من امروز زنگ زدم 2020 گفتم دان استریم خطم پایینه گفت دان استریم چی 3 بار بهش گفتم آخر متوجه نش د.سر آخر بهش گفتم که سرعتم پایینه.برام گزارش داد گفتم به گزارش ها جواب میدن؟
گفت:که هنوز که تا الان بهمون جواب ندادن:n20: بی فایده هست:n09:
Printable View
من امروز زنگ زدم 2020 گفتم دان استریم خطم پایینه گفت دان استریم چی 3 بار بهش گفتم آخر متوجه نش د.سر آخر بهش گفتم که سرعتم پایینه.برام گزارش داد گفتم به گزارش ها جواب میدن؟
گفت:که هنوز که تا الان بهمون جواب ندادن:n20: بی فایده هست:n09:
من همیشه از نت مخابرات از سرعت 128 یک ماهه و 4 گیگ مصرف میکردم. امروز مهلت یک ماهش تموم شد . خواستم شارژ کنم دوباره همین سرعت و ترافیک رو که پول 128و ترافیک 4 گیگ رو نداشتم. در نتیجه سرعت 64و ترافیک 2 گیگ گرفتم. الانم چک کردم دیدم سرعت هیچ فرقی نمی کنه ولی با تجربه چند ماهم من همیشه تو هر ماهی 4 گیگ برام کافی بود ولی الان 2 گیگ شده پس در ادامه باید 2 گیگ ترافیک اضافه بخرم.
در مجموع کدم از نطر قیمت برام بصرفه تره با توجه به اینکه مه ماهی 4 گیگ استفادمه؟؟؟
ترافیگ رایگان کیا میدن؟ باید چه موقعی استفاده کنیم؟
لطفا معنی اصطلاحات زیر را ذکر نمایید.با سپاس
1رانژه
2.پینگ
یک موزیک جدید هم گذاشتند :n09:نقل قول:
گفتم که ضریب اشتراک مخابرات چنده.نامردها روز 1.4میکنن از یک شب به بعد 1.8 میکنن
من یه بار اداره دیتا زنگ زده بودم میگفت که ساعات شبانه فقط دانلود رایگانه و مقدار آپلود از گیگ کم میکنه!!!!!نقل قول:
از شما چه قدر کم میشه؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
به لینک های زیر مراجعه کنید تا جوابتون رو پیدا کنید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمدونیم چرا پستای من تایید نمیشه؟؟؟!!!
بچه ها دانلود رایگان مخابرات چه جوری؟ از ترافیک کم میشه؟ چه جوری میشه تنظیم کرد که در اون ساعن مشخص دانلود کرد؟؟؟
منم همین مشکل دارمنقل قول:
ساعت 1 استارت دادم
فرداش دیدم حدود 1 گیگ پر شد
الان که تو سایت مخابرات قسمت حجم رایگان مورد استفاده قرار گرفته زمان دانلود شبانه بیشتر نشده ؟:n20:
منم با ساعت رایگان دانلود شبانه مشکل دارم قاتی داره گاهی اوغات
راستش من دیگ از 2 میزارم باس دانلود
با این وجود بازم 100 مگ کم میشه
تو سایتشم که قربونش برم ساعت رایگان رو نمیگن ... اگر هم بخواد سنت ما از حجم کم بشه باید دانلود شبانه رو تخته کرد...
یعنی انقدر از این اسفناک تر نمیشه
نت پرسرعت دارن نمیدونن چه طوری بدن به ملت...
اینم مال دیشب من ...
تاریخ اتصال مدت اتصال حجم دریافتی حجم ارسالی حجم مصرفی حجم رایگان ۱۳۹۱/۱۰/۱۳ - 01:33:36 07:40:01 4GB 255MB 1013KB 186MB 973KB 169MB 609KB 4GB 273MB 352KB
اون 169 مگابایت دیگ باسه چیه
من از ساعت 1.5 شروع کردم تا 6 ...
دانلود منیجر رو تنظیم کننقل قول:
از ساعت مثلا 1 شروع کنه تا 6
بعد خودش سیستمو خاموش میکنه
پس چرا واسه من چیزی نمینویسهنقل قول:
شب از 1:5 دقیقه میزارم واسه دانلود تا 6 صبح اما وقتی میرم تو ریز مصرف چیزی نمینویسه انگار اصلا دانلود نداشتم
این سیستمشون هم اساسی قاطی داره
قابل توجهی دوستانی که میگن سرعت 64 با دیگر اکانتها فرقی نداره من 64 دارم که حداکثر سرعتم از 23 بیشتر نمیشه اما وقتی که مودم رو با اکانت128 یا 256 یا 512 کانفیگ میکنم حداکثر سرعتم به 120 میرسه اصلا مشخص نیست مخابرات چه مرگشه
پس هواستون باشه در موقع انتخاب اکانت حتما از مخابراتتون سوال کنید که ایا سرعت با اکانتهای دیگر فرق میکنه یا نه که هزینه اضافی متحمل نشید
به نظرم اکانت 128 خیلی خوبه چون سرعتش با اکانت 512 هیچ فرقی نداره
فکر کنم هر مرکز مخابرات برای اکانتهاش سرعت خاصی رو قرار داده
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز من از ساعت 1:08 وصل شدم تا ساعت 05:45 تو قسمت حجم مصرفی فقط 7 مگابایت کم شد که اگه از ساعت 01:15 میزاشتم تا ساعت 05:45 همون 7 مگابایت هم کم نمیشد:n09:نقل قول:
بازه استاندارد دانلود شبانه برای مخابرات مازندران
01:15 تا 05:45 هست!!!:n10:
محمد جانِ 6947 !نقل قول:
مثل اینکه منظورم را خوب نرساندم. با چیز پی ان به همه جا میرم فقط به یو تیوب نمیره .در ضمن از محمودآباد اینطور بود هنوز به مرکز نرفتم ببینم آنجا هم همینه یا نه.
آیا مشکل از چیز پی ان هست یا برادران آدرسهای بخصوصی را کلا بروی ملت بسته اند؟:n27:
من که با چیز پی ان وصل میشم مشکلی نداره و y.o.u t.u.b.e رو هم باز میکنه:n09:نقل قول:
عجب داستانی داریم با این سایت
چطور نظر من باید منتظر تایید مدیر باشه
اونوقت دوستان دیگه که بعد از من پست میدن سریع نمایش داده میشه
چند روز پیش هم همین مشکل رو داشتم که فکر کردم درست شد اما الان باز هم اینطوری شد
عجب کاری:
نظر قبلیم منتظر تایید مدیر هست اونوقت اینکی رو سریع نمایش داد
احیانا شهر شما که افت سرعت نداره؟ :دی
به شدت افت سرعت و تاین اوت شدید داره!!!:n09:نقل قول:
که طبق معمول میگن دارن درست میکنن!!!!
درضمن مخبرات مازندان داره قانونی عمل میکنه طرحی که من دارم 256 هست
الان توی همه جای ایران که بری شرکت های خصوصی مثلا شاتل طر 128 رو روی 3مگ میبندن اما به عنوان 128 میفروشن
این هم برای جلب رضایت مشتریه!!!!!
دوستانی که چیزی پی ان مشکل دارن بخاطر پورت 443 هست برادران محترم بقیه پورت ها رو بستن 443 مونده 443 کلا با یوتیوب بخاطر چی بود یادم نیست مشکل داره با چیز پی ان قدیمی برین اوکی هست
من چند دقیقه قبل یک مودم رو ریست کردم که تایمم صفر بشه . بعدش 1.5 دانلودم رو استارت کردم تا حدود 2 . اینم گزارشش .نقل قول:
احتمالا شما یا ساعت کامپیوترت تنظیم نیست و یا اینکه دانلودت دیرتر از زمان مجاز سته شده .
زمان شروع شبانه همون 1 هستش :)
۱۳۹۱/۱۰/۱۳ - 01 : 45 : 32 07 : 58 : 45 255MB 138KB 13MB 205KB 170KB 268MB 173KB ۱۳۹۱/۱۰/۱۳ - 00 : 58 : 02 00 : 45 : 41 178MB 211KB 26MB 884KB 0 205MB 71KB
راستی این عدد هارو برعکس کنید ، رایت تو لفت شده :n02:
دوستانی که میگن ساعت کامپیوترت ست نیست
مگه ساعت سراسری کشور با هم فرق داره
وقتی بابل ساعت 1.15 هستش ساری هم 1.15 هستش
ساعت سیستم هم با ساعت سراسری تنظیمه
منظورتونو از اینکه ساعت سیستمت تنظیم نیست نفهمیدم...
در ضمن شما 250 مگ دانلود کردیننقل قول:
میزان دانلود که بالای یه گیگ میره مخابرات 100 مگ کم میکنه
من شبی حداقل 5 گیگ میدانلودم بعدش صبح حداقل 100 مگ از حجم اصلی کم شده
از این لحاظ گفتم...
من اگه نواز رایانو نداشتم چیکار می کردم،تست از سرور هلند:
سلام عزیز شما هم مخابرات داری هم رایان نواز؟ همزمان روی یک خطنقل قول:
من دوتا کامپیوتر دارم دوتا مودم یک اکانت میتونم اکانت دوستم رو قرض بگیرم شب دانلود کنم :n06:
سلام،نه روی دو تا خط متفاوت،فکر نمی کنم بشه:n02:نقل قول:
من وقتی میخوا تمدید زودتر از موئد شارژ کنم.میگن نمیشه باید حتما حضوری برید مرکز مخابراتی.کسی از دوستان تمدید زودتر از مهلت قبلی انجام داده اند؟
دوستان یه سوال دیگه از کجا بفهمم که پورتم رو روی چند مگ بستن؟
باید از سایت تمدید کنی از خرید اشتراک سرویس موردنظرت رو بخر... رزرو میشه .... ترافیک سرویس فعلی ات هر وقت تموم شد سرویس جدید فعال میشهنقل قول:
دوستان من میخوام وقتی مودمو روشن کردم خود به خود( اتومات کانکن بشه) باید چکار کنم؟؟
الان کانکشن دارم. تورو خدا کمک کنید
من که زنگ زدم گفتن باید حضوری اقدام کنی؟نقل قول:
ولی شما اینو میگید:n13:
آنلاین شو بهت بگمنقل قول:
من هر وقت مودم رو روشن میکنم چراغ لنش مثل بقیه چراغا روشن نمیشه و من باید کابل پشت کیسش رو یه دست بزنم تا روشن شه. خسته شدم این کار رو همیشه کردم. مشکل چیه؟؟؟
تو رو خدا کمک کنین...
دوست عزیز اول کابل رو چک کن پارگی نداشته باشه ترجیحا یه کابل از دوست اشنا قرض بگیر تست کن اگه این مشکل رو نداشت کابل رو عوض کن اگه کابل مشکل نداشت یا جا سوکت پشت مودمت مشکل پیدا کرده یا پشت کیست که پیش یه تعمیر کار درست درمون ببری با 10-15 تومن عوضش می کنن و قابل تعمیره احیانا طرف گفت غیر قابل تعمیره چیزی بارش نیست ببر پیش یکی دیگه برات درست کنهنقل قول:
چطور میتونم صفحه اول سایت192.168.1.1 مال خودمو اینجا توپست بذارم؟؟
برو تو صفحه 192.168.1.1 بعد دکمه print screen رو رو کیبورد بزن بعد برنامه paint رو باز کن بعد تو پینت past کن بعد ذخیره کن دقت کن با فرمت jpeg ذخیره کنی که حجمش زیاد نشهنقل قول:
نقل قول:
از صفحه نمایشگر کامپیوترت میتونی عکس بگیری:n26:
خوب چطور تو این سایت بذارم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟