حیفه که تحریمش کنیم :31: گوشیاش باحاله :5:نقل قول:
Printable View
حیفه که تحریمش کنیم :31: گوشیاش باحاله :5:نقل قول:
دوستان یه سوال روی این گوشی بازیهای Ngage جواب میده یا نه ..؟ کسی امتحان کرده ..؟
من ONE رو بدون مشکل اجرا کردم ..... ولی برای بعضی از بازیها مثه DirkDagger رام کم میاره که اونم با ریست کردن گوشی و بعدش بلافاصله وارد شدن به n-gage ، اجرا میشه . بقیه بازیها رو تست نکردم .نقل قول:
یه سری بازیهای انگیج رام کم میاره و باید گوشی رو خاموش کنی.تازه هیچ برنامه ای هم تو استارت آپ بالا نیادش.مثل one و DD
ولی یکسریها زیاد دردسر ندارن مثل COTDیا reset G
همه بازی ها اجرا میشن رو 5700 فقط مشکل رام داره دیگه
من خودم قصد تعويض گوشيمو دارم ولي نمي خوام ديگه گوشيمو بفروشم. نگهش مي دارم. حيفه!نقل قول:
نقل قول:
120 .. البته باطریش هم باد کرده بود و همینروزا داغون بود ، ظاهرش هم زیاد تر و تمیز نبود ...
واسه منم باتريم باد كرده. دليلش چيه؟ 2سال بيشتر كه كار نكرده آخه!!!نقل قول:
باتري واسه منم بادكردش يه باتري ديگه واسش گرفتم كه واقعا افتضاحه بچه ها كسي نميدونه از كجا باهاس فهميد كه باتري اصله
نوكيا هم ر... با اين باترياش... اون موقع كه باد نكرده بود زياد نگه نمي داشت حالا هم كه باد كرده!!!
يه لحظه نشون مي ده خاليه يه لحظه پر پره!!!
بيشتر باتري ها اين مشكلو دارند حتي باطري ان73 مال دوستمم باد كره نا جور.
ولي باتري گوشي من باد نكرد!!!!!!!!!!!!
پس برای اجرای بازیهای Ngage رام کم میاره ... راستی آسفالت چطوره ..>؟ اونم کم میاره ..؟
.
پس کسی نیست که یه 5700 تمیز و سالم و باتری باد نکرده باشه داشته باشه و قصد فروش داشته باشه ...؟؟!
.
فکر کنم مجبورم فردا برم یه آکبندشو بگیرم ...
نه با اسفالت مشکلی نداشت ..نقل قول:
سلام.من هر تمی که میذارم 3 ایکنweb,personalis,applications تغییر نمیکنه راهی برای عوض کردن این 3 ایکن نیست
با تم عوض نمیشه ، یه پک هایی هست مخصوص تغییر دادن ایکونها .. باید از اونا استفاده کنینقل قول: