سلام. بچه ها رنکینگ واحد های دانشگاه ازاد به چه صورته؟؟؟؟
واحد دانشگاهی هم هست که در حد دولتی باشه؟؟؟؟
Printable View
سلام. بچه ها رنکینگ واحد های دانشگاه ازاد به چه صورته؟؟؟؟
واحد دانشگاهی هم هست که در حد دولتی باشه؟؟؟؟
سلام میخوام دانشگاه بدون ازمون ثبت نام کنم. دیپلمم و پیش دانشگاهی رو ندارم ایا میشه ثبت نام کرد؟ از نظر سربازی هم مشکلی ندارم...
عاغا این دانشگاه آزاد بدون آزمون قضیه ش چیه؟ یکی به ما هم توضیح بده ... من نمرات سال سومم خیلی خوبه ولی کنکور رو ری....دم اگه بشه با نمرات سومم برای آزاد انتخاب رشته کنم 100% قبولم:n01:
گویا آزاد بدون آزمون داوطلب میتونه در هر 3 گروه اصلی (انسانی تجربی ریاضی) ثبت نام کنه ؟ توی سایتش که نگفته حتما باید یکی از 3 گروه اصلی رو انتخاب کنیم؟ :n13:
در مورد دانشگاه من قصد دارم که دانشگاه آزاد اطراف تهران مثل اسلامشهر، رودهن، ری یا ... را برم با توجه به رتبه ای که کسب کردم.
نظر شما در مورد این دانشگاه ها چیه؟؟
اگر اطلاعی از هزینه هر ترم نرم افزار هم در آزاد دارید، بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
رشته های بدون کنکور قبولی چندان دشوار نیست در اونها ...
هزینه ترم بسته به رشته مورد نظر شما دارد ....
سلامنقل قول:
در سایت گفته یک گروه ازمایشی اصلی .یعنی به دلخواه یکی از این سه رو باید انتخاب کنید ...
دوست من، منظور من بدون کنکور نبود. کلا خواستم فقط نظرتون رو درباره دانشگاه های اطراف تهران برای رشته کامپیوتر نرم افزار بدونم.نقل قول:
درباره هزینه هم عرض کردم که رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار میخواستم ببینم هزینه هر ترمش چنده حدودا؟؟
نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟:n03:
من دیپلم کارو دانش (گرافیک کامپیوتر ) دارم. میخوام بدون آزمون ثبت نام کنم پیشم ندارم. میخوام بدونم اگه سفته بدم قبول میکنن تا 6 ماه دیگه پیشمو پاس کنم و بدم دانشگاه . دو اینکه میشه کارشناسی بزنم؟