قبل از اینکه اون پیچ رو دستکاری کنن هم این مشکل رو داشتین؟نقل قول:
Printable View
قبل از اینکه اون پیچ رو دستکاری کنن هم این مشکل رو داشتین؟نقل قول:
بله وضع وخیم تر بود .نقل قول:
الانم فرقی نکرده ولی بهتر تره
اورینگ سوزن انژکاور تعویض وایر تعویض شمع تعویض صافی بنزین تعویض باتری نو انداختم روغن به موقع ایرانول صبا میریزم با صافی و فیلتر هوا واسکازین تعویض خلاصه همشو عوض کردم
کولرم میگیری نرمال نشون میده دیاگ شتاب بالا خداشاهده تو همه پرایدها بی نظیره شتاب عجیب بالایی داره ماشین در حد هست 67 تا کارکرده خودت داخل موتور رو دیدی داداش
از اولشم دست خودم بوده 87 تا حالا :n01:
داداش حالا شما دریچه رو هم میتونی عوض کنی، اما نظر منو میخای نخر، یجور با یه نفر تعویض کن برا چند روز، شاید ایراد رفع شه ... اگه ماشین سر حاله زیاد اگه درست هم نشد خودتو اذیت نکن، ایراد بزرگی نیستنقل قول:
والا همین یکی مونده میخوام عوضش کنم پناه برخدا که استپر و سنسور و کل دریچه گاز یکی بشهنقل قول:
مارک کروز میخوام بخرم خوبه؟
والا من مارکها رو خوب نمیشناسم ... حالا که میخاید عوضش کنید اگه دست به اچارتون خوبه قبل از تعویض بازش کنید و قطعه قطعه اش کنید ... شاید چیزی جایی شل شده یا گیر داره که با باز کردن مشخص بشه ... راستی یادتون نیست وقتی دیاگ زیدین مقدار دریچه گاز چقد بود؟ مقدار مپ چقد بود؟ شاید دریچه گاز زیادی بازه ...نقل قول:
اره تو حیاط بازش میکنم تو بنزین شستشوش میدمنقل قول:
در مورد دیاگ نه والا مکانیک گفت همش نرماله منم دیگه تو نخش نرفتم
دریچه گازمم فابریکی مارک کاربراتور ایرانه شک ندارم بعد 8 الی 9 سال خراب شده به هر حال فردا میخوام بخرم نوشو به قیمت 145 تومن امیدوارم مشکلم حل بشه :n14::n40:
دوستان و اساتید بنده 145 تومن+10 تومن پول باربری دادم کل دریچه گاز برا پرایدم بعدظهر برم جاش بندازم پناه برخدا مشکلم حل بشه اینم عکس>>>واقعا کیفیت اهن استفاده شده فوق العادس جنس شرکتی و کاربراتور ایران که دیدم اشغال بودن.
درود بر شرکت کروز پولم مثل شیر مادر حلالشون واقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استپر و سنسور همراه دریچه بودن یا خودتون گذاشتین روش؟نقل قول:
کامل هست داداش همش باهمه
اقا من وصلش کردم خطای سنسور دریچه گاز میده رو 0.12 بود مکانیک یکم پیچاشو شل کرد درست شد زاویه شد 0.5 و تقریبا 0.0 حالا نمیدونم چه ربطی به پیچ شلی داره؟دوتا واشر گاز پیکنیکی هم گذاشت لابه لای پیچهاش حالا موندم ایراد از سنسور دریچه گازه؟ یا مکانیک باید پیچ زاویه دریچه رو تنظیم میکرد؟:n01::n03:
سنسور دریچه گاز مقدار باز بودن دریچه رو نشون میده ... صفر یعنی کلا بسته و 100 درصد یعنی کلا باز، مثه زمانی که پا رو تا آخر رو پدال فشار میدید ... برای پراید با ECU زیمنس سنسور دریچه گاز باید بین 0 تا 5. باشه بنابراین 12. قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه چون کمتر از 5. هست، خطا شاید بخاطر چیز دیگری بوده ...نقل قول:
مشکل بالا رفتن دور رفع شد؟