از کجا میتونم ببینم این رو مودمم N10 ASUS هستش کدوم قسمت تنظیماته ؟نقل قول:
Printable View
از کجا میتونم ببینم این رو مودمم N10 ASUS هستش کدوم قسمت تنظیماته ؟نقل قول:
ببینید کجا نوشته statusنقل قول:
یا information
یا یه عکس بگیرید از صفحه اصلی مودم شاید بشه راهنمایی کرد
پیداش کردم ... خیلی متغیر چند دقیقه که نگاهش میکردم SNR UP 15.1 بود و SNR DOWN متغیر بود بین 9 تا 12نقل قول:
چند ثانیه پشت سر هم رفرش کنید ببینید تغییر زیادی داره یا نهنقل قول:
اگر با هر رفرش تغییر کنه پس مشکل نوسان دارید
باز شما خوبه من از 25 میپرید روی 00
توی رفرش های سریع هم بازه تغییرش همونه ... ظاهرا مشکل از نوسان هستش باید صبر کرد کار دیگه نمیشه کرد !نقل قول:
سلام کدام مدلشو داری؟نقل قول:
من این دوتا رو دارم:
ASUS DSL N10 B1
ASUS DSL N10 C1
من فکر میکنم بعضی از ip های پارس مشکل دارند
من 2 روز بود نوسان snr خوب شده بود ولی چند ساعت پیش دوباره عین خوره به جون مودم افتاد ولی خب دوباره مودم خاموش کردم تا درست شد
یه وضعیه
Snr به IP ربط نداره بیشتر مربوط به زیرساخت و سیم کشی و از این دست مسائل میشهنقل قول:
مثلا توی بعضی خونه ها مسیر سیم تلفن کنار سیم برقه و این باعث نویز انداختن میشه
الان من نمیدونم چرا نوسان snr گرفتیم؟بچه های پارس هم بیشترننقل قول:
همین تازه ظهر گرفتم ولی الان ثابت شده
آقای احسان هم گرفته بود نمیدونم درست شد براش یا نه@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد خان هم گرفته بود،@AVAVA هم گرفته بود
یکی از دوستان در شاتل هم این مشکل براش پیش اومده بود
من 2 هفته این مشکلو داشتم،اونم فقط ساعات خاصی از روز
جالبه وقتی snr میگیرم هم بوق تلفن خش خش میکنه بدون اینکه مودم بهش وصل باشه،انگار تجهیزات پارس نویز میندازه
یه سوال:من الان خوزستانم،پارس تو مرکز مخابراتی شهرمون تجهیزات مستقر میکنه دیگه؟درسته؟
ممکنه تجهیزاتش تو شهرمون دچار مشکل شده باشه یا اطلاعی ندارید؟
نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن مشکل از خودشونه بالاخره بعد از دو روز قعطی اعتراف کردند که مشکل زیر ساختیه الان یکم بهتر شده ولی همچنان نویز هست راجب هر چی زنگ بزنی نتونن جواب بدن میگن برو سر خط تلفن
بله پارس آنلاین دستگاه DSLAM توی مرکز نصب میکنه البته تجهیزات دیگه ای هم هستنقل قول:
این چیز عجیبی نیست که خیلی ها این مشکل رو داشته باشن زیر ساخت مخابرات خیلی فرسوده هست مشکل میتونه از هر جایی باشه جعبه دم در ، سیم ها و اتصالات توی مسیر یا از خود مخابرات مثلا اسپلیتر توی مخابرات
اگه صدای خش خش هم داری میتونی زنگ بزنی خرابی تلفن ( واسه خوزستان 20117 هست ) چون به قول خودشون باید بوق سالم تحویل بدن
اگه سیمبان فرستادن دم در یکم سبیلشو چرب کن تا واست درستش کنه :n37:
راستی اگه خونتون آپارتمانی نیست و راحت میتونی سیم تلفنتونو پیدا کنی مودم رو از دم در وصل کن با وای فای تست کن ببین snr همونه یا نه
اگه خیلی بهتر شد باید سیم کشی رو عوض کنی یا مسیر سیم کشی رو
دوستانی که در تهران پارس آنلاین دارند ، میشه از این آی پی واسم یه پینگ بگیرن بگن نتیجه رو ؟ ( اسکرین شات لطفا)
Ping 146.66.152.1 -t
لطفا منطقه ای که هستین و سرویس و سرعت دانلود از idm رو هم بگید. ممنون
سرعت نا محدود ۲۵۶ بعد ۱ز اون ۲۲ گیگ ماهانه چقدر میشه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
چند روزه از ساعت 12 شب به بعد SNR به شدن افت میکنه و لینک مودم اصلا ثابت نمیشه.
48 کیلو بایتنقل قول:
فک کردم مشکل حل شده نگو برای بعضیا حل شدهنقل قول:
مشکل زیرساختیه،من نزدیک 2 هفته این مشکلو داشتم،نوسان snr داشتم شدید،الان 2 روزیه که سراغم نیومده
اقایون سرعت ۱۲۸ نامحدود وقتی اسمی میشه، چقدر میشه؟
48 کیلو بایتنقل قول:
C1نقل قول:
تمام دستگاه های تلفن رو از پریز ها کشیدم جای خود مودم هم عوض کردم تقریبا میتونم بگم مشکلم برطرف شده ...
قرار بود گیگ ارزون بشه نشد؟؟؟
گیگ کلی
نقل قول:
برو تو مودم ببین خطت چند آپ شده، و snr خطت چنده
پارس انلاین ارزون کن
Sent from my S5-F using Tapatalk
توی پارس آنلاین چند درصد ترافیک ارسالی رایگانه ؟
هیچی
روی بسته 50 گیگ 40 درصد آف هستش.نقل قول:
شما تو پارس انلاین مجبوری ۵۰ یا صد گیگ بخری تا این اف بهت بخوره. واسه کسی که درامد نداره زیاده. ولی این کف برای اسیا تک ۴۰ گیگه برای مخابرات ده گیگه برای شاتل بیست گیگه. مهم اینه کف رو باید بیارن پایین. هرچند امروز در اخبار اعلام شد قیمت باید تا گیگ 1800 بیاد پایین. شاید واسه اینه پارس انلاین این چندروزه دویستا اس داده که بیا ده گیگ بخر چهار گیگ ببر. واسه چهارتومن ارزون خریدن. ده گیگ یک ماهه سی تومنه. پس طرح انچنانی نیست که با ارسال اس مارو خفه کردننقل قول:
من یدونه اون 5+2 رو گرفتمنقل قول:
هر یک گیگ در میاد 4 هزار تومننقل قول:
ده گیگ میشه 40 هزار تومن
چجوریاس ؟
نقل قول:
کدوم پلنش گیگی 4 تومنه ؟
نه حجم اضافه رو میگمنقل قول:
snr 6نقل قول:
رو 9mb بستن جدیدا قبلا 16 مگ بود بدون هیچ نویزی پارس میگفت مشکل از مخابراته کابل برگردون کرده یعنی چی دقیقا درست میشه؟
این مشکل منم هست،خسته شدم نزدیک 3 هفته اس این مشکل هر از گاهی میاد و میرهنقل قول:
مشکل من نوسان snr
snr از 25 میپره روی 00:n03:
ولی جالبه پارس آنلاینی ها بیشتر این مشکلو دارند ظاهرا
چون تایپیکهای دیگه این مشکلو خیلی ندیدم
سلام
دوستان لطف کنید تست تک کانکشن از سایت زیر قرار بدید
سلام
من وضعم یه جوریه مجبورم از پارس آنلاین سرویس بگیرم استفاده ام هم خیلی کم نیست. الان حجمی دارم ولی مدام حجم تموم میشه و خرج زیادی برام داره. می خواستم نا محدود بگیرم.
می خواستم بدونم این موضوع که سرعت رو باز می ذاره بعد از یه استفاده می بنده چجوریه؟ بعد اگر ببنده روی چه سرعتی می بنده مثلا اگر 128 بگیرم یا 512 وقتی سرعتم و باز می ذاره چقدر و وقتی می بنده چقدر؟
کلا به نظرتون توی نامحدوداش کدوم به صرفه است؟
سلامنقل قول:
منم عین شمت مصرفم بالا بود
بالاخره تصمیم گرفتم نامحدود بگیرم
خرجش کمتره
128 نامحدود گرفتم،تو سایتشون زدن بعد از چند گیگ مصرف شما رو محدود میکنن
ولی در آخر برای من اسمی نشد
مثلا اگر خودم تنها مصرف کنم سرعت دانلود 48 کیلو بایته بعد از محدود شدن
اگر هم 2 نفر یا 3 نفر باشید تو خونه،دیگه بین اون 3 نفر تقسیم میشه
من یه ماه گرفتم بالای 60 گیگ مصرف کردم
چقدر هزینه برای هر ماه میکردی؟ و چند گیگ مصرف داشتی؟نقل قول:
نقل قول:
مرسی که جواب دادید. دوتا سوال:
1 اگر نامحدود مثلا به حای 128 512 نامحدود بگیرم روی چند محدود میشه؟
22. اگر به جای ماهانه سالانه بگیرم و جچم دانلودم بیشتره به همون نسبت یا نه توصیه می کنید کدوم و بگیرم؟
مصرف مهانه معلوم نیست ئلی اگر نامحدود بود بالای 10 20 گیگ در ماه میشد.
نقل قول:
1- نمیدونم 512 نداشتم ولی نهایتش اینکه که همون 64 محدود میشید،256 هم یکی از دوستان گفت 48 کیلو بایت محدود می کنن
این پستو ببینید یکی از دوستان گذاشته
گفته بعد از هر حجم بخصوصی محدود میشید،فکر کنم ربطی به ماهانه یا سالانه هم نداره،به حجم مصرف شده نگاه میندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی ماهانه بگیرم یا سالنه به یه حجمی برسه سرعتو می ندن؟ هرچند اصلا نامحدود غیر ماهانه نداره؟ بعد یه سوالی برای 512 دوتا سرویس نوشته:نقل قول:
UL , UBL
هر دو نامحدود ولی باقیمت مختلف رقشون چیه؟ UBL 47000 , UL 9800
سرویس های 1 مگ و 2 مگ نامحدود سالانه هم دارهنقل قول:
اونا طبق حجم براتون کم میکنن سرعت
اون ubl رو نمیدونم چی هست
دوستان میشه ترافیک رو برد روی یک اکانت دیگه ؟
من خسته شدم دیگه از پارس آنلاین این یکی دو هفته اخیر خیلی اذیت میکنه پشتیبانی هم نمیتونه کاری انجام بده ... 40 گیگ دارم ببرم روی یک اکانت دیگه خط رو تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه ... قبلا واقعا خیلی خوب بود ولی الان افتضاح
تا جای که من میدونم خیرنقل قول: