نقل قول:
اورب هستش
این هم يعنی چه؟ خيلی جاها زير آيتم ها با رنگ قرمز چيز هايی نوشته که تا اونجايی که فهميدم يک سری تذکر برای استفاده از اون آيتم هست. ميشه توضيح بديد؟
مثلا برای Boots Of Travelهم يک چيزايی نوشته.
Printable View
نقل قول:
اورب هستش
این هم يعنی چه؟ خيلی جاها زير آيتم ها با رنگ قرمز چيز هايی نوشته که تا اونجايی که فهميدم يک سری تذکر برای استفاده از اون آيتم هست. ميشه توضيح بديد؟
مثلا برای Boots Of Travelهم يک چيزايی نوشته.
بله .نقل قول:
بفرمایید. :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11:
دستت درد نکنه. زحمت کشيدی.
در boots of travel برای این است که نمیتوانید boot of travel & power treads را با هم داشته باشید.نقل قول:
در بعضی دیگر هم برای orb ها است که نمیشه دو تا آیتم orb بردارید
نقل قول:
orb ها است
ممنون. حالا این يعنی چه؟
اين ORB كخ ميگن يعني وقتي دوتا آيتم كه زيرش نوشته اورب افكت بري يكي از اوناس كه كار ميكنه اون يكي رو در واقع الكي رفتي
مثل آيتم Desoleitor va skadi
با هم كار نميكنه در واقع يكي از اينها رو بايد بري
نقل قول:
orb effect does not stack
یعنی اگه 2 تا آیتم orb ببندی ، یکیشون کار نمی کنه! البته نه این که کلا این آیتم کار نکنه! مثلا فرض کن یه eye of scadi بستی با یه sange and yasha که هر 2 تا orbن. در این صورت cold attack eye کار می کنه ولی 10%change to maim sange دیگه هیچ وقت نمیگیره! وgلی 10% attack speed,+16 strengh,+16agilityرو هنوزم داری.در ضمن! level بعضی هیرو هام orb هست! مثلا لول3 broodmother orb هست! اگه باسش آیتم orb ببندی این لول کار نیمکنه!
اون چیزیم که پایینه boot ها نوشته یعنی این که اگه از boot of spped,boots of travel,power treeds دو تاشو با هم ببندی فقط move speed از یکیشون می گیری(از اونی که بیشتره!)
کسی می دونه channeling چیه؟ مثلا لول 3 doom bringer channeling هست! یعنی چی؟ فقط به monkey king bar مربوطه؟
نقل قول:
salam man kar bar jadid hastam bebakhshid man kiboard farsi nadashtam majboor shodam finglish taip konam mikhastam begam ghabool daram herohay mesl tiny va warshift mitonan faceless ra takbetak bezanan va bazi ra jam konan vali agar facelees be toone khodesho full item kone hich heroii nemitoone jeloosh vaise hata warshift ba 6ta retern damage hazeram be hamatoon sabet konam dar gg game faghat kafiyeh on iteni ra bebandi ke az khodet 2ta image migire va burn mana ham dare bad dota 11hp badham imba va 30%miss va shayad han hex
مربای بابانقل قول:
فارسی بنویس :41:
:8:
لول 3 دوم نث ئهله چنلينگ هستش
نوشته روش اختلاف لول هستش
يعني اگر طرف روبروي تو لول 6 باشه تو هم لول 6 باشي lvl لول3 رو بزني به طرف روبرو 250 فش اضافه تر ميخوره لولت رو
ضريب لولي هستش
بعدش هم آقايي كه تو جي جي بازي ميكني ميگي فيس همرو ميزنه Shadow Fiend ميرم تو فيس
داره ميگه فارسي ندارم باز ميگي فارسي بنويس:18::31:نقل قول:
قوانین بابا:21:نقل قول:
اینم فارسی فقط به خاتر تو :10: میگم اخر بازی هیچ هروی نمی تونه facelees را بگیره بالاخره باید یک هرو از همه قوی تر باشه دیگه اونم facelees void است:20:نقل قول:
ببخشی! سوتی دادم! منظورم لول 6 ( همون Doom ) بود. زیرش قرمز نوشته chanelling یعنی چی؟نقل قول:
در ضمن توضیح monkey king bar هم ببینین بد نیست!!!
A powerful staff used by a martial arts master. Grants +75 damage, 15%
increased attack speed, and a 30% chance to deal 100 bonus damage on
every attack stopping channeling spellsحالا یعنی چی این؟؟؟
یعنی بعضی از مجیک ها را کنسل میکنه البته اون اتکی که 100 بانس دمیج میده مانند مجیک 6 سند کینگ و پوگنا و ویچ داکترنقل قول:
راستی بچه ها به نظر شما anti mage میزنه یاsoul keeper البته تک به تک من شاخ یه بنده خدای را شکستم با یکی از این هرو ها اون یکی را گرفتم حالا به نظر شما هروی من کدام یکی بود
دوستان ميشه از هر هيرويی که حرفشو ميزنيد يک عکس هم بزاريد؟ ممنون ميشم
در مورد چنلينگ اينكه وقتي روبروي تو آيتم مانكي كينگ بار رو ميره آنتي مجيك ميشه يعني كلا لول نميخوره
ولي بعضي لولها هست كه روشون نوشته چنلينگ يعني طرف روبروط آنتي مجيك هم باشه ميخوره بهش
لول 6 دوم هم اگه به آنتي مجيك بزني طرف نميتونه از لولهاش استفاده كنه خوبيش همينه
بچه ها. اون هيرو سنگيه بزرگه وسط نقشه لول 20 هست رو من با Razorزدمش. يک آيتم ازش افتاد. نميدونم به چه دردی ميخوره. هيچ کاری باهاش نتونستم بکنم.
در کل اونجا چيه؟ فقط به خاطر همون يک دونه آيتم يک همچون چيزی اونجا هست؟
تو تك به تك آخره با زي بليد (جاگرنات)
(سلام.خوشحالم که تو جمعتون شرکت میکنم)
می خواستم نظرتونو راجع به priestess of the moon بگین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد لول 4 اون یه کمی توضیح بدین و بگین چه آیتم هایی رو روش ببندم خوبه(اگه تونستین عکس آیتم ها رو هم بذارین).
و در آخر هر چی در موردش می دونین بگین.
نقل قول:
هروی خوبی لول 4 یا همون لول 6 ااون وقتی استفاده بشه تمام هروهای یاران خودتو به حالت اینویز یا نامرعی در میاره ترکیب هم s&y خوبه:11:
راستی نگفتید انتی میج یا سول کیپر
Anti-Mage میزنه ... من این را طبق یک نظر سنجی جهانی میگم . اما یک مشکل هست Anti-Mage بازش کم پیدا میشه !نقل قول:
هاهاهنقل قول:
اینو نگو
ووید خیلی قوی هست
ولی ضعفش اتک برگردونه
مثلا با وارچیف
نقل قول:
نه عزیزم او های که گفتن انتی میج میزنه چرت گفتن من تا هالا تمام بازی هام را جلوی انتی میج بردم البته با سول کیپر حاظرم ثابت کنم چون سول کیپر اتکش از انتی میج بیشتره:21:
کدوم هیروها برای بازی های 1v1 خوبند؟
5v5 چطور؟
کدوم هیروها برای بازی های 1v1 خوبن؟ 5v5 چطور؟
سلام به همه اون اسمش روشان هست وقتی بزنیش یه ایتم از دستش میوفته به اسم انخ که وقتی اونو ور میداری یه بار نمیمیرینقل قول:
پریس هروی خوبیه بشتگی به سبک بازی داره تو بازیهای 5به 5 توصیه میشهنقل قول:
واسش حرفهای ها چین کامل میرن و بعدش اسکادی
دوست مننقل قول:
بستگی به بازی داره اگه بازیها تو یه سطح باشه
به ایتما برمیکرده ولی به نر من احتمال زدن سول بیشتر
با اینکه انتی میج هروی خیلی قوی هست
سلام رضا جاننقل قول:
اگه با فیس اول بازی خوب بازی کنی هروی قوی هست وگر نه فرگ مپ میشی اگه ایتم خوب نداشته باشی
نه این دلیل نمیشه چون اتکش بیشتره میزنه ولی چون 3تا میشه اگه براش ه 3تا شدنم بسازی احتمال زدنش بیشتر میشه چون مانای بلینک نداره اون موقعنقل قول:
تو تک به تک نمیشه گفت کدوم از کدوم بهتره مثلا اگه طرف زئوس ورداشت تو دووم ور دار یا نایتنقل قول:
و.....
تو 5به 5 هم به بزیه تیمی ربط داره یه بار میبینی یه تیم همه استانر میرن ویا خیلی کارای دیگه
شاد باشید
تا بعد:10:
دوستان خواهش هر اسمی از هيرويی که ميبريد عکس هم بزاريد. تورو خدا من نميتونم برم تک تک هيرو هارو که شما در بارش حرف ميزنيد پيدا کنم. مثلا این وارچيف کدوم يکيه؟
راستی در برابر Razorچه هيروهايی ميتونن مقاومت کنن؟ در صورتی که تمام آيتم های مورد نياز رو بسته باشه. مثل ونگارد ، سنج و ياشا و .....
[
دوست من
بستگی به بازی داره اگه بازیها تو یه سطح باشه
به ایتما برمیکرده ولی به نر من احتمال زدن سول بیشتر
با اینکه انتی میج هروی خیلی قوی هست
نه این دلیل نمیشه چون اتکش بیشتره میزنه ولی چون 3تا میشه اگه براش ه 3تا شدنم بسازی احتمال زدنش بیشتر میشه چون مانای بلینک نداره اون موقع
من هم میدونم اتک دلیل نمیشه ولی چون اگیلیتیه سول بیشتره در نتیجه ات اسپید و ارمور و اتکش هم بیشتر میشه در ضمن سول میتونه ایتم اورب بونده ولی انتی میج نمیتونه به خاطره مجیک اولش فقط کافیه برسول ایمبا شمشیر منهای ارمور وهکس ببندی شمشیر سه تای هم بعد نیست ولی زمانی که میلی هستی باید استفاده کنی با این ترکیبا انتی میج خیلی راهت میمیره در ضمن لول اخر 6 سول مانا نمیخواد
در ضمن فیسلس فول ایتم وارچیفت فول ایتم را میگیره قابل توجه کسانی که میگن وارچیفت قوی تره
نقل قول:
هرو ترول هم از هرو های خزی مپ هست
بابا اينقدر به اين فيس ننازيد با خيلي از هيروها ميشه زدش
گفتم بهتون قبلاً هم من حاظرم شرطي باهاتون بزنم با هيروهاي كه ميگم شما هم فيس برداريد
Shadow Fiend & obsidian & Brood Mother & LycanThrop
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوسته من شاید این هرو ها بتونن فیسلس را بزنن ولی اگر فیسلس بتونه پول دراره وایتم هاش را ببهده این هروها خیلی راحت میمیرن حتی بدونه ای نکه کمترین دمیجی به فیسلس بدن :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم میگم فیلس قوی ترین هروی دوتا است اینو همه ی دوتا با زا تایید میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این هیرو چی داره!!!
این هرو بهخاطر تمام مجیک هاش خزی ولی بیشتر به خاطر مجیک6 است که شش ثانیه همه ی اطرافیان را زیر یک طاق نگه میداره وتنها خودش میتونه از درون اون اتک بده:18::18: __6ثانیه__:18::18:نقل قول:
MEHDIMEHRDAD:دوسته من شاید این هرو ها بتونن فیسلس را بزنن ولی اگر فیسلس بتونه پول دراره وایتم هاش را ببهده این هروها خیلی راحت میمیرن حتی بدونه ای نکه کمترین دمیجی به فیسلس بدن.
چه آیتم هایی روش می بندی؟؟؟
نقل قول:
یستگی به هروهای جلت داره ولی معمولا اول بازی حتما باید فرنزی را ببندی بعد پا چوبی باترفلای دوتابش وایمبا اگر بازی طول کشید میتونی کریتیکال مانکی ویا رادیانس ببندی