c4683 این دو کارتریج هست کیفیت عکس خوب می زنه
HP Photosmart Plus B209 به نظرت خوب نیست از کجا باید بفهم که هدش از کارتریج جداست
Printable View
c4683 این دو کارتریج هست کیفیت عکس خوب می زنه
HP Photosmart Plus B209 به نظرت خوب نیست از کجا باید بفهم که هدش از کارتریج جداست
كيفيتش خوبهنقل قول:
شما تاپيك شارژ رو ببين كارتريج هاش رو مقايسه كن با مال اين متوجه ميشي.
دستگاه خوبيه فقط نبايد بدون استفاده بذاريش و اينكه كارتريج هاش شارژ نميشه
سلام
خوبین!؟
من برای خونه (کارهای سبک) یه سه کاره میخوام بگیرم، اچ.پی خوبه!؟
ليزري سياه و سفيدنقل قول:
يا جوهر افشان رنگي؟
اچ پي كه هميشه خوبه!
مورد مصرف؟ تعداد چاپ در هفته؟ سقف هزينه؟
جوهر افشان رنگینقل قول:
مورد مصرف هم پرینت متن و مقاله و فرم و ...، بعضی وقت ها عکس، کپی و اسکن هم زیاد لازم میشه!:31:
تعداد چاپ رو نشمردم!:19:
هزینه هم خیلی کم!:31:
من یه مدل از سری Photo Smart دیدم، وایرلس هم داره، رنگ هاش هم از هم جداست (حالا رنگ های جدا به صرفه تره یا یه کارتریج رنگی، یه سیاه!؟)، فقط راجع به برند HP میخوام مطمئن بشم...
در مورد برند hp فكر نكنم كسي وجود داشته بشه كه باهاش مخالف باشه:31:نقل قول:
چون درسته كه گارانتي رسمي نداره ولي در عوض از لحاظ كيفيت ساخت و فراوان بودن قطعات مورد نياز در بازار حرف اول رو ميزنه.
يه كارتريج رنگي يه سياه كه مثل اينجاست ديگه زياد درموردش بحث نكنيم:
حسن رنگهاي جدا در افزايش سرعت چاپ و نيز بهينه شدن مصرف جوهر ميشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466326
عيبشون هم اينه كه اكثرا قابل شارژ نيستند و هربار بايد كارتريج نو براشون تهيه بشه.
عيب ديگه اينه كه هد در دسترس نيست و داخل دستگاه هست.
گارانتی و اینا مسئله ای نیست، من ایران نیستم.نقل قول:
من رفتم اون تاپیک ولی خیلی متوجه نشدم، که کدوم بهتر هست!:13:
شارژ و اینا هم اصلا مهم نیست، چون من این کار رو نمیکنم، فقط رنگ اصلی میتونم بخرم!:31:
حالا هد در دسترس باشه یا نباشه، چه مزیت یا چه عیبی داره!؟:19:
عجب!نقل قول:
پس خوبه از همون 2 كارتريجه ها بگير چون شما كه رنگ اصلي ميگيري خيلي خوبه(مايه دار:31:)
توي دستگاهايي كه هد روي كارتريج هست به قول معروف با تعويض كارتريج دستگاه عوض ميشه.
چون ديگه كل سيستم چاپ عوض ميشه و دستگاه مثل روز اول ميشه.
اما اگه مخزن هاي رنگ جدا و هد داخل دستگاه باشه و مثلا هد در اثر عدم استفاده طولاني مدت خراب شده باشه ديگه با تعويض كارتريج ها مشكل حل نميشه و هد هم بايد عوض بشه.
شما كه هميشه ميخواي براش كارتريج فابريك بخري خيلي خوبه هر بار كه عوض كني مطمئن هستي كه دستگاه مثل روز اولش كار ميكنه.
نظرتون hp color lazer jet cp1215 چیه ؟ واسه مغازه میخوام
قیمتش چقدره ؟
تو همین حدود پرینتر بهتری کسی سراغ داره ؟
یه اسکنر خوب هم معرفی کنید ممنون میشم( با ذکر قیمتش) .
Canon چی!؟
دو کارتریجه کانون هم همینطوره!؟
آره اونها هم همينطوره.نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
اگه دوست داريد انتخاب ديگه هم داشته باشيد بگيد چه چيزي چاپ مي كنيد و چه تعداد در هفته مي زنيد.نقل قول:
حداكثر هزينه كه مي تونيد بكنيد چقدره؟
واسه مغازه خدمات رایانه ای میخوام . مثلا در روز حدود 100 پرینت سیاه و سفید و 20 پرینت رنگی.نقل قول:
قیمت هم زیر 300 باشه .
ببين اصلا به صرفه نيست با پرينتر رنگي سياه و سفيد بزني(هزينش خيلي بيشتر پرينتر تك رنگ ميشه)نقل قول:
پيشنهاد من اينه يه دستگاه 3 كاره ليزري سياه و سفيد بگير هم برات اسكن ميكنه هم كپي.
پول اسكنر رو هم ببر يه جوهر افشان بگير تانك هم ميزني روش هزينه چاپت هم مياد پايين.
یه کانن MP272 گرفتم! (39.99 یورو)
سلام.
درخواست معرفی وسیله دو کاره پرینتر سیاه سفید و اسکنر خوب با قیمت حداکثر 200 یا 300 تومن.
با تشکر.
اصلا میشه با این پول خرید؟
مباركه.نقل قول:
يعني حدود 60 تومن به پول ما!؟
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
آقا 2 كاره كه نميگن ميگن 3 كاره!نقل قول:
چون پرينتر كه باشه اسكنر هم داشته باشه كپي هم ميگيره!
بله ميشه !
ميتوني به اين فكر كني حدود 200 تومن:
HP LaserJet M1132
سلام دوستان
آقا دو پرینتر دسک جت اف 2410 و فوتو اسمارت سی 4683 از نظر کیفیت چاپ عکس رنگی فرق دارند یا گرونی فوتو اسمارت فقط بخاطر امکانات اضافی مثل ال سی دی و چاپ مستقیم و ایناست ؟
ممنون میشم زودتر بگین آخه فردا میخوام بخرم و برام امکانات مهم نیست اگه کیفیت یکیه برم دسک جت رو بردارم و خرج اضافه نکنم ؟
ممنون از اساتید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید و چه قیمتی ؟نقل قول:
اگه حتي كيفيت يكسان باشه 2410 قابليت اضافه كردن كارتريج فوتو نداره.نقل قول:
اگه از لحاظ بودجه مشكلي نداري 4683 بگير شك هم نكن چون ارزشش رو داره.
سه كاره مثل همين HP LaserJet M1132نقل قول:
حدود 200 تومن بگيريد.
يه چاپگر جوهر افشان هم با تانك بگيريد مثل p50 اپسون.
پس ایشالله همون 4683 رو می خرم. تو سایتهای آنلاین فقط یه جا دیدم داره و قیمتشم 99 تومن زده. سایت سوپرستاره.نقل قول:
1- به نظرتون بخرم از اونجا ؟ مطمئنه ؟
2- هزینه شارژ 4683 هر دو کارتریج چند میشه؟
3- هزینه تعویض کارتریج .......................؟
4- هد هم با تعویض کارتریج تعویض میشه ؟
5- شما سایت فروش آنلاین معتبر دیگه نمیشناسین که 4683 داشته باشه ؟
با سلام
من يك پرينتر HP 1215 گرفتم .
بهم گفتن كه كارتيج هاي اصلي كه روش هست دمو هست و 60 الي 70 تا بيشتر نمي تونم باهاش پرينت بگيرم . مي خواستم بدونم درسته يا نه ؟
بعد سئوال بعديم اينكه : آيا من خودم مي تونم كارتيجاشو شارژ كنم يا نه ؟ چون بهم گفتن هزينه شارژش 100000 تومان مي شه .
نظرتون راجع به سه کاره Canon MF4410 چیه ؟نقل قول:
قیمتش فکر کنم حدود 240 باشه .
سلام
من توی شرکت خودم 1215 استفاده میکنم تا الان بیشتر از 400 تا زدم هنوز به نصف نرسیده البته منم باهاش عکس نزدم شاید 150 تا عکس
برای شارژم حدودا 90000 هزینش میشه
شارژشم کاره زیادی نداره اما شاید دفعه اول خرابش کنی
اما در کل پرینتره خوبی هست
قیمتشم الان 2300000
من دارم خودم
سلام
دوستان در مورد EPSON 1410 کی اطلاعات داره؟
قیمتش و کیفیتش؟
میدونم آ3 میزنه اما چه مدلی و با چه قیمتی همپای اینه؟
مرسی
آره اينم خوبه.نقل قول:
من تجربه 4010 رو كه دارم خيلي خوبه اين كه جديدتره!
برای چاپ عکس با کیفیت عالی در پرینتر r290 بهترین تنظیمات و کاغذ عکس چی هست؟ (جوری که در حد آتلیه باشه)
البته براي اينكه چاپ در حد تيم ملي(ببخشيد در حد آتليه!) باشه فاكتورهاي نياز هست مثل اينكه تست نازل چك دستگاه شما خوب باشه و رنگ ها رو خوب بده.نقل قول:
اما تنظيمات كيفيت چاپ روي best photo باشه.
نوع كاغذ هم معمولا از روي بسته كاغذ ميشه تشخيص داد ولي به تجربه ميشه از بين انواع مختلف گلاسه مثل premium glossy يا مشابه يكي رو انتخاب كرد.
نوع كاغذ تاثير مستقيم در چاپ و طبيعي بودن رنگها داره.
سايز عكسي كه چاپ مي كنيد هم موثره مثلا نميشه يه عكس با رزوليشن 200*300 رو در a4 چاپ كرد با كيفيت خوب!
اطلاعات بيشتر:
کد:http://www.akkasee.com/articles/7220/
آقا من بالاخره hp f4583 سفارش دادم بعد از 4 روز کامل تحقیق و پرس و جو. حالا قراره امروز با تیپاکس بفرستن. از سایت. نمیدونم کی میرسه. از همه عزیزایی که منو راهنمایی کردن ممنونم مخصوصا محمد.کد:www.esafir.com
بعد از این دیگه سوالاتم جنبه فنی پیدا می کنه بیشتر تا اینکه چی خوبه و چجوری خوبه.
البته اگه انشاا... صحیح و سالم برسه دستم. :31:
سلامنقل قول:
پرینتر 1410 اپسون قیمتش بدونه گارانتی 5300000 و با گارانتیش 5500000
کیفیتش بد نیست 5760 DPI
در کل برای کاره زیاد خوب نیست پیکاپاش ضعیفه
دستگاهش با مخزن در میاد 5400000
مباركه!نقل قول:
پس تو هم ديگه ميخواي وايرلس اسكن كني؟:31:
يعني هنوز روت كم نشده ميخواي سوال بپرسي كه گفتي بعد از اين؟:10:
نقل قول:
اگر میخوای در هد اتلیه باشه
باید کاغز سیلکی بگیری
تنضیم کاغذ روی مات MATT PAPER
کیفیت روی فتو
امتحان کن جواب میده
[QUOTE=photolife;5816413]سلام
دوستان در مورد EPSON 1410 کی اطلاعات داره؟
قیمتش و کیفیتش؟
میدونم آ3 میزنه اما چه مدلی و با چه قیمتی همپای اینه؟
مرسی[/QUOTE
پرینتر توی این رنج
پرو 9000 کنن A3
8 رنگ
قیمتش 6300000
K 8600 اچ پی
4 رنگ اما به درد عکس نمیخوره
7000 اچ پی
4 رنگ
225000
حالا که اولین باره پرینتر خریدم تازه سوالاتم می خواد شروع بشه :31:
سلام
من بین epson t50 , در نوع آ4 و epson 1410به خاطر ا3 بودنش گیر کردم به نظرتون کیفیت 1410 به پای t50 میرسه که یه هزینه اضافه به خاطر a3بودنش پرداخت کنم؟
ویه سوال دیگه r290 الان اصلا پیدا میشه؟
ممنون که راهنمایی می کنید
من 1410 دارم و دنبال تی50 میگردم قیمتش حدود 550 تومنه و کیفیتش عالی ولی حیفه برای آ4 پایین تر ازش استفاده کنی . دنبال یه تی50 ام تا باهاش کارای کوچیکمو بکنم . اول تی 50 بگیر اگه دیدی احتیاجت بر طرف نشد بعد 1410. درضمن من اتلیه دارم . نرم افزار ریست رو هم برا هردوشون بگیر که بعد از 1500 برگ نخوابند.
نقل قول:
ممنون بابت پاسختون. به نظرتون نرم افزار خود پرینتر (Easy photo print) مناسب هست؟ (البته منهای تنظیمات مربوط به سایز عکس)
ضمن اینکه مشکل من با پرینتر r290 در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم) هنوز پا برجاست. تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه.
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
ممنون بابت پاسختون.نقل قول:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
r290 اگر هم پیدا بشه، دست دوم هست. توی پاساژ ایران میتونید دست دومشو پیدا کنید. اگر چه خیلی ها اصلا توصیه نمیکنن.نقل قول:
نقل قول:
290 دستگاهه خوبی اما نیست
نزدیکترین دستگاه به 290 p50 اپسون چون چیپش n نیست
برای مخزن خیلی بهتر از تی 50 هست
چیپ تی 50 تک تک پر میکنه پی 50 همشو با هم
هیچ فرقی با 290 نداره
قیمتشم الان میشه داد 2300000
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
هد تی 50 با 1410 فرقی نمیکنه کیفیتش دقیقا یکیه اگر a3 زیاد نمیزنی بهتره p 50 بگیری استعلاک 1410 خیلی بیشترهنقل قول:
یک مشکل در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم): پرینتر r290 تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه. :worried:
چیپ و کابلها هم سالمه. حتی رفتم یک ست کارتریج نو مادیران هم گرفتم ولی همون آش و همون کاسه! امیدی هست؟
اگر از سلامت كابل ها و بردي كه وظيفه تشخيص كارتريج ها را بر عهده دارد (منظور قسمت نصب شده روي كريج هست نه چيپ كارتريج ها) مطمئن باشيد(كه البته ميشود تقريبا مطمئن بود چرا كه تا 5 عدد و تك تك موردي ندارد) همه حدس ها سمت mainboard ميره.نقل قول:
يه r390 آورده بودن اخيرا كه كاملا مثل مال شما بود
البته اين مشتري رضايت نداد main عوض بشه!(نامرد:31:) ولي غير برد اصلي قسمت خاصي به ذهن نمي رسه.
اگه مين دم دست داريد تست كنيد!
راستش من خودم هم به برد شک دارم. ولی متاسفانه برد ندارم. حالا اگر بخواد main عوض بشه حدودی چقدر هزینه باید بشه؟ میخوام ببینم اصلا ارزش تعمیر داره؟