یه مرحله هست که باید جرثقیل و ماشین حمل زباله رو ببری تو یه پارکینگ، ماسک و لباس میخری، خب من اینا انجام دادم ولی دیگه رو نقشه هیچ مرحله ای نمیاد، یه چیزی میگه در مورد مخفی کردن ماشین و اینا که من متوجه نمیشم :n13:
Printable View
یه مرحله هست که باید جرثقیل و ماشین حمل زباله رو ببری تو یه پارکینگ، ماسک و لباس میخری، خب من اینا انجام دادم ولی دیگه رو نقشه هیچ مرحله ای نمیاد، یه چیزی میگه در مورد مخفی کردن ماشین و اینا که من متوجه نمیشم :n13:
دوستان معنی این جمله یعنی چی؟
roll the plane right side up
توی مرحله loop پرواز هر کاری می کنم اینو می گه
باید یک ماشین از سطح شهر بلند کنی ببری یک جایی خارج از شهر که در دید عمومی نباشه پارک کنی بعد زنگ بزنی با موبایل محلی که ماشین پارک کردی بهشون بگی همیننقل قول:
دوستان نسخه من limited edition هستش، حجمش هم همون 60 گیگه، آیا این تفاوتی با این full unlocked داره؟
دوستان دسته رو چطور به بازی شناسایی کنم ؟ هرکاری میکنم کار نمیکنه
~~~
رمز پول چیه ؟
مشاین ها رو کجا میتونیم اسپرت کنیم؟
یه گاراژ نزدیک خونه فرانکلین هست میرم اونجا هیچ کاری نمیکنه فقط یه ماشین خاص بهم میده. نمیتونم اسپرتش کنم
نه فرقی نداره .نقل قول:
حتی اون 36 گیگ هم چیزی کم و کسر نداره . به جز زبان های اضافی ک حذف کردن که حجم بیاد پایین .
من هنوز به این مرحله نرسیدم ولی ظاهرا میگه رول هواپیما رو به سمت راست بالا بکشیدنقل قول:
اسپرت ها با علامت اسپری روی نقشه مشخص شدننقل قول:
------------------------------------------------------------
دوستان کسی میدونه وجود jetpack توی بازی حقیقت داره یا نه؟ چندتا سایت رو دیدم ولی هرکدوم یه چیزی میگفتن. اون جاهایی که مشخص کرده بودن رفتم ولی پیدا نکردم! یعنی سر کاریه؟
سلام
دوستان جایی که یه کامیون بزرگ کشتی میبره و مایکل با ماشین دنبالشه وقتی که فرانکلین و چند نفر آویزون شدن باید اونا رو با اسلحه بزنم ؟
نقل قول:
باید اون ادما رو بزنی ... بعدشم بری زیر کشتی که پسرشو بگیره ..
اقا یکی لطف کنه مشخصات سیستم لازم برای بازی رو بگه...
این ماشینایی که میخریم چرا گم و گور مبشن؟ :| نمیشه یه کاری کرد این ماشین قرمزه رو هی واسه مایکل نیاره؟ :|
تو سطح شهر ماشین فروشی نیست فقط باید از سایت بخری؟ :|
دوستان پول چطوری بدست بیارم ؟ من Story mode فعلا بازی نمیکنم همینطوری دوست دارم توی شهر چرخ بزنم ...
دسته رو هم نتونستم به بازی شناسایی کنم , کار نمیکنه ... ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان من انگار تو این انجمن قریبه ام کسی جواب منو نمیده :(:n27:
در همون ابتدای بازی که هنوز 5 تا misson از 65 تا رو رفتم به یک مرحله ای بر میخورم که نمیتونم ان رو برم
به دلیل استفاده از چیت هم راهنمایی بازی کلا از بین رفته:n09:
نام معموریت
stranger and freaks can be found thorought at san andreas
جلوی خونه فرانکیلنم هست هرچی رو میرم اصلا انگار نه انگار همه کار ها رو هم کردم
زنگ زدم اینترنت رفتم عکس گرفتم ................................
طبق نام معموریت قریبه ها رو هم کشتم
این دو تا عکسم گزاشتم تا دوستان راه نمای کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من بازیو تقریبا چند شبی هست گذاشتم دانلود تقریبا تا پارت 35 دانلود کردم .....
ولی هالا توی سایتا نسخه ریلود رو گذاشتن واسه دانلود:n34: به نظرتون فرقی بین این دو نسخه هست کدومشو دانلود کنم ممنون:n13:
توی نسخه CorePack بعضی جاهاش ناقصه که باید سه تا فایل دانلود کنی و کپی کنی تو محل نصب بازی درست میشه!نقل قول:
لینک دانلود فایلها و توضیح نصبش کامل توی پست اول تاپیک مشکلات هست پیشنهاد میکنم کامل مطالعه کنید.
دوستان الان کاملا ترین نسخه کدومه که قشنگ اجرا بشه و مشکلی نداشته باشه؟؟ممنون میشم اسم نسخه و حجمشو بگین...با تشکر
نسخه فول آنلاک بازی که طرفای 61گیگه و نیازی به نصب ندارهنقل قول:
رو همین نسخه هم البته بعضی ها مشکل داشتن برا اجرا:n36:
نسخه ریلودد بازی هم برا دانلود رو سایتا اومده
نقل قول:
من کرک ریلودد رو روی نسخه 3d تست کردم جواب داد، به نظرم فریم دهی هم بهتر شده! البته کرک با فایل های مورد نیاز حدود 600 مگ بود که دانلود کردم.
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
روش پول درآوردنم توضیح بدید.
یاشاسین تراختور :n02:نقل قول:
دوستان شخصیت ترور رو من تازه بهش رسیدم حقیقتش هدفش رو از کشتن این همه آدم نفهمیدم . چرا اینکاررو میکنه ؟
قبلا یه جایی خونده بودم دقیق یادم نیست ولی انگار توی جنگ بوده مشکل روانی پیدا کرده یا یه همچین چیزینقل قول:
اساتید محترم
پچی . مودی . dlc .
نیومده برا GTA ؟؟؟
از مدها فعلا Script Mod ها دارن به سرعت ساخته میشن ولی DLC ای هنوز نیومده.نقل قول:
آخرش خیلی ناراحت کننده تموم شد.......
آفرین به راک استار.......
"دوست عزیز بذار تو اسپویل"نقل قول:
دوستان کل سرگرمی های این بازی که تو شهر هست رو کسی کامل اگر میدونه بنویسه . ممنون
دوستان عزیز بازی قشنگی هست یا نه ؟ حس میکنم خیلی تو این تاپیک ازش استقبال نشده .
بعدش اینکه با گرافیک 760gtx m میتونم رو تنطیمات بالا بازی کنم ؟
جی تی آ بازی فوق العاده ایه.نقل قول:
اون مرحله که شکنجه میده ظرف رو دندون ش رو میکشه اونجا سوار ماشین میشن روی لودینگ گیر میکنه اسکیپ هم زدم نشد
از کجا بفهمم بازی رو چند فریم داره اجرا میشه
در قسمت تنظیمات گرافیک بازی یه 60 هرتز هست که قابل تغییر نیست
آقا یه کرک خوب برا بازی معرفی کنین.......تو قسمتی از بازی سگ بودم داشتم یه سگو دگادن میکردم :دی:n02::n31:
سلام.من بازی GTI V رو نصب کردم تمام کرک هاشم ریختم ولی میگهGAME EXECUTABLE PATH. PLEASE REINSTA THE GAME لطفا راهنمایی کنین:n03::n03:
سلام. من بازی GTI V رو نصب کردم و تمام کرک هاشم درست کردم ولی وقتی میخوام وارد باز بشم میگه game executable path not found. please reinstall the game لطفا راهنمایی کنین:n03:
جایی که دو تا قطار رو بهم میزنن گیر میکنه میاد بیرون :n03: میترسم ریلودد برزیم کل سیوم پاک شه.
عزیزان کرک 700 مگی ریلودد رو بریزید ... خیال خودتون رو راحت کنید ... کوچکترین کرشی ندارید دیگه
لطفا لینک کرک 700 مگی ریلوود رو بزارید. لطفا بزارید. اگرهم نمیتونید بزارید بگید که از کجا باید دانلود کنم:n16: