سلام
یه سوال داشتم؟
کنترل های روی فرمون مارشال رو چجوری میشه با پخش مچ کرد؟
سلام
یه سوال داشتم؟
کنترل های روی فرمون مارشال رو چجوری میشه با پخش مچ کرد؟
نقل قول:
سلام گفته محمد رضا تایید میشه
718 ها جدای قیمتشون صدای دلنشینی ندارن
ولی پایونییر 690 حتی بدون امپ کیفیتش از خیلی از باندهای الان بهتره شاید چیزی در حد اینفینیتی کاپا
پایونییر 690 هم کارکردش بین 80 تا 100 قیمت داره(یه جفت داشتم ازش که اقا دزده ترتیبش رو داد) ولی حیف که دیگه تولید نمیشه الان به جاش 6902 پاونییر اومده حدود 200 تومن که صدای خوبی هم داره
با تشکر
یه جفت هست که تيوتر یکیشون تعویض شده
بنده خودم از نزدیک ندیدم و قراره پستی بخرم ، قیمت رو خودش 115 گذاشته
به نظرتون ارزش داره یا اینکه یه باند تا حدود 120 - 130 نو بگیرم ؟
اگه منظورت اونیه که توی tt برای فروش گذاشتن ظاهرش تو عکس تمیزهنقل قول:
ولی 30-120 یکم زیاده به نظر من
شما میتونی 70 دیگه روش بزاری و یه اینفینیتی 693.9 برداری که کیفیت صدای بهتری داره و فقط رنج فرکانسیش یکم کمتر از پایونییر 690 هست ولی صدای خوبی داره واینکه چون 2 اهمی هستش حتما باید با امپ ببندیش (خودم دارم و ازش راضیم)
ولی 718 نگیر داشتم اونم با قیمت 145 تومنیش که اصلا نمی ارزه. پشیمون میشی
بله ، منظورم همونهنقل قول:
والا فعلا به دلیل زندگی دانشجویی! نمیتونم زیاد هزینه کنم و میخوام کم کم هزینه کنم ، به همین دلیل احتمالا فعلا آمپلی نمیگرم ولی در آینده حتما اضافه میشه
فعلا هدیونیت هم انتخاب نکردم ، شما چه توصیه ای می کنید
ممنون
به نظر من اگه می خوای نگهش داری تا می تونی جنس کارکرده نخر. یه بار پول بده یه جنس خوب بخر و ازش استفاده کن
در مورد پخش هم فکر کنم سایر دوستان و اساتید بهتر بتونن راهنمایی کنن
من سعی می کنم در مورد چیزهایی که داشتم و ازشون استفاده کردم نظر بدم
اگه نمی خوای برا پخش زیاد هزینه کنی پایونییر 2450 بد نیست جزو رده های پایین پایونییر حساب میشه و خودم هم دارم امروز هم توپخونه بودم و 175 قیمت دادن
دو تا خروجی امپ 2 ولت داره
پایونییر 3450 هم مشخصاتش همینه و تفاوتش تو تغییر رنگ پنل و دکمه هاشه
پروسسوره خوبیه!!
همینو میخواستی بشنوی...:31:
سلام
پروسسو ر بدرد پخشای خوب الپاین میخوره مخصوصا برای پخش 117 که واقعا تو سیستم بازیه سنگین لازم هستش ولی من 117e دارم با این سیستم هنوز دست به تنظیمات پخش نزدم فلت گوش میکنم چون کیفیتش عالیه ولی اگه پروسسور بزارم کیفیتش چند برابر میشه چون دقت تنظیمات میره بالا
سلام دوستان.
ببخشید من این سوالم رو یه بار مطرح کردم. من یک پخش چینی Ultra Sonic دارم ماشینم هم سمند هست. حدود 10 روز پیش رفتم یک جفت باند راکفورد P1694 گرفتم که بعدا هم به دردم بخوره. از چند نفر پرسیدم زیاد تعریفشو شنیدم. ولی متاسفانه پخشم خروجیش ضعیف هست و اون چیزی که دلم میخواست نشد. حالا نمیدونم چطور میتونم صداشو درست کنم. امکان عوض کردن پخش هم ندارم فعلا. اگه ممکنه در مورد پروسسور توضیح بدید چی هست و آیا به درد من میخوره الان؟(دستگاهه نرم افزاره چیه):20:
نظرتون در مورد گذاشتن یه آمپ چیه؟
ممنون از راهنمایی هاتون :11: