سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
Printable View
سلام
میخواستم بدونم دریافت دیجیتالی شبکه های سیما تو اسلامشهر(حومه تهران) هم بخوبی امکانپذیره بعدش اینکه این گیرنده هایی که به usb pc وصل میشه بدرد بخور هست و دیگه برای دریافت نیاز به چه نوع آنتنی هست؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایید.
ببخشید کسی میدونه تاریخ ----t echolink el555 چه جوری تنظیم میشه ؟
منوی مخفی داره ؟
تاریخ روی 01/01/2000 میمونه . توی منوش هم تنظیم تاریخ و ساعت نداره.
بله دوست من امکانپذیره.نقل قول:
من هم تو همین منطقه با گیرنده USB کامپیوتر تمام کانالها رو دریافت میکنم.
البته دوستانم با گیرنده مخصوص تلویزیون هم بدون مشکل دریافت کردن.
من از آنتن هوایی کوچک شاخهای معمولی (یه زمان معروف بود به "اتوبوسی") استفاده میکنم (خیلی هم درب و داغونه! :31:). با آنتن رومیزی همراه گیرنده نمیشه دریافت کرد. البته اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید به احتمال خیلی زیاد میشه سیگنال رو دریافت کرد. به شرط اینکه منزلتون در نقطه کور قرار نگرفته باشه. من خودم در طبقه سوم هستم و یکبار با چرخوندن همون آنتن رومیزی همراه گیرنده تو نقاط مختلف اتاق در یک نقطه تونستم سیگنال دریافت کنم. اما خوب همونطور که گفتم اگه آنتن رومیزی خوب تهیه کنید مثل آنتنهای تلسکوپی (کشویی) و در طبقات بالا سکونت داشته باشید حتماً سیگنال خواهید داشت.
سلام
اول اینکه ممنون بابت راهنمایی ها .... و بعد اینکه بالاخره مشکل صدا ما هم حل شد
حالا یه مشکل ریز دیگه در مورد ریموت کنترل پیش اومده
من usb xvision دارم و وقتی که با total media کار می کردم کنترل خوب کار می کرد ولی حالا تو dvbviewer نا میزان شده . 1 رو بزنم میره 2 و 2 میره 3 و ..... و مثلا بالا پایین کردن کانال کار نمی کنه یا اینکه بعضی دکمه ها یه کار دیگه می کنند و این حرف ها
من رفتم تو option و دیدم یه جایی داره به نام inputs و جلوی هرچیز یه علامتی هست(از کیبرد) ولی هرچی دبل کلیک می کنم نمبشه تغییر داره
یکی هست که یه راهنمای خفن بکنه که این مشکل ما هم حل بشه
تنظیمش خیلی راحته!نقل قول:
تو همون قسمت Inputs از سمت راست بالا دکمه Learn رو فعال کن. بعد روی گزینهها کلیک کن و دکمه مربوطه روی ریموت رو فشار بده در آخر هم OK.
این رو هم در صفحات قبل توضیح دادم. :46:
به محض افتتاح دیجیتال توی اصفهان به مدت 1 هفته پخش میشد و به همراهش شبکه استانی هم پخش میشد (شبکه ها 15 تا شده بود) ولی الان دیگه پخش نمیشه! چرا و تا کی خدا می دونهنقل قول:
اگه توانستم سعی می کنم با صدا و سیما تماس بگیرم و خبرش را اینجا برات می نویسم
من تا حالا این مدل را باهاش کار نکردم ولی طبق معمول بقیه اش توی منو، تنظیم ساعت خودکار باید تهران را انتخاب کنی با محدوده زمانی +3.5 و یا +0.0 ، هر کدوم با ساعت خانه تون یکی در میاد ، قبلش یک بار دستگاهت را به تنظیمات کارخانه برگردان ببین درست نمیشه؟ (چون خودکارش فعاله تنظیم دستی نداره، یا بهتره بگم غیر فعاله)نقل قول:
نقل قول:
منتظر خبرت هستم
سلام
جناب اصفهان شاپ من دكمه فرمت روي كنترل كه ميزنم فرمت تصوير عوض ميشه و تو منو يو اس بي هم فرمت فلش نداره.
اگر نرم افزار دستگاه رو آپديت كنم چه تغييراتي ميكنه؟ اصلا آپديت كردن نرم افزار چه فايده هايي داره ؟ شكل منو هم تغيير ميكنه؟ اگر آپديت كنم و مشكلي پيدا كنه ميتونم به حالت قبل برگردونم؟ يعني ميشه حالت فعلي روي فلش ذخيره بشه، بعد آپديت كنم؟
گارانتي فولاد تعويض هست يا تعمير؟
مرســــي
تمامي دوستان لطفا توجه كنيد
پس چرا اينطوري شد تمام شبكهاي استانها وشبكه مستند رفته رو م ا ه واره بنده شخصا ستاباكس رو جمع كردم انداختم ته كمد الان دارم تمام شبكها رو از طريق م ا ه وا ره ميبينم كيفيت تصويرهم عاليه حدا اقل صدا وسيما شبكه مستندرو از م ا ه وا ره پخش نميكرد باز يه چيزي جاي اميدواري براي ستاباكس بود ولي الان بصرفه تر استفاده از م ا ه واره است شبكهاي ... اومده قاطي شبكهاي صدا وسيما
حداقل بيان تويه حركت شبكهاي استاني روهم تو ستاباكس پخش كنند باز يه چيزي...
مردم مسخره اينا شدنداز اين طرف ملت ستاباكس ميخرند بعد ازين طرف اينكارارو ميكنند دوستان زنگ بزنيد به 162 قسمت معاونت توسعه وفناوري بگيد حداقل شبكهاي استاني رو پخش كنند روستاباكسها و...
دوستان اعتراض خودشونو رو به آدرس زير بفرستد بلكه رسيدگي كنند.
باتشكر
کد:http://pr.irib.ir/Qresult.php
آقایون یکی hppack 2.4 رو برام آپلود کنه ثواب داره!!!
این نسخه رایگانه دیگه نه؟؟
سلام
به اطلاع می رسانم که 15 شبکه دیجیتال اصفهان
مجددا فعال شد :19::19:
سلام خسته نباشید
بعد از مدت ها تلاش امروز با نرم افزار blaze 6 . تونستم 18 تا شبکه با کوالیتیه 80 درصد بگیرم (در مشهد) ولی وقتی رو شبکه ها کلیک می کنم صفحه سیاهه و چیزی نشون نمی ده. لطفآ راهنماییم کنید. دیگه خسته شدم از بس باهاش ور رفتم.
ممنون
سلام
یکی از دوستان تلویزیون اسنوا خریده که قابلیت دریافت کانال های دیجیتال را هم داره لطفا بگید چطور باید راه اندازی کنم
بهترین انتن چیه؟
در ضمن فرکانس های کانال های دیجیتال چنده؟
دوستان دستگاه x-vision 333 چجوریه خوبه بگیرم ؟
دستگاه خوب چی هست که قیمت مناسبی هم داشته باشه ؟
سلام اول ايكس ويژن گرفتم زياد داغ ميكرد و نميشد يك كانال ضبط كرد كانال ديگه ديد.بعد رفتم پرويژن تي7 گرفتم كه اين مشكلات نداره ولي بجاش ضبطش گاهي مشكل داره. ساعتش گاهي بهم ميريزه. ميخاستم بلوسنس بگيرم ولي مثلي كه گيرندگيش ضعيفتره. خلاصه انگار هر كدام يه مشكلاتي دارند اگر نرم افزار دستگاه رو آپديت كنم چه تغييراتي ميكنه؟ اصلا آپديت كردن نرم افزار چه فايده هايي داره ؟ شكل منو هم تغيير ميكنه؟ اگر آپديت كنم و مشكلي پيدا كنه ميتونم به حالت قبل برگردونم؟ يعني ميشه حالت فعلي روي فلش ذخيره بشه، بعد آپديت كنم؟ گارانتي فولاد تعويض هست يا تعمير؟ مرســــي
نقل قول:
شبکه های رادیوییشبکه های تلویزیونیفرکانس
(MHz)تاریخ افتتاح رسمیشهرردیفایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن60289/08/01فرستنده دیجیتال تهران (جماران)1---مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و هر روز یک شبکه استانی650ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن59489/08/01فرستنده دیجیتال قم2رادیو قممستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و شبکه استانی نور (قم)826ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن50689/08/19فرستنده دیجیتال قزوین3رادیو قزوینمستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و شبکه استانی قزوین554ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن62689/08/20فرستنده دیجیتال رشت4رادیو گیلانمستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و شبکه استانی باران (رشت)674ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی خراسان رضوی48289/09/10فرستنده دیجیتال مشهد5---مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و هر روز یک شبکه استانی506ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن60289/10/07فرستنده دیجیتال کرج6---مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و هر روز یک شبکه استانی586ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن57889/10/29فرستنده دیجیتال یزد7---مستند، جام جم۱، الکوثر، استانی تابان (یزد)، Press TV و هر روز یک شبکه استانی626ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی بوشهر57089/11/27فرستنده دیجیتال بوشهر8ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن61889/12/13فرستنده دیجیتال اصفهان9رادیو اصفهانمستند، استانی اصفهان، جام جم۱، الکوثر، العالم، هر روز یک شبکه استانی و Press TV634
(MHz)تاریخ افتتاح رسمیشهرردیفایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن62689/12/14فرستنده دیجیتال اراک10رادیو استانی مرکزیمستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و استانی آفتاب (اراک)674ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن594رادیو استانی مرکزیمستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و استانی آفتاب (اراک)642ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن65889/12/18فرستنده دیجیتال بندرعباس11پخش آزمایشی
(MHz)نوع پخششهرردیف---یک، دو، سه، چهار، خبر و استانی افلاک (لرستان)498پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال خرم آباد12ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی هامون (زاهدان)؟؟؟پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال زاهدان13---مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و هر روز یک شبکه استانی؟؟؟ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن570پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال کرمان14---استانی کرمان490---یک، دو، سه، استانی خراسان رضوی (مشهد) و استانی خاوران (بیرجند)؟؟؟پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال بیرجند15ایرانتهران، خبر، جام جم3، استانی آذربایجان غربی(ارومیه) و Press TV586پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال ارومیه16ایران، جوان، فرهنگ و رادیو گلستانیک، دو، سه، خبر و استانی سبز (گلستان)؟؟؟پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال گرگان17ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن482پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال تبریز18رادیو استانی آذربایجان شرقی، رادیو استانی اردبیل و رادیو برون مرزی آذربایجان شرقیاستانی سهند (تبریز) و استانی سبلان (اردبیل)714---یک، خبر و استانی اشراق (زنجان)626پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال زنجان19ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/گفتگو، تجارت/آوا/نوایک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن؟؟؟پخش آزمایشیفرستنده دیجیتال کرمانشاه20رادیو استانی کرمانشاهمستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و هر روز یک شبکه استانی؟؟؟
:40::40::40::40::40::40::40:
ایاانتن های برقی مشکلی برای دستگاههای دیجیتال ایجاد می کنه
گیرنده دیجیتال فراسو
Farassoo FDR-212
580,000 (RLS)
HDMI 1080 Output
USB 2.0 Divx
PVR,Schedule recording
کد:http://www.farassoo.com/Products/198-vandad-fdr-212.aspx
من الان 1 سال میشه که از آنتن برقی استفاده میکنم، ولی مشکلی پیش نیومدهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطوری میشه تاریخ و ساعت دستگاه های دیبجیتال رو تنظیم کرد(چون هرچی توی منوی دستگاه رو گشتم تنظیم تارخ و ساعت توش نبود اما ساعت خاموش و روشن شدن یا برنامه ظبط توش بود که روی سال 1.1.1378 تنظیم شده)
خواهشا کمک کنید چون فیلم های نوروزی داره از دستم میره
سلام. سال نو مبارك.
گيرنده ديجيتال مدلي داره كه همزمان 8 شبكه اي كه از يك كانال پخش ميشه در يك صفحه همزمان نمايش بده و همزمان توانايي ضبط 8 شبكه بصورت همزمان داشته باشه؟
نه:41:نقل قول:
هنوز اختراع نشده:31:
كسي از اين مدل استفاده كرده؟ در كل فراسو محصولاتش بد نيست، به نظرم از ايكس ويژن مناسبتر مياد.نقل قول:
نقل قول:
من دارم خوبه مشکلي هم نداره
اما فقط دنبال فايل آپديتش ميگردم جايي پيدا نکردم
:13:
آیا گیرنده های دیجیتال که بر روی کامپیوتر وصل می شود قدرت گیرندگی کمتری نسبت به گیرنده های set up box دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ لطف کنید برام توضیح بدید
:46::31::13::46::20::41::31::5::21::8::8::8::8::8: :2::40::11::18:
سلام دوستان و سال نو مبارک
کامپیوتر من به تازگی شبکه های تلوزیونی رو نمیشناسه
لازم به ذکر است که من جای کامپیوترم رو عوض کردم به همین دلیل مجبور شدم از سیم آنتنی به طول 5 متر استفاده کنم اما هم با تلوزیون و هم با لپتاپ هیچ مشکلی ندارم آنچیزی که شبکه ها رو نشون نمیده کامپیوتر رو میزی ام هست چه کار کنم تا این مشکل حل شود ؟؟؟ :11:
خیر حتی 1 درصد:8::8::8::8::8::8::31::31::31:نقل قول:
متاسفانه الان که دوباره برنامه ی totalmedia رو مجددن نصب کردم یک اروری میاد و حتی برنامه هم دیگر نصب نمی شود دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفن راهنمایی بفرمایید:41:نقل قول:
واقعا مسئولین پخش دیجیتال چقدر با شعور هستن. سال جدید شده اما ساعتی که فرستنده می فرسته همون ساعت قدیمیه واقعا که چه کار سختیه.کلا برنامه های ضبط یعنی کشک.
بله اين آنتن ها به دليل وجود برق در كابل رابط آنتن باعث اختلال شديد در دريافت سيگنال تصوير ميشن و اگر از رسيورهاي x-vision مدل usb استفاده كنيد باعث سوختن مدار RF ميشه...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من ساكن مشهدم
بنده يك دستگاه گيرنده مدل مارشال me 888 گرفتم كه چند تا سوال در موردش دارم
يكي اينكه از قيمتش كسي سراغ داره يا نه؟ ( ميخوام ببينم سرم كلاه رفته يا نه چون خودم 70 خريدم )
دوم اينكه اصلا غير از كانالهاي 1 و 2 و 3 و 4 و 5 ( خراسان رضوي )و قرآن و خبر و آموزش هيچي ديگه نشون نميده .
آيا تو مشهد غير از اينها هم كانالي هست كه بايد دريافت بشه واين دستگاه نميگيره
سوال آخر اينكه چكار كنم كه فرمت ماتروسكا رو همراه با صدا نشون بده ؟:20:
آقا چرا حاشیه درس میکنی؟؟؟؟:31:نقل قول:
خدمتتون عرض کنم که در وبلاگ مادیران در بخش نظرات این موضوع مطرح شده جوابه اون خیر بوده
در ضمن در کابل این نوع آنتن ها هیچ گونه برقی وجود نداره اگه وجد داشت تلویزیون میسوخت تلویزیون که از سنگ نیس که چیزیش نشهکد:http://maadiran.mihanblog.com
در مورد شبکه ها به اینجا سر بزننقل قول:
کد:http://ostaniha.blogfa.com/page/digital-p1.aspx
متاسفانه اين بلا سر خودم اومده كه دارم ميگم !نقل قول:
گيرنده X-Vision مدل USB داشتم كه خيلي خوب كار ميكرد ولي با اولين اتصال به آنتن برقي متوجه شدم كه به شدت داغ شده و بعد از اون ديگه هيچ كانالي دريافت نميكنه و به شدت در حد ذوب شدن داغ ميكنه مخصوصا در قسمت مدار RF كه دقيقا پشت ورودي آنتن قرار داره. فكر ميكنم ورودي آنتن محافظت شده نيست مثل تلويزيون
در آنتن هاي برقي در كابل رابط برقي حدود 12 ولت وجود داره !
من نميدودنم آخه اين شبكهاي العالم والكوثر وپرس كه شبكهاي برون مرزي هستند به چه درد داخل ميخوره؟
بقول معروف مردم زبان خودشونم بلد نيستند.
بجاي اين شبكهاي مضخرف شبكهاي استاني ويا ... ميزاشتن بهتر بود.
راستي پيگير پست "http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5948957&L هم باشيد.
سلام.من یکی از این X Vision ها دارم ولی بعضی از موسیقی ها رو دست پخش نمیکنه.الان نمیدونم چه طوری بگم ولی فرکانس صداش هی کم و زیاد میشه.
من از ایکس ویژن استفاده می کنم ولی سیگنال ها شناخته نمی شوند
این اروری هست که نرم افزار مدیا سنتر می دهد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار خود ایکس ویژن ( توتال مدیا ) هم این ارور اتفاق می افته
کسی میدونه که دقیقن مشکل چیست؟
سلام
من سینام مدل 8847 دارم چندروزیه که هنگ میکنه
ایا نیاز به اپدیت نرم افزار داره؟
سلام دوستان
مي خواستم بگم كه به هيچ عنوان محصولات پروويژن رو خريداري نكنيد!
جنساشون خيلي آشغال بود آشغال تر هم شده!!!
من مدل t7كليد مشكيش رو امتحان كردم فايل mkvاچ دي رو يا بدون صدا پخش مي كنه يا به كل اصلا پخش نمي كنه!
اما همون فايل ها رو مدل اوليش يعني t7كليد نقره اي به راحتي پخش مي كنه!
يعني ديگه الان از آشغال ترين قطعات واز پردازنده ضعيفتر استفاده شده!