هستش ولی تو ---------- هست و باید برا download کردنش عضو گروه premium باشی.
هستش ولی تو ---------- هست و باید برا download کردنش عضو گروه premium باشی.
میدونم پر روییه.ببخشید. ولی حداقل یکی 12 ولت کردن فن رو یاد بده. البته لطفا
مردم(بی جان) از خنگی:31:
سلام
دوستان گرافیک و قدرت کارت گرافیک 360 نزدیک به کدوم کارت گرافیکه کامپیوتره (ببخشید اگه یکم سوال الکیه)
یه سوال دیگه هم دارم که اگه ناتال بیاد اونوقت میشه بازی هایی مثل NFS Undercover رو باهاش انجام داد یا فقط بازی های مخصوص به خودشو میشه انجام داد؟؟؟
TANX
تا شب قرار میدمنقل قول:
در مورد سوال اول چون کارت گرافیک Xbox 360 اورکلاک شده هست و کمی تغییرات درش داده شده یکم سخت میشه گفت ولی تقریبا با 8800GT برابر هست.البته این از نظر طئوری صادقه !!!! اگه بخوایم از نظر عملی مقایسه کنیم 2 تا 280 GX به صورت SLI هم نمیتونه با گرافیک Xbox 360 در سرعت Render کردن بازی برابری کنه.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم باز نمیشه دقیق جواب داد , چون هنوز معلوم نیست همخوانی بازی ها با ناتال توسط یک Patch انجام میشه یا اینکه نه هر بازی باید مخصوص و طبق دستورات قابل دریافت ناتال باشه.
نقل قول:
اگه بشه یازی مثل undercover رو با ناتال بازی کرد چی میشه؟!؟!؟!؟!:18::18:
آدم خود به خود میره تو فضا!!!!
البته 2 تا بازی رو با ناتال تست کرده بودن ظاهرا ! یکی Fight Night Round 4 و یکی هم Burnout ParadiSeنقل قول:
من که الانش تو فضام وقتی بیاد که میشم فضایی.:18::18::31:نقل قول:
راست میگید این بازی هارو باهاش تست کردن ؟؟؟!!!! :18::18:
بابا آخرشه !!!
بله تست کردن !نقل قول:
اگه به کنسول دیگه تو این تاپیک توهینی نشه بهتره چون هر کنسول مزییت های خودش رو داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث در مورد ناتال رو اینجا ادامه بدین .
مواظب باش نری پیش خدا!!:31:نقل قول:
بله.راست میگه:10:من یه جا خوندم.کامل برو فضا .یادت نره یه طناب ببند بتونی بر گردی:31:
WII هم کیلویی 400هزار تومن.WII هم جای خودش
مگه xbox کارت گرافیک داره؟؟؟؟؟؟:41:
من که بازش کردم این جور چیزی که شما میگین رو توش ندیدم!:5:
:18: