روحانی کجاییی پس:n02:؟؟؟
جوونات از دست رفتن با بی ماینی
:n14:
(( راستی حیان خیلی قشنگ بود امضاتنادان را از هر طرف نوشتم نادان بود !:n06:))
Printable View
روحانی کجاییی پس:n02:؟؟؟
جوونات از دست رفتن با بی ماینی
:n14:
(( راستی حیان خیلی قشنگ بود امضاتنادان را از هر طرف نوشتم نادان بود !:n06:))
سوئد سرده!نقل قول:
ولی هم آدمای خوبی داره هم پر ایرانیه هم کمی زبونشون رو بلدم. بلیط هم که خیلی گرون نیست یه 5 میلیونی بیشتر نمیشه. فقط می مونه ویزاو به کم رشوه بدیم ok میشه.
بریم؟
راستی تو ایتالیا استفاده نمیشه؟؟؟:n28:
سلام دوستان...
من یه مدتی نبودم یه مدتی هم نخواهم بود :دی
مگه سرور آف شده؟؟؟؟
منم این پستای آخر رو خوندم.... من از قبل از اینکه این سرور ران بشه بهتون گفتم که سرور جمع میشه شما گفتین نه..... من اینقد نصیحت کردم شما گفتین نه. اینم قبول کنید که ماین کرافت تو ایران طرف دار نداره. با 20 نفر که نمیشه سرور زد. من خودم پری روز payday 2 رو گرفتم آنلاین بازی میکنم.... یعنی باورتون نمیشه با همون نتی که تو ماین فقط لگ بودم تو این یه ذره هم لگ ندارم... خیلی بازیش میچسبه خسته هم نمیشی.... حالا من بهتون گفتم ماین تو ایران چیزی نمیشه مگه سرور خصوصی بزنید وگرنه هیچی....
واقعا مردم که بیکار نیستن بیان کلی بازی کنن شما سرور رو آف کنین... حیف اون وقتایی که تلف کردیم... این همه بازی تو جهان وجود داره که میشه آنلاین بازی کرد چرا شما چسبیدین به همین ماین؟؟؟؟ تازه چند تا سرور هست برا ماین که پینگش عالیه free هم هست برین بگردین پیدا میکنین خارجی هم هست بیشتر از بازی لذت میبرین....
حالا من یه بار دیگه هم بهتون پیشنهاد دادم ولی مطمئنم نیست گوش شنوا....
یعنی فقط منتظرن یکی سرورش آف بشه شروع کنن به غر غر !
بابا کی گفته داون شده ؟
سرور رانه احتمالا ماه دیگه هم رایگان می شه ( احتمالا )
واقعا زشته این عادت بد !
والااااااا چی بگم ... :n01: 1 ماه سرور تموم شد :n05: اماااااااا..... سرور Survival کلا خوب نیست :n03: با Grief میشه راحت ران بمونه اما بدون grief .... خیلی رو مخه به خدا من روزی 2 ساعت فقط داشتم باگه Grief کردن رو Fix میکردم هی هم یه چیزه جدید گشف می کردن. :n13: سپهر هم راس میگه سرور Private راحت تره :دی
سرور یا باید یه Game زد یا نزد. یا بایدPremium زد که یکی بن شی نره یه دونه اکانت دیگه بسازه فش بده بگه سرور به درد نمیخوره کلی بد بگه و ..... دوباره بن میکنی دوباره همین آشو همین کاسه :n10:
حالا تا سرور آف شد شروع کنید به غر غر کردن :| ( قرقر یا غرغر هر کودوم :| ) یکم خبر بگیرید از من بعد :دی
ما که با بچه ها داریم Private میزنیم :n09: سرور Game هم شد میزنیم نشد ..... :(
کی گفته بچه ها پول نمیدن؟اگه پول نمیدادن که اون پسره الان 2 میلیون به جیب نزده بود من خودم به همین سرور اقا مهران 175 هزار تومن دادم حالا اومدن میگن سرور بعد از 1 ماه اینطوری میشه اونطوری میشه فکر کنم از بچه ها جمعا 500 هزار تومنی گرفتن با این پول میشه همین سرورو با حجم و سایت واسه 3ماه نگه داشت حداقل اگه ماهای بعد هیچی ندن تازه واقعا متاسفم واسه کسایی که فقط به فکر سود خودشون هستند و وعده های الکی میدن و پول مردم رو بالا میکشن
والا من کلا سکوت می کنم فکر کنم با این حرفاتون به جا تشکر یه سیلی زدین تو گوش هر کس که سرور می زنه !نقل قول:
توصیه من به بقیه دوستانی که توانایی سرور زدنو دارن اینه که کلا بی خیال سرور زدن بشین چون جز هم از نظر مالی ضرر می کنین هم از نظر روانی !
آقای روحانی فعلا داره تو صندوقای دانجوئن همینطوری استک استک دایمند میزاره!دستش بنده.نقل قول:
کمک کنید من تو ماین کرافتم این مشکلو دارم وقتی تو یه سرور میرم connection time out چجوری باید درستش کرد؟
بالا میکشه رو خوب اومدی :n27: یاهو که آن نمیشی این جا هم که نمیشه بهت گفت چی کار میخوایم بکنیم. -_-نقل قول:
حالا دیگه الکی بزرگش نکنید 730 تومن بجیب زده نه 2 میلیون
730 تومن فقط از سرور ها به جیب زده 500 600 تومن دیگه سر فروش سایت minecraft.ir و فروش فایل های سرور و ساخت سرور و ...
400 تومن فقط از رضا واسه شریک کردنش تو سرور سومیش گرفت که هیچ وقت هم run نشد دیگه چقدر واسه قصر و rank و زره pvp گرفت تو سرور اولش اون بماند
تو pvp یک اتفاقات خیلی جالبی هم افتاد که اینجا نمیتونم بگم اگه تو yahoo ایمیلم(mg_mehdi0020) رو ادد کنید اونجا میگم
Minecraft باز های عزیز .
در صورتی که با فرد خاصی مشکلتون مالی هستش از طریق یاهو یا تلفن همراه با فرد مورد نظر ارتباط بر قرار کنید
در غیر این صورت از هر گونه بحث متشنج آمیز در اینجا خود داری فرمایید .
اینجا هیچ چیز حل نمی شه لطفا بحث های قدیمی رو دوباره وسط نکشین .
مدیران و ناظمان هم یه خورده خشونت بیشتری به خرج بدن !!!!
تاپیک کاملا از بحث اصلی خودش خارج شده یکی سیاسی شعار می ده یکی آبرو اون یکیو می بره و ...
با تشکر :n16:
هی من نگاه میکنم که شاید خودتون بحثاتونو تموم کنید ولی انگار نه انگار .
همینجا تمومش کنید ، توی یاهو ، گروه اجتماعی یا پروفایل اینجور مسائلتونو بگید تاپیک جاش نیست .
ادامه پیدا کنه مجبور میشم دوباره تاپیکو قفل کنم .(و این بار باز شدنش از چندساعت بیشتر طول خواهد کشید)
دوست عزیز شما ناظری یا مدیر؟نقل قول:
-----------------------------------------------
در ضمن کسایی که میان اینجا عکس های ترول می زارن و شعر رو شاعری راه میندازن کاملا با موضوع تاپیک در ارتباطه
ولی اگر ما درباره سرور ها صحبت کنیم نه و تاپیک رو از مسیر خارج می کنه؟
:n15::n15::n15::n15::n15::n15:
اون ها مرتبط هستن با تاپیک پ.خ هم که دادید بهتون گفتم . من همونجا هم بهتون گفتم که تو این پستاشون نه توهینی کردن و نه چیزی . اسپم خالص هم به حساب نمیان و صرفا جهت فان هستن و سیاست فعلی ما اینه که زیاد از حد برخوردی نکنیم تا جو نظامی نشه . بین فان و فحش و دعوا من به شخصه فان رو انتخاب میکنم .نقل قول:
در ضمن کسایی که میان اینجا عکس های ترول می زارن و شعر رو شاعری راه میندازن کاملا با موضوع تاپیک در ارتباطه
ولی اگر ما درباره سرور ها صحبت کنیم نه و تاپیک رو از مسیر خارج می کنه؟
درباره سرور تا میخواید حرف بزنید ، ولی دیگه این بحثای الکی درباره صاحب سرور و کلاهبرداریو اینا رو منتقل کنید به یه جای دیگه . هر چند صفحه یه دعوا و دلخوری الکی سر این موضوعا داریم . هیچ نتیجه ای هم ندارن که بگیم آخرش ختم به خیر میشه .
من شاید اینجا پست ندم به اون نسبت ولی همیشه تاپیکو دنبال میکنم و همه این ها رو هم می بینم . تا این لحظه هم خیلی مراعات دوستان رو کردم و تا حالا به جز یکی دو اخطار برخورد شدیدتری صورت نگرفته ولی گویا باید رویه سخت تری رو در پیش گرفت با این وضع فعلی .
باز هم میگم هر بحثی خواستید راه بندازید درباره بازی ولی توهین به هم نکنید توی این تاپیک . راه یاهو بازه همونجا این جور کاراتونو ادامه بدید .
یک سرور خارجی خوب
پینگش هم بد نیست
IP
mc.kingdomsurvival.com
دوست عزیز من ایراد گرفتم گفتم بحث های متفرقه که به ماین کرافت مربوط نیست رو بزارین جای دیگه !نقل قول:
نگفتم که کلا هیچی نگید ! نیازی نیست که مدیر باشی که این چیز هارو گوشزد کنی .
در ضمن اگه مدیر بودم خودم همتونو از دم بن می کردم !:n24::n10: ( شوخی )
----------------------------------------------------------------------
والا الان این تاپیک به همه چیز شباهت داره جز تاپیک ماین کرافت ! از میدون جنگ بگیر تا ..... :n04:
1 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دوستان لطف کرد یه شعر از یه خواننده فراری از کشور به بهونه jail قرار داد !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بماند بقیش .این چیز ها حتی خود کشی هم کنی به ماین کرافت ربط پیدا نمی کنه . من فقط هشدار دادم اگر منظور خاصی دارین اینجا جاش نیست !
2 - یه عده دیگه هم که دعواشونو اوردن اینجا به صورت جنگ سرد انجام می دن :n10: دعوای شخصی اینجا هم جاش نیست
Arowtic هم زحمت می کشه هر 5 , 6 صفحه یک بار اعلام می کنه لطفا تو تاپیک به جون هم نیفتین کشت و کشتار فقط تو yahoo و پروفایل هم دیگه :n10:
در مورد عکس ها و شکلک ها نظری ندادم و مثل Arrowtic معتقدم واسه جنبه سرگرمیش هم باید باشن ! ولی سرگرمی مجازا :n10: ببینم ماینکرافت با درستون تداخل پیدا کرده میام شخصا خودم رایانتونو جمع می کنم :n10:
با تشکر
یه دیکتاتور محترم :n10::n16:
پینگ که عالی بود!!! بهترین سروری که رفته بودم....نقل قول:
قبلا خیلی وقت پیش کوروش کبیر می خواست سرور بزنه 10 شهریور هم قرار بود ران شه.
چی شد؟؟؟
ماین کرافت 1.7 کلا کارش رو چیزای طبیعیه فک کنم اسمش بشه Plant Update !
انواع گل ماهی بیوم درخت حتی یه بیوم که توش قارچ بزرگ داره!یه نگاهی به Upcoming Biome اینجا بندازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان از امشب یه سرور معمولی و ساده ایران با پینگ پایین. ماین کرافت با هزینه شخصی به مدت 7 ماه ران میشه . البته برای بازی های دیگر هم همچنین.
................................
زیاد به پلاگین ها اشنا نیستم .
مواردی که ضروری هست رو فقط نام ببرید تا اضافه کنم. بیشتر از 4-5 تا نباشه فقط.
اسم سایت پشتیبان در حال ساخت....
همه بازی هارو رو یه سرور ران می کنین ؟:n28:نقل قول:
پلاگین ها هم از 4 ، 5 تا بیشترن !!! ( Essentials , Faction ,authme , orebfucator , worldedit اینا فعلا یادم میاد :n13: )
نظر من اینه سرور رو بدین دست یه حرفه ای بزنه ...
در ضمن چون نمی خواین پلاگین زیاد بزارین به نظرم Skyblock بزارین اینجوری پلاگین هایی مثل Factions و WorldEdit و Orebfuscator که رم خور !!! هستن حذف می شن
رم و پهنای باند به مقدار کافی برای چندین سرور هست مشکلی نیست . فقط شکل و شمایل سرور ساده و سنتی و ابتدایی باشه. زیاد سنگین نباشه.نقل قول:
به هر حال در صورت سنتی بودن اون5 تا پلاگین بالا واجب هست ( البته میشه Factions رو با worldguard تعویض کرد )!!!نقل قول:
بقیشون یادم نمیاد
اینم ای پی سرور( هنوز ران نشده): 5.61.25.105
دوست عزیز هر کاری می کنی اول orebfuscator و Authme رو نصب کن !!!!!
multi-player.ir اسم سایت .
ای پی هم 5.61.25.105 که روی ساب دامین ست میشه به این صورت play.multi-player.ir یا start.multi-player.ir یا go.multi-player.ir
فعلا سرور معمولیش ران شده (فاقد پلاگین) تا اماده شدن اون میتونید از این سرور استفاده کنید.
5.61.25.105
دوست عزیز چرا اینقدر لگ بالاست ؟
مگه چند تا بازی هم زمان رو سرور رانه ؟
باید 1 بلاکو بکنی بری یه فنجون قهوه بخوری برگردی تا کنده بشه !!!!
البته بعضی وقتا خوب می شه
مشکل از نتم نیست تو سرور ها خارجی تست کردم سرعت خوبه
تایید میشه مشکل از دیتا سنتر هست که تا چند روز اینده عوض میشه و مشکل کمبود سرعت پورت هم حل میشه. البته اگه 4 دقیقه صبر کنید تا مپ لود بشه لگ و تاخیر رفع میشه!نقل قول:
فایل کانفینگ شده AuthMe اگر کسی داره لینک بده تا بریزم تو سرور.
دوستان یه نظری میدم و میرم :n02::n02:
نظرتون چیه کلا بی خیال این بازی بشین؟؟؟؟ بنظر من راه خوبیه حالا نظر شما رو نمیدونم... 7 ماه بازی کنی بعد هر چی داره بپره؟؟؟؟؟!!!!!!
واقعا که...
تازه الان هفته ی دیگه مدرسه شروع میشه و اون 7 ماهی هم که سرور در حال ران شدن باشه میفته وسط مدارس نمیدونم کی میاد تو سرورتون:n13::n13:
حالا گفتم نظرم این بود.... اگه برین wow بازی کنین بهتره.... بازی کردن با 20 نفر لذت بیشتری داره یا 2000 نفر؟؟؟؟
همین بازی که شما میگی فلانه و فلان جز برترین های بازی های جهانه درسته به wow نمیرسه(ولی اصلا سبک اینا فرق داره بستگی به سلیقه شخص داره)ماین کرافت توش همه بازی هارو داره از wow گرفته تا call of duty این بازی با اینکه رقیبی برای بازی های بزرگ مثل wow یا elder scrolls نیست اما از سری بازی های call of duty و assassins creed محبوب ترهنقل قول:
اوضاع این بازی در ایران به دلیل همان مسائل X خراب شده شما هم حق دارین تا اومدین این بازی رو تجربه کنید همان X شمارو انداخت زندان و اذیت کرد و تحت فشار گذاشت برای همین شما دلتون از این بازی پر هستش
تازه موقع درس و امتحانات بیشتر میان نسبت به تابستون چون تابستون رو اکثرا مسافرت میرن یا با خانواده هستند
البته بعضی دوستان هستند(در اینجا فقط یک مورد اتفاق افتاد)که برای خودنمایی میان میگن من فلانمو و فلان و تو اون بازی اون کاره ام و خودم این بازی رو 10 ساله دارم بازی میکنم اون بازی بهتره اون بازی فلانه این بازی فلانه در حالی که هیچ اطلاعاتی از هیچ کدام از بازی ها ندارند تو ماین کرافت حقیقتش اینه که کسی رو نداریم که سنش بالا باشه جز یک نفر که اونم واسه بازی نیومده بود واسه کلاهبرداری اومده بود! و فکر نمیکنم جز دو یا 3 نفر این بازی رو بیشتر از 3 سال یا 2 سال باشه که دارند بازی میکنند(اکثر کاربر های قدیمی هم این بازی رو ترک کردن و تعداد انگشت شماری هم به سراغ private رفتند و اکثر کاربر های سرور ها کاربران جدید هستند و معمولا دوستان و یا هم گروهی های owner ان سرور هستند بعضی ها هم میترسند تو سروری به جز سرور خودشون بازی کنند که خدایی نکرده noob بودنشون معلوم بشه:n02: مثل خودم:n09:و میگن ما تو سرور های خارجی بازی میکنیم:n08:در حالی کی میبینی با یک اسم دیگه میان و بازی میکنند:n24:) تو این بازی Pro واقعی داریما 3 4 نفر ولی متاسفانه اونا هم ...:n10: اونایی هم که میان میگن ما نیمه pro هستیم و اینطوریم و اونطوریم برای خودنمایی هستش:n23:طرف pro هم باشه نمیاد داد بزنه من pro ام پس تو ایران جز همون چند نفر که فعلا هم فراری هستند و هر از گاهی پیداشون میشه تو بعضی سرور ها مثلا یکیشون داشت تو یاهو تروجان میفرستاد به عنوان login exploit:n08:(همونیه که به عنوان بهترین builder ایران شناخته شد:n08:البته نمیدونم اونم pro واقعی باشه یا نه ولی میدونم حرفه ای هستش و build اش حرف نداره:n02:)به جز اونا pro واقعی واقعا نداریم پس کسی نمیتونه درباره mc قضاوت کنه و بگه 100% حرف من درسته جز همون دوستان فراری که اونا هم عمرا بیان نظر بدن و خودشونو لو بدن:n24:
من نمیگم اصلا نظر ندین و مقایسه نکنید ولی انتظار نداشته باشید هم که حرفتون حتما 100% تایید شه
و اکثرا برای خود نمایی دروغ هایی رو میگند که خیلی خنده داره و دوست یا زیر دستشونو به عنوان شاهد معرفی میکنند حالا من کاری ندارم اما ماین کرافت تو ایران حداکثر 100 تا player داره که از این ها هم نصفشون و یا حتی اکثرشون بخاطر مسائل X بازی رو ترک کردن پس دوستان لطفا اگه از mc بدتون میاد نیاین خب:n22:(به ما چه که یک اقایی زده شمارو شما زورتون به اون نمیرسه اومدین اینجا سر mc خالی میکنید:n22:)
یکی لطف کنه فایل کانفینگ شده این پلاگین رو بده؟ AuthMe confing.yml
سلام یک سرور الان هست سرور خوبیه:n02: Pars miners 94.23.169.110
Owners:aliskan & elias
Config by: Mr_Hedra
من نگفتم از MC بدم میاد و دیگه بازیش نمیکنم همچنین نگفتم که pro ام... من خودم این بازیو هم موقعی که تو gamespot دیدم دانلود کردم و دنبال انلاینش بودم ولی دیگه نشد اون موقع بعد یه دفعه وقتی ورژن بازی 1.5.2 شده بود من دوباره دان کردمش اومدم آنلاین خیلی هم بازیه خوبیه... شما هم لطف کن سرورتو زود ران کن...نقل قول:
انگار بعضی از دوستان فکر می کنن Arrowtic داره باهاشون شوخی می کنه که تاپیک رو قفل می کنه .
محض رضای خدا بس کنین 2 هفتس تاپیک آرامش گرفته . یه اسپانسرم پیدا شده با این کاراتونم همونو بپرونین
تا یه تقی به توقی می خوره می گن آقای X آقای Y ! چه ربطی داره اصلا !!!!
نمی خواین قوانینو رعایت کنین روش هایی هست که شما رو مجبور کنه رعایت کنین
دوست عزیز به نظر من کانفیگو بدین یکی کمکتون کنهنقل قول:
سلام به دوستان عزيز . من قبلا اين مشكل رو مطرح كرده بودم . اما كسي نتونست اي معما رو حل كنه. من بعد از نصب بازي و اجراي بازي با عكس پايي مواجه مي شم. كه انگاري عكس منوي ( menu) بازي هستش. دوستان لطف كنيد و بگيد كه مشكل از كجاست؟ چرا منوي بازي من اينطوري مياد. من نمي تونم بازي كنم :n03:
همونطور كه مي بينيد فونت بازي كاملا بهم ريخته است. اگر كسي مي دونه لطفا كمك كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[مشکل حل شد فقط ساخت اسپاون مونده.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من کانفیگو بدین یکی کمکتون کنه
آقا من متوجه نشدم درست. بايد چكار كنم؟
اگر مي شه يكم سطح پايين تر توضيح بديد.