آموزش کامل کار با تورنتنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5357635[/HTML]
آموزش کامل کار با تورنتنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5357635[/HTML]
دمت گرم:46:
توی پست بالا توضیح دادم اگر سوالی دارید بپرسیدنقل قول:
با سلام
کسی از دوستان سایت تورنتی رو می شناسه که فیلم های mkv با حجم 300 تا 800 مگ بذاره ؟ یه چیزی تو مایه های 300MB UNiTED
من نشده تا الان فیلم با فرمت MKV در تورنت پیدا کنم. شما میتونی در سایتنقل قول:دنبال حجم مورد نظرت ازفیلم بگردی. مثلا فیلم رو سرچ کنی و روی size کلیک کنی تا براساس سایز فیلم برات لیست کنه و حجم مورد نظرت رو پیدا کنی.کد:www.torrentz.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فایل تورنت رو از کدوم قسمت بگیرم،خیر
باید بگردی دنبالش :دینقل قول:
مثلا زده: Download torrent
یا یه آیکون هست که روش زده download torrent
توی همون صفحه هست بگرد.
Sheeeeeeeeeeeeet
:18:
( قابل توجه جناب Zed2 . من با ووزه فیکس 25 دانلود داشتم. و واقعا خیلی سرعتش فرق داره. Seed هاش هم بیشتره از تورنت حدودا برای الان 39 بود. ولی با تورنت 12 بود فکرکنم!!!):5:
حالا مشکل من یه چیز عجیب بود. دیشب 1 میلون یوزر در ووزه آنلاین بودن. ولی الان!!!؟!!!:
:18:کد:http://www.Free-Picture-Host.com/viewimage.php?file=/images/8DUTeU1284542107.jpg
یه بار ببندین و بعد از این که پروسس از تسک منیجر خارج شد دوباره بازش کنین.نقل قول:
پلاگین های زیر رو هم حتما دانلود کنین.خیلی کمک میکنه.(مخصوصا Mainline DHT)
utorrent از این پلاگین ها داره؟نقل قول:
اصلا پلاگینی داره که کارایی رو بالا ببره؟
آقا این فایل cars.mp4 رو که 1.8 گیگ بود اولاش رو دانلود کردمنقل قول:
ولی بدون تصویره و سعید کرمانی میخونه بجاش!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::31:
باید کامل دانلود بشه..نقل قول:
موقعی که ناقص دانلود کرده باشی میره یه فایل دیگه رو از رو هارد میخونه..نمیدونم چرا
کسی دلیلش رو میدونه؟
نه فعلا چیزی برای افزایش کارایی نیومده.چند تا Apps اومده (برای نسخه بتا) که جالب نیستن و هیچ گونه تاثیری رو کارایی ندارن.حتی لود کردن نقشه تو یکی از این App ها کارایی نرم افزار رو تو سرعت های پایین کاهش میده.نقل قول:
اگه به دنبال پلاگین و امکانات بیشتر وسرعت بیشتر+Hash Check Fail کمتر هستین بهتره از Vuze استفاده کنین.
مگه من چی گفتم که اینجوری شمشیر کشیدی رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین بلایی سر ترکر هاش نیموده؟
ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...نقل قول:
پیش نیاز سخت افزاری Vuze چیه؟نقل قول:
پ ن:
Vuze دارها یکم اطلاعات فنی بیشتر بزارین منم اطلاعاتم بیشتر شه خوب.:13:
مثلا قابلیت های فنی یا امکاناتی که داره.
هر چی ما صبر کردیم یکی از یک نرم افزار دیگر نقدی معرفی امکاناتی.....بده که من بتونم تو راهنماهای بعدی ام بزارم نیومد
ویندوز 2000 به بالانقل قول:
150 مگ رم
مانیتور و ماوس و کیبورد:31:
تمام تنظیمات رو هم میتونین خودتون دستی تنظیم کنین.
در ضمن خودتون میتونین ترکر درست کنین و ترکری برای تورنت ها بشین.
با تنظیم کردن درست کش و بافر میتونین کارایی رو بالا ببرین.(البته برای سرعت کمتر از 20 مگ بی مفهومه).
Auto speed برای به حداکثر رسوندن سرعت دانلود و آپلود
پشتیبانی از Encryption لول RC4
پلاگین های متعدد
قابلیت تغییر دادن مسیر فایل ها بعد از اتمام دانلود
سرچ از سایت های مختلف
RSS برای پیدا کردن تورنت های مشابه یا اطلاع یافتن از وضعیت تورنت موجود
کنترل نرم افزار به صورت وب ریموت
در کل مزیتش برای کاربرای معمولی سرعت بهتر و Hash Fail کمتر هست.
در ضمن هیچ وقت همه ترکرها رو مثل نرم افزارهای دیگه همزمان Scrape نمیکنه و این خودش کارایی رو افزایش میده.
توی Prioroty هم میتونین عدد بدین.مثلا اگه 5 تا قسمت یک سریال رو دارین دانلود میکنین و میخایین به ترتیب تماشا کنین میتونین برای قسمت اول بدین High 1 برای قسمت دوم High 2 و... که تو نرما فزار Utorrent فقط گزینه های High Normal و Low وجود دارن.
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.:11:
چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟:11:
XP استفاده میکنم. بعضی تورنتها رو اینطوری میکنه. بعضی ها رو اصلا اجرا نمیکنه.نقل قول:
ویندوز چیه ؟ چون من تو xp چنین مشکلی نداشتم تا به حال.......اگر اینجوری باشه باید ویندوز هامون فرق داشته باشه...
این Vuze رایگان هست دیگه؟ لازم نیست پول بدیم؟ :دی منظور اینکه کرک و اینا نمیخواد؟ مثل utorrentنقل قول:
بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تورنتی استفاده میکنید؟ چند تا seed داره؟ چند تا peer داره؟ یه عکس از برنامه بگیری بزاری بد نیست!نقل قول:
چرا سرعت آپلود من از سرعت دانلود بیشتره؟
تو برنامه utorrent چه تنظیماتی هست که حداکثر سرعت دانلود رو داشته باشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره رایگانه.اما نسخه پولی هم داره که چند تا امکانات اضافی مثل رایت کردن دی وی دی و آنتی ویروس مخصوص داره.شما نسخه رایگانش رو دانلود کنین کافیه.:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:چه تورنتی استفاده میکنید؟ چند تا seed داره؟ چند تا peer داره؟ یه عکس از برنامه بگیری بزاری بد نیست!
تورنتی که دارید میگیرید تناسب پیر و سید خوبی نداره.کل پیرها از سیدها بیشتره.یعنی گیرنده ها از آپلود کننده ها بیشتر هستن،واسه همین سرعت آپلود از سرعت دریافت بیشتره.:11:نقل قول:
این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟نقل قول:
اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)
سلام به همه.
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
150نقل قول:خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگ رم
نقل قول:تو سایت های دیگر دونبال تورنتی که می گیری باش و اگر پیدا کردی رو تورنت فعلی ات لود کن اگر ترکر های جدید داشته باشه شاید بتونه تعداد سید و پییر هارو افزایش بدهنقل قول:
تورنت با حداکثر سرعتی که عملا کاربر با دانلود معمولی می تونه بگیره می تونه دریافت کنه که باز بستگی به وضعیت خود تورنت هم داره.نقل قول:
دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.
ممنون.
الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.:27:حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی:31:نقل قول:
البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.
اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.:11:
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.:46:نقل قول:
ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم :31:( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)نقل قول:
ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:
خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟
تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟نقل قول:
(52 Languages)
ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟نقل قول:
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب رو همین سیستم فسیل 500 مگ پیج فایل بزاری کارت راه میفته.:31:نقل قول:
خود پلاگین ها حجم زیادی اشغال نمیکنن.اطلاعاتی که پلاگین ها رد و بدل میکنن حجم اشغال میکنه.(که دیگه اونم حداکثر میشه 50-60 مگ و بقیه مربوط به خود برنامس.)
جاوا هم باید نصب باشه ولی لود نمیشه.
فارسی هم نداره.(فکر هم نمیکنم زیاد مهم باشه.چون بالاخره همه میتونن ازش استفاده کنن.)
پ.ن:پول برای HTPC نده.چون با 100 تومن میشه دستگاه هایی با کیفیت بهتر خرید و استفادش نسبت به پی سی خیلی خیلی راحت تره.:11:
hellllllp me
اضطراریه
من یه فایل تو تورنت پیدا کردم اینجوریه
هیچی دانلود نمیکنه
هیچ جای دیگه هم این فایل رو پیدا نکردم؛ چجوری میشه کاری کرد که بشه دانلودش کرد؟
چون سید نداره واسه همین دانلود نمیکنه.اگه مدتی همینطوری بزارین بمونه شاید سید پیدا بشه.نقل قول:
تو نرم افزار Vuze یه پلاگین به نام Mainline DHT هست که برای بعضی تورنت ها ممکنه بتونه سید پیدا کنه.(50-60 درصد موارد میتونه حداقل یک سید پیدا کنه.ولی بستگی به تورنت هم داره.شاید اصلا سیدی وجود نداشته باشه.)
مستقیم کردن تورنت رو کسی امتحان کرده؟
برنامه و پلاگین رو نصب کردمنقل قول:
چه جوری باید پیدا کنه؟ (یه توضیح درباره ی نحوه ی کارش میخوام)
کار خاصی نمیخاد.فقط روش راست کلیک کن و برو به قسمت Show Details.تو سر برگ Sources ببین جلوی پلاگین چیزی نوشته یا نه.اگه ننوشته تو خود پلاگین گزینه Bootstrap رو بزن.یه مدتی هم بزار همونطوری بمونه.بعضی مواقع سیدهای اصلی وقتی میبینن پییر پیدا شده شروع میکنن به سید کردن.(البته نه همه تورنت ها)نقل قول:
نقل قول:پیج فایل منظورت همین حافظه مجازی هست ؟نقل قول:
جواب پ ن:
من کلی باسه htpc نقشه کشیدم:27:....در غیر این صورت این پلیر های wd رو می گرفتم.
آره.همون که رو هارده.نقل قول:
جواب جواب پ.ن:
منم کلی نقشه کشیده بودم ولی بعد از چند روز استفاده همه نقشه هام نقش بر آب شد.میخاستم هم برام دی وی دی پلیر باشه هم میدیا سنتر هم ماهواره که هیچ کدوم هم نشد.:31:
دستگاه های جداگانه برای هر کدوم بهترین راه حله.
این که گفتی یعنی چه؟ htpc چیه؟نقل قول:
اگه تورنت خوبی داشته باشی یعنی سیدر بالایی داشته باشه و سرعت بالا بره تا خرخره پهنای باندت رو میگیره...نقل قول:
ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟
معمولا دوتایی چیز جالبی واسه من نشده سرعت یکیش بالا بوده معمولا.. حالا میتونی امتحان کنی
بهترین سایت واسه پیدا کردن تورنت کدومه؟ :10:
500 مگ داره اتومات استفاده میشه....نقل قول:
جواب جواب جواب پ ن::31:
برای گفتگوی بیشتر بریم تاپیک htpc یا در پ خ مزاحم بشم؟:20:
خدمت شما:46:نقل قول:
این هم ویکیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396903
البته من نوع دست سازش با قطعات معمولی منظورم هست:31:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Home_theater_PC
بحث خواستین بکنین برین انجا چون دیگر داریم شوت می شیم بیرون از مبحث اصلی تاپیک:11:
این 3 تا تقریبا همه موارد جواب میدن.نقل قول:
isohunt.com
thepiratebay.org
btmon.com
خواهش میکنم.مراحمین.:11:نقل قول: