ممنون دوست عزیزنقل قول:
برق اینا فقط از باتری ماشین تامین میشه؟ یا باید یه تقویت کننده ای چیزی هم تهیه کرد؟
بعد ماشین های هاچ بک مثل 111 محدودیت خاصی نسبت به صندوق دارا در نصب سیستم دارن یا نه؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برق اینا فقط از باتری ماشین تامین میشه؟ یا باید یه تقویت کننده ای چیزی هم تهیه کرد؟
بعد ماشین های هاچ بک مثل 111 محدودیت خاصی نسبت به صندوق دارا در نصب سیستم دارن یا نه؟
خواهش میکنم نه شما یه پک برق تهیه میکنید و نصب میکنید به آمپ و باتری تقویت کننده ای نمیخواد فقط یه فیور هلدر میذارن بین راه که اگر اتصال کوتاهی چیزی پیش اومد به آمپ و باتری آسیب نرسه و کابلی که آمپ متصل هست از مدار خارج بشه.نقل قول:
در مورد محدودیت که تمام ماشین های هاچ بک یه جورایی سر جا دادن ساب دارند بهتره که برای کمتر جا گرفتن از باکس های کوچیک سیلد استفاده بشه که اوتم متناسب با ساب طراحی میشه.
سلام دوستان.
ببخشید من یک هفته پیش رفتم یه جفت باند راکفورد گرفتم که حدود 220 تومن در اومد (بدون هزینه نصب). پخشم Ultra Sonic یک برند چینی هست و وقتی باند رو وصل کرد متوجه شدم که پخشم خیلی ضعیفه و باندم هم خیلی خیلی قوی و صدایی که انتظار داشتمو نشنیدم. حالا موندم که بعدا که پول اومد دستم آمپ بگیرم صداش خوب میشه؟ یا پخش رو عوض کنم؟
به نظر من فقط پخشو عوض کنید تو اولین مرحله پخش های چینی هیچ فایده ای ندارند.نقل قول:
ببخشید دوست عزیز در مورد این باکس هایی که گفتینم یه توضیحی میدید؟قیمتشون در چه حدودیه؟نقل قول:
بازم ممنون:11:
ینی ما کامپی نداریم که باپرتاب صدای کواک مقایسه بشه؟از لحاظ حجم صدا تو یه رنج باشن؟نقل قول:
بستگی داره چه کامپی رو با چه کواکی مقایسه کنید. و کامپ رو معمولا رو استیج جلو نصب میکنند و میدرنج و تریبل صدا رو ایجاد میکنه و بیشتر کیفیتی هست تا قدرتی. به نوع ماشین هم ربط داره.اگر پراید داری (ماشین هاچبک) یک جفت کامپ MX 165 PLUS رو طاقچه ببندی به نظر من راضیت میکنه و صدای خوبی میتونی بگیری و با یه آمپ4 کانال بعدا ساب هم میتونی اضافه کنی.نقل قول:
بنده همچنان منتظر راهنمایی اساتید هستمنقل قول:
مثلا با همین کواک 690 هرتز اگه مقایسه بشه صدا رو تا چند متری ماشین پرتاب میکنه؟نقل قول:
من نمیخوام رو استیج جلو کامپ ببندم کلا عقب میبندم
قهرمان جان یه نکته جالبی گفتن براتون که بارها من و دیگران تکرار کردیم حجم صدا هرچی رو به افزایش میره دیستورشن و بهم ریختگی صدایی تولید میشه خیلی کم پیش میاد یه کامپ صدای بالا داشته باشه با سطح دیستورشن پایین.نقل قول:
مثل ام ال کا هرتز که قیمتش بالاس یا سری بالای آدیو سیستم یا دی ال اس سری های بالا کلا شما اگر صدای خوبی میخواین از یه کامپ بگیرید اول باید به فکر این باشید چی ازش توقع دارید تو پست قبلی هم عرض کردم بهتون کامپ کوالیتی رو دنبال میکنه نه پرتاب صدای بالارو.
ما انواع باکس داریمنقل قول:
مثل سیلد.باکس پورت دار.
بند پس که خودش چند مدلی هست
1-4th order band pass که تو این باکس یه باکس سیلد پشت و یه باکس پورت جلو وجود داره
2-6th order band pass اینم از دوتا باکس پورتد در جلو و پشت ساب
و ...........
قیمت باکس بستگی به ساب داره از 30 40 تومن کم کم شروع میشه تا 350 هزار تومن که یه خورده بالا میره البته 350 به بالا برای ساب های قدرتی هستند.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما از نخ 718 بیا بیرون زیاد فکر نکنم خوشت بیاد در آینده ازش.
690 ها اسپیکر های خوب پایونر هستند بله میشه به آمپ وصلش کرد.
شما یه آمپی که 80وات تحویلتون میده رو بهش وصل کنید ببینید چه صدایی در میاد ازش.
فقط تنظیمات آمپ رو باید خیلی دقیق انجام بدین به خاطر فرکانس ریسپانس 23 تا 30 خورده ای که داره.