١٩٥ مستقيم ميده به مبين نت اونم هر جور خواست ميپيچونه ، منم تو ١٩٥ برا پينگ شكايت كرده بودم كه گفتن طبيعيه تو ساعات اوج مصرف و كاريش نميتونيم بكنيم چون فقط براي شما نيست بعدشم زيرش نوشت با مشترك تماس گرفته شد و مشكل حل گرديدنقل قول:
Printable View
١٩٥ مستقيم ميده به مبين نت اونم هر جور خواست ميپيچونه ، منم تو ١٩٥ برا پينگ شكايت كرده بودم كه گفتن طبيعيه تو ساعات اوج مصرف و كاريش نميتونيم بكنيم چون فقط براي شما نيست بعدشم زيرش نوشت با مشترك تماس گرفته شد و مشكل حل گرديدنقل قول:
اگه بخایم وقتی طرحمون تموم شد بدون اینکه خودمون دستی کاری انجام بدیم خودش اتوماتیک بره روی طرح جدید چکار باید بکنیم ؟
منکه سیم مبین نتم که در تازگی ادا میداد و پینگش در شب 200 میشد هیچ سایتی رو باز نمیکنهنقل قول:
ومجبور شددم سیم کارتش رو بفروشم به درد نمیخوره سرعت دان هم افتزاه بود در کل از مبین نت بدم میاد
پیشنهادم هم اینه سیم و مودمش رو بفروشید برید رایتل یا ایرانسل یا همراه اول چون این مبین نت درست بشو نیست
بزودی هم تعرفه هاش گرون میشن و مشتری هاش کساد میشه ....
سلام .هر روز با مبین نت یه داستان داریم .من که چند روز پیش تمام شد و فعلا تا زمانی که مطمئن بشم مشکلاتش حل شده شارژ نمیکنم ولی برای شما ها اخبار جدید رو میزارم :
اول اینکه انگار شبانه رو کلا برداشته .برا من که 360 دارم چند روزه حذف شده ولی الان توی سایت مبین نت رو نگاه کردم از اونجا هم اسم شبانه برداشته شده .
طرح یک ساله 1000 گیگ با ماهیانه 100 گیگ رو نوشته در برخی مناطق حذف کرده .برای من که تو لیست نمیان .شماها هم چک کنید ببینید براتون میاد یا نه .
اینم صفحه رو هم نگاه کنید حتما .تغییرات زیاده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های با مودم همراه رو حذف کرده !
برای من قسمت تمدید هم باز نمیشه مثل اینکه این سیاست جدیده که همه از طرح های جدیدش استفاده کنن !! البته اگر پینگ و سرعت درست بشه من حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی در این که همه چی همون باشه و تغییر نکنه ...باید تعطیلش کرد . و اینکه مبینت اشتراکش با همراه اول چی هست؟ توی الکامپ هم به عنوان یکی از شرکای همراه اول اومده بود .
این گزینه ی تمدید که میگی کجای پنله ؟ واسه من فقط یه گزینه ی تغییر طرح بوده و تا حالا تمدیدی ندیدم ؟نقل قول:
با توجه به اینکه حجم شبانه حذف شده و تعرفه ها گرون تر شده و بعضی از طرح های به صرفه تر هم حذف شده، دیگه مبین نت نسبت به سایر شرکت های اینترنت سیمکارتی و خط تلفنی و بیسیم، هیچ مزیتی نداره و خریدش منطقی و عقلانی نیست.
واقعاً موندم که مبین نت چه فکری میکنه که مثلاً قیمت بعضی از طرحاش ۳ برابر همراه اول یا ایرانسل میفته!! اونم td ثابت!
عقل ناقصی میخواد که کسی هم ۳ برابر پول بده و هم نت td ثابت بگیره و هم قابلیت تجمیع فرکانس و افزایش سرعت نداشته باشه!! :n09:
منم باهاشون مخالفم ولي به نظرم يكي از مزيتاش اينه كه همراه اول همه جا خوب انتن ميده ولي تي دي ايرانسل اينقد پوشش هنوز قوي نيست و ديگه اينكه سرعتو هم رو ٣٦٠ كامل ميده هنوزم طرح هاي ٦٥٠ گيگ يكسالش به صرفه هست ولي من ميترسم شارژ كنم مشكل پينگش حل نشده باشهنقل قول:
با پول همین طرحی که شما میگید و 9٪ مالیات ارزش افزودش، تو همراه اول میتونید 659 گیگ اینترنت fd همراه بگیرید(9 گیگ بیشتر از مبین نت) و البته پولش رو هم یکجا نمیدین و هر بسته ۱۰ گیگابایتی که میگیرید، در اون لحظه فقط پول همون بسته رو پرداخت میکنید(برعکس مبین نت که کل پول رو همون اول باید واریز کنید)نقل قول:
طرح مبین نت td ثابت هست و حتی اگر طرح 360 داشته باشید، فقط میتونید به 4g مبین نت و همراه اول وصل بشید. ولی طرح همراه اول حتی اگر 4g در دسترس نباشه، به 3g همراه اول هم میتونید وصل بشید.
در مورد td و fd ایرانسل هم میشه طرح های به صرفه تر از مبین نت پیدا کرد.
حتی vdsl و فیبر نوری و adsl با توجه به پایداری بهتر و حجم بیشتر هم ارزون تر از این طرح مبین نت هستن.
بهتره بگی هر جا که 4gهمراه اول باشه پوشش دارهنقل قول:
شما سرعت 90مگی ایرانسل tdبا با سرعت 40مگی مبینت هرگز مقایسه نکن
شبانه هم ایرانسله یکسانه اما مبین نت 400کیلوه هست خنده داره
براي من كه ٩٠ مگ نيست و به زور ٢٠ مگ ميده شبانه هم كه الان ديگه ٤٠٠ نيست چون محدوديت سرعت رو بعد از حذف شبانه برداشتنقل قول:
ببين داداچ تو داري يه جوري مقايسه ميكني انگار همه ي اينا رو جلومون گذاشتن و منتظرن تا يكي رو انتخاب كنيم من كه محدوديت دارم و adsl م داغونه ايرانول هم سرعت خوبي نداره مجبورم از مبين نت استفاده كنم يا همراه اول تا الان مبين نت به صرفه بوده ولي اين ده گيگ همراه اول كه ميگي رو من نديدم ، جزو همون پيشنهاداي تشويقيه؟نقل قول:
به دلایل شکایت مکرر به مبین نت از سوی 195 شبانه حذف گردیدنقل قول:
بسته همراهی اسمشهنقل قول:
رو سیمکارتای اعتباری که تا حالا بسته نگرفتن یا بسته های کم گرفتن، ۱۰ گیگ یکماهه میده به ده هزار تومن. که میتونی بارها و بارها همینو هی بگیری
در حالیکه یکماهه ۱۰ گیگ مبین نت با مالیاتش میشه حدود ۳۸۰۰۰ تومن!!
شکایت کردن، اونوقت بجا اینکه ابروش رو درست کنه، زده چشمشم کور کرده.نقل قول:
من که اگه به همین وضعیت بمونه، طرح فعلیم که تموم بشه دیگه نمیگیرم ازش.
مسخرشو دراوردن. دم به دیقه یا گرون ترش میکنن یا محدودیتاشو بیشتر میکنن
خود طرح ۳۶۰ هم فایده نداره. چون سرعتش پایدار نیست. یه لحظه ۲ مگ میشه یه لحظه ۱۰ یه لحظه ۴
دادا جریان 10 گیگ همراه اول چیست/؟؟؟نقل قول:
من خودم 200 تومن سیمش رو فروختم....
پیشنهاد میکنم به اپراتور بهتری روی بیاورید...
شبانه كه از ساعته ٢ بود ، پينگ از ساعت ١٠ ميرفت بالا كه بود و نبود شبانه تاثيري توش ندارهنقل قول:
اشتباهت همينجاس ، برا منم اولا ميومد ولي بعد از چند بار خريد ديگه نمياد و الان تعرفه هاي گرون و بدردنخور برام مياد ، اگه مصرفت بيشتر از ماهي ده گيگ بشه بسته هاي گرونتر ميكنه تو پاچتنقل قول:
مبین نت به نظر می خواد این دو تا تعرفه رو حذف کنه
فعلا رو اوناییکه طرح 360 دارن حذف کرده نه رو همه
تا بازخوردها رو ببینه
اگه بازخوردها محکم نباشه کلا حذف می کنه....
این تحلیل منه
خدا خیرشون بده بهتر که حذف شدنقل قول:
نه اینکه بخاطر سرعت 400کیلو شبانه منت سر مشترکین میزاشتن تازه پولشو هم حساب میکردن
کد *1000*21رو بگیری بهت پیشنهاد میده حالا یا 5گیگ یا 10گیگ یا 20گیگ قیمت هم هر جور حساب کنی بصرفه برات در میادنقل قول:
مثلا برای بعضی ها 5گیگ 9500میشه برای ی سری دیگه 10گیگ 9500ووووو
ینی اونایی که 360 نیستن الان طرح یک ماهه 100 گیگ میاد براشون توی پنل ؟ اگه برا کسی میاد خواهشا اینجا اعلام کنهنقل قول:
نقل قول:
سلام
بله برای یکی از مودم های ما که طرح ۳۶۰ نیستند چنین پکیج هنوز وجود دارد
عجب ادمایی هستن میگن در بعضی مناطق حذف شده خوب بگن فقط برای 360 حذفیدن .اشتباه کردم 360 گرفتم الکی صد تومن پول اضافه دادمنقل قول:
شبانه چی برای اون مودم معمولیت هست یا کلا حذفش کردن ؟
هم شبانه و هم یک ماهه صد گیگ روی اون هایی که ۳۶۰ نیستند الان در دسترسه ( الان تو پنل غیر ۳۶۰ من هست نمی دونم مال بقیه چطوره )
رو ۳۶۰ حذف کرده
حداقل برید تو صفحه انستاگرامشون اعتراض کنیم به این کارشون
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اگر مشكل پينگ ساعت ١٠ شب حل شده باشه من اعتراضي ندارم ولي اگه با حذف اينا مشكل پينگ هنوز باشه بايد مودمشو انداخت توي حليمنقل قول:
سلام تایم شبانه سرعت مبین نت محدود میشه ؟
اگه سرویستون شبانه معمولی داره بله رو 4 مگابیت (512 کیلوبایت) محدوده میشهنقل قول:
اگر شبانه پرسرعت داشته باشه سرویستون خیر
از چه تایمی محدود میشه ؟
2 تا 7 بامدادنقل قول:
سرویس های شبانه که حذف شده
سرویس های پر مصرف بسته 100 گیگ هم حذف کرده
حتما شکایت کنید
سرویس های TuRBO + با TURBO چه فرقی میکنه؟
- - - Updated - - -
سرویس های TuRBO + با TURBO چه فرقی میکنه؟
سلام
دوستان مبین نت نسبت به ای دی اس ال ارزش داره که مودم و طرح بگیرم ؟ .. الانی که ای دی اس ال گرون شده و حجما هم خیلی کم شده ؟
مبین نت شهر ما تازه اومده و امکان تست هم نداشتم ببینم چطور هست
با سلام و احترام
به استحضار می رساند شرکت در جهت افزایش رضایت مندی مشترکین و با توجه ظرفیت های شبکه طرح های تمدید را در اختیار مشترکین قرار داده است و ممکن است بنا به صلاحدید و یا با توجه به محدودیت های شبکه ارائه هریک از طرح ها را متوقف نماید، لذا مشترکین مطابق با ماده 5-17 قرارداد می توانند از پروموشنها و طرحهاي تشويقي خریداری شده تا پایان مدت زمان طرح خود استفاده نموده و پس از آن نسبت به خریداری از طرحهای جدید قراردادشده در سبد محصولات شرکت مبین نت اقدام نمایند.
لازم به ذکر است در راستای بهبود سرعت شبانه و افزایش میزان رضایت مشترکین از سرعت در ساعات رایگان سرویس ارائه طرح های شبانه جهت بهبود تجربه مشترکین حذف گردیده و به جای آن محدودیت سرعت در سرویس شبانه طرح ها برداشته شده و سرعت در ساعات رایگان همانند ساعات غیر رایگان 4 تا 40 مگابیت بر ثانیه گردیده است.
لطفا در صورت بروز مشکل یا هرگونه درخواست ،فرم صدای مشتری درسایت را تکمیل و ارسال فرمایید.
باتشکر از همکاری صمیمانه ی شما
شرکت ارتباطات مبین نت
- - - Updated - - -
با توجه به حجم و سرعت هزینه کمتری داشتند این سرویس هانقل قول:
- - - Updated - - -
با توجه به حذف شبانه و بسته های 100 گیگ اصلا نخر ارزش نداره من تمدید نمیکنم سرویسم رونقل قول:
در حال حاضر اصلاً ارزش خرید نداره.نقل قول:
برای خرید ADSL میتونید هر موقع که جشنواره و فروش ویژه گذاشتند، با قیمت ارزون و به صرفه، ADSL بگیرید.
دوستان سلام
من با توجه به مشکلی که دارم با ADSL دارم جایگزین ها رو بررسی می کنم چنتا سوال داشتم
1.برای استفاده از مبین نت حتما باید مودم رو از خودشون تهییه کرد؟
2.در صورت امکان خرید مودم از بازار چه مودم هایی در حال حاضر موجود هست؟...و ارزون ترین مودم که البته کیفیت قابل قبولی داشته باشه چی هست؟
3.وضعیتش با شبکه های اجتماعی به چه صورت هست؟..اخه بعضی اپراتور ها مثلا با اینستاگرام مشکل دارن
فکر می کنم هزینه اصلی هزینه مودم باشه که قیمت ها بالا هست
و دست اخر چه سرویسی از مبین نت رو پیشنهاد میدین با حجم ماهانه حداقل 60 گیگ
1. بله سیمکارت جدا نمیدن حتما باید مودم و طرح اولیه بخرینقل قول:
2. عزیز ارزون ترین مودمی که میتونی بگیری همون b612 مبین نت هست که معادل tf-i60 ایرانسله. این مودم ایرانسلش در بازار بالای یک و نیم میلیون تومن هست که مبین نت داره با سه ماه طرح اولیه میده 500 تومن
3. من مشکلی با کیفیت ندارم و واقعا 40 مگابیت رو کامل بهم میده
طرح هاش اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل مبین نت قیمتاشه کلا طرح خوب یه 100 گیگ ماهیانه داره قیمتش با مالیات حدود ماهی 92 تومن می افته بقیه طرح هاش اصلا صرفه ندارن و گرون در میاد
این طرج هم مبین نت برداشته تو بعضی مناطق حذف کرده!!!!!!!!!
یعنی عملا باید سرویس کم حجم با قیمت بالا بخرین
حالا تصمیم با خودتونه اگه مشکل مالی ندارین و راحت میتونین هزینه کنین بیا مبین نت
من همین الان دارم بالای 90 میدم...راحت که نیست ولی در حال حاضر تک کانکشن زیر 1مگ!!! و دانلود 450-500 کیلوبایت هست البته خیلی مشکلی با سرعتش ندارم ولی خوب اون چیزی که میفروشن با اونی که تحویل میدن زمین تا اسمون فرق داره اینش اذیت کنندسنقل قول: