هر چی شما دستور بفرمایید . اگر ممکنه تاپیکش را آغاز بفرمایید .نقل قول:
سپاسگزارم
هر چی شما دستور بفرمایید . اگر ممکنه تاپیکش را آغاز بفرمایید .نقل قول:
سپاسگزارم
ببخشید که دوباره بحث رو شروع میکنم.
اولا که سونی خودش هم استودیو ی بازی سازی داره.GOW،Killzone،Locoroco،حتی همین Patapon که علی اینقدر عاشقشه رو سونی ساخته.
ثانیا،سونی اول کار هر پلی 3 رو 800 دلار میساخت و 600 دلار میداد تو بازار.حالا کی میگه سونی دوست داره کرک شه؟
عین همین شایعه در مورد 360 هم بود که میگفت با ضرر میفروشم . حال میبینیم نه تنها گران تر نکرده بلکه ارزان تر هم شده . 160 یورو یعنی از PSP هم ارزون تر .نقل قول:
در ضمن شما فراموش کردید که سونی با کپی خور نکردن دستگاه هایش به کل بازار جهان سوم که حدود 3.5 میلیارد نفر آدم هست رو از دست داده .
در کشور های اروپایی هم کسی کپی استفاده نمیکنه حتی اگر کپی موجود باشد . شرایط را آن طور که در اطرافتان است نبینید .
سلام. می خواستم چند تا مطلب رو خدمت دوستان عرض کنم اگه ممکنه این تاپیک حتماً ایجاد بشه.
سلام.نقل قول:
تاپیک ایجاد شده است.
خوشحال میشم شما هم نظر بدی.منتظرت هستم.
بیشتر سود شرکت های کنسول سازی از تولید کنسول هست یا فروش بازی های آن کنسول؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=320313
نقل قول:
و اگه کپی خور نباشه چی ؟؟ :20:
دستگاه خود را به اینترنت وصل کرده از منوی تنظیمات بر سر activate flash بکوبید .نقل قول:
نقل قول:
:31::31:
میشه توضیح بیشتر عنایت بفرمایید ؟؟
ببینید . شما اول باید بلد باشید که دستگاهتون رو به اینترنت وصل کنید . که در تاپیک های دیگر به طور کامل توضیح داده شده .نقل قول:
پس از اتصال به اینترنت به اینجا بروید :
system settings -> Enable Flash Player
یک بار راست را فشار دهید و بر روی Accept کوبش بفرمائید .
همین .
بدرود
دوستان در حال حاضر خرید پی اس پی مقرون به صرفه هست یا نه؟! میخوام یه اسلیم بگیرم...