بیت دیفندر آنتی ویروس فوق العاده ای داره اما فایروالش در نسخه های 32 بیتی عالیه و در نسخه های 64 بیتی معمولینقل قول:
الان امکان تست با بیت دیفندر اینترنت سکوریتی ندارم،اگه شد بعدا تست خواهم کرد و در تاپیک بیت بیشتر بحث خواهیم کرد.
Printable View
بیت دیفندر آنتی ویروس فوق العاده ای داره اما فایروالش در نسخه های 32 بیتی عالیه و در نسخه های 64 بیتی معمولینقل قول:
الان امکان تست با بیت دیفندر اینترنت سکوریتی ندارم،اگه شد بعدا تست خواهم کرد و در تاپیک بیت بیشتر بحث خواهیم کرد.
سلام
دوستان عکس زیر رو ببینید.به نظرتون طبیعیه؟
(در قسمت فیلتر ، جفتش رو چک زدم )
سرعت که برنامه bwmeter داره نشون میده : up=0.2 KB down=0KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کاری میکنم فایلهای شما کار نمیکنهنقل قول:
سلام مشکلتون چیه؟نقل قول:
دقیق بگین تا جایی که بشه راهنمایی میکنم
داداش کارت خیلی درسته این کلیدهاشو بعدا از کجا میشه گیر بیارم ؟ البته همینطور که توضیح دادی فعلاً کارم با این ok ولی بعدها چیکار کنیم :n02:
اگه کیلوبایت باشه،بله طبیعی هستنقل قول:
در قست network activity تمام پروسه های شبکه نمایش داده نمیشه،مثلا خود کسپر رو نشون نمیده
برای تمام جزئیات،به تب open port بروید
------------------
در مورد بیت دیفندر:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=558951&page=84&p=8034381&viewfull=1#post8034381
خواهش میکنمنقل قول:
شما استفاده کن.من هر وقت کلید جدید دستم بیاد میذارم برای دوستان
دوستان آنتی ویروس ورژن 13 رو که تریال اکتیو میکنم این پیغام رو میده :Activation error: Cannot set up SSL connection
یه لینک هم میده که راهنمایی کرده چکار کنم ولی انجام دادم و فایده نداشت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چند سیستم با ویندوز ها و اینترنتهای مختلف هم تست کردم .
کسی به این مشکل برنخورده ؟
با شیلتر شکن تست کنید شاید درست شه.نقل قول:
در ضمن تو سایت زیر کلید داره برای نسخه 2013 kis و نسخه PURE 3
سلام، من در مورد این سوال یکی دو ساعت انجمن رو گشتم ولی پاسخی پیدا نکردم اگر تکراریه ببخشید
توی eset اگر فایروال رو روی حالت اینتراکتیو بذاریم هر نرم افزار قبل از وصل شدن به شبکه از ما اجازه میخواد، میخواستم ببینم معادل این کار تو کسپر چی هستش، پیشاپیش ممونم
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل با اکتیو کردن کسپر دارم ، من یه اینترنت سکوریتی اورجینال خریدم میخوام اکتیوش کنم میگه نمیتونه به سرور وصل شه و مشکل ssl داره ، زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل اینترنت داری ، زنگ زدم داتک میگه مشکلی نیست:n13:
حالا من موندم این وسط ، دوستان کسی همچین مشکلی داشه؟:n28:
نقل قول:
سلام
منم همیم مشکلو دارم:n24:
دوستان چرا kaspersky اینقدر اینترنت میخوره؟
وقتی اصلا هیچ browser ـی هم باز نیست اینترنت میخوره!
مشکلش جیه؟
رفع مشکل SSL Connection:
1.دوستان توجه کنید که گاهی،بعلت محدودیتهای سراسری و داخلی،ممکنه امکان آپدیت یا نصب وجود نداشته باشه
در این صورت،با ابزارهای دورزدن هم سعی گردد.
2.انجام کامل راهنمایی های لینک زیر( Method 1 و Method2 ):
کد:http://support.kaspersky.com/9136#block3
کلیک راست روی آیکون کسپر در کنار ساعت، و بعد،نقل قول:
tools-->network monitor-->open ports
جزییات کامل نماش داده میشه.
سلامنقل قول:
من هم مشکل را دارم اما بصورت پیچیده تر:
من اینترنت سکوریتی 2013 اوریجینال داشتم که از چند روز پیش در حالیکه 15 روز از لیسانسش باقی مونده بود، زمان آپدیت پیغام میداد که قادر به ارتباط با سرور و کنترل کلیدهای برنامه نیست و آپدیت نمیشد.
من به جاش اینترنت سکوریتی 2014 را نصب کردم که اون هم در زمان فعال سازی آزمایشی (خوشبختانه برای این یکی هنوز پولی ندادم) همون پیغام عدم ارتباط با سرور را میده.( البته درباره ssl چیزی نمیگه فقط عدم ارتباط.) با ف ی لتر شکن هم امتحان کردم. روی چندتا سیستم هم هر دو نسخه 2013 و 2014 را امتحان کردم اما نتیجه یکسان بود. راهنمایی های سایت کاسپرسکی را هم انجام دادم.
ظاهرا خود کاسپرسکی این کار را کرده....
شما اینترنت سکوریتی دیگری که تو ایران بشه قانونی خرید و خوب باشه سراغ دارید؟
یکی از نماینده هاش شرکت اواژنگ سیستم هستش ، من چند سال دارم ازشون خرید میکنم مشکلی نداشتم جز این بارنقل قول:
خوب همیشه هر چیزی یک شروعی داره. شاید تحریم هایی را که چند ماه پیش صحبتش میشد را عملی کرده.نقل قول:
کدوم تحریم؟نقل قول:
اگه میخواست تحریم کنه که مثل اون آنتی ویروس رایگان،میومد کلا ip ایران رو تحریم میکرد تا آپدیت هم نشه کرد
من نمیدونم این مشکلات شما برای چیه
توی این مدت من نه مشکل آپدیت داشتم و نه نصب و اکتیو(دو روز پیش تست کردم)
.
.
.
.
دوستان برای اینکه شاهد بحث و جدل های سابق نباشیم،
از این پس
خبرهای تنش انگیز، بدون لینک موثق گزارش داده خواهند شد
سلام منم مشکل آپدیت دارم.لایسنس از آواژنگ گرفتم و 144 روز ازش مونده . 2013 هم هست و هنوز به 2014 آپدیتش نکردم. با هیتلر شکنم امتحان کردم تغییری نمیکنه.پیشنهادی ندارین؟؟روی یه دستگاه دیگه بیت دیفندر که با ترایال ریست استفاده کردم آپدیت میشه...:n13:
سلام
دوستانی که نسخه KIS 2014 رو نصب کردند ، مشکل فایروال (بلاک نکردن برنامه ها) هنوز هم هست؟
(خوشبختانه نسخه Pure 3 این مشکل رو نداره )
سلام
سر تست با clt اینجا گیر کرده ، به نظرتون گیرش کجاست و چه بلایی سرش بیارم؟:n02:
من لیسانس را از نمایندگی اصلی کاسپرسکی تو ایران گرفتم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در ضمن شما اول مطلب من را بخوان من گفتم از 3 روز پیش کسپرسکی 2013 آپدیت نمیشه. این هم تصویر قسمت پشتیبانی سایت که هنوز به درخواست من جوابی ندادند:نقل قول:
سلام دوستان
من 2013 رو انیستال کردم الان وقتkis 2014 رو میخوام نصب کنم ارور digital cerificate is mising رو میده
راه حل چیه؟2013 هم دیگه نصن نمیشه
سلام حمیدرضا جاننقل قول:
من وقتی تست میکردم،در زمانیکه در حالت اتوماتیک بود،اینجا از کاربر سوال میکرد
اگر بلاک میکردم کلا clt رو می بست،من allow once میزدم
در حالت کاربر سوال نمیکرد،چند ثانیه در حالت testing بود بعد خودش ادامه میداد بدون سوال
شما میگی من مشکل دارم من کلی گفتم مشکلات دیگران تا حالا برای من پیش نیومدهنقل قول:
اون لایسنس رو هم خود اونها باید جوابگو باشن(البته بحث گارانتی در ایران همیشه پیچیده میشه متاسفانه)
-----------------------
----------------------
----------------------
از این پس دوستانی که مشکل اکتیو کردن دارند،با ذکر کامل پیغام کسپر یا یک عکس + سیستم عامل + isp اینترنت خود رو با هم بگید،شاید یک نتیجه ای گرفتیم
شما تاریخ سستم رو به قبل از 8 مارچ(ماه سوم میلادی) 2013 تغییر بده و بعد اقدام به نصب کن.مثلا 2/2/2013نقل قول:
بهتره اینترنت رو هم قطع کنی.
اگر نشد مجددا از این صفحه دانلود کرده و تست کنید:کد:http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651en_5467.exe
سلام عزیزمنقل قول:
آره دقیقا
مال من حالت کاربر هست ، برای اینکه ازم سئوال بپرسه
ولی توی این گزینه گیر میکنه و جلو نمیره.ولی توی لپ تاپم مشکل نداره ، فقط سر این دو تا گزینه امتیاز نمیده ( 2 تا به جز اون یکی که گفتی )
سلام
از یه هفته پیش یهو کسپر آپدیت نمیکنه. لایسنس هم اورجینال از سایتش خریدم.
جالب اینه که آپدیت خود ویندوز هم از کار افتاده.
مشکل با آپدیت نسخه 2013 : روی دو کامپیوتر با ویندوز های ایکس پی (32 و 64 بیتی) و سون (64 بیتی) تصویر خطا :
اینترنت ADSL صبانت و دیال آپ
مشکل با اکتیو کردن نسخه 2014: روی دو کامپیوتر با ویندوز سون (64 بیتی) تصویر خطا :
/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
اینترنت ADSL صبانت
مال فیال ست آپ که نیست چون تو یه ویندوز دیگه راحت نصب میشهنقل قول:
ویندوز الانم 8.1...
چند روزیه هر فایلی که digital signatures داشته باشه نصب نمیشه؟؟؟؟؟:n21:
برخی نتایج بستگی به سیستم عامل ممکنه متفاوت باشه.البته اگر تنظیمات کسپر تغییر داده نشودنقل قول:
اونکه گیر میکنه نمیدونم برای چی هستش،clt رو از قوانین پاک کن.اجراش کن و قبل از تست،به گروه دیگر واردش کن
در نتایج هم بجز drivepatch که هرکاری کنی رد میشه(تست شماره 4)،برای من اون دوتا که عکس گذاشتی رو بلاک کرد (شماره 11 و 12) و در عوض یکی دیگه رو رد کرد(شماره 15) در تست قبلیم هم دقیقا همین نتیجه بدست اومد
اما در حالت اتوماتیک و گروه ناامن،فقط شماره 4 رد میشه همون باگ :n01:
من الان دوباره تست کردم.حالت کاربر و محدودیت کم برای clt
محتوای مخفی: 320/340
من روی ویندوز 7 64 بیتی و اینترنت مخابرات،الان kis 2014 دارم راحت آپدیت میشه،ویندوز هم آپدیت میشهنقل قول:
غروب هم با همین اینترنت روی ویندوز 8.1 تست کردم که متاسفانه راحت اکتیو شد و به این مشکلات نخوردم تا ببینم میتونم راهی براش پیدا کنم یا نه
محض اطمینان،شما ابزار زیر رو دانلود کن:
بعد از اجرای کامل،یک فایل فشرده روی دسکتاپ ذخیره میکنه.کد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GetSystemInfo5.0.exe
اون فایل رو در یک سایت آپلود کرده و لینکش رو اینجا بذارید تا بررسی بشه
اتفاقا من برا تست اکتیو کردن که دوستان نوشته بودند،امروز روی ویندوز 8.1 کسپر رو نصب کردم.نقل قول:
این مشکل امضای دیجیتال رو قبلا هم یکی از دوستان داشت که همین راهنمایی رو کردیم.دیگه نمیدونم مشکلش چجوری حل شد
جالب اینکه یک فایل رو دوست عزیزم I kin I براش در یک سایت دیگه گذاشته بود،من و king امضای دیجیتال رو داشتیم اما اون دوستمون نه
به هر حال این ممکنه به نوع کرک ویندوز یا نرم افزارهای نصب شده روی سیستم برگرده
شما فایروال ویندوز رو خاموش کن
اینترنت رو هم قطع کن
اون تغییر تاریخ رو هم انجام بده و تست کن
شما الان چه آنتی ویروس یا فایروالی داری؟
من فایل را برای شما آپلود کردم. اما الان دیگه کسپرسکی روی سیستمم نصب نیست. چون واقعا اعصاب خورد کن شده بود. فایل بدون نصب بودن کسپرسکی بدرد میخورد؟
مال من ک این شده. حالا چی شد ک این شد نمیــــــــدونــم
البته روی محدودیت زیاده
اینم بگم نتایج باهم فرق دارند. حالا اگه مال من اینطوری شده برای حمیدرضا پروتکت زده. شاید به خاطر ویندوز و نوعش هم باشه. شایدااا :n01:
ته خط " موقع چک کردن ایمیلم کسپر پیغام خطای خرابی خودشو داد. نتونست اسپم پروتکت راه اندازی کنه. میدونم همش زیر سر فعالسازیه ک برای دادن کلیدش استفاده کردم.
:n24: KW
چطوری میشه یک سایت یا IP را کلا بلاک کرد.
میخوام بطور کلی از روی کامیپوتر من نشه به یک آدرس خاص (مثلا 88.54.25.4) متصل شد. چه از طریق مرورگر و چه از طریق برنامه های دیگر.
من از KIS 2014 استفاده میکنم.
من الان فقط فایروال outpost نصبهنقل قول:
متاسفانه همه این کارارو انجام دادم
تو فروم خود ماکروسافت هم یه راه حل گذاشته بود که بازم نشد
بازم مرسی
من نتونستم فایل شما رو دانلود کنم.همش فایل exe میداد که من هیچ وقت exe دانلود نمیکنمنقل قول:
به هر حال برای بررسی مشکلات مربوط به کسپر لازم بود.اگه میخواهی بدونی آیا مشکل از سایر برنامه ها هست یا هر چیز دیگه،اون فایل رو در یک سایت بهتر آپلود کن.مرسی
خب تست شماره 4 معمولا رد میشه اما چون شما در ویندوز xp تست کردی،تست 4 رو کسپر بلاک کرد.اما در ویندوز 7 و 8 نمیشه چون یه قضایایی داره....نقل قول:
من هم دقیقا همون تست known dlls رو نگرفتم.البته من در حالت ناامن اون رو هم گرفتم.
شما تنظیمات کسپر رو لازم نیست تغییر بدی،
کسپر رو از حالت کاربر به حالت اتوماتیک تغییر بده و برنامه clt رو هم به لیست ناامن untrusted بذار
الان باید 340 رو بگیری :n01:
در لینک زیر کاملا دقیق راهنمایی کرده،در 2014 هم همین مسیر هست و فقط جای گزینه ها کمی تغییر کردهنقل قول:
فقط در آخر باید آدرسی که وارد میشود رو Block کرد
-------------------------کد:http://support.kaspersky.com/8720
-------------------------
دوستانی که مشکل اکتیو کردن دارند،این راه رو تست کنند و لطفا نتیجه رو اعلام کنند:
1.اینترنت رو قطع کنید
2.یکی از محصولات 2013 مثلا kis 2013 رو نصب کنید
3.با یک کلید (ترجیحا بلند مدت) کسپر رو اکتیو کنید
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4.حالا kis 2014 رو نصب کنید
من این روش رو بدون اینترنت تست کردم و دیگه مشکلات فعال سازی ظاهر نشد چون در هنگام کلید دادن،بدون اینترنت فعال می شود
همون فایل از سرور فایلگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ویرایش : هر وقت دانلودش کردین به من اطلاع بدین که فایل را پاک کنم (اشتراک گذاری خلاف قوانین)
من این کار رو (نه دقیقا به این شکل ) انجام دادم. من اینترنت سکوریتی 2013 حدودا 9 ماه روی یک کامپیوتر با ویندوز xp استفاده کردم. بعد از روی آن پاکش کردم و ادامه مدت لیسانس را روی کامپیوتر دیگری با ویندوز 7 استفاده کردم که از اوایل این هفته دیگه آپدیت نمیشد. من دوباره نسخه 2013 را روی همان کامپیوتر قبلی نصب کردم که چون اطلاعات لیسانس تو ویندوز بود بلافاصله با زمان باقی مونده لیسانس فعال شد. اما مشکل آپدیت نشدن باقی بود. نسخه 2014 هم پیغام میداد که روی xp سرویس پک 2 نصب نمیشه.نقل قول:
توی تاپیک بیت دفندر من دیدم شما گفتی زیرساخت با *** که کرده دسترسی به خیلی از سایت های خارجی را مختل کرده ، شاید این مشکل هم به همون مربوط باشه که فعلا (حداقل درمورد من) روی شبکه صبانت تاثیر گذاشته
چرا میخوام فعال کنم این اخطاز رو میده؟