اگه براتون امکان داره قبل از خریدن، با یه نفر تعویض کنید چون بعیده ایراد از این موارد باشهنقل قول:
Printable View
اگه براتون امکان داره قبل از خریدن، با یه نفر تعویض کنید چون بعیده ایراد از این موارد باشهنقل قول:
سلام والا کسی نیستش بهمون بده این قطعه رو تو این دوره زمونه از چند جا سوال کردم همشون گفتن مشکل دریچه گازه:n05:نقل قول:
براتون توضیح ندادن چرا از دریچه هست؟نقل قول:
نه والا مکانیک های کرمانشاه فقط بلدن پول بگیرن یکسره دیاگ بزن(همش نرمال نشون میده)دیاگهای زیادی زدم از بس 15 تومن و 20 تومن دادم کلافمنقل قول:
یه بارم دریچه رو در اوردم شستن خوب بود تا 3 ماه دوباره اینطور شد
یه بار گفتن استپر عوض کن اینقدر استپر عوض کردم الان 3 تا استپر نو خانه دارم
ecu فلش کردم تنظیم موتور کردم نشد که نشد
نمایندگی سایپا دوستمه گفت دریچه گازتو کلا عوض کن احتمالا درست بشه میگفت قطعات مکانیکی داخلش ممکنه خراب شده باشه
اگر چیزی به نظر شما میرسه تا عوضش کنم فقط اعصابم راحت بشه
:n03:
شما یه بار که دور رفت بالا چند ضربه با پشت پیچ گوشتی به دریچه گاز بزنید اگه دور برگشت که مشخص میشه چیزی تو دریچه بقول اونا مشکل داره ... اگه با ضربه برنگشت بعیده ایراد از دریچه باشهنقل قول:
اگر دریچه نیست مشکل از چیه داداش؟مگه جای دیگه درگیره با دور موتور؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بله ... اگه موتور هوا بکشه دور میره بالا ... اگه سنسور دمای اب اطلاعات اشتباه بفرسه و دما رو کمتر نشون بده دور میره بالا ... اگه سنسور مپ اشتباها فشار رو بیشتر نشون بده دور میره بالا ... برای ماشینای فرمون هیدرولیک اگه سنسور هیدرولیک اطلاعات غلط بفرسه دور میره بالا ... و ...نقل قول:
همه سنسورها رو چک کردم درست بود مشکلی نداشتن طبق چندتا دیاگنقل قول:
فقط تو یه بار دیاگ زدن خطای سنسور دریچه گاز رو زد که عوض کردم خوب شد تا 2 ماه بعد دوباره اینطوری شد یه پیچ هم کنار دریچه گاز بود اونو دستکاری کرد.
موقع استارت هم الان احساس میکنم ماشین با فشار و دور بالا استارت میخوره دور موتور رو پرت میده رو 3 و4 دست ادم و میکشه
همونطور که گفتم سنسورها رو باید موقع خطا دیاگ زد، در حالت عادی چیزی مشخص نمیکنه ... اون پیچی که میگید پیچ تنظیم دریچه گاز هست که احتمالا براتون بیشتر بازش کردن تا دور بره بالاتر ... تو دیاگ دریچه گاز رو چند درصد میزنه؟ باید از 5 درصد کمتر باشه ... اون خطای دریچه گاز شاید بخاطر قطعی یا اتصالی بوده ... وقتی دور میره بالا با فیش و سیم های سنسور دریچه گاز بازی کنید بینید تاثیری نداره ....نقل قول:
گفتید این مشکل همیشگی نیست و گهگاه پیش میاد درسته؟
داداش در لحظه هم دیاگ زدم چیزی نشان نمیده خداشاهدهنقل قول:
خیر مشکل هر دفعه بشینی پشت ماشین اتفاق میفته گاهی زیاد گاهی کم
بنزین میزنم گاهی اوقات بهتر میشه گاهی اوقات بدتر
احساس میکنم با بنزین بد و خوب تغییر میکنه
مثلا اونروز 2 ساعت رانندگی کردم رفتم خارج شهر 70 کیلومتر جمعا رفتم رسیدم درخونه پیاده بشم درحیاط وباز کنم برم داخل ماشین درکوچه دورش رفت رو 2 وشروع به گاز خوردن کرد رفتم سوار گذاشتم 1 بیام توحیاط گاز زدم دور امد پایین توحیاط که پارک کردم فن کرد ماشین وخاموشش کردم مشکلی نداشت
احساس خودم اینه یه چیزی گیر میکنه وازاد میکنه یهویی
الان حدود 3 الی 4 ساله من درگیرم باهاش
تو موقعیتیم نیستم بخوام بفروشمش گیر کردم از دستش
:n01::n40: