سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين:40:
سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين:40:
باید حداقل اونقدری داشته باشه که بتونی باش تعرفه مد نظرتا انتخاب کنی مثلا برای آبی حداقل 5000 تومن داشته باش.اما خوب برای استفاده باید شارژ کنی ها!نقل قول:
تقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز بیا :46: .نقل قول:
من که طرح قرمز رو فعال کردم. اس ام اس فعالسازیش هم اومد.
از فردا بازی شروع میشه.
عزیز شما هم که هرکی یه بن میشه بهش میگی که یه یوزر بسازهنقل قول:
تقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز ب
افرادی که بن بشن آی پی شون تحت کنترل قرار میگیره و اگه یه یوزر جدید هم بسازن اون آیدیشون هم بن خواهد شد
البته این بن آقا مازیار به نظر میاد که موقتی باشه چرا که تو تاپیک اخراجی ها چیزی درمورد ایشون گفته نشده
احتمالا حداکثر 7 روزه دیگه میتونه برگرده
سلام
آقا گلاب به روتون
روم به دیوار
شرمنده به خدا............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به ما این ایمیل ایرانسل که برای خدمات مشترکین هستش را میده!!
التماس میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به خاطر این سوال تکراری پوزش میطلبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مهدی جان التماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
دوستان Gprs شما مشکلی نداره ؟ مال من از دیشب حرف G هست روی صفحه کانکتم میشم اما وقتی کانکت میشه هیچی کیلو بایت رد و بدل نمی کنه بعد از چند ثانیه هم خودش دیس کانکت میشه ! مال شماهام این طوره ؟ به خصوص اصفهانی ها...
آقا شمام حالا یه یوزر بساز :31: !!!!!!!نقل قول:
thank u very muchنقل قول:
چرا مهدی جان التماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
اونجوری گفتم که زودتر جواب بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تاپیک اخراجی هارو نگاه کردم اینو دیدم:نقل قول:
آقا شمام حالا یه یوزر بساز !!!!!!!
ehsanch
pesare_dokhtarkosh
بدلیل درگیری در فروم
3 روز محدود شدند
اولین و بزرگترین سایت تفریحی ایرانی برای استفاده در موبایل GPRS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-این سایت برای استفاده در تلفن همراه تهیه شده و نیازمند سیستم GPRSاست.در نتیجه هم اکنون تنها مشترکان اپراتور ایرانسل قابلیت استفاده از این سایت را دارند.
2-شما ایرانسلی ها از این پس می توانید در هر کجا که خواستید با کمترین هزینه ی ممکن لحظات خوشی را داشته باشید.
2-برای استفاده ی بهینه و کمتر شدن هزینه گزینه ی enable cookies را فعال کنید.(ممکن است در گوشی های مختلف متفاوت باشد).
3-از آن جهت که این سایت برای استفاده با GPRSتهیه شده دارای حجم بسیار پایین و در نتیجه هزینه ی کم GPRSاست.
4-برای استفاده آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر گوشی خود وارد کنید..
این سایت قرار بود در 3 هفته ی آینده افتتاح شود اما به دلایلی امروز افتتاح شد.
اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
من طرح ابی رو انتخاب کردم شما چی بچه ها؟
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
فکر کنم اول باید زنگ بزنی 140 بعدش دستورات را ادامه بدی تا بتونی طرحت را فعال کنی
یک ساعت نشد که. اس ام اس من اومد تعرفه من عوض شد قرار بود 24 ساعت طول بکشه
ای بابا مال منم اعتباریه 140 رو گرفتم بعد دستورات دنبال کردم آخرش گفت الان شبکه مشکل داره و یه خورده هم معذرت خواهی کرد و هیچی !!
فعال نشده مال من چرا !!!
بالاخره کدهای اعتباری ها هم را افتاد ! بچه ها ببینید الان که این طوریه حالا نمی دونم تا فردا شاید درست شه .وقتی #140* می زنید میگه #141* بگیرید !!!! در حالی که چنین کدی وجود نداره و منظورشون #1*140* هست ! و باز جالب اینکه وقتی اعتبارتونا نشون میده ساعتش 1ساعت جلو هست !!!!!
نقل قول:
تایید میشه
برا منم همین طور نشنون داد الان . . .
درود
دوستان من موقعي كه ميخوام طرح قرمز رو انتخاب كنم با اين ارور مواجه ميشم چندين بار هم درخواستمو تكرار كردم ولي نتيجه اي نداشت
ميشه بگين مشكل از كجاست؟:13:کد:we are experiencing temporarynetwork difficulties.we apologize for the inconvenience please try again later
هم اکنون ساعت 8:25 دقیقه می باشد پس از گرفتن کد #1*140* پیغام میاد که متاسفانه شبکه دچار مشکل شده است لطفا بعدا امتحان کنیدنقل قول:
بالاخره کدهای اعتباری ها هم را افتاد ! بچه ها ببینید الان که این طوریه حالا نمی دونم تا فردا شاید درست شه .وقتی #140* می زنید میگه #141* بگیرید !!!! در حالی که چنین کدی وجود نداره و منظورشون #1*140* هست ! و باز جالب اینکه وقتی اعتبارتونا نشون میده ساعتش 1ساعت جلو هست !!!!!
راستی قضیه اون ساعتی که میفرمایین چیه؟؟ مگه اعتبار نشون نمیده؟؟
آره ماله منم همین جوریه؟چه کنیم؟نقل قول:
هزينه اين طرح ها ماهانه حساب ميشه؟
مثلا طرح قرمز ماهي 2500؟
راستش من دیشب که امتحان کردم می گفت مثلا در تاریخ 1386/3/19 ساعت 1/30 اعتبار شما این قدر ...است.نقل قول:
اگه دائمی داشته باشی بلهنقل قول:
هزينه اين طرح ها ماهانه حساب ميشه؟
مثلا طرح قرمز ماهي 2500؟
ماهانه 2500 تومان
اگه کد#141*رو بزنی مانده حساب رو می ده.نقل قول:
برای دائمی ها بله ماهیانه حساب میشه.نقل قول:
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد تغییر تعرفه کار نمی کنه خطا می گیره.شما همه فعالش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر دائمي به 130 و اگراعتباري داري به 140 زنگ بزن
نه من هنوز فعال نکردم.فکر کنم بهتره زنگ بزنی 140 و طبق راهنمایی ها جلو بری.نقل قول:
الان اعلام شد #141* برای فعال سازی و #1*140* برای مانده اعتبار .
عزیز کدی وارد نکننقل قول:
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد تغییر تعرفه کار نمی کنه خطا می گیره.شما همه فعالش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول شماره 140 را بگیر (اگه اعتباری داری)
بعدش دستوراتی که میگه را دنبال کن تا برات فعال بشه
اقا من الان از جی پی ار اس استفاده کردم
1- میزان ارسال داده ها 17.21 کیلو بایت
2- میزان دریافت داده ها 14.15 کیلو بایت
ولی فقط ازم 177 ریال (17.7 تومان) کم کرد
میشه یکی توضیح بده چطوری محاسبه میشه؟؟؟
برای من هم همینطوری هست استفاده کن یعنی حال کن عزیز. یه جورایی مفتهنقل قول:
اقا من هر وقت به 140 زنگ میزنم انگلیسی صحبت میکنه میگه هم عدد 2 برای تعغیر زبان ولی میخام همون اول به فارسی صحبت کنه امکان پذیز هست ایا:20:
خوب آخه زبان پیش فرضتون انگلیسیه شما باید بعد از اینکه به 140 زنگ زدی شماره ی 2 رو بزنی تا زبانتون به فارسی تغییر کنه.فکر کنم هر ماه فقط یکبار میشه رایگان تغییر زبان داد.نقل قول:
راستی یه سوال هنوز واسه من اس ام اس فعال سازی نیومده.
میشه یکی بنویسه متن این اس ام اس چیه؟همینجوری میخوام:5:
متنش میگه تقاضای تغییر تعرفه شما انجام شد. همین.
آقا این طرح تابستانی از اول تابستون شروع میشه یا 19 خرداد(امروز)؟