کردن، من گفتم اونی که pppoe وصل شده بریج الان واسش غیرفعاله و برعکس
الان من مک رو دستی هم تغییر دادم به بریج وصل نشد با اینکه مغایرتی در مک آدرس وجود نداشت :n06:
خیر ........نقل قول: