دوستان عزیزم سلام
آقا با چی برنامه ای می شه روی گوشی سونی اریکسون k770i با CID=53 پچ نصب کرد (ضروریه کمک کنید لطفا)
دوستان عزیزم سلام
آقا با چی برنامه ای می شه روی گوشی سونی اریکسون k770i با CID=53 پچ نصب کرد (ضروریه کمک کنید لطفا)
چند تا منوی خفن واسه k810 می خواستم
در ضمن یه سوال نمیشه منوی فلش ریخت تو k810
بعدش می خواستم بدونم با فار منیجر نمیشه پچ ریخت اخه cid 53 گوشیه من
چون من با فار منو ریختم لطفا جواب بدین همین جا
w902 کیفیت دوربین بالایی داره
قدرت تصویر: 5megepixel
قیمت: حدود 270 هزار تومان
a2aploader ورژن آخر فکر کنم 4 باشه.نقل قول:
نقل قول:
عکسا مشکل نداره با رم دیگه هم امتحان کردم ولی بازم جواب نداده گوشی رو هم ریست کردم ولی نشد فريمورتون یعنی چی تا حالا نشنیدم اگه میشه یکم توضیح بدین
منظورم اينه كه رمتونو روي گوشي ديگه بذاريد و برنامه روش نصب كنيد و ببينيد خطا ميده يا نه؟!نقل قول:
اگه خطا نداد بديد بيرون براتون فلش كنن ، يعني فريمورتون رو تغيير بدن
نقل قول:
پس باید بدم همون بیرون فلش کنن خب دست شما مرسی از راهنماییتون:31:
کدام گوشی های سونی اریکسون دارای صفحه نمایش با سایز 240*320 هستند ؟؟
اگه از سایر سایزها هم چندتا نام ببرید ممنون میشم .......
میدونم که یکیش جی 900 و جی 700 هست .نقل قول:
گوشیه k750 سایزش 144*176نقل قول:
گوشیه k810 سایزش 240*320
سلام گوشی K800 من ظاهرا خدمات جاواش کلا مرخص شده کسی تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده راهنمایی کنه؟ کلا نه فولدر برنامه های کاربردی رو باز می کنه نه فولدر بازی ها رو و نه هیچ فایل جاوای با فرمت jar رو اجرا می کنه. لطفا نگید فلش کن که خودمم می دونم یکی از راه ها همینه چون کاملا مشخص هست جاوای گوشیم غیر فعال شده و میشه با نصب یه فریم جدید برگردوند. اگه راه حلی ساده ای هست ممنون می شم راهنمایی کنید
همون جوابي كه به اون دوستمون دادم ،در مورد شما هم صادقه!نقل قول:
آخه خودم هم چنين مشكلي داشتم ،ريست كامل هم كردم درست نشد و همچنين كاراي ديگه و فقط با تعويض فريمور حل شد
دوستان نظرتان در مورد گوشی c905 چیه
بعضیها میگن سرعت پردازش اطلاعاتش کند است
ديروزيه w350 گرفتم منوش فارسيه،اما زبان نوشتنش فارسى نيست چيکارکنم؟!
سلام یه سوال گوشی z530 وقتی وصلش میکنی به کامپیوتر با کابل که اهنگ. و غیره بریزی روش اگه در همون حین یه نفر زنگ بزنه به گوشی(خط ایزانسل) ایا اعلام میکنه خاموشه؟؟؟ این مدل گوشی اینجوریه در حین وصل شدن به کامپیوتر برای جابجای فایل سیستم تلفن خاموش میشه...لطفا کسی که اطلاعاتش کامله جواب بده نه کسی که شک داره یا بپرونه رو هوا
اعلام خاموش بودن يا "در دسترس نيست" ميكنهنقل قول:
در ضمن همه مدلاي سوني اريكسون از سال 2006 به بعد همينطورن
شما ميتونيد در موقع وصل كردن به كابل ،گزينه "حالت تلفن" رو انتخاب و با استفاده از برنامه ماي فون اكسپلورر يا پي سي سوايت ، به طور همزمان هم فايل انتقال بديد و هم از امكانات تلفن استفاده كنيد
1-خیلی از گوشیا اینجوری ان گوشی قبلیم هم w600 بود همینطوری بود ، وقتی کسی زنگ میزنه ، همون چیزی رو میشنوه که وقتی گوشی خاموشه میگه .نقل قول:
2-برو تو ستینگش ببین تو قسمت زبان نوشتاری فارسی داره یا نه .
3-گوشیه خوبیه ولی این مشکلاتو داره ، اگه بتونی تحملش کنی گوشیه خوبیه .
سلام
من مي خاستم از يك نفر كه اين گوشي w980 رو داره بپرسم ، روي در اين گوشه يه سري دكمه كنترل واكمن هست و كلا رنگ روش مشكي دودي ماننده ...مال من جوريه كه ميشه داخل گوشي و مداراشو هم ديد..مي خواستم بدونم مال شما هم همين طوره....
عكس گوشي من:(همين طور كه مي بينيد مداراي توش معلومه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس تبليغاتي گوشي:
خوب مشکل من همينه که زبان نوشتارى فارسى نداره!
دوستان سلام
حدود 3 ماه پیش یه گوشی K800 نو خریدم، هفته پیش یه مرتبه خاموش شد و دیگه هم روشن نشد. بردمش واسه تعمیر اول گفت شاید فلش احتیاج داره اما بعد گفت اشکال از اون نیست. الان هم هنوز درست نشده. به نظر شما اشکال از کجاست؟ چکار باید کرد؟
حتما بايد توي ستينگ و بخش زبان و قسمت زبان نوشتن زبان نوشتار عربي ،داشته باشه و تيك خورده باشه!نقل قول:
اگه نداشت فايل عربيك با فرمت تي9 (مخصوص گوشيت) رو از اينترنت دانلود كن و روي گوشي آپلود كن
اگه بلد نيستي ، بده بيرون
ال سي ديش روشن ميشه؟نقل قول:
يه صفحه سفيد روشن و خاموش نميشه؟
در حالت كاملا خاموش ، با كابل وصل كن به كامپيوتر و دكمه سي رو نگهدار و ببين كامپيوتر درخواست نصب درايور ميكنه يا نه؟!
اگه كامپيوتر عكس العملي نشون داد ،احتمالا سالمه و فلش ميخواد!
در ضمن اطلاعاتي كه اينجا نوشتي ، كمه و نميشه زياد راهنمايي كرد
تا اینجایی که من میدونم همش اینجوریه ، به عکس های تبلیغاتی هم خیلی اعتماد نکن ، قابشو عوض کن شاید درست شه .نقل قول:
من يه سوال دارم من چند تا تم از اينترنت گرفتن كه واسه گوشي w960 هست حالا ميگه اين نرم افزارو ميخواد كمك كنيد
نرم افزار SERIES60SCALABLESKINSsUPPORT
نقل قول:
اخه قابش عوض بشو نيست، يه پوشش شيشه ايه نازكه كه زيرشم مداراي فينگر تاچه، ولي من چند تا عكس غير تبليغاتي هم ديدم مداراش معلوم نبود، اينقدرم حساسه و شكنندست كه بعييد مي دونم اون صفحه عوض شده باشه و غيره....
اين عكس گوشي اي كه مداراش معلوم نيست:
اينم مال من ، كه داخلش مثل گوشي هاي آدم فضايي ها معلومه، تازه اين حالت خاموششه ، روشنش عجيب تره:
داره عربى ولى جاى کليداش قاطى شده مثل گوشى هاى ديگه نميشه باهش تايپ کرد!نقل قول:
راستى يه w302مادرم داره دادم فارسيش کردن حالا پيام هاش رو اينطورى نشون ميده:
م ي ري ب ي رون...اينو چيکار ميشه کرد؟!
نقل قول:
نه دوست من. ال سی دی روشن نمیشه و به کامپیوتر هم که وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد. بردمش همون جایی که خریدم، گفت باید سی پی یوش عوض بشه. به نظر شما دلیلش چی بوده که اینجوری شده؟ چون گوشی نوی نوه. خود تعمیرکاره گفت شاید همینجوری از کامپیوتر کشیدیش بیرون، اما همیشه safe میکنم. آیا ممکنه گوشی از اول اشکال داشته یا تعمیری بوده باشه؟ اگه ببرمش جای دیگه میتونن بفهمند؟ و اگه از قبل خراب بوده باشه چیکار باید کرد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
هر نرم افزاری واسه نصب می زنم صفحه یکم کدر میشه بعد میاد تو حال اولش
مستر هم میکنم درست نمیششه البته با پاک کردن نرم افزار ها مستر نمیشه ها
اپدیت هم نمیشه نرم افزار ها رو هم نمیتونم unistal کنم موندم معطل
فکر کنم ویروسی شده ، فلشش کن درست میشهنقل قول:
:46:
دوستان وقتی با بلوتوث یه فایل به گوشی سونی اریکسون فرستاده میشه این فایل روی مموری کارت ذخیره میشه یا روی مموری گوشی؟ ایا مثل نوکیا میشه مسیر اونو تغییر داد.؟
البته خارج از تاپیکه ولی نمیخوام تاپیک بزنم .گوشیهای جدیدی مثل 6500 نوکیا که جاوا هستند ظاهرا نمیشه محل ذخیره شدن فایلها در اینباکس رو تعیین کرد درسته؟
یعنی بدم بیرون؟ من پول بالای فلش کردن نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
'گوشی اریکسون نمی دونم ولی گوشیایی مثل p1 میره تو اینباکس که با دست کاری تو فایل سیستمی میتونی مسیرشو بدی به مموری آسونهنقل قول:
گوشی های جاوای نوکیا اگه تو حافظه اصلیش جا بشه همونجا میره ولی اگه بیشتر بشه مستقیم تو مموری می ریزه
استغفرا... ، گوشی سونی اریکسون و ویروس؟؟!!!!!!!نقل قول:
دوستان گوشی های سیستم عامل دار سونی اریکسونم ویروس میگیره ولی خیلی کم ، در ضمن خودت فلشش کن ، آسونهنقل قول:
سلام بچه ها
من Xperia X1 گرفتم. اس ام اس فارسی باز نمیکنه.
چیکار کنم؟
مشکل همینه دیگه نمیشه حالا اگه یه لینکی چیزی واس راهنمایی بزاری ممنون میشمنقل قول:
سلام دوستان .
یک گوشی w810 دارم که چند وقته ازیت میکنه . همش میره رو emerg.calls only . هر از گاهی مینویشه irmci
چی کارش کنم ؟ بدم بیرون فلش کنند ؟ تاحالا فلش نشده
با سلام
(k750)
من چند روزي در روي عكس كه از گوشي مي گيرم لك سياه ديده مي شود
همونجوري كه در عكس مشاهد مي شود در سمت چپ وبالا يك نقطه و در وسط هم يك نقطه كم رنگ وجود دارد علت بوجود آمدن اين نقطه چيست و چقدر هزينه تعمير دارد ؟
با تشكر
توی یه جای دیگه (یه تالار دیگه) توضیح داده ، برو بگرد حتما پیدامیکنینقل قول: