توصيه هاى دادكان به هاشمى
رئيس پيشين فدراسيون فوتبال طى نامه اى به سرپرست جديد فدراسيون بر حفظ استقلال فدراسيون تاكيد كرد.در نامه محمد دادكان به كيومرث هاشمى آمده: حضور جناب عالى را در عرصه فوتبال كشور خيرمقدم عرض نموده و براى جناب عالى آرزوى توفيق و خدمت به رشد و توسعه فوتبال كشور را دارم.به عنوان فردى از جامعه ورزش و فوتبال لازم مى دانم نكاتى را متذكر شوم: همراهى همه جانبه سازمان تربيت بدنى، كميته ملى المپيك و رسانه هاى گروهى با جناب عالى فرصت مغتنمى است كه در گذشته وجود نداشته و اين امر با هماهنگى مى تواند جناب عالى را در انجام وظايف محوله يارى رساند.تجارب زيادى در كوران روزهاى سخت اداره فوتبال كشور اندوخته ام كه در طبق اخلاص خواهم گذاشت لكن توصيه دو مورد اساسى را لازم مى دانم:
۱- لحاظ كردن استقلال فدراسيون به عنوان خميرمايه اصلى پيشرفت و توسعه فوتبال كشور در سياست هاى كلى را امرى اجتناب ناپذير مى دانم و حراست از اين حريم را به جناب عالى توصيه مى نمايم.
۲- توجه عملى به فوتبال پايه در رشد و توسعه كمى و كيفى فوتبال امر بديهى است كه سرلوحه برنامه هاى همه كشورهاى پيشرفته در عرصه فوتبال مى باشد. فدراسيون فوتبال جمهورى اسلامى ايران چند سالى است كه به اين مهم همت گماشته و سرمايه گذارى خوبى را در امر برنامه ريزى، سازماندهى، هدايت و كنترل اين مقوله اساسى انجام داده كه ميوه هاى شيرين آن در حال به ثمر نشستن است و مطمئناً در سال هاى نه چندان دور فوتبال كشور از آن سود فراوانى را خواهد برد، لذا توصيه ديگر بنده اين است كه اين مقوله اساسى بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
گل رونالدو يك غنايى را كشت
بازى غنا و برزيل يك كشته به جا گذاشت.
يكى از هواداران تيم ملى فوتبال غنا زمانى كه «رونالدو» دروازه اين تيم را باز كرد، به علت سكته قلبى جان سپرد.ريچارد آمناوو جوان ۲۵ ساله غنايى سه شنبه شب گذشته زمانى كه در حال مشاهده ديدار تيم هاى برزيل و غنا بود، هنگامى كه رونالدو گل اول تيم برزيل را به ثمر رساند دچار سكته قلبى شد و پس از انتقال به بيمارستان درگذشت
كلينزمن: به فوتبال آلمان خدمت كرده ايم
يورگن كلينزمن سرمربى تيم ملى آلمان اعتقاد دارد كه تيم كشورش به فوتبال اين كشور خدمت كرده است.
يورگن كلينزمن در گفت وگو با كيكر گفت: توانسته ايم با بازى هاى خوب تحرك تازه اى را وارد فوتبال آلمان سازم.او ادامه داد: با بازى هاى خوب خود باعث شديم تا حاميان مالى به وجد بيايند، ورزشگاه ها مملو از تماشاگر شوند و رسانه ها رونق پيدا كنند. به اين ترتيب به فوتبال آلمان خدمت كرده ايم.وى تصريح كرد: در تيم آلمان فلسفه جديدى از بازى را ايجاد كرديم كه مبتنى بر شور و هيجان و انجام بازى هجومى و تماشاگرپسند است. اميدوارم در رده هاى باشگاهى نيز اين فلسفه جا بيفتد و فوتبال باشگاهى آلمان نيز از تحرك تازه اى برخوردار شود.
حجازي: به جاى مربيگرى "بنايي" مىکنم. اگر در استقلال بودم، مشکل نيکبخت را حل
اگر چه ناصر حجازى چند صباحى است در ايران مربيگرى نمىکند اما نام او آنقدر بزرگ است که نظراتش در مورد اتفاقات فوتبال ايران همچنان خواندنى باشد. حجازى عصر ديروز به نکات جالبى اشاره کرد که خواندن آن خالى از لطف نيست:
* در اين سالها بسيارى از مربيان ايرانى سرمربى تيمملى شدهاند غير از من، خودم هم نمىدانم چرا هيچوقت نوبت سرمربيگرى من در تيمملى نشده است؟!
* فوتبال ما اين همه مربى مستعد دارد اما بازهم از کشورى مثل کرواسى مربى مىآوريم. شما ببينيد فولاد با وجود 4 ملىپوش در ليگ برتر به عنوان دهم مىرسد اما بازهم با سرمربى کروات اين تيم قرارداد جديدى منعقد مىشود. حتماً مسائلى است که اين مربيان بايد کار کنند و ايرانىها خانهنشين باشند.
* ناصر حجازى فعلاً به درد اين فوتبال نمىخورد و بايد "بنايي" کند!
* نيکبخت دلش خواست و به پرسپوليس رفت،در فوتبال حرفهاى يک انتقال اين همه سروصدا ندارد.
* نمىدانم در فکر مديران استقلال چه مىگذرد. واقعاً چه اشکالى دارد که ناصر حجازى يا هر فرد ديگرى موجب مىشدند نيکبخت در استقلال باقى مىماند. اگر من در استقلال بودم سعى مىکردم طورى با نيکبخت رفتار کنم که اين مشکل رخ ندهد. البته با اين تفاسير براى استقلال و نيکبخت آرزوى موفقيت مىکنم.
روز نامه خبر ورزشی
نيکبخت: قريب براى استقلال غريبه است. دست تکتک استقلالىها را مىبوسم
بالاخره پس از کش و قوسهاى فراوان علىرضا نيکبختواحدى پيراهن تيم پرسپوليس را برتن کرد تا بزرگترين نقل و انتقالات فصل ششم صورت بگيرد. او پس از ثبت قراردادش به جزيره کيش سفر کرد تا حداقل چند روزى به دور از حاشيه و جنجال استراحت کند تا آبها از آسياب بيفتد. اولين مصاحبه واحدى را پس از پرسپوليسىشدن در زير بخوانيد...
قراردادت را با پرسپوليس ثبت کردي!
بله؛ چهارشنبه پيش از ظهر به همراه نماينده باشگاه پرسپوليس در هيأت فوتبال حاضر شدم و قراردادم را با اين تيم ثبت کردم.
وقتى در حال امضاى قراردادت بودى پشيمان نشدي؟
نه، من تصميم خودم را گرفته بودم؛ من دوست داشتم تا همچنان در استقلال بازى کنم، ولى برخى عوامل نمىخواستند آبىپوش بمانم، من عاشق استقلال بوده و هستم. خاطرات با استقلال بودن را در اين نه سال نمىتوانم فراموش کنم. من در استقلال تبديل به علىرضا واحدى شدم. هنوز وقتى فيلم بازى استقلال و الاتحاد عربستان را تماشا مىکنم و به دقيقه 92 مىرسم و صحنه را تماشا مىکنم، موهاى بدنم سيخ مىشود.
تماشاگران تيفوسى استقلال از اين انتقال تو بسيار شاکى هستند.
آنها بسيار فهيم هستند و تمام حقايق را به خوبى درک مىکنند، اين عزيزان مىدانند چه اتفاقاتى افتاد تا باعث شد به پرسپوليس بروم. همانطور که قبلاً هم گفتم وقتى قراردادم تمام شد هيچ کدام از مسئولان باشگاه براى تمديد قراردادم اقدام نکردند. روز دوشنبه قرار بود با من نشستى را برگزار کنند، اما وقتى به محل دفتر ايشان رفتم در محل حاضر نشدند و سرکارم گذاشتند. بىتوجهى آنها باعث ناراحتىام شد و تصميم گرفتم که ديگر در استقلال نمانم. من دست تک تک هواداران استقلال را مىبوسم و هميشه به آنها احترام خواهم گذاشت. آنها هميشه به من لطف داشتهاند و اميدوارم مرا حلال کنند.
مىتوانستى به تيم ديگرى جز پرسپوليس بروي؟
پيشنهادات زيادى از تيمهاى مختلف داشتم اما پرسپوليس بهترين گزينه بود، به دليل اينکه شرايطم به گونهاى بود که بايد در يک تيم بزرگ بازى مىکردم.
استقلال و پرسپوليس تفاهم نامهاى را امضا کردند که از هم بازيکن نگيرند!
مىخواستند من پرسپوليسى نشوم، اما قراردادم با پرسپوليس دو هفته قبل از اين تفاهمنامه امضا شده بود و اين قرارداد شامل حال من نمىشد.
قريب گفته است تو زياده خواه بودى همين باعث شد تا استقلال قيد تو را بزند!
شکر خدا همه مىدانند چقدر از استقلال مىخواستم، مردم هنوز فراموش نکردهاند به خاطر استقلال به ترکيه و اسپانيا نرفتم. من حاضر بودم با مبلغى بسيار کمتر در استقلال بمانم اما برخىها نخواستند. حرفهاى زيادى براى گفتن دارم که در دلم انباشته شده است و به موقع مىزنم.
حرفى ديگر...؟
در استقلال روزهاى خوبى داشتم و اميدوارم بهتر از اين در پرسپوليس باشم. باز هم تأکيد مىکنم مردم شرايطم را درک کنند و از دستم ناراحت نباشند چون نخواستند بمانم.
روز نامه خبر ورزشی
فکري: استقلال نياز به بازيکنان پرسپوليس ندارد
محمود فکرى از جمله نفراتى است که بلافاصله پس از طرح موضوع پرسپوليسى شدن عليرضا نيکبختواحدى عليه همبازى خود موضع گرفته و وى را بابت چنين تصميمى به باد انتقاد گرفت. در همين ارتباط کاپيتان استقلال پس از ثبت قرارداد نيکبخت با پرسپوليس گفت: نيکبخت مىتوانست عجولانه تصميم نگيرد زيرا ما هم بارها در شرايط مشابه با او قرار گرفته بوديم اما با صبر و متانت قضيه را مرتفع کرده و در استقلال باقى مانديم.
فکرى در ادامه با اشاره به بهانهگيرى نيکبخت، گفت: بازيکنان آزاد هميشه دنبال بهانه مىگردند تا به تيم مورد نظر خود بپيوندند البته فکر نمىکنم واحدى بابت حضور در پرسپوليس رقم بالايى دريافت کرده باشد.
کاپيتان استقلال در خاتمه با اشاره به شايعاتى مبنى برحضور پرسپوليسىها در اين تيم گفت: ما احتياجى به بازيکنان پرسپوليس نداريم و مديران باشگاه بايد به فکر مسائل مهم باشند.
روز نامه خبر ورزشی
با تأکيد قلعهنوعى و موافقت هيأتمديره حضور نکونام در استقلال جدى شد
ماجراى پيوستن جواد نکونام به استقلال از نيم فصل دوم رقابتهاى فصل گذشته سر زبانها افتاد و حتى طرفين مذاکرات اوليه را نيز به خوبى انجام دادند اما وجود بندى در قرارداد اين بازيکن ملىپوش با باشگاه پاس مبنى بر پرداخت سيصد ميليون تومان براى پيوستن به ساير تيمهاى داخلى باعث شداو پس از جدايى از الوحده به تيم الشارجه بپيوندد تا فوتبال خود را در امارات ادامه دهد.
قهرمانى استقلال در ليگ برتر و کسب جواز صعود به رقابتهاى سوپر جام آسيا باعث شد امير قلعهنوعى در جلسات خود با مديران باشگاه و اعضاى هيأتمديره خواستار جذب اين هافبک بازيساز شود تا ضمن بالا بردن قدرت خط ميانى خودبه نوعى غيبت مجتبى جبارى پديده مصدوم خود را نيز پوشش دهد که اين درخواست او با موافقت هيأتمديره همراه شد. از همين رو نمايندگان استقلال پس از بازگشت کاروان ايران از جامجهانى مذاکرات خود را با اين بازيکن آغاز کرده و در چند مرحله در خصوص مفاد قرارداد به بحث و تبادل نظر پرداختند به طورى که گفته مىشود توافقات اوليه براى امضاى قراردادى دو ساله انجام شده و نکونام در يک قدمى پيوستن به استقلال قرار دارد.
البته شنيدههاى ما حاکى است تنها اختلاف باقيمانده ميان طرفين به مفاد قرارداد مالى اين بازيکن باز مىگردد که به احتمال قريب به يقين اين مشکل نيز ظرف روزهاى آينده حل خواهد شد تا استقلالىها پس از جدايى نيکبختواحدي، نخستين خريد بزرگ خود را انجام دهند.
روز نامه خبر ورزشی
با تأکيد قلعهنوعى و موافقت هيأتمديره حضور نکونام در استقلال جدى شدخائن یا بی
خائن یا بی گناه ؟
به یقین پس از ثبت قرارداد نیکبخت واحدی با تیم قرمز پوش تهران دل بسیاری از هواداران و به خصوص هواداران نیکبخت واحدی به درد آمد . در این روزها بسیاری با به میان کشیدن این مطلب نسبت به اظهار نظر در این باره اقدام نمودند . بیش از 100 مورد Email دریافتی در این زمینه به ما رسید و محور بیشتر آنها بر موارد زیر بود : 1- خائن بودن نیکخت 2- ناتوانی مدیریت در حفظ داشته ها حال باید دید نیکبخت یک یاغی خائن است یا یک پدیده فراموش شده ؟ نیکبخت هم مانند تمامی بازیکن نسل حاضر از شهرستان به تهران آمد و با اتکا به توانایی های ذاتی خود به سرعت به بالاترین سطح فوتبال ایران رسید و تمام این دوران را در ایران با استقلال طی کرد به طوریکه تبدیل به یک ابر ستاره محبوب برای هواداران شد .نیکبخت آنچنان محبوب بود که در لیگ اخیر صرفا در چند بازی انتهایی فصل عالی بود اما در تمام فصل مورد حمایت هواداران و این مطلب باعث بازگشت نیکبخت به تیم ملی شد . نیکبخت پس از سالها ( 7 سال ) از استقلال جدا شده است و راهی تیمی دیگر شده است . تا اینجا باید از نیکبخت برای زحماتش برای استقلال تقدیر نمود و اورا ستود اما آنچه باعث آزردگی به حق هواداران شده است ، پیوستن به رقیب سنتی است . پیش از این هم از موارد زیاد اتفاق افتاده است و این هم آخرین آن نخواهد بود . نیکبخت اگر رفت قطعا انگیزه مالی نداشت و اگر به پرسپولیس پیوست به خاطر پول نبود چه بسا که تیم های دیگر نه تنها بیش از این می پرداختند بلکه توان مالی انجام چنین پرداختی را هم دارند . نیکبخت به تیمی رفت که بازیکنانش بابت فصل پیش طلبکارند اما رفت ! شاید تنها مورد مشابه به این انتقال در گذشته حضور یک فصلی شاهرخ بیانی در پرسپولیس باشد . نیکبخت علت نیست بلکه خود معلول ضعف های پنهان و آشکار فوتبال ما بویژه باشگاه محبوب ماست . نیکبخت خائن نیست همانطور که هیچ گاه قهرمان نبود . رفتار با نیکبخت بر عهده انتخاب و شعور بالای هواداران اما یک هوادار فهیم باید بداند توهین و نسبت های زشت به نیکبخت دادن نه در شان هوادار و نه در شان باشگاه است . جوری رفتار کنیم که نیکبخت خود از کرده خود نادم شده و در فصل بعد با بازگشت مجدد به خانه یادآور روزهای خوش گذشته باشد و با بازوبند کاپیتانی یادآور یک شاهرخ بیانی دیگر برای استقلال باشد .
esteghlalclub.com
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
خودكشي مدير باشگاه يوونتوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جام جم آنلاين: مردي كه از طرف باشگاه يوونتوس ايتاليا منصوب شد تا پس از رسوايي هاي اخير مربوط به فساد اين باشگاه ، به بازگرداندن آبرو و اعتبار از دست رفته آن كمك كند ، خودكشي كرد.
به گزارش گاردين ، جيان لوكاپسوتو ، 35 ساله ، بازيكن سابق كه اخيرا به مديريت يوونتوس منصوب شد روز سه شنبه به بالاي ساختمان باشگاه در شهر تورين رفت و از پنجره اي به ارتفاع 15 متر خود را به بيرون انداخت.
او روي چند خودرو پارك شده افتاد و به علت شكستگي و خونريزي داخلي در بيمارستان بستري شد.
26 نفر از مسوولان يوونتوس و 3 باشگاه ديگر ايتاليا قرار است روز پنجشنبه در رم در دادگاه حاضر شوند و در باره اعمال نفوذ در داوري ها توضيح بدهند.
پسوتو ، از جمله اين 26 نفر نيست و علت خودكشي او معلوم نيست. او 21 بار در تيم ملي ايتاليا بازي كرده است.
تمام اعضاي هيات مديره باشگاه يوونتوس به اتهام اعمال نفوذ در كار داوران مسابقات فوتبال ايتاليا استعفا كرده اند.
يوونتوس در صورت اثبات اتهام ها ، با خطر از دست دادن عناويني مواجه است كه در دو سال گذشته به دست آورده است. احتمال سقوط آن به دسته دوم هم وجود دارد.
يوونتوس قديمي ترين و موفق ترين باشگاه فوتبال ايتاليا است مسوولان آث ميلان ، لاتزيو و فيورنتينا نيز در اين ماجرا در كنار يوونتوس متهم هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال حضور لمپارد براى انگليس
فرانك لمپارد هافبك آسيب ديده تيم ملى فوتبال انگليس، ديروز با ساير اعضاى اين تيم تمرين كرد. وى كه از ناحيه پا دچار آسيب جزيى شده بود، در حال حاضر سالم به نظر مى رسد و به احتمال زياد اسون گوران اريكسون (مربى سوئدى انگليس) از وى براى مصاف تيم اش با پرتغال كه در مرحله يك چهارم نهايى جام جهانى صورت مى گيرد، استفاده مى كند.
لمپارد هنوز در اين رقابت ها موفق به گلزنى نشده ولى از آنجايى كه يكى از كليدى ترين مهره هاى اريكسون به شمار مى آيد، انتظار مى رود كه اين مربى نتواند از حضورش در ميدان چشم پوشى نمايد.اين هافبك توانمند در فصل اخير ۲۰ گل براى چلسى به ثمر رساند و تاكنون طى ۲۲ بار حضور در مسابقات ملى انگليس، ۲ بار موفق به گلزنى شده است.
كناره گيرى مربى لهستان
پاول ياناش سرمربى تيم ملى فوتبال لهستان از سمت خود كناره گيرى كرده است.ياناش در پى ناكامى تيم ملى فوتبال لهستان در پيكارهاى جام جهانى آلمان تصميم به كناره گيرى گرفت. وى قصد ندارد براى مدتى به حرفه مربيگرى بپردازد.
ايران ورزشی
فرگوسن ، مخالف رفتن رونالدوست
الكس فرگوسن سرمربى تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس روز گذشته مخالفت خود را با اظهارات اخير كريستيانو رونالدو براى پيوستنش به تيم رئال مادريد اعلام كرد. رونالدو پرتغالى پيش از اين عنوان كرده بود كه در صورتى كه ميگوئل ويلار مير به رياست باشگاه رئال مادريد در آيد به اين تيم ملحق خواهدشد. اين در حالى است كه رونالدو ۲۱ ساله روز شنبه به عنوان يكى از بازيكنان تيم پرتغال در ديدار مقابل تيم انگليس در مرحله يك چهارم نهايى مسابقات فوتبال جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان به ميدان خواهدرفت. رونالدو در حالى اين سخنان را بيان كرده است كه تا سال ۲۰۱۰ با تيم منچستريونايتد قرارداد دارد. فرگوسن اظهارداشت اين هدف خوبى براى رونالدو نيست بلكه برنامه هاى بسيارى براى او دارم.
ايران ورزشی
كاپيتان انگليس قصد كناره گيرى ندارد
ديويد بكام كاپيتان تيم ملى فوتبال انگليس و ستاره تيم رئال مادريد اسپانيا گفت قصد كناره گيرى از فوتبال را ندارد و مى خواهد چند سال ديگر در اين رشته ورزشى فعاليت كند.بكام روز جمعه گفت من قصد دارم دوران آخر بازيگرى ام را در فوتبال در امريكا سپرى كنم. وى در ادامه اظهارداشت تا زمانى كه احساس كنم از نظر فيزيكى مى توانم فوتبال بازى كنم قصد دارم در تيم هاى قدرتمند فعاليت نمايم. ملى پوش انگليس تصريح كرد برنامه من اين است كه در سال هاى آينده به امريكا بروم. بكام متذكر شد اكنون در تيم رئال مادريد و تيم ملى فوتبال انگليس بازى مى كنم و از آن لذت مى برم. كاپيتان تيم ملى فوتبال انگليس پيش از اين گفته بود كه مى خواهد دوران فوتبال خود را با تيم رئال مادريد به پايان ببرد.
ايران ورزشی
بكام: بايد آرام و خونسرد باشيم
كاپيتان تيم ملى فوتبال انگليس گفت بازيكنان تيم ملى فوتبال انگليس در ديدار مقابل تيم پرتغال بايد آرام و خونسرد باشند.بكام روز گذشته در كنفرانس خبرى گفت با آرامش و خونسردى مى توانيم در ديدار با پرتغال پيروز ميدان شويم. وى با اشاره به حذف تيم انگليس در رقابت هاى جام ملت هاى اروپا در سال ۲۰۰۴ توسط تيم پرتغال اظهارداشت گذشته، گذشته است و ما بايد آن شكست را به فراموشى بسپاريم و به فكر ديدار شنبه خود با اين تيم باشيم. بكام از تيم پرتغال به عنوان تيمى قدرتمند و از اسكولارى مربى برزيلى اين تيم به عنوان يك مربى بزرگ نام برد و گفت تيم پرتغال با داشتن بازيكنان بزرگى همچون لوييس فيگو براى هر تيمى مى تواند مشكل ساز باشند. وى در ادامه گفت بازى با تيم پرتغال براى تيم انگليس بسيار حائز اهميت است و بازيكنان اين تيم براى اين ديدار لحظه شمارى مى كنند.
ايران ورزشی
ريوفرديناند: به گل جام مى دهند نه به بازى زيبا
يو فرديناند مدافع مستحكم تيم ملى انگليس به منتقدانى پيوسته است كه مدعى هستند تيم انگليس آنچنان خوب بازى نمى كند كه به عنوان يكى از مدعيان كسب عنوان قهرمانى جام جهانى مد نظر قرار گيرد، تيم اسون گوران اريكسون پس از شكست يك _ صفر اكوادور در هفته گذشته به جمع ۸ تيم برتر راه يافته است.
بازيكنان تيم ملى انگليس معترضند كه طى ۴ بازى گذشته خود به بهترين آمادگى دست نيافته اند اما يكى از بخت هاى حضور در فينال بازيها در ۹ جولاى در برلين هستند.به نوشته سايت جام جهانى، فرديناند گفت: همگان از عملكرد تيم صحبت مى كنند، اما اين نتايج است كه سرنوشت جام را تعيين مى كند، عملكرد مشوق است. منتقدان اين گونه نگاه مى كنند. اگر ما عملكرد خوبى داشته باشيم آنگاه از نگاه آنها همه چيز عالى و بر وفق مراد است اما اگر بازى خوبى به نمايش نگذاريم و صرفاً نتيجه بگيريم آنگاه چه سر و صدايى كه نمى شنويم. من به اين امر توجه نمى كنم كه ديگران مى گويند ما خوب بازى نمى كنيم. ما به تدريج و مستمر بهتر مى شويم.
اين مدافع مستحكم انگليس افزود: اگر شما به بازى آرژانتين برابر مكزيك نگاه كنيد مى بينيد كه آنچه را كه در بازيهاى گذشته به نمايش گذاشته بودند، در اين بازى به نمايش نگذاشتند. آنها هم در اين تورنمنت فراز و نشيب داشتند.
فرديناند با وجود آن كه مصدوم بود در بازى با اكوادور به كار گرفته شد. ديويد بكام تنها گل بازى را با ضربه اى آزاد به ثمر رساند و انگليس با اين پيروزى به مصاف پرتغال در روز شنبه مى رود.
به گفته فرديناند، بايد با هر حريفى كه روبرو مى شود، آن را شكست دهيد. ما نتيجه خوبى گرفتيم و در مسيرى حركت مى كنيم كه خوشايند است. بكام ضربه خوبى زد. ما بخت هاى ديگرى را هم داشتيم و از اينكه در مرحله بعدى هستيم بسيار خوشحاليم. ما در شرايطى هستيم كه بازى به بازى بهتر مى شويم.
مدافع منچستر بر اين باور است كه سيستم ۱ _ ۵ _ ۴ اريكسون برابر اكوادور كارايى خوبى داشت به طورى كه مايكل كريك بين خط دفاع و خط ميانى در حركت بود تا پاسكارى ها را سازماندهى كند.
فرديناند گفت: در نيمه دوم، به خوبى تيم را كنترل كرديم و گردانديم. كريك كنترل توپ را در ميانه ميدان در اختيار داشت و به جلو مى رفت و پيشروى تيم را فراهم مى كرد. اين بهبود مستمر ما است كه در گذشته برخوردار بوديم. اگر گزينه اى وجود داشته باشد، به جاى اينكه در ابتداى جام خوب بازى كنيد و در پايان بد شويد، به تدريج در طول بازيها خوب مى شويد و تا آخر به پيش مى رويد. در گذشته شاهد تيم هايى بوديم كه به كندى جام را آغاز كردند و به تدريج آماده شدند و به فينال رسيدند..
ايران ورزشی
هارگريوز: ضربات بكام حياتى است
اوون هارگريوز بازيكن تيم ملى انگليس بر اين باور است كه ديويد بكام كاپيتان با سانترهاى دقيقى كه روانه دروازه حريفان مى كند، براى تحقق يافتن اميدهاى انگليس براى كسب جام جهانى، ضرورى است. بكام در بازى روز يكشنبه برابر اكوادور كه با پيروزى يك _ صفر انگليس همراه شد، دچار گرمازدگى شد و برخى از سانترهاى پايين تر از حد انتظارات بود.
اما ستاره رئال مادريد هنگامى كه در دقيقه ۶۰ بازى ضربه آزاد زيبايى را وارد دروازه اكوادور كرد، بازى نه چندان چشمگير خود را به فراموشى سپرد و تيمش را به مصاف تيم پرتغال در مرحله بعدى بازيها روانه كرد.
هاگريوز درباره بكام گفت: كاشته هاى بكام، نقطه قوت وى است. ديويد ضربه كاشته فوق العاده اى زد و با اين گل پيروز ميدان شديم. وى كارش را كرد. سانترهاى بكام براى تيم انگليس ضرورى است زيرا هنگامى كه به بازيهاى جام جهانى نگاه مى كنيد مانند بازى مكزيك و آرژانتين مى بينيد كه بسيارى از گل ها از طريق سانترها به وجود آمده است. ديويد بهترين سانتركننده در جهان است و داشتن وى در تيمى كه در جام جهانى بازى مى كند، باعث قوت قلب است. ضربات ديويد ضرورى است.
هارگريوز افزود: البته قرار نيست كه تمامى سانترها و ضربات خوب باشد. ديويد يك ضربه آزاد زد و وارد دروازه شد. اگر بازيكن ديگرى چنين كارى مى كرد، آن وقت مى گفتيد، غيرقابل باور است، عالى بود. زيرا اين ديويد بكام است كه چنين ضرباتى را مى زند و وى با ضرباتش براى خود استاندارد بالايى ايجاد كرده است و مردم مى گويند، ضربات آزاد بكام چيز ديگرى است. هنگامى كه شما ضربات بسيارى مى زنيد حتى اگر در جهان بهترين باشد، قرار نيست همه ضرباتش به ثمر برسد. بايد چندين ضربه بزنيد تا دستتان بيايد. به ويژه اگر زمين ليز باشد اما ديويد نگاه خوبى داشت و كارش را كرد.
وى اعتراف كرد كه انگليس بهتر مى تواند بازى كند اما اين پيروزى است كه در نهايت مهم است.
هارگريوز خاطرنشان كرد: ما برابر اكوادور نتيجه را كسب كرديم و كارنامه خوبى داشتيم. نكات مثبت بازى ما را هم ببينيد. ما مى توانيم بهتر بازى كنيم و نشان دهيم در حال پيشرفت هستيم اما اين نتيجه است كه مهم است. از هر تيمى كه در اين تورنمنت موفق بوده اند، بپرسيد آنها هرگز نمى پرسند، چگونه به فينال رسيديد و چگونه بازى تان را برديد؟ همه چيز به بردن ربط دارد. تا اينجا كه همه بازيها را برده ايم. به موقعش فوتبال را نشان مى دهيم.
ايران ورزشی
هارگريوز: ضربات بكام حياتى است
روزنامه ميرر انگليس به نقل از گرى نويل مدافع راست پرسابقه تيم ملى انگليس كه ظاهراً سلامتى اش را بازيافته، خطاب به هواداران اين تيم و با نگاهى به بازى حساس امروز با پرتغال در دور يك چهارم نهايى جام جهانى فوتبال ۲۰۰۶ آورده است: «ما باعث نااميدى و سرشكستگى شما نخواهيم شد.»
سان ديگر روزنامه انگليسى نيز مضمونى مشابه با ميرر را براى صفحه اول خود برگزيده و از قول گرى نويل آورده است:« يا امسال جام جهانى را مى بريم و يا هرگز با چنين نسل و نفراتى صاحب اين موفقيت نخواهيم شد.»
روزنامه كوريره ايتاليا با اشاره به ديدار ديشب تيم ملى فوتبال اين كشور با اوكراين در مرحله يك چهارم نهايى جام جهانى ۲۰۰۶ آورده است: «ايتاليا، ايتاليا باش» اين روزنامه همچنين خبر از كشيده شدن پيگيرى پرونده فساد و تقلب در فوتبال ايتاليا به يوفا داده است.
روزنامه معتبر اكيپ فرانسه با نگاهى به ديدار ديشب آلمان و آرژانتين در شروع مرحله يك چهارم نهايى جام جهانى ۲۰۰۶ به پيشواز بازى امشب فرانسه با برزيل در ادامه ديدار اين مرحله هم رفته است و خصلت ها و توانايى هاى آنرى با رونالدينيو را قياس كرده است.
«ماركا»ى اسپانيا خبر از آخرين فعل و انفعالات و خريد و فروش ها در برنابئو به قصد تغيير و تقويت تركيب تيم فوتبال رئال مادريد داده و اسامى ستاره هايى را آورده است كه يا از اين تيم مى روند و يا به جانشين «زين الدين زيدان در آستانه بازنشستگى» به اين تيم مى پيوندند.
آراگونس و احتمال كناره گيرى از سرمربيگرى اسپانيا
لوييس آراگونس سرمربى تيم ملى فوتبال اسپانيا به طور تلويحى اعلام كرد كه از سمت خود كناره گيرى مى كند.
روزنامه لاوانگوارديا روز گذشته گزارش داد: آراگونس در فرودگاه شهر دورتموند آلمان پيش از بازگشت به اسپانيا به خبرنگاران گفت كه با عصبانيت از خواب بيدار شده است اما آرامش وجدان دارد. وى به خبرنگاران گفت كه وضعش در مورد آينده خود تغييرى نكرده است.
اين اظهارات اشاره اى به سخنان وى پيش از مسابقات جام جهانى آلمان است كه در آن اعلام كرده بود اگر تيمش دست كم به مرحله يك چهارم نهايى اين جام راه نيابد، از مقام خود كنار خواهد رفت.
تيم اسپانيا سه شنبه هفته گذشته در مرحله يك هشتم نهايى مقابل فرانسه با نتيجه ۳ - يك مغلوب شد و از دور رقابت هاى جام جهانى حذف شد.
روزنامه لاوانگوارديا نوشت: اظهارات آراگونس مبنى بر اينكه به هدفش نرسيده است را بايد به معناى كناره گيرى وى از سرمربيگرى تيم فوتبال اسپانيا تلقى كرد.
آراگونس اگرچه مسؤوليت شكست تيمش را پذيرفته اما علت اصلى آن را كم تجربگى تيم ملى فوتبال جوان اسپانيا دانسته است.
وى در مورد آينده اش به خبرنگاران گفت: پيش از اين، گفته بودم چه كار خواهم كرد، تغييرى در موضع من ايجاد نشده است اما براى تصميم گيرى همراه با آرامش به چند روز وقت نياز دارم.
آراگونس كه ۶۸ سال سن دارد، با اين وجود گفت كه به فعاليت خود در امر فوتبال همچنان ادامه خواهد داد، هرچند نمى داند كجا فعاليت خواهدكرد.
وى تصريح كرد: تنها چيزى كه اكنون اهميت دارد اين است كه ما را از جام جهانى بيرون كردند.
آراگونس، يأس مردم كشورش را امرى طبيعى خواند و گفت هر مورد ديگرى جز رسيدن تيم ملى به مرحله فينال و پيروزى براى فوتبال اسپانيا شكست تلقى مى شود.
ايران ورزشی
روبينيو: اميدوارم زيدان مقابل ما بازنشسته شود!
برزيل امشب براى پايان بخشيدن به دوران بازيگرى زين الدين زيدان فرانسوى به ميدان مى رود.
روبينيو مهاجم جوان برزيل كه شايد به ديدار امشب نرسد، درباره اين بازى مى گويد: «ما مى دانيم فرانسه با مشكلات زيادى روبرو است اما ما اميدواريم زيدان در بازى با ما بازنشسته شود.»
برزيل هرگز گلزنى زيدان در فينال جام جهانى ۱۹۹۸ را فراموش نمى كند.
روبينيو در اين باره مى گويد: «من آن زمان خيلى كوچك بودم اما آن خاطره ناراحت كننده اى بود اميدوارم تاريخ اين بار جور ديگرى رقم بخورد.»
ايران ورزشی