كوچولو كجايي؟ نيستي؟ شنيدم اون بالا بالاها داري با تنهاييت حال ميكني! اگه زحمتت نيست 2 تا... فقط 2تا نارگيل براي من بنداز پايين
Printable View
كوچولو كجايي؟ نيستي؟ شنيدم اون بالا بالاها داري با تنهاييت حال ميكني! اگه زحمتت نيست 2 تا... فقط 2تا نارگيل براي من بنداز پايين
عربه هي ميگوزيده ، بعدش يك ليوان آب ميخورده . ازش ميپرسن: چرا هي بعد از گوزيدن آب ميخوري؟ ميگه: ولك، اگه آب نخورم كه گرد و خاك ميشه!
یه بار یه ترکی دستش درد می گیره یه استامینوفن میندازه تو آستینش
یه روزی تركه میاد تو آب نگاه می کنه و عکس خودشو میبینه
بعد میگه: جل الخالق! اسب ابی دیده بودیم ولی خر آبی ندیده بودیم
یه نفر میخواسته خود کشی کنه میره تو گلدون میشینه و میگه به من آب ندین
خر و گاو دعواشون میشه- خره میره رو دیوار مینویسه: گاو خر است
يه فيل تو استخري شنا مي كرد. يه مورچه سر رسيد و گفت: بيا بيرون كارت دارم.فيل از استخر بيرون آمد. مورچه نگاهي به فيل انداخت و گفت: برو توي آب. فقط مي خواستم ببينم اشتباهي مايوي منو نپوشيده باشي.
يك مقام از كاخ سفيد اعلام كرد:
پس از نامه احمدي نژاد تا صبح صداي الهي العف از كاخ سفيد شنيده مي شد .
- تست كنكور 1385 :
از اون بالا ........... ميايد
1. شاهين
2.الاغ
3.فنچ
4.كفتر
زندگي کوتاه است پس وقت خودتو براي کارهائي صرف کن که فرصت لذت بردن از تتيجه کارات رو داشته باشي
سفر يعني سنجيدن پي در پي همسفر
و خانه محلي ست براي مرور خاطرات سفر
پس هيچ گاه به سفري نرويد که از گفتن خاطراتش شرم داشته باشيد .!!!
- خدا رو دوست دارم چون *آي ديش* هميشه روشنه
خدا رو دوست دارم چون به همه *پي ام ها* جواب ميده
خدا رو دوست دارم چون حرفاي آدم رو *سند توآل* نمي كنه
خدا رو دوست دارم چون هيچ كسي رو *ايگنور* نمي كنه !
خدا رو دوست دارم ..
شراب را دوست دارم چون رنگ خون است خون را دوست دارم چون در رگ جريان دارد رگ را دوست دارم چون به قلب راه دارد قلب را دوست دارم چون جايگاه توست
اگر كليد قلبي را نداري قفلش نكن اگر خداحافظي در راه است سلام نكن اگر دستي را گرفتي رهايش نكن
خدايا،خودخواهي را چنان در من بکش تا از خودخواهي ديگران در رنج نباشم...
بين هزاران ديروز و ميليون ها فردا . فقط يه دونه امروزه . پس از دستش نديم و ازش لذت ببريم و با اين اس ام اس به عزيزانمون بگيم دوستشون داريم
-يادت باشه كه يادم بياري كه يادت بندازم كه به يادم بياري كه ياد بدي ديگه اين وقت شب با اس ام اس كسي رو اسكول نكنم
احمدي نژاد مي خواد از اين به بعد به کارمندها به جاي قند خرما بده چون هم انرژي داره هم هسته
همين چند لحظه پيش شبكه سي ان ان اعلام كرد كه نيروگاه اتمي بوشهر و سايت غني سازي اصفهان به طور كلي تو كو...
-قزويني ها زنگ در خونشون روي زمين كار مي ذارن . روي ديوارش مي نويسن : بر پدر مادر كسي لعنت كه با پا زنگ بزنه
قزوينيه مي ره خواستگاري . بهش جواب رد مي دن . رو كون دختره اسيد مي پاشه
به ترکه می گن خسته نباشی .می گه باشم چه گهی می خوری؟
-براي پخته شدن كافيست كه هنگام عصبانيت از كوره در نرويد
شخصي را به بيمارستان بردند. مصدوم متوجه شد که دکتر جراح پير است و دستش مي لرزد. مصدوم گفت: من مي ترسم. پرستار گفت: هيچ نترسيد. درست است که دست آقاي دکتر مي لرزد ولي در موقع عمل همان طور که دست آقاي دکتر مي لرزد، ما هم تخت را تکان ميدهيم.!!!
اگر رفتم تو يادم کن. اگر مردم تو خاکم کن. اگر ماندم در اين دنيا، به مهر خود تو شادم
کاش حقیقت می ماند وکاش نگفته ها را می گفتی و میرفتی کاش انسانها یک رنگ بودن وروی دیگر می ماند برای سکه کاش یکرنگی بود وسادگی کاش رنگها می ماند برای پر شاپرکها کاش ،کاش
اگر به دنبال آرامش هستید به پیشامد های زندگی برچسب خوب و بد نزنید
ميدونيد به فرمانده قزوينهاچي ميگن ارباب حلقهها
پسر:اصراف يعني چه؟
پدر: ريش داشته باشي بخواي كراوات بزني
توي شهر قضنفر اينا داشته راز بقا نشون مي داده يه دفعه دوتا خر مي افتن رو يه شير رو ميكشنش بعد برنامه قطع می شه و اين اهنگ پخش ميشه ورزشكاران دلاوران نام اوران.....
ترکه به دوستش می گه می خواستم دکترا بگیرم نذاشت
می خواستم فوق لیسانس بگیرم نذاشت
می خواستم لیسانس بگیرم نذاشت
میخواستم دیپلم بگیرم نذاشت
دوستش می گه خوب کی نذاشت
می گه کون گشادم!!!
دوتا ترک سر این که کدوم وسط بخوابن دعواشون می شه
ترکه میره نماز جمعه جو میگیرتش موج مکزیکی میاد
روی در وازه قزوین نوشتن پشت گرمی شما باعث دلگرمی ماست
از قزوینیه میپرسن اف .بی .آی یعنی چی؟
میگه: فدراسیون بچه بازان ایران
ترکه میره خواستگاری
میگن مهریه دختر ما 100000000000 تومنه
ترکه میگه: چه خبره مگه شبی چند حساب کردی
_ به یه ترکه میگن 300 تا پستاندار نام ببر میگه دبیرستان دخترانه
3تا پیرزن میرن میوه فروشی میگن آقا 4تا موز بده آقا میگه خانم شما که 3 نفرید میگن آخه یکیشو میخوایم بخوریم!!!!!
اخبار دیروز:
به یک زن رشتی در پارک تجاوز کردند
اخبار امروز :
صدها زن رشتی در پارک میدویدند
بچه رشتیه به باباش میگه چرا عکس لخت مامان رو گذاشتی رو صفحه کامپیوتر ؟ باباش میگه هیسسسسسسسس... صداشو در نیار از اینترنت دانلودش کردم
اون چیه که آقایون از جلو میدن ، خانم ها از عقب ؟
جواب : بلیط اتوبوس
دو تا گوجه فرنگي قرمز دعواشون مي شه يه گوجه نرسيده سبز مياد جداشون كنه گوجه قرمز ميگه :سيد تو برو اوبر
- پزشک رو به همراه بيمار گفت: تب بيمار خيلي شديد است. آيا هذيان هم مي گويد؟ همراه گفت: بله آقاي دکتر . اتفاقا قبل از آمدن شما مي گفت: الان عزرائيل مي آيد!!!