آره بدترينش همونه.ولي مطمئني همون ريشوي هستش؟نقل قول:
البته همه رئيساش توي حال نرمال آسون بودن توي Professional سخت بودن.
Printable View
آره بدترينش همونه.ولي مطمئني همون ريشوي هستش؟نقل قول:
البته همه رئيساش توي حال نرمال آسون بودن توي Professional سخت بودن.
اونو بايد با اون كپسوها سرعتش رو كم ميكردي تا بهت نرسه:46:نقل قول:
البته ميدونم كه ميدوني:46:
بدترین غول فقط کرازو اگه درست نوشته باشم . اون حتی از تمام غولای توی بازی هم بدتره خیلی سگ جون بود.
خوراكش فقط Killer 7نقل قول:
درسته . دوستان هر قولی یه نقطه ضعفی داره .
مثلا قول آخر رو با یه آرپیچی بزنین توی چشمش کارش تمومه !
یا اون ریشو اول بازی رو با TomY GuN ( مسلسل بی نهایت ) بزنین بهش هیچ کاری نمیتونه بکنه !
یا حتی کراوزر ! کافیه یکمی با چاقو تمرین کنی هروقت ناگهانی اومد سریع بزنی بهش .
ممنوننقل قول:
یادم اومد.
کراوزر که با چندتا چاقو زدن میمیرهنقل قول:
سخت ترین غول واسه من اون عقربیه بود که پدرم در اومد تا ردش کنم.
اون دمو نيست توي خود بازي هست:46:نقل قول:
دقيقا و البته + TMPنقل قول:
به نظر من هم کرازر از همه سخت تر بود چون محیط بازی خیلی گسترده بود....
یا هست چوت دوباره دارم بازی میکنم و یکم جلو تر اونجایی که دست چپ سالازار میاد....
يه نظري هم راجع به اون غولاي كور بديد يا اون هيولاهاي كه تو پادگان بودند و حالت ژله اي داشتند و گردن ---- رو گاز ميگرفتند واقعا گاهي وقتا اونا از غولاي اصلي هم بد تر بودند.
واي واي واينقل قول:
حق با شماست فقط كافي بود بياد طرفت بعدش واويلا بود
هر كاري مي كردي نمي تونستي از خودت دورش كني
اما بازم ميگم هيچ چيزي ژنرال كراوزر نميشه:46:
تایید میشه...../
بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟
آره . با دقت توی چرخ دنده ها رو ببین . 3 تا چوب گیر کرده که باید همشونو با تیر بزنی .نقل قول:
بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟
بربچ من بازي رو فكر ميكنم تا نصف بيشتر رفته بودم تا اونجايي كه اون يارو كه اسمشو نميدونم كيه كه اولاي بازي لباس ارتشي داره كم كم لباسش تيكه ميشه و تغيير شكل ميده يه جا ديگه هم هست كه بايد بكشيش از بالاي پشت بوم ميپره پايين يه دستشم ميشه سپر شمشيره چيه تا اونجا رفتم ولي متاسفانه بازي پاك شد سيوامم پريد الان افسرده شدم كسي سيواي بازي رو تا اينجا كه من رفتم ميتونه واسم بزاره؟
ممنون ميشم
اعصابم خورد شد.چشام درد گرفته.بیشتر ازین نمیتونم نگاه کنم.کسی هستش که طرفای اونور باشه تا یه اسکرین شات از محل چوبا برام بزاره؟
چوبا چه رنگین؟زردن؟محلشون کجاست یعنی اینکه طبقه بالا یا وسط یا پایین یا....؟
هل بوی جان من اونجایی هستم که توی قلعه اشلی رو برای بار دوم میبرن.میخوای ازونجا ادامه بدی؟(منتها نمیدونم سیوا کجا ذخیره میشه)
Ps:داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
3تا چوبه از پایین تا بالا اصلا سخت نیست.نقل قول:
سیو هم در محل نصب بازیه یه فایل بانام savedata (اسمش دقیقا یادم نیست ولی اولش save داره)
برديا من بهت حق ميدم منم چشام در اومد تا اون چوبا رو پيدا كردم 7-8 بار رفتم بالا اومدم پايين
ممنون اينجايي كه شما هستي حالا حالا ها داره تا اونجايي كه من بودم
كسي سيو اونجايي كه گفتم ندارهههههههههههه؟
داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
سلام. اگه تو اون کلبه که با کمک لوئیس با اهالی روستا درگیر می شید، چند بار تیرتون اشتباهی به لوئیس سرا بخوره... اون وقت لوئیس لیون رو می کشه، همونی که شما دیدین...نقل قول:
اين سيو منه.تا اخرش رفتم.به ترتيب هم سيو كردم.فقط زحمت پيدا كردن اونجايي كه ميگي با خودته:نقل قول:
در ضمن بايد توي ريشه پوشه اي كه نصب كردي بزاريکد:http://hmr007.persiangig.com/other/SaveData.zip
با سلامنقل قول:
احتمالآ شما بازیهای جدیدی که آزاد میشه رو نرفتی چون جا نمیشه
دستت درد نکنه.جالب بودش.نقل قول:
لينك ايراد داشته بيد جيگر:19:نقل قول:
من که امتحان کردم مشکلی نداشتنقل قول:
شما با چي دان ميكني IDM و orbit كه گير ميدن
بله مشكلي نداره لينك كاملا سالمه:46:نقل قول:
بابا از این لینک سالم تر گیر نمیاری.نقل قول:
ولی به خاطر روی گل تو اینم لینک دوم:
هر دوی لینکها مستقیمن و حجمشون 115 کیلو بایته.کد:http://www.ufile.info/upload/1205488724.zip
اين يكي سالم بود ممنون
راستی دوستان کسی لینکی برای زیرنویس ردن بازی نداره با زیرنویس یه خورده جالب تر میشه.
زیرنویس میخوای چیکار.نقل قول:
دوبلش اومده نصبش کن حالشو ببر:46:
سلام میدونم دوبلش اومده ولی شنیدم جالب دوبله نشده حالا چه شرکتی دوبلش کرده در ضمن خوب دوبله کردند یا مثل بعضی از بازی ها معلوم نیست اصلا چی دارن میگن دوبله شده.نقل قول:
دوست عزیز اگه شنیدی این فرمی هست که دیگه بستگی به نظر خودت دارهنقل قول:
ولی به نظر من بازم هر چی باشه زبون مادری خودته و یه حال دیگه ای داره من مافیا رو تموم کرده بودم ولی دوبلش رو هم که اومد گرفتم و تموم کردم خیلی هم با هاش حال کردم ولی با زیرنویسشم می تونه جالب باشه :10:
اسم شرکتش رو جایی ذکر نکرده ولی خوب دوبله شده.ارزشش رو داره.من که خودم با این که پارسال 3-4 بار رفته بودم تا آخرش ، هفته پیش دوبلش رو گرفتم و دوباره رفتم تا اخرش.نقل قول:
از دوستان ممنون من 3-4 با ps2 رفتم با کامپیوتر هم 2 بار رفتم ولی خوب زیرنویس یا دوبله خوب اگه باشه خیلی بهتره میشه با اونم 1 بار تا آخر بری خوبه.
من تا حالا دوبلشو نگرفتم و برای درک بهتر بازی و رفع ابهامات که نسبت به بازی داشتم از همین ترجمه فایل ها ودیالوگ هایی که دوستان در فروم زحمت کشیدند و تهیه نمودند استفاده کردم.
با سلامنقل قول:
بله شما میتونید از ترجمه ها استفاده کنید ولی به نظر من هم دوبله بهتره
من هر جا گفتم اویل 4 فارسی گغتن نیومده...
شما ها از کجا گیر اوردین؟؟؟؟؟..../
توی شهر ما که همه مغازه ها داشتن.نقل قول:
توی تهرانم باید اینجوری باشه.
شما یه سر برین دو درب پایین تر بازار رضا.اونجا حتما دارن.
مگه دوبلشم دراومده؟ :18:نقل قول:
خيلي عجيبه !!! حالا چطوري دوبله كردند ؟ :18:
مثل بازي ONI3 نباشه كه آبروي هرچي دوبلاژ رو بردند؟:41:
از دوستان كسي اين نسخه رو بازي كرده؟:20: