سلامی دوباره
میشه توی کمسیون بگم معاف از پوتین و نگهبانی بدند؟؟
راستی قوانین کسری سابقه جبهه پدر تغییر کرده؟؟ یکی از دوستام که پدرش سابقه جبهه داشت و متولد 71 بود 9 ماه کسر گرفت و بهش گفته بودند اگه 72 بودی بهت تعلق نمیگرفت!!
Printable View
سلامی دوباره
میشه توی کمسیون بگم معاف از پوتین و نگهبانی بدند؟؟
راستی قوانین کسری سابقه جبهه پدر تغییر کرده؟؟ یکی از دوستام که پدرش سابقه جبهه داشت و متولد 71 بود 9 ماه کسر گرفت و بهش گفته بودند اگه 72 بودی بهت تعلق نمیگرفت!!
من برادرم هم میخواست بره سربازی میخواست اینترنتی انجام بده که پس از پرس و جو گفتن فقط مراجعه حضوری به پلیس + 10نقل قول:
دوستان بعد از گذروندن دوره کد امریه من اومد
تبعید شدم به تیپ 71 پیاده مکانیزه صاحب الزمان - سر پل ذهاب
لطفا هر اطلاعی از این پادگان دارید بگید
کسری هم داره؟
دلمون خوش بود با لیسانس بعد از دوره کد ستوان میشیم که اونم نشدیم و گروهبان یک شدیم
امیدی به انتقالی گرفتن هست یا نه؟
لباسمم باید کار خاصی روش انجام بدم غیر از درجه زدن؟نوار رو شلوار لازمه ؟ چه رنگی؟ دیگه چی؟
دوست مننقل قول:
پارسال رو اطلاع دارم که مرداد قوانین معافیت جدید تصویب شد
میخوام بدونم قبل از مرداد 93 کی قوانین تغییر کردند؟ بعد از مرداد 93 هم که تا به الان تغییری لحاظ نشده. درسته؟
بله این دوره از فوق هم گرفته بودننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان کسی اطلاعاتی از خدمت در دانشکده افسری امام علی داره؟؟
کلا چه جوور جوی داره؟؟ برای سرباز وظیفه ها هم محیط اذیت کننده و سختی داره؟؟ درجه گروهبان یک...
سلام دوستان . من سال 93 لیسانس ام تمام شد ( 5 ساله ) همون موقع برای معافیت پزشکی اقدام کردم و بهمن ماه 93 هم تونستم ارشد با توجه قانون جدید ( مهافیت ÷زشکی حین تحصیل ) ثبت نام کنم . با معافیت موافقت نشد و من ترم یک رو تموم کردم و چند روز آینده هم باید برای ترم 2 انتخاب واحد کنم . امسال هم ارشد یک گرایش دیگه قبول شدم , حالا سوالم اینه بنده میتونم انصراف بدم و در دانشگاه جدید بدون مشکل ثبت نام کنم ؟ ممنون :n12:
قبل از اون به طور کلی مورد تغییر قرار نگرفت فقط بعضی معافیت ها سخت گیری بیشتری شد مثل قد و وزن که شاخص ترینشون بودنقل قول:
از پارسال هم خیر تغییری نکرده فقط یه سری بخشنامه و اصلاحیه بوده که تا حدودی سخت ترش کرده:n16:
دوستان من افتادم وزارت دفاع پادگان جواد نیا قزوین چجور جایی هست؟
چه مدارکی ببرم دوست عزیز؟نقل قول:
کارت ملی و یه عکس (رنگی یا سیاه و سفید) با زمینه سفید (همونجا اسکن میکنه و عکس رو بهت برمیگردونه)نقل قول:
برا مراحل بعد:
کپی شناسنامه و کارت ملی
کپی نامه معرفی به نظام وظیفه که از دانشگاه گرفتی
کپی برگه معاینه (که آدرس دکتری که باید بری رو بهت میگه)
کپی برگ واکسن (مراکزش رو زده تو همون پلیس+10)
کپی فرم مربوط به اطلاعات شخصی و رشته و... که تو همون پلیس+10 بهت میده (دفترچه رو هم که دانلود کنی میتونی خودت پرینت بگیری)
از سایت epolice.ir هم یه سریال دفترچه خریداری کن، روز آخر همراه مدارک ازت میخوان
یه شماره حساب از بانک سپه
من امروز از طریق epolice.ir درخواست تعجیل زدم، چقدر طول می کشه تا جواب بدن؟ از چه طریقی؟
سلام
دوستان بنده کسری جبهه پدرم ثبت شد و الان فقط منتظر ثبت کسری بسیج هستم که ترخیص بشم.
گواهی اشتغال به خدمتم رو 25 مرداد به ناحیه تحویل دادم و اونها گفتن چون آخرای خدمتت هست پرونده شمارو زود میفرستیم.
این که گفت ارسال میکنیم یعنی به کجا میفرستن و مراحلش چیه؟ حدودا چقدر طول میکشه تا این کسری ثبت بشه و نامه اون بیاد؟
لطفا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه
من شنیدم خدمت توی وزارت دفاع خیلی خوبه، انشالله که جای خوبی افتادید شما :n06:نقل قول:
ذوست عزیز من دارم کارای معافیمو میکنم فقط میخام فرم اعزاممو پر کنم تا اضافه خدمت نخورمنقل قول:
مثلا نمیشه معاینه دکتر و واکسن رو انجام ندم؟تا نتیجه کمیسیونم که 2ماه دیگس بیاد.
ممنون
دوستان کسی پادگان شهدا کرمانشاه اموزشی رفته ؟چطور جاییه. برا ادامه خدمت بعد از اموزشی
منم امروز درخاست تعجیل زدم,حدودا از چه تاریخی محل اموزشی تعیین میکنن واسه برج 8؟
سلام
دوستان بنده کسری جبهه پدرم ثبت شد و الان فقط منتظر ثبت کسری بسیج هستم که ترخیص بشم.
گواهی اشتغال به خدمتم رو 25 مرداد به ناحیه تحویل دادم و اونها گفتن چون آخرای خدمتت هست پرونده شمارو زود میفرستیم.
این که گفت ارسال میکنیم یعنی به کجا میفرستن و مراحلش چیه؟ حدودا چقدر طول میکشه تا این کسری ثبت بشه و نامه اون بیاد؟
لطفا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه
دوستان بعد از گذروندن دوره کد امریه من اومد
تبعید شدم به تیپ 71 پیاده مکانیزه صاحب الزمان - سر پل ذهاب
لطفا هر اطلاعی از این پادگان دارید بگید
کسری هم داره؟
دلمون خوش بود با لیسانس بعد از دوره کد ستوان میشیم که اونم نشدیم و گروهبان یک شدیم
امیدی به انتقالی گرفتن هست یا نه؟
لباسمم باید کار خاصی روش انجام بدم غیر از درجه زدن؟نوار رو شلوار لازمه ؟ چه رنگی؟ دیگه چی؟
ابتدا بايد با درخواست شما موافقت بشه ، از اول برج ٧ كدهاى اموزشى مشخص مى شودنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دانشگاه افسرى ، محيط بزرگى دارد كه پرسنل پايور زيادى از سراسر كشور براى اموزش حضور دارند، خدمت وظيفه ها بستگى به رسته و قسمتى كه در ان هستيد مربوط مي شود ، اما در كل محيط خوبي داردنقل قول:
بسيار عاليه، همه سربازان اموزشى با تحصيلات بالا و معمولا هيئت علمى دانشگاه هستند و كل دوره اموزشي ٤٥ روز استنقل قول:
سلام دوست عزیز ناحیه پس از بررسی پرونده شما در صورت تکمیل بودن اونو میفرسته سپاه استان اونا هم ظرف حداکثر یک هفته کارشون تموم میشه و نامه تایید نهایی کسر خدمت رو میزنن و دوباره میفرستن ناحیه و ناحیه هم میفرسته حوزه و شما از حوزه نامه تونو میگیرین و میبرین کارای ثبتشو انجام بدین و تمام ...نقل قول:
دوستان عزیز کسی از مرحله دوم جریمه مشمولین غائب خبری داره ؟
سلامنقل قول:
1) خبر ندارم ولی چون شهر مرزی محسوب میشه احتمال زیاد 2 ماه کسری منطقه داره شبیه محل خدمت خودم.
2) انگار دیگه ستوان شدن بیشتر از شانس و عوامل دیگه به پارتی بستگی داره ولی خیلی نگران نباش چون توی یگان همه چیز دقیقا طبق درجه نیست، خیلی مورد میبینی که کسی با درجه سرباز صفری خدمت راحت تری از ستوانی داره و این چیزها بعید نیست، مثلا توی یگانی که من بودم با اینکه ستوان بودم تقریبا هیچ فرقی با گروهبان ها نداشتم :n06:
3) همیشه امید هست و بستگی به شرایط داره، ولی به طور کلی این جور پادگان ها چون درخواست انتقالی خیلی زیاده عملا نمیشه همه رو فرستاد و کار سخت میشه، فرض کن 2 ماه کسری داشته باشه و شما هم وقتی وارد بشی حدود 5 ماه خدمت کرده باشی، فقط 14 ماه میمونه که میشه یه جوری سر کرد خصوصا اگر کسری بسیج و جبهه پدر هم داشته باشی که من اصلا توصیه نمیکنم خیلی دنبال انتقالی باشی واسه 9، 10 ماه
4) درجه که باید بزنید، نوار هم معمولا رنگ خاکی هست ولی نزنید هم فوقش همونجا بهتون میگن خیاطی داره میرید میزنید.
پرونده من در خود ناحیه بود و مسئول نیروی انسانی اونجا گفت که 26 مرداد پرونده شما رو بردم و تحویل 3پاه دادم. به نظر شما خیلی طولانی نشده؟ الان حدود 25 روز گذشته ولی کسری من نه ثبت پلیس +10 شده و نه نامه ای به ناحیه فرستاده شده.نقل قول:
بدجوری اعصابم خورده. خدمتم تموم شده ولی دارم الکی میرم پادگان 7صبح تا 6بعداز ظهر.
سلام
ببخشید چندتا سوال داشتم
ایا الان معافی کفالت میدن ؟
من خودم الان دانشجو هستم و معایت تحصیلی دارم ...الان میتونم برای کفالت اقدام کنم یا باید بذارم درسم تموم بشه؟
با این شرایطی که میگم بنظرتون معافی میدن یا نه :
پدرم 65 و مادرم 62 سالشه ..هردو هم بیمار هستن و از کار افتاده...پدرم سابقه سکته داره ..الان هم دیابت و فشار خون و اینا ...پاشم مشکل داره ...مادرمم بیماری قلبی داره ....سه تا برادر دارم که هرسه تا بزرگتر هستن و ازدواج کردن ..یکیشون معاف دوتاشون سربازی رفتن ...چهارتا خواهر هم دارم که بزرگتر هستن و بیکار و ازدواج نکردن ....ایا بنظرتون معافی میدن ؟ مثلا بعنوان سرپرست و اینا؟
یه سوال دیگه هم داشتم ... خودمم چشم راستم تقریبا نابینا هست ...جوری که دیدی ندارم و فقط روشنایی و جسم های بزرگ رو فقط تشخیص میدم ...بنظرتون معافی تعلق میگیره یا معاف از رزم و اینا میکنن؟ و اینکه در هنگام تحصیل میشه اقدام کرد یا نه؟
با توجه به این دو موردی که گفتم بنظرتون از کدوم راه برای معافی اقدام کنم؟ ایا مثلا اول دنبال کفالت باشم و نتونم بگیرم ...میتونم از طریق چشمم هم اقدام کنم؟
ممنون میشم جواب بدین ...فعلا نرفتم سمتش ولی کم کم باید دنبال معافی باشم ...
شما شرایط معافیت کفالت رو ندارید و شاملتون نمیشه. از طریق معافیت پزشکی اقدام کنید و این رو هم در نظر داشته باشید با مدرک تحصیلی بالاتر معافیت پزشکی سخت تر میشه.نقل قول:
از طریق پزشکی همونطور که گفتم یک چشمم مشکل داره ...معافیت میدن؟نقل قول:
بعدش الان که دارم درس میخونم و معافیت تحصیلی دارم میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
هيچ كس نمى تواند به طور كامل و با اطمينان به شما بگويد كه معافيت مى دهند يا خير اما توجه كنيد كه سختگيرى هاى كميسيون پزشكى بيش از گذشته است، درخواست كميسيون در حين تحصيل هم براى همه بيمارى ها و مشكلات جسمى نيست براى اگاهى بيشتر به پليس +١٠ مراجعه كنيدنقل قول:
...........
سلام دوستان ببخشید من صبح رفتم پلیس +10 برا دفترچه گفت برا لیسانس تاریخ اعزام برج 12 هست. رفتم کارامو انجام دادم اومدم گفت برج 12 پر شد برا برج 2 داریم!!!!!!!!!!! نمیشه کاریش کرد برج 12 بیوفتم دیگه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان ببخشید من صبح رفتم پلیس +10 برا دفترچه گفت برا لیسانس تاریخ اعزام برج 12 هست. رفتم کارامو انجام دادم اومدم گفت برج 12 پر شد برا برج 2 داریم!!!!!!!!!!! نمیشه کاریش کرد برج 12 بیوفتم دیگه؟
درخواست تعجيل به پليس +١٠ بدهيدنقل قول:
ممنون. باید برم همون دفتری که کارای اعزامم رو انجام دادم یا هر کدوم برم فرق نداره؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چرا دوست عزیز. برو سپاه پیگیری کن حتما. البته بماند استان ها باهم فرق دارن ولی حتما برونقل قول:
فرقى نداردنقل قول:
دوستان تو برگه امریه برای من تاریخ معرفی به یگان رو 25 شهریور زده که میشه چهارشنبه
من اگه چهارشنبه نرم و بزارم شنبه 28 شهریور خودم رو معرفی کنم به دوشواری بر میخورم؟
سلامنقل قول:
تا اینجاشو زحمت کشیدی
حیف نیست ... ؟!
دوستان جواب درخواست تعجیل کی میاد؟
کسی خبری نداره از این موضوع ؟نقل قول:
ده روز كارىنقل قول: