سلام دوسته عزیز همشو گفتی بجز god of war 4 اینم بگو دیگه منتطریم:40:نقل قول:
Printable View
سلام دوسته عزیز همشو گفتی بجز god of war 4 اینم بگو دیگه منتطریم:40:نقل قول:
درود
والا چیزی که فیک نباشه پیدا نکردم تنها خبر هم ازش اینبود
Gow4 Incoming TBA 2012
سلام
چنده قیمتش ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
راستی یزد داره ؟؟؟؟؟؟:8:
عزیز من این navigation که شما میگی رو نمی گم .نقل قول:
این تفنگه ps3 داستانش چیه ؟
یه چند تا سوال دیگه دارم ایشالا بعد امتحانا دانشگاه ازت می پرسم .کد:http://forum.1pars.com/thread117059.html
آقا تو رو خدا این حرفا رو نزن می ترسم دستگام خراب شه ....نقل قول:
بابا شما ها مایه دارین با led 3d بازی می کنید . من که یه LCD37 اینچ بیشتر ندارم .نقل قول:
بچه ها من یه سوال دارم. آیا وقتی PS3 آپدیت میشه غیر از هاردش جای دیگه ای هم ثبت میشه که آپ شده؟
من یه ایده دارم نمی دونم عملی هست یا نه. شاید بشه برای PS3 دو تا هارد داشت. یکی با سیستم عامل ه ک شده برای اجرای بازی های قدیم و یکی برای آپدیت کردن و اجرای بازی های جدید به صورت ارجینال. اینجوری آدم با آپدیت کردن و بازی کردن بازی های ارجینال کپی خور کنسولش رو از دست نمیده.
آیا این عملی هست؟ آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
میگم یه گاد آف وار برای Ps3 هست که دو تا نسخه Ps2 شو HD کردند - ارزش خریدن داره ؟ کیفیتش خوب هست ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
اصلا توی هاردش ثبت نمیشه ، توی یک حافظه داخلی به نام NAND ثبت میشه .نقل قول:
[QUOTE=sajjadsa;6221195]بچه ها من یه سوال دارم. آیا وقتی PS3 آپدیت میشه غیر از هاردش جای دیگه ای هم ثبت میشه که آپ شده؟
من یه ایده دارم نمی دونم عملی هست یا نه. شاید بشه برای PS3 دو تا هارد داشت. یکی با سیستم عامل ه ک شده برای اجرای بازی های قدیم و یکی برای آپدیت کردن و اجرای بازی های جدید به صورت ارجینال. اینجوری آدم با آپدیت کردن و بازی کردن بازی های ارجینال کپی خور کنسولش رو از دست نمیده.
آیا این عملی هست؟ آیا کسی میتونه راهنمایی کنه؟[/QUOTE
ایده ی جالبی داری نمی دونم که آپدیت روی هارد انجام میشه یا نه:13: ولی این رو میرونم که کپی خور فقط روی هارد انجام میشه یاز هم سوال کن:20:
اگه اینجوری باشه که تو میگی مشکل خیلی ها حل میشه
امروز پیش یه فروشگاه رفتم و گفتم ورژن جدید کپی خور ps3 نیومده گفت 3.60 اومده ولی فقط 3 تا بازی توی اون کار می کنه از جمله mortal kombat و cricis و... کسی نمیتونه در بارهی این کمی به من توضیح بده
سلام میلاد جون...نقل قول:
من اصلا باهاش حال نکردم شماره یکش که خیلی مصنوعی بود فقط بر داشتن کیفیت آدمشو بردن بالا ...بقیشم ول
کردم . به نظر من کلا دورشو خط بکش . این god of war 3 با این که fulllll hd نیست کیفیتش خیلی از این بالاتره ...
خب اون دو قسمت اول رو فقط برا خاطر طرفدارها و این که اگر کسی قسمت های قبلشو بازی نکرده باز سازی کرده بودن دیگه اون طور بسیار فنی روشون کار نکردن که بیاییم رو قسمت های فنی نسخه های قبلش ایراد بگیریم برای کسانی که نسخه های قبلیشو بازی نکردن خوبه...نقل قول:
+
تو کنفرانس e3 امسال هم خبری از GOD4 نبود بلکه قسمت های بازی روی کنسول دستی PSP رو ریمیکشو قراره برای ps3 عرضه کنن.