بيل: فوتبال اسپانيا را به بقيه ترجيح ميدهم
هافبک تاتنهام اعلام کرد فوتبال اسپانيا را به ساير کشورها ترجيح ميدهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بيل در گفتوگويي با مجله «اسکواير» اظهار داشت: فوتبال اسپانيا را به بقيه ترجيح ميدهم. شيوه بازي آنها بسيار تکنيکي و حفظ توپ شان بسيار عالي است.
به گزارش فارس، هافبک تاتنهام که در فهرست خريد رئال مادريد براي اين فصل قرار دارد، صحبتهاي مثبت زيادي درباره فوتبال اسپانيا به زبان آورد و ادامه داد: هربار که تاتنهام مقابل تيمهاي اسپانيايي بازي ميکرد، آنها هميشه کار را براي ما سخت ميکردند. بنابراين ميگويم فوتبال اسپانيا شايد بهترين فوتبالي باشد که تاکنون ديدهام. مسلما دوست دارم حضور در ليگهاي ديگري را در آينده تجربه کنم.
وي خاطرنشان کرد: هر بازيکني دوست دارد تا جايي که ميتواند پيشرفت کند و چيزهاي مختلفي را تجربه کند. اين چيزي است که آينده به ما خواهد داد و من حداقل به تجربه کردنش علاقه زيادي دارم.
بيل اضافه کرد: وقتي در ليگ برتر بازي کنيد مقابل تيمهايي به ميدان ميرويد که هميشه دفاع خواهند کرد و شما را مهار ميکنند اما وقتي در ليگ قهرمانان بازي ميکنيد همه تيمهاي ديگر هر هفته پيروزي را تجربه ميکنند بنابراين بازيها بازتر و هجوميتر است. هيچ کس دفاعي بازي نميکند و همه حمله کرده و براي پيروزي تلاش ميکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]