دوستان سرعت دانلود شبانه رايگان شما تغييري نداشته تو اين چند شب؟
Printable View
دوستان سرعت دانلود شبانه رايگان شما تغييري نداشته تو اين چند شب؟
خیر همون آب باریکه همیشگینقل قول:
با سلام
در پنل کاربری وقتی تمدید سرویس میزنم هیچکدام شبانه رو مشخص نکرده کسی میدونه شبانه ها کدوم هست؟ همشون نوشته مصوبه 237
سلام دوستان
من پارس آنلاین داشتم یه زمان ( گیمر هستم و نسبتا راضی بودم) اما خب برای دانلود هم خیلی مصر هستم بالاخره فیلم و سریال های جدید رو همیشه دنبال میکنم سر همین موضوع 1/3 شدن حجم ها رفتم فن آوا
(این 2 شرکت با مخابرات کلا تو منطقه مخابراتی بعثت نازی آباد تهران اینترنت ارائه میکنند). اولاش راضی بودم الان یه ماه خیلی ناراضی هستم و یه هفته است که پینگ همش رو 2000 میچرخه و کلا بلا استفاده شده برام
چالیش اینجاس که زنگ میزنی کلا یا میگن عادیه . یا 15 دقیقه پشت خط طرف منو نگهداشت که درست کنه اینقدر غر زدم که چیکار میکنی ( آخه کلا تو سکوت به سر میبردم) آخر گفت من تماس میگیرم صبرت کنه
نمیگه که با خط 12 زنگ میزنیم 15 دقیقه خودش 3 بار ادامه پیدا کنه میشه همون پول شارژ ماهیانمون :)) هیچ تغییری هم نکرد اینترنت .
نتیجه گیری: 1- کسی راهکاری چیزی داره ارائه بده به من که چه کنم .
2- توصیه میکنم کسی به این شرکت کوچ نکنه که ضرر میکنه فقط به درد دانلود شبانه میخوره اونم به نظر من نسبت به اینکه گیمر هستم فایده نداره
بیشتر پست من درد و دل بود ، خیلی اعصابم خورده :(
سلامنقل قول:
عزیز من هم پارس آنلاین داشتم هم فن آوا ، مرکز مخابراتی من 13 آبان که توی شهرک وصال هســـت :n02:
مطمئنی به غیر از این دو هیچ شرکتی نیست حتی شاتــل؟
من اول پارس آنلاین داشتم بعد فن اوا بعد شاتــل بدون شک میگم شاتــل بهترین بــود برای من واقعا ازش راضی ام
شما باز چک کن ببین هست یا نیــست
با واحد فروش تماس بگیــر ببین چی میگن بنده های خدا
ایشاءالله درســـت میشـــه:n16:
سلام دوستان عزیز ، وضعیت فن آوا در کرج چطوره در حال حاضر؟
در صفحه کاربری پیغام اومده که برای دریافت 2 گیگ هدیه ثبت نام اینترنتی نفوس و مسکن کد را وارد کنید اما بعد از وارد کردن کد میگه اشتباه است
شما هم این مشکل رو دارید؟
من وارد کردم نگفت اشتباهه ولی حجمی برام اضافه نشد.نقل قول:
شما هر 4 رقمو با یک فاصله وارد کردید؟نقل قول:
من هم 4 رقمی هم پشت سرهم زدم ولی نشد
بدون فاصله وارد کردم. به هر حال فایده ای که نداشت.نقل قول: