سلام
من جدیدا کسپر اجازه ی نمیده که فایل های attach شده mail ام و باز کنم ,پیغام خاصی نمیده ولی امتحان کردم وقتی کسپر رو میبندم درست میشه,فایل ها هم فایل های کاملا غیرویروسی هستن,به نظرتون چرا این طوری شده؟!
Printable View
سلام
من جدیدا کسپر اجازه ی نمیده که فایل های attach شده mail ام و باز کنم ,پیغام خاصی نمیده ولی امتحان کردم وقتی کسپر رو میبندم درست میشه,فایل ها هم فایل های کاملا غیرویروسی هستن,به نظرتون چرا این طوری شده؟!
آنتی بنر کسپرسکی رو روشن می کنید ؟نقل قول:
ببخشید واسه اشتباه بودن تاپیک
ولی بازم نشد
شاید من اشتباه کردم
وقتی سیف مود اومد بالا اون فایلو باز کردم و y زدم دیگه گفت انتر بزن زدم و رفت بیرون
دقیقه میگی باید چیکار کنی؟
برنامه رو باید از سیف مود نصب کنم ؟/؟؟
راستی دکتر کسپر یه کیجن به عنوان ویروس میشناسه اون تو قسمت threats and exclusion بعنوان فایل سالم add کردم هم تو object هم تو treat type باز هم بهش گیرمیده.دلیلش چیه ؟
مرسی
بله روشننقل قول:
به این ربط داره؟
بله ویندوز رو سیف مد بالابیارید.نقل قول:
اون رنامه رو اجرا کنید. بقیه رو تایید نکنید. سوال هستند باید عدد 1 روز بزنید بعد تایید کنید. اخر باید پیام ساکسس فولی رو بگیرید و گرنه اشتباه انجام دادید.
وقتی پیام موفقیت امیز بودن رو گرفتید ویندوز رو نرمال بالابیارید و کسپرسکی رو نصب کنید.
موفق باشید.
بله ربط داره. خاموش کنید.نقل قول:
بعد تمام کش ، کوکی ها و حافظه در حال اجرای مرور گر رو پاک کنید. مرور گر بسته و باز کنید دوباره تست کنید.
موفق باشید.
موقع اد کردن protection components روی any باشه.نقل قول:
بعد دیگه پیامی که میده گیر نیست فقط جهت اطلاع هست که میتونی اون پیام رو deny کنید که دیگه نشون نده.
موفق باشید
چرا هیچکی جواب منو نمیده/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
کسپرسکی من داره درایو C رو پر میکنه.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP11
توی این فولدر چند تا فولدر دیگه هست مثل QB و BASES و DATA ,... (اینایی که گفتم حجمشون از بقیه بیشتر بود).
توشون هم پر از فایل هایی هست که نمیشه باز کرد.
باید چیکار کنم؟ اصلاً اینا برای چی اند؟
مرسی.
اونا فایل های دیتابیس برنامه هستننقل قول:
بقیش هم فایل های گزارش های تهیه شده از سیستم
نباید پاکشون کنی
مسیر زیر رو انجام بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط R0Yal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی این سوال خیلی وقته رو اعصابمه!! ولی نه از نوع حاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حین استفاده از یکی از نرم افزارا، اگه کسپرم فعال باشه اجازه استفاده از اینو نمیده ولی اگه غیر فعالش کنم میتونم از این نرم افزار ،که آوردن اسمش بنا به گفته ارشدین فروم خلاف قوانینه، به احتمال قریب به یقین کسپر بلوکش میکنه ولی من از این مسیر : setting>>firewall>>settings
رفتم جلو نرم افزار مورد بحث (U99) به طور پیش فرض prompt for action نوشته شده بود، تغییرش دادم به allow ولی تغییری مشاهده نشد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا اموات همه رو بیامرزه!!! صلوات!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد app control سپس روی app کلیک کنید تا تنظیمات باز شه.
برنامه مورد نظر رو پیدا کنید ، سپس روش کلیک راست کنید و move to trusted کنید.
با کلیک راست هم میتونید انتخاب کنید تمام دسترسی هاشو آزاد کنید. دقت کنید چندین سربرگ براش تعیین شده که همه رو باید تیک allow کنید.
موفق باشید