نه اون مدل "سوبارو" بود خودت هم رفتی در تایپیک دانوش سیتی و من در اون جا هم نوشتم از پلت فرم سوبارو ساخته شده اما بازم سئال می کنی؟:31:نقل قول:
نه اون مدل "سوبارو" بود خودت هم رفتی در تایپیک دانوش سیتی و من در اون جا هم نوشتم از پلت فرم سوبارو ساخته شده اما بازم سئال می کنی؟:31:نقل قول:
اینم تکسچری که سمند مجید جون رو به Xl نه یعنی به Lx تبدیل می کنه.
اینم تکسچری که سمند مجید جون رو به XL نه یعنی به LX تبدیل می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه مدتي نمي دونم چرا ديگه نمي تونم وارد بازي بشم. بازي رو هم مجداداً نصب كردم، اما بازم وارد نميشه. ويندوز رو هم عوض كردم اما فايده اي نداره!
تو گوگل NM Girl Mod رو سرچ کن. خیلی قشنگه.نقل قول:
کسی جواب منو نداد....
شاید سخت افزاری باشه. DirectX رو چک کن. درایور کارت گرافیک رو به روز کن.نقل قول:
من يه مدتي نمي دونم چرا ديگه نمي تونم وارد بازي بشم. بازي رو هم مجداداً نصب كردم، اما بازم وارد نميشه. ويندوز رو هم عوض كردم اما فايده اي نداره!
ولی اینا هم فکر نکنم به درد بخوره. نمیدونم والا. عجیبه
پسر عمم هم روي سيتمش فينگلش داشت، واسش فارسي نصب كردم اجرا شد. هر دوتاشم اجرا ميشه.
وديگر هيچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2::2::2::2::41::41::41::13::13::13:
عزیز جان اونطوری وقتی میری تو بازی و رنگ ماشینها که عوض می شه زیر چراغ ال اکس تابلو می شه و رنگش تعقیر نمی کنه.:41:نقل قول:
اینم عکس سمند
خوب شما اگه زحمتی نیست این کار رو بکن من زیاد سررشته ندارم.نقل قول:
سلام
کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
تو صفحات قبل بود ولی خراب بودن
تشکر//
خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم.....:2:
برای تغییر تصاویر لودینگ و دو تصویر ارم nVidia و EAX فقط TXD Workshop لازم داری که باید محتویات پوشه ی TXD که داخل Models هست رو تغییر بدی.نقل قول:
کسی هست اینجا مپ ادیتور و یه برنامه که بشه عکس هایی که اول لود بازی بالا میاد رو تغییر بده
تو صفحات قبل بود ولی خراب بودن
تاپیک مربوط به سوالات درباره مراحل وجود داره ولی به هر حال برای اینکه این مرحله رو رد کنی باید Swim Skill بالا بره. یعنی شنا کردنت خوب بشه.نقل قول:
خیلی خیلی خیلی معذرت می خواهم دوستان high profesionalمن مشکلی دارم وبه علت ناواردی یا هر چی که شما حساب کنید اینجا مطرح میکنم خواهش می کنم به سوال بنده پاسخ دهید واز پاس دادن سوال من خودداری کنید. من در مرحله ی چینی ها با آرم W گیر کرده ام که وارد مرحله نمی شود demo آغاز مرحله را نشان می دهد که cj با مردی پلی بازی میکند وبعد تمام می شود و پیغامی می دهد که فارسی اش می شود شما احتیاج به تمرینات بیشتری زیر آب دارید قبل از آغاز این مرحله ......عاجزانه تقاضا دارم به سوال من جواب بدهید وباید بگم این بازی را تا اینجا بدون رمز طی کردم و ماموریت دیگری به جز آرم W ندارم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار برو تو دریا و Space رو بگیر و نیم ساعتی همینطوری شنا بکن تا کم کم زیاد بشه. از یه حدی که زیاد تر بشه میتونی بری مرحله رو رد کنی.
CJ رو ببر جای دریاهای باز بازی و یه چیزی مثل موبایل یا ماوس رو روی Space بزار تا خودش همینطوری شنا کنه و تو هم حوصلت سر نره.
البته راههای تقلبی هم داره که شما گفته بودی نمیخوای استفاده کنی.
در ضمن، از مرحله W تا آخر بازی تقریبا همین قدر که تا الان بازی کردی هنوز مونده...
اگه می تونید این مشکل رو رفع کنید لینگ دانلود رو بزارم. ممنون می شم
این یک عکس برای مقایسه ال اکس من و آقا دانوش/.
ابته مال من پلیس هست نگید اون خط های سبز چی هست .
یک خوبی دیگه هم که داره زیر چراغ ماشین در موقع تعقیر رنگ هم رنگ خود بدنه می شه در صورتی که مال آقا دانوش همچین چیزی نداره.(برای همین کار مجبور شدم یک چراغ جدید درست کنم و روی بدنه بزارم چون نمی شد با سلکت کردن یک ناحیه روش عکس انداخت چون اون چراغها خطهاش نا منظم بود و یک طرف چراغ به سمت پایین کشیده می شد)از بابت اون آرم سمند هم ممنون هستم خیلی پر کیفیت هست (این عکسها در 800*600 گرفته شده برای همون کم گرافیک هست)
سلام به همگی
آقا مجید درسته که کار شما حرفه ای تر شده اما باید بگم که کار آقا دانوشم عالیه:10:
در ضمن دانوش جان بهت تبریک می گم که پسوردتو گرفتی:11:
سلام به همه ي بچه هاي باهوش ايراني
اگه ميشه كاري كنيد كه شخصيت بازي به شخصيت هاي ايراني تبديل بشه مثلا cj تبديل بشه به بهرام رادان يا هادي ساعي يا نيكبخت واحدي و ...
من منظورم این نبود که کارش بده من گفتم که تو بازی رنگ ماشین که تعقییر می کنه رنگ زیر چراغ تعققیر نمی کنه و همونطور سیاه هست.نقل قول:
انا هنوز کامل نیست کامل شد حتما براتون میزارم.
منتظر سورن هم باشید
داخل پستهای قبل بگردی لینک نرم افزار با آموزشش هستنقل قول:
واقعا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟ حتما باید یه چیز اینجا بزاریم تا بیان جواب بدن؟؟!!!!!!!!!!! وووییی
تشکر//
سلام اينم نمونه هايي از دستكاري هاي من در gta
شرمنده اگه ضايع است برشون دارم ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد
اقا من هرچي ميگردم پيدا نميكنمش اگه ميدونيد بگيد كدوم صفحه
شما دنبال چی میگردی که نیست ؟نقل قول:
نکنه دنبال همون شخصیت های ایرانی می گردی؟
اگه دنبال هادی ساعی و .... می گردی بیخودی دنبال نگرد چون ساخته نشده.
ولی چندتا هست یکی تبدیل به یک دختر می شی و چند مدل مرد دیگه. اگه خواستی بگو برات بزارم
برای تعقییر قیافه کارل باید پوشه playerرو تعقیر بدی.:40:
آقا لينك مپ اديتور خرابه سالمشو بزاريد
بفرما سالمه امتحان کردمنقل قول:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftp/1152883010_MEdv032.rar
سلام دوستان من همه ماشینارو درست وارد کردم ولی وسط بازی ارور میده هیچ صدایی از بازی رو هم تغییر ندادم کارت کرافیکم 8800GT هست و از ویستا و DirectX10 استفاده میکنم در ضمن از 200 تا ماشین 160تاشو تغییر دادم ولی گرافیک بازی هنوز عالی هست و فقط وقتی سوار الگانس پلیس و پیکان تاکسی میشم این مشکل پیش میاد
خوش به حال تو که میتونی 160 ماشین عوض کنی من بیشتر از 50 تا عوض می کنم ارور میده.اگه جای تو بودم پروردگارو سپاس می گفتم. :27:نقل قول:
سلام
وضعيت تاپيك خيلي بد شده قبلاً اگه يه درخواست ميكرديم زود جوابمون را ميدادند:19:
ولي كجايند آن دوستان وفادار:10:
اگه دوست داريد نام فايل Txd نوشته هايي را كه روي ديوار هاي شهر مربوط به گروه ها است را بديد
اگه ميشه جوابم را بدين نياز فوري دارم
ممنون
اینم کار جدید
دکه روزنامه فروشی
فقط یک مشکل هست از وقتی این رو وارد بازی کردم وقتی بازی رو میاری بیرون قفل می کنه
عزیزم من اگه میدونستم می گفتم من الان باید برم کل gta3رو بگردم تا اونو پیدا کنم ،که این کارو خودتم میتونی انجام بدی. دیگه ببخشید که نمی تونم جواب سوالتو بدم اگه می دونستم می گفتم.نقل قول:
حالا می خوای چیکار؟
بچه ها شنيدم يه پتچ هست كه ميشه به همه ي ساختمان هاي gta5 رفت.
مثلا به خانه ي sweet لصفا هركي داره بذاره
alishahvaliجان به خدا اگه پست ها سريع نرسه خيلي بده.
برنامه اي ميخوام براي ساخت
ساخت همين دكه روزنامه اي كه در بالاهست
ساخت سلاح
ساختمان
واينطور چيز ها جون هركي دوست دارين سريع جواب بدين
مجيد جان اگه ميشه برنامشو با اموزش بزار اگه نداري بجاش خود شخصيت ها رو بزار
با تشكر
اسم پچ ENT بود و در دانوش سیتی هم استفاده کردم اما یادت باشه اون پچ بازی رو داغون می کنه و به نظر من نصبش نکنی بهتره
من اینا رو با زدمودلر 2.08 درست می کنم به همین راحتی ها هم نیست .نقل قول:
فکر نکنی نرم افزار رو دانلود کنی می تونی همه چیز باهاش بسازی ؟
من خودم از اول مهر دنبال ساخت چیزی با زدمودلر بودم تازه الان یاد گرفتم.
برنامه خاصی نداره همون ایمج تول هست شخصیت رو هم سرچ می کنم می زارمنقل قول:
جوابمرو بدین لطفا...
من نمیدونم اونا چیکار میکنند ولی میدونم وقتی پول نداری کشتن اونا بهترین کاره