سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
Printable View
سلام
دوستان تفاوت vt30 با st30 توی چی هست ؟
4k روی صفحه 50 اینچ فقط مناسب مانیتور کامپیوتره که احتمالا در آینده معمول می شه. الان مانیتورهای حرفه ای 2.5k در سایز 30 بهترین استاندارد پر کاربرد فعلی هستند .نقل قول:
4k برای تی وی وقتی عالیه که سایز هم به همون نسبت بالابره .فرضا اگه 42 یا 50 کمترین سایز ها ی معقول برای ful hd که حدود 2k هست باشند پس برای 4k سایز معقول حداقل 85 یا 100 باید باشه
در مورد سوال دوم باید بگم که نه نیازی به AV Receivers برای downscale کردن به 2k نیست وخود همون دستگاه چه ریسور ماهواره باشه چه نسل بعدی بلوری یا ... حتما تصویر 2k هم می تونه خروجی بده . همونطور که دستگاه های full hd فعلی خروجی های آنالوگ SD هم دارند .
در مورد سوال سوم فعلا تاریخ دقیق مشخص نیست ولی میشه فرض کرد تا شروع گستره اون حدود 5 سال و تا فراگیر شدن اون حدود 10 سال زمان مونده . البته همین الانشم تو زاپن پخش آزمایشی اون هست ولی خوب تا بخواد تو ایران معمول و در دسترس بشه کار زیاد داره :19:
به نظرم صبر کنی VT30 50 بگیری بهتره .نقل قول:
من مشهد هستم و میخوام از تهران خرید کنم با تیپاکس بیارن چون روی حرف فروشنده ها خیلی حساب نمی کنم . نتیجه رو اینجا اعلام می کنم .
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
به نظر من 50 بگیر .نقل قول:
سلام به همه دوستان و ممنون از این همه اطلاعات
من واقعا موندم چیکار کنم
لطف کنید با منطق در رابطه با این چند مدل یه مقایسه انجام بدید تا بشه تصمیم گیری کرد.
Panasonic VT30
Sony HX925
یه سوال دیگه هم دارم اینه که کسانی که این TV رو خریدن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدند، مخصوصا اینکه آیا دانگل وای فای رو داره روش یا نه؟!
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
سلام به همه
دوستان لطف کنید به صورت منطقی یه مقایسه ای بین VT30 و HX925 انجام بدید چون من واقعا موندم چیکار کنم
یه سوال دیگه: اونایی که این TV رو گرفتن راجع به محتویات جعبش لطفا توضیح بدن و اینکه آیا دانگل وای فای داخلش هست یا نه؟!
به جدولهای صفحات زیر توجه کنید.نقل قول:
VT30
ST30کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P50VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-ST30-TX-P46ST30B-42ST30-46ST30-50ST30-3D-Plasma-TV-Review.html
[/COLOR]50VT20 بدی 50ST30 با بلوری و 10تا فیلم بگیری شیرینه:5: من بودم میگرفتم.نقل قول:
البته پونل جان لینک D8000 رو اشتباهی دادن.
لینک ST30 اینه:
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-ST30-TX-P46ST30B-42ST30-46ST30-50ST30-3D-Plasma-TV-Review.html
سلام به همه
میشه به صورت منطقی این tv رو با hx925 مقایسه کنید؟!
ممنون
میشه لطفا به صورت منطقی این tv رو با hx925 مقایسه کنید؟!
نقل قول:
وسوسه کنندس .
ولی اوونم VT20 ه و شوخی نداره .
اصلاح شد.نقل قول:
ممنون از تذکرتون.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
واسه کسی که عشق فیلمه خوبه.نقل قول:
اما اگه من همچین پیشنهادی داشتم، قبول نمی کردم چون :
1 - عشق فیلم نیستم.
2 - از دیزاین ST30 متنفرم.
سلام
ظاهراً st30 با vt30 خیلی تفاوت داره ؟
درسته ؟
آره که ارزش داره ولی 50vt20 3 میلیونو 200 هزار تومنه 50st30 2 میلیونو 250 هزار تومن ولی فیلم و بلوری تقریبا قیمتی یکی شدن.نقل قول:
نقل قول:
بله ظاهرا ( ظاهری ) خیلی با هم تفاوت دارن ولی باطنا تفاوت زیادی ندارن .
من امروز (9/20) تو جمهوری 42 اینچ vt30 رو قیمت گرفتم از 5 تا نمایندگی :
همشون بجز یکی که 2320 قیمت داد، 2400 گفتن
50 اینچ هم یکی 2900 قیمت داد بقیه 2990
امروز رفته بودم نمایندگی پاناسونیک سراغ VT30 رو بگیرم گفت تا یه هفته میارن...
50VT30 رو میگفت 3100
50VT20 رو میگفت 3700 !!!
دوستان کسی میدونه این اختلاف برای چیه؟!
میشه این دو مدل رو بطور خلاصه مقایسه بفرمایید و ایرادات و برتری های هر کدوم رو ذکر کنید. :20:
گرون تره ژاپنیه و ارزون تر و جدیدتره تایلندینقل قول:
ایرادات و برتری های هر کدوم رو هم لطف کنید بطور مختصر بگید. :11:نقل قول:
خیلی سادست یه سرچ بزنید توی نت پیدا میشه...ولی خوب این مدل آپگرید شده ی مدل سادل پیشه،ضعف هاش تا حدی برطرف شده در زمینه ی سه بعدی،کمی زیباتر شده-البته -سلیقه ایه،امکاناتش بیشتر شده مثل اینترنت...نقل قول:
من چند ماه پیش St30 رو با VT20 از لحاظ سه بعدی قیاس کردم،رنگ هاش شفاف تر بود کمی هم به نظر تصویر واقعی تری به نمایش می ذاشت با توصیفات ریویوها و دوستان به نظر میرسه این مدل بهتر هم باشه...توی AVforoums ریویوهای جالبی ازش بود...البته من تو سی نت کامنت های خیلی خوشایندی هم در موردش ندیدم ولی گویا رضایت عمومی رو جلب کرده.البته بگم نظر من نظر کارشناسانه ای نیست،بهتره به ریویوهای خارجی اعتنای بیشتری کنید!اون ها تعصبات کمتری به خرج میدن بر عکس ماها!
سلام به همه
من چندتا سوال دارم ازتون بچه های گل
یکی اینکه این تلویزیون بالاخره روش دانگل داره یا نه و اینکه اگر نداره چطوری می شه به نت وصلش کرد؟
دوم اینکه چه سینمای خانوادگی با امکان پخش بلوری به دردش می خوره؟
سوم اینکه نمی دونم قید سونی رو بزنم برم سراغ این یا نه؟
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
50ST30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
720P Video :
SD Quality :
من نمی دونم این تو این فروم چرا نمی شه پیغام داد!
کیفیت تصاویر با گیرنده داخلی تلویزیون با نویز کمتری نسبت به ما.ه.واره همراه هستش.شایدم به این دلیل باشه که من رس.ور full HD دارم و رسی.ورم برای تصاویر با وضوح بیشتری طراحی شده.(شاید)
دانگل wifi رو محتویات tv نیست.
تصاویر با رسی.ور کمی فلیکر داشت که با نگاه به لوگوی شبکه مشخص میشد.البته من انقدر تنظیمات رو اینور اونور کردم که بلاخره این مشکل رو برطرف کردم.نمی دونم چیکار کردم دقیقا،حتی چند سری تصویرم رفت و با یه بدبختی برش گردوندم.حالا باز سر فرصت باید نگاه کنم ببینم دقیقا چیکار کردم.
نکته جالبی که بهش برخودم این بود که زمانی که از ورودی HDMI تی وی استفاده می کنم یعنی یکی از دستگاه هایی که به تی وی وصل هست رو روشن می کنم پارازیت شدیدی بر روی گیرنده داخلی تی وی می افته و باعث میشه که در بیشتر مواقع تی وی no signal بزنه.حالا نمی دونم تی وی من مشکل داره یا امری طبیعیه.اگر دوستان دیگه چک کردن ممنون میشم جواب بدن.
---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
شما باید تعداد پست هاتون به عدد 10 برسه.نقل قول:
فرکانس شبکه سه بعدی 24 ساعته رایگان برای دوستان و TEST پلاسما VT30
11785V27500
و برای TEST SD فرکانس شبکه های MPEG 4 ایران 11881H27500
این فرکانس ها مربوط به کدوم ماهواره است ؟نقل قول:
شبکه های ایران که فکر کنم روی بدر پخش میشن !
دوستان با همه این اوصاف می شه بک جمع بندی راجع به VT30 ارائه کنید؟
من واقعا هنوز بین سونی و VT30 موندم واقعیتش؟!
دلیلش اینه که ویدیو پروسسور خود تی وی بهتر از ویدیو پروسسور بیشتر ----- ها می باشدنقل قول:
با نزدیک شدن به پایان سال 2011 و کریسمس قیمتهای باور نکردنی برای بعضی از محصولات پاناسونیک اعلام شده است،سایت پاناسونیک TC-P50ST30 را 900دلار برای فروش گذاشته است که بعضی از سایتها تا 840دلار هم برای فروش اعلام کرده اند.
در غرب با رسیدن پایان سال حراجیهای گسترده ای آغاز می شود اما در اینجا فروشنده ها به دلیل رکود بازار در بقیه ماههای سال،سود خود را در ماههای پایانی سال می جویند.
خوب دیگه اینجا ایرانه کلا مشکلات مخصوص به خودشو داره گرون فروشی که چشم گاوه و همه عادت دارن تا یه چند وقت دیگه احتمال 99 درصد کلا باید عکسای جنسای خارجیو تو اینترنت ببینیم البته اگه اینترنتی وجود داشته باشه... :31:نقل قول:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
یه چیزی که متوجه شدم اینه که vt30 مثل st30 وقتی از بالا بهش نگاه میکنی تصویرش کدر میشه ولی از چپ و راست و پائین عالیه البته کسی از بالا بهش نگا نمیکنه ولی توی فروشگاها معمولا روی یه میز کوتاه میزارنش که مردم از بالا تصویرشو میبینن واسه همین آدم باید خم بشه تا تصویرشو ببینه وقتی آدم خم میشه تصویر st30 به نظرم یه نموره از vt30 جیغتره کسی متوجه این قضیه شده؟
تا جایی که میدونم این تلوزیون ها میتونن تصاویر 3 بعدی رو از Flash Memory یا SD Card پخش کنن (میتونن؟)
حالا سوالم اینه که چه فرمتهایی رو برای نمایش عکس 3 بعدی (فیلم نه ها!) پشتیبانی میکنن؟
- من یه نمونه با پسوند MPO قرار میدم دوستان لطف کنند رو TV هاشون تست کنند ببینن 3بعدی نشون میده یا نه:
عکس یه گربه است!!! با FinePix Real3D گرفته شده... :20:کد:http://dmitrybrant.com/images/DSCF0005.MPO
من باflash memory فايل mp4 3d پخش كردم .نقل قول:
پس ميشه نتيجه گرفت كه تصوير اس تي 30 بهتر از وي تي 30 هست منتها ظاهرش به پاي اون نميرسه ؟...درست نتيجه گرفتم ؟
شماره اون نمایندگی که VT30 50 رو 2900 میده رو اگر ممکنه بده من میخوام تلفنی خرید کنم با تیپاکس بفرستن .نقل قول:
این تردید بین مدلای مختلف چیزی هست که برا همه پیش میاد .نقل قول:
از نظر رنگ هایی که به نمایش گذاشته می شه چون بیشتر سلیقه ای هست ( یکی رنگ جیغ و تند دوست داره ، یکی رنگ طبیعی ، یکی رنگ شفاف ، رنگ های گرم یا سرد و ... ) 100 % باید گفت تا خودتون هر 2 مدل را مشاهده نکنید نمی تونید تصمیم بگیرید که کدوم مدل رو بیشتر می پسندید ( و البته بهتر این هست که هر 2 تی وی با 1 تصویر مقایسه بشه)
در مورد مسایل فنی هم که کمتر پیش میاد سلیقه ای باشه(شایدم باشه) ، طبق اون چیزی که سایت های مختلف بررسی کردن و بررسی دوستانی که vt30 گرفتن و اعلام کردن این دیگه حتمی هست که توی تصاویر سه بعدی و تصاویر با کیفیت sd تا fulll hd ، مدل vt30 نسبت به سایر مدل های موجود توی بازار بهتر بوده ( اگه حتی دیگه خیلی خیلی بیش از حد منفی هم نگاه کرد ، هم رده با بهترین مدل های موجود توی بازار هست)
اما خب بحث سلیقه ای بودن رنگ ها چیزی هست که باید خودتون قضاوت کنید.
کیفیت رنگ چیزی نیست که سلیقه ای باشه . کیفیت رنگ بهتر یعنی اینکه هر چه رنگی که در تی وی می بینیم به رنگ اصلی ( refrence color ) نزدیکتر باشه و این رنگ همون رنگیه که تمام تولید کنندگان حرفه ای سینما و تلویزیون هم هنگام تولید به همون صورت اونو مشاهده کردند . حالا اگه کسی از رنگ های غیر واقعی و جیغ که مخصوصا رو مود dynamic خیلی تی وی ها دیده می شه و درصد خطای بالایی نسبت به refrence color داره خوشش بیاد چیز واقعا عجیبیه که ... :19:
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
نه - برایتنس st30 تا جایی که من اطلاع دارم کمی بیشتر از vt30 هستش ولی نه اینکه کیفیتش بالاتر باشه .نقل قول:
دوستان لطفا کمکم کنید
من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟
نقل قول:
والا من رفتم حضوری قیمت گرفتم
خونمون هم نزیدیک به جمهوری نیست که بخوام دوباره برم اونطرفی
اگه بعداً دوباره مسیرم خورد، چشم حتماً شماره هاشون رو میذارم