نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان الان اومدن و اینترنت و خط تلفن رو وصل نمودند دو تا مسئله:
اول سرعتی که بهمون دادن 2 مگ 42 گیگ هستش ولی تست سرعت بغل مودم گرفتم 20 مگ بود، حالا میخوام سرعت 16 مگ 160 گیگ رو سفارش بدم، سرعت رو بجای بالا بردن نیارن پایین ( از 20 بکننش 16). ؟
دوم اینکه الان مودم ته خونه تو اتاق خوابه رسما هیچ وای فایی به این ور خونه نمیرسه، چه کنیم؟ جدای از این pc دستکتاپ من دانگل وای فای نداره، کابل لن میخاد.
خیلی بعیده سرعتت کمتر بشه. کمتر هم اگر بشه معمولا بهشون تماس بگیری زیاد میکنننقل قول:
میتونستی بگی تا اتاقی که میخوای فیبر رو بکشن (با هزینه اضافه). حالا یا میتونی کابل لن بکشی تا جایی که میخوای (+ یه روتر وایرلس برای وایفای) و یا یه range extender بگیری (تو دیجیکالا هم زیاده)
خونه نو سازه، خودش فیبرکشی شده بود، خود پیمانکار گفت بخوای کابل کشی میکنم برات ولی من من کرد انگار زیاد مایل نبود این کار رو بکنه 300 400 هم قیمت داد.نقل قول:
کابل لن بکشم با همین روتر ADSL میشه وایرلس دارش کرد؟
دیگه اینکه range extender چقدر کارایی دارن؟ چون الان تقریبا تا وسط خونه (اشپزخونه) سرعت یک صدم میشه،
آره میشه با همون احتمالا. NAT و DHCP رو غیر فعال کن. آیپی مودم هم عوض کن اگر نیازهنقل قول:
کارایی که داره. من الان خودم 2 تا گذاشتم که کامل پوشش بده. باید جایی بذاریش که اون نقطه خودش آنتن دهی داشته باشه.
دو تاش میشه 800 تومن، خوب اینجوری بدم کل خونه رو کابل کشی کنه که خیلی به صرفه ترهنقل قول:
ادیت: نظرت درباره آداپتور پاورلاین چیه؟
بهترین کار اینه که کابل LAN بیارید یه جوری تا نقطه مناسب منزل و اونجا به روتر بزنید.نقل قول:
روی رنج اکستندرها برای سرعت های بالا زیاد حساب نکنید.
مرسینقل قول:
چه روتری پیشنهاد میکنید؟
ادیت: هم از لحاظ قیمت و هم سرعت مناسب باشه
سلام
یک سوال دارم اینکه
چند سال پیش اومدن پیاده رو هارو کندن و کابل هارو عوض کردن جلوی خونه ماهم fat رو هم عوض کردن از اون لحظه به بعد فقط از مخابرات فقط سرویس گرفته شد الان میخوام سرویس تانوما بگیرم از اونجایی که تو کوچه فقط من و 2 همسایه هستیم که از اینترنت استفاده میکنیم بقیه کهنسال های قدیمی به ما هم سرویس میدن یا نه ؟
دوستان این روتر رو تایید میکنید؟
روتر بی سیم شیائومی مدل 4A Gigabit
- - - Updated - - -
دوستان این روتر رو تایید میکنید؟
روتر بی سیم شیائومی مدل 4A Gigabit
ببینید اول از همه باید برید مخابرات یا از رو شکل ظاهریش ببینید واقعا fat هست یا کنداکتورهای عادی مخابرات و اگر بود باید ببینید اکتیوهست یا نه!نقل قول:
و اینکه برای این قضیه مطمئن بشید و ببینید شرایط اوکی هست یا نه باید مخابرات برید ونهایتا اگر fat باشه که کاری ندارن یه نفر بخواد یا ده نفر کارشو انجام میدن ولی اگر نباشه بحثش جداس
نقل قول:
والا داداش خودم نداشتم ولی با توجه به محصولات شیائومی که دارم و تجربه هام و نظرات و امتیاز کاربرا میتونم بگم چیز خوبیه و مدل مشابه این از برند های دیگه چیزی بین دو تا سه برابر باید پولشو بدی! شاید امکانات جانبی ایسوز و بعضی چیزا نباشه ولی کار راه اندازه
اینم تست سرعت سرور DEAC فرانکفورت آلمان رو حالت سینگل مود . درخواستی از طرف دوست عزیز معین :
نقل قول:
این تست ping همان سرور ها . با MTU 1490 دستکاری شده
موفق باشید
کابل لن خوبه ولي پاورلاين وايفاي-دار بهتره و همه جاي خونه شبکه ميشه و نياز به کابل کشي و روتر جدا نخواهيد داشت. سراغ رنج-اکستندر نريد که گند ميزنه به سرعت و کارايي وايفاينقل قول:
چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ من الان سرچ کردم تقریبا همه چی ناموجود بودنقل قول:
نقل قول:
کابل CAT 7 اوریکو پ
تنها فروش آنلاين و سايت ديجي کالا رو نبينيد. سايت هاي ديگر رو بررسي کنيد: ايسام، فافا، ميهن مارکت، ديجي همکار، ... سراغ سايت هاي تخصصي شبکه و برندها بريد و به دفترشون زنگ بزنيد.نقل قول:
برخي از اينها به خاطر نوسان ارزي يا تعطيلات کريسمس ناموجود مي زنن. اگه تهران هستيد به اونهايي که آدرس دادن زنگ و سر بزنيد، گوشه انبارشون يه چيزايي دارن
سلام من چند روزه که نمیتونم با اینترنت فیبرم وارد پنلadsl tci بشم ولی با ایرانسل میاد کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
دوستان پچ کورد سبز آبی از کجا تهیه کنم؟
سلام دوستان بندهسرویس FTTH50mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 900 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
رو گرفتم که کلا 5 روزش مونده میخوام سرویس 500 گیگ ماهانه رو بگیرم ولی تو پنل نیست راه حلی دارید؟
فکر می کنم باید تشریف ببرید مخابراتنقل قول:
نوشته شده توسط abolfazlabdolshahi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه که زیرش بزنن بگن نمیتونیم همچین سرویسی ارایه بدیم؟
زنگ بزن 2020 به راحتی برات انجام میدن. هیچ مشکلی با تغییر تعرفه ندارن و فقط بهتون میگن باید دوره کابل کشی رایگان به اتمام برسه و بعد گروهتون رو به تعرفه استاندارد تغییر میدیم. حالا که دروه رو به اتمامه زنگ بزن 2020 بگو برات انجام بدن. برای من که راحت انجام دادن.نقل قول:
نوشته شده توسط abolfazlabdolshahi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم زنگ زدم همینو گفتم تغییر دادن و همونموقع فعال شد.نقل قول:
این مقادیر چطوره؟
- Voltage (V) : 3.22 - Rx power (dbm) : -11.70 - Tx power (dbm) : 2.88 - Temperature (C) : 44.29
و اینکه سوکت ها تماما آبی هستن ولی سوکت مودم و پچ کورد سبز هستن
مشکلی پیش نمیاره؟
مقادیر معمولا های و لو و رنجش رو میزنه و تا اونجا که میدونم مهمترین آر ایکس هست که اوکیه و اینکه پچ کورت هم اوکیه چون هر رنگ پچ کورتد باید به مادگی همرنگ خودش بخوره وگرنه نویز و افت کیفیت خواهید داشتنقل قول:
درسته. یعنی نیاز نیست دیگه عوض کنم؟ چون سوکت اسپلیتر آبیه و پچ کورد سبز هستنقل قول:
نقل قول:
مقادیر شما عالی هه
اصل کاری همون Rx هست که باید زیر 28 باشه . (منفی)
Tx قدرت فرستندگی مودم هست
ولتاژ که ولتاژه .
دما هم که دمای مودم و پچ کورد زرد رنگ هست .
نه عزیز موردی نداره ازش لذت ببریدنقل قول:
سلام. دوستانی که تانوما گرفتن . اگر مثلا فیبر تا سر خیابون اومده باشه و بخوای بگیری میان هزینشو میگیرن و فیبرکشی میکنن از خیابون تا در خونه؟ چون تا جای که دیدم اکثرن از جعبه دم در یا توی خیابون کشیدن تا داخل خونه . دوستان عکس کابینت مخابرات فیبرنوری دارن ببینم محلمون داره یانه
یه مورد دیگه هستش که ثبت نام از توی سایت هرکاری میکنم ثبت درخواست نمیشه. مشکل داره سایتش؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
پول فیبر کشی از مرکز تا FAT را هیچ وقت ازتون نمیگیرن . چون هم پرداختش از توان شما خارجه هم اصلا مساله اصلی پولش نیست مجوزی هست که باید از شهرداری اون شهر یا منطقه بگیرن
کابلی که زیرزمینی میاد تا FAT بهش میگن کابل فیدر و اصلا با کابل های کور Core که از FAT تا دم در ساختمان شما میکشن فرق میکنه کلا .
ولی پول کابل core زا هم ممکنه بگیرن ممکنه نگیرن . بسته به طرحی هست که شما انتخاب میکنی اگه نوشته باشه تو پرانتز (سیم کشی رایگان ) یعنی اون تیکه رو ازتو ن نمیگیرن و رو طرح باهاتون حساب میکنن .
فیبر نوری به خودی خود تکنولوژی ارزونی هست و اکه کابل هایی که اینا میزنن از سیم مسی Adsl گرون تر باشه بی عرضگی کارخونه سازنده هست .
چون فیبر نوری یه جور شیشه هست که به این فرم درمیاد ولی سیم مسی مس داره که یه فلز ه که کلی پول باید صرف استخراج و پروسس ش بشه
حالا چرا تو مملکت ما بر عکسه منم نمیدونم بی عرضگی ها و تحریم ها هست
در ضمن تجهیزات نوری در مرکز مخابراتی یه نمونه فقط برق چندین برابر کمتر استفاده میکنند تا Adsl و این خودش یه صرفه جویی در مصرف برقه .
-------------------
در مورد قسمت دوم . بیشتر به سیم کارت خودتون بستگی داره داره سایت ثبت نام تانوما
یعنی من مثلا خودم رو گوشی دو تا سیمکارت داشتم یکی ترابرد شده بود و تو گرفتن پیامک تایید اصلا مشکل داشت کلا حالا چه پیامک تلگرام چه کد تایید تانوما چه هر سایت دیگه ای
ولی یه ایرانسل هم داشتم که ترابرد نکرده بودم و با اون هر دفعه تانوما تقاضا میدادم فوری کد رهگیری میومد . شما هم ببینید مشکل مشابهی ندارید مثلا زنگ بزینید اپراتور بگید سیم کارت من پیامک تایید تانوما را نمیگیره .. شاید براتون حلش کنن
یادمه سالهای گذشته تغییر وضعیت از دیال آپ به ای دی اس ال سریعتر اتفاق افتاد شاید بخاطر یکی بودن قسمتی از زیر ساخت که همون سیم مسیه باشه ولی الان باید فیبرکشی بشه ولی در درازمدت بخاطر عمر بیشتر و هزینه نگهداری کمترش نسبت به سیم مسی و همینطور هزینه اشتراک بیشترش جبران سرمایه گذاریها میشه ضمن اینکه معمولاً بعد از اومدن یک تکنولوژی جدید از سمت کاربرها مقاومت هم وجود داره هم به دلیل هزینه بیشتر هم عدم سازگاری با وضعیت جدید البته شرایط تحریم و تورم و توان اقتصادی کمتر اکثریت مردم نسبت به اون زمان را هم باید در نظر گرفت ضمن اینکه سرمایه گذاری خارجی در این بخش هم بخاطر تحریمها کلا منتفیه و سرمایه گذاری شرکتهای خصوصی هم در این بخش به دلایل مختلف زیاد نمیشه روش حساب کرد اگر هم صورت بگیره مثل شاتل و های وب و بقیه شرکتها فعلاً خیلی کند داره انجام میشه و بالطبع تغییر وضعیت از ای دی اس ال به فیبر یا حداقل وی دی اس ال به نظرم خیلی کنده دوستان کسی جایی خونده یا یادشه شروع معرفی ای دی اس ال و اولین اپراتور خصوصیش چه سالی بوده و چقدر طول کشیده تا جایگزین دیال آپ شده و الان چند ساله فیبر نوری در ایران اومده و تا حالا چقدر توسعش طول کشیده اینطوری میشه مقایسه جالبی کرد
سلام
دوستانی که از مخابرات سرویس فیبرنوری گرفتید یه سوال داشتم ازتون . آیا موئم رو حتما باید از مخابرات بگیرید ؟ آیا باید حتما مدل خاصی بخرید ( مثل zyxelیا هواوی )؟ آیا مودمی که میخرید باید با OLT مخابرات سازگار باشه ؟ یا همینکه استاندارد ITU-G.984 رو ساپورت کنه کافیه ؟ الان من یک مودم Zhone Znid2424 کلاس B+ هست و نوشته Fully ITU G.984 supported خواستم بدونم به مشکلی میخورم یا نه ؟ چون یکی میگفت مثلا اگر OLT سرویس دهنده fiberhome باشه مودم هواوی و زایکسل و تندا و ...... جواب نمیده و باید حتما مودم فایبرهوم بخری ؟!!! مگه استانداردشون یکی نیست !! ؟
- - - Updated - - -
دوستانی که از مخابرات سرویس فیبرنوری گرفتید یه سوال داشتم ازتون . آیا موئم رو حتما باید از مخابرات بگیرید ؟ آیا باید حتما مدل خاصی بخرید ( مثل zyxelیا هواوی )؟ آیا مودمی که میخرید باید با OLT مخابرات سازگار باشه ؟ یا همینکه استاندارد ITU-G.984 رو ساپورت کنه کافیه ؟ الان من یک مودم Zhone Znid2424 کلاس B+ هست و نوشته Fully ITU G.984 supported خواستم بدونم به مشکلی میخورم یا نه ؟ چون یکی میگفت مثلا اگر OLT سرویس دهنده fiberhome باشه مودم هواوی و زایکسل و تندا و ...... جواب نمیده و باید حتما مودم فایبرهوم بخری ؟!!! مگه استانداردشون یکی نیست !! ؟
در مورد این قسمت از سوالتون بگم، زیاد اینو جدی نگیرید. بهترین کار مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی منطقه ست. شاید در مراجعه حضوری و صحبت با مسئول مربوطه نتیجه بهتری بگیرید. از ثبت نام انلاین چیزی عاید شما نمی شود.نقل قول:
من نمی تونم جواب دقیقی که می خواید بهتون بدم ولی چیزی که مخابرات می گه اینه که برند تجهیزات و مودم شما باید یکی باشهنقل قول:
حتما هم نباید از خودشون بخرید.
سوال من اینه که واقعا نمیتونن سرویس بدن اگر تجهیزات و مودم برندش یکسان نباشه یا برای کاسبی این کار رو میکنند ؟ توی دیتاشیت تمام مودم ها هر چی میخونم یک استاندارد ITU G.984 مطرح هست ،یکی هم کلاس B+یا C بودن ماژول نوری موجود در مودم . دیگه هیچ کجا قیدی وجود نداره که تجهیزات باید از یک برند باشه !!! مثل این میمونه که بگی هر کی VDSLشاتل میخواد حتما باید مودمش zyxel باشه ،اگه یوتل یا tplinkیا....باشه نمیتونیم بهش ADSL بدیم !!! بالاخره اینا استاندارد دارند دیگه ..اگه اینجوری باشه که تمام برند های متفرقه مودم های نوری باید در کارخونشونو تعطیل کند که.
ممنون از پاسخ و راهنمایی قبلیتون.نقل قول:
کسی تا حالا تونسته تو این سایت شخماتیک ثبت نام کنه؟
من کل فرم ها رو پر میکنم. رو ثبت که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؛ )))))))
ادیت : دیدم که دوستان نوشتن سایتش سرکاریه : ))
مرکز مخابراتی نواب صفوی تهرانم که سرکاریه : ))
فکر کنم سال ها قراره با ADSL سر کنم :
تو قسمت ادرس که میزنی هیچ خط نقطه یا چیزی نزار. منم حواسم نبود. ولی من ۵ ماه پیش هم ثبت کردم کسی حتی تماس نگرفت بگه اونجا ارائه نمیدیم یا نه.
این سرعت تغییر بخاطر این بود که نیاز به نصب کافو و تجهیزات درون کافو نبود ، تمام تجهیزات توی همون مخابرات مناطق نصب شدند و روی همون بستر سیم مسی سرویس ارایه شد ، اما الان باید از مخابرات تا کافوی نزدیک منازل فیبرنوری کشیده بشه و درون کافو ها تجهیزات نصب بشه ، نسبت به قبل هزینه احداث کافو ها و بعلاوه فیبرکشی اضافه شده . شهرداری هم که فک کنم معظلی هست برای خودش ...