این فایل دانلود کن تاریخ تمام رشته ها و درسها زدهنقل قول:
[HTML]
http://ab.isfpnu.ac.ir/Portals/17/exam%20912.xls[/HTML]
Printable View
این فایل دانلود کن تاریخ تمام رشته ها و درسها زدهنقل قول:
[HTML]
http://ab.isfpnu.ac.ir/Portals/17/exam%20912.xls[/HTML]
داداش دستت درد نكنه ولي الان افيس ندارم بازش كنم
بي زحمت توي رشته صنايع يه نگاه بنداز ببين درس اقتصاد عمومي (نه اقتثاد مهندسي)تاريخش كي هست
تشكر
سلامنقل قول:
رشته ی صنایع - اقتصاد عمومی :
تاریخ : 13.3.92
نوع امتحان : تستی
روز: دوشنبه
ساعت: 16:30 الی 18:30
نبود چرا؟:n13:
مرسی از پاسختوننقل قول:
حالا یه سوال دیگه ...
ترم اول انتخاب واحد با خودمونه یا خود دانشگاه انتخاب میکنه؟
آخه ترم اول این دانشگاهم خودشون انتخاب کردن و به همه 20 واحد دادن
راستی میشه 20 واحد بر داشت؟اونجا هم حداکثر 24 -20 و حداقل 12 واحده؟
تو پیام نور انتخاب واحد با رعایت پیش نیاز باخودته.نقل قول:
تعداد واحدم بستگی به معدل ترم داره .البته ترم اول میگین طبق ایین نامه 16 واحد بیشتر برندارید ولی کیه که گوش بده:n06:
اگر معدلت زیر 12 باشه و مشروط شی فقط 12 واحد میتونی بردار
اگه 12 تا زیر 17 میتونی 20 واحد برداری
بالای 17 هم 24 واحد میتونی برداری.
مررررررررررررسی:n02:نقل قول:
پس تقریبا شبه دانشگاه خودمونه با این تفاوت ک ترم اول میتونیم تا 20 برداریم و خودشون انتخاب میکنن(البته برای ما اینطور بود)
خب حالا از نظر شما برای بنده ک ترم اول آی.تی تشریف دارم چه درسایی بردارم و چند واحد بردارم بهتره؟
راستی چارت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
توی چارت درباره پیشنیازها هم نوشته؟
(رشته رو هم گفتم دیگه، مهندسی فناوری اطلاعات)
سلام خسته نباشید.
می خواستم بدونم شرایط پیام نور بدون کنکور چی هست و تاریخ ثبت نامش کیه و در کل اطلاعات میخوام در این زمینه.ممنون میشم راهنمایی کنید.:n12:
خوشم میاد که مشتاقی همه چیو بدونی :n02:نقل قول:
چارت 9ترمه فناوری اطلاعات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی اطلاعات توش هست ...
زمان ثبت نام آزمونهای فراگیر سال ۹۲ :نقل قول:
زمان ثبت نام آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور اواسط مهرماه سال ۹۲ است.
زمان برگزاری آزمون های فراگیر سال ۹۲ دانشگاه پیام نور در نیمه دوم اذر ماه سال ۹۲ می باشد.
لازم است بدانید طبق آخرین تغییرات زمان برگزاری و ثبت نام آزمون های فراگیر از طریق دانشگاه پیام نور فقط یک بار در سال برگزار خواهد شد و در هر برگزاری برای ۲ ترم تحصیلی دانشجو پذیرش خواهد شد
شرایط آنچنانی نداره ولی :
1- از نظر مقررات و قوانين جاري كشور مجاز به ادامه تحصيل باشد (منع تحصيلي نداشته باشد)
2- داراي ديپلم متوسطه نظام قديم و يا مدرك پيش دانشگاهي نظام جديد و يا مدرك كارداني مورد تائيد وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي باشد.
3- مدارك تحصيلي خارج از كشور و يا گواهينامه هاي حوزوي كه برابري آن به تأئيد مراجع فوق رسيده باشد.
4- دانشجويان فعلي دانشگاهها (اعم از دولتي و غير دولتي) بدون انصراف مي توانند در دوره هاي فراگير شركت نمايند.
5- دانشجوياني كه داراي غيبت نظام وظيفه هستند مجاز به ثبت نام نمي باشند.
درود
دوستان من 2 روز پیش (26م) شهریه رو پرداخت کردم. الان تو سیستم شهریه رو تأیید و صفر کرده ولی پنل همچنان برام بستس و هیچکاری نمیتونم بکنم.
میخواستم کارت ورود به جلسه رو بگیرم که دیدم اینجوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست میشه بنظرتون ؟