-
در رابطه با نصب فن برقی روی شورلت نوا همانطور که جناب camaro lt فرمودند بنده قبلا نصب کردم و با توجه به مشکلاتی که اولا در برق ماشین ایجاد کرد(مصرف بالای برق ) و دوما نبود فضای کافی برای نصب فن در داخل کاپوت و جلوی موتور (به دلیل طول زیاد موتور 6 سیلندر خطی) و همچنین نبود فن مناسب که نازک و قوی باشه تا هم در پشت رادیاتور جا بشه و هم مکش خوبی داشته باشه با عث شد تا از فن برقی منصرف بشم و دوباره پروانه فابریک را نصب کنم.
این فنی هست که من نصب کرده بودم و شامل قاب فن ماکسیما و موتور فن بسیار قوی و پر مصرف و پروانه فنهای پراید دو دور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/IMG]
این هم فن اصلی ماکسیما که برای نصب روی بیوک و سایر 8 سیلندرها مناسب هست.
[/IMG][IMG]
[/IMG]
این هست که اگر موتور 6 خطی دارید (نوا و ماشینهای سایز متوسط امریکایی که مشخصا فاصله ی فولی پروانه تا رادیاتور کم هست) فکر نمیکنم فن مناسبی برای این کار پیدا کنید و بهتره پروانه و بادگیر فابریک رو روی ماشین بگزارید .
-
علی اقا در مورد کولر با کمپرسور جدید در تصویری که قرار دادید کمپرسور نصب شده دقیقا مشابه کمپرسور نویی هست که بنده هم خریدم و هنوز حوصله نصب اون رو نداشتم.
البته در کولر من همانطور که قبلا هم عرض کردم کندانسور 405 نصب شده و اواپراتور فابریک ولی بدون فیلتر مدادی هست و به جای فیلتر مدادی یک شیر انبساط برنجی و شرکتی پراید و یک عدد ----- اصلی نو نصب کردم ولی هنوز کمپرسور رو نصب نکردم و حوصله اینکار رو پیدا نکردم.
اما نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که نقشه کولر امریکاییها با خودروهای جدید که گاز 134a میخورن فرق میکنه و در امریکاییها طبق دیاگرام زیر گاز خارج شده از اواپراتور وارد ----- میشه :
[/IMG]
اما در خودروهای جدید محل قرارگیری ----- متفاوت هست و طبق دیاگرام زیر ----- در محل خروج گاز از کندانسور قرار داره و در سیستم کولرهای امریکایی ----- در محل خروج گاز از اواپراتور قرار داره.
[/IMG]
البته شیر انبساط کولر ماشینهای جدید الودگیهای سیستم رو جمع نمیکنه و ----- این کار رو انجام میده و به همین دلیله که باید هر چند سال یکبار ----- کولر اونها تعویض بشه و ----- نو و تمیز نصب بشه.
یک دلیل مهمتر هم اینه که گاز 134a نسبت به گاز r12 جذب رطوبت بالایی داره و ----- رطوبت سیستم کولر هم میگیره و تعمیرکاران مجرب تاکید میکنن که در صورتی که ----- حتی نو هم باشه ولی پلمب نباشه و در معرض هوای ازاد باشه به سرعت جذب رطوبت میکنه و در صورتی که روی سیستم کولر نصب بشه کارایی لازم رو نخواهد داشت.(شاید مشکل کولر پرایدتون هم همین قطعه باشه)
در سیستم کولر امریکایی ها جمع اوری الودگیهای سیستم گاز و همچنین وظیفه شیر انبساط رو همون قطعه مدادی شکل هم انجام میده که عکسش رو در زیر میبینید در حالیکه ----- هم عمل فیلترینگ رو انجام میده ولی در خودروهای جدیدتر شیر انبساط فقط گاز پر فشار رو پودر میکنه و ----- اون رو فیلتر میکنه.
[/IMG][IMG]
[/IMG]
حالا با توجه به این موارد اختلافی در سیستم کولر قدیمی و جدید و با توجه به اینکه کمپرسور جدیدی که دارم گاز جدید لازم داره ولی سیستم کولر ماشین من در حال حاضر فرق میکنه هنوز به نصب کامل و گاز گیری مبادرت نکردم.
تا نظر دوستان چی باشه!
این هم یک نمونه کولر نصب شده روی نوا c3
این کندانسور داخلی نمونه های قویتری هم داره و میشه برای تقویت کولر از این قطعه هم استفاده کرد.
با توجه به مشکل پرتاب باد ضعیف که فن کولر و بخاری نوا داره این دستگاهها میتونه تاثیر زیادی داشته باشه چون نمونه های 2 موتور و خیلی قوی هم دارند.
[/IMG]
[/IMG]
-
با سلام در رابطه با سیستم ترمز بگم فنر لنت عقب نو.کاسه چرخ تعویض.لنت تعویض شد اما قفل شدن همچنان ادامه داره
-
در رابطه با کولر ساندن 510 جایگزین کمپرسور نوا ساخته شده.که اطلاعات فنی بیشتری خواستید در خدمتم.
-
تصور میکنم مبنای کار را باید کمپرسور حساب کنید و هر گازی که برای کمپرسور توصیه شده استفاده کنید. قبلا هم خودروی آمریکایی دیدم که کمپرسور غیر فابریک نصب کرده ( با گاز 134a) و خنک کنندگی خوبی داشته، منتها کیفیت گاز خیلی بهتر از نمونه های امروزی بوده.
نمونه نصب شده روی نوا C3 اصطلاحا به مدل " چمدانی " معروف هست که از نظر نصب برای خودروهای بدون کولر خیلی خوبه اما کمی مشکل جاسازی داره.
قبلا یک نوا C1 داشتم که کولر چمدانی داشت منتها کمپرسور خوبی نصب نکرده بودن و بخاطر همین کیفیت کار چندان جالب نبود، بعلاوه هنوز فن اضافه برای خنک کردن کندانسور رایج نبود و چنین فنهای بطور مستقل توی بازار پیدا نمی شد ( حدود اواسط دهه 70 خورشیدی)
مشکل پراید من درواقع بخاطر اشتباهات زیاد تعمیرکاران بوده که بعد از رفع یک ایراد، 3 ایراد دیگه بجا میگذاشتن و من کم کم متوجه شدم و ایرادات را بهشون گوشزد کردم تا همه رفع شد و الان فقط تعویض گاز چینی با نمونه مرغوب باقی مانده، و تقریبا تمام وسائل حداقل یکبار و بعضیها هم تا سه بار تعویض شده ( مثل درایر) که همین یکماه قبل دوباره با کندانسور تعویض شد.
جناب ER24PC رگلاژ هر دو چرخ انجام دادید؟ هواگیری کامل چطور؟
هواگیری باید با فشار انجام بشه، و ممکنه یکی از پیستونها گیر کرده باشه ( موقع باز کردن کاسه ترمز باید چک کنید) همینطور احتمال داره فنر داخل پمپ اصلی هم ضعیف یا شکسته باشه و مقدار فشار روغن در مدار دوم کم باشه.
-
-
-
مسلما یکی از مواردی که گفتم عامل قفل کردن هست و بازهم باید با دقت بررسی کنید.
شاید این جدول راهنمایی بهتری بکنه
آقا مهدی توی قوطی لنت نبود؟ اینطوری درست نمیشه متوجه شد چه نوع لنتی هست مگر اینکه سایت مربوط به شرکت تولید کننده را پیدا کنید و با داشتن شماره شناسایی قطعه، جواب را بدست بیارید
-
چرا علی آقا توش دو جفت لنت هم هست ولی سایزش و جا خارش یخورده عجیبه گفتم شاید کسی قیافتن بشناستش
-
سایتش هم که فیلتره و برای ایران قابلیت دسترسی نداره:n24: