من زنگ زدم گفتن به بعضیا دادیم به بعضیا نه!
Printable View
من زنگ زدم گفتن به بعضیا دادیم به بعضیا نه!
حالا به اونایی که دادن چشاشون سیاهه یا چی؟؟؟نقل قول:
این های وب مارو سرویس کرد ... یه مدت قطعی و وصلی زیاد شده بود من زنگ زدم بعد یک ساعت صحبت بهشون گفتم شرکت در خصوص این قطعی و وصلی ها جریمه ای به کاربر پرداخت میکنه یا نه ... طرف سریع بحث رو عوض کردو گفت چند ثانیه صبر کنید وضعیت تلفونتون رو چک کنم ببینم چجوریاست ... :n24: هیچی دیگه بعد چند دقیقه گفت بهترین حالت استیبل تنظیم شد واستون لطفا چک کنید ... من چک کردم دیدم دقیق دقیق سرعتم نصف شده !
مرکز مخابراتی ما مشترک های وب زیاد داره یه سوال دارم اینکه اگه پورتم رو بزارم رو شهری که هزینه ماهیانه داره فرقی تو سرعت میکنه یعنی ممکنه بیشتر بشه ؟!
اون بسته ای که شما حساب کردی میشیه واسه 15 روز اما خوب این 30 روزه هست:n27:نقل قول:
از این 40 گیگ 5-6گیگش خودشون میدزدن که عادیه:n08:نقل قول:
این بسته جدیدم دیشب خواستم بخرم دیدم شد 33تومان پشیمون شدم
این 3تومان دیگه چیه اخه :n23:
مالیات دیگه،الان بنگاه املاک هم بری این 8%مالیاتو میگیرن،کلا کشور ما 30 ساله که وله هی شده:n02:نقل قول:
وضعیت خطت رو بررسی کن یا یه عکس از استاتوس مودمت بذار تا ببینیم چطوره. اگه نویز خطت بالا باشه باید روشهای معمول رو پیاده کنی در غیر اینصورت میتونی زنگ بزنی بگی سرعت رو برگردونن به حالت قبل.نقل قول:
همون ۸٪ مالیاتیه که روی هر نوع سفارشی اعمال میشه.نقل قول:
درودنقل قول:
منم سرویس 1 ماه گرفتم و اما مصرف خیلی بالا هست -توی 7 روز اول 16 گیگ پرید بدش مجبور شدم طرح فشفشه 15 روز 15 گیگ بگیرم
پست حذف شود
دوستان ترافیک باقی مونده به طرح 8 مگ بسته ویژه منتقل میشه؟