ای وی جینقل قول:
اوست
بیت دفندر
آویرا
۳۶۰ و بایدو که رایگانه
برای دانلود سافت ۹۸ یا سایت خودش
ای وی جینقل قول:
اوست
بیت دفندر
آویرا
۳۶۰ و بایدو که رایگانه
برای دانلود سافت ۹۸ یا سایت خودش
دوست عزیز برای بار چندم در انجمن آنتی ویروس و برنامه های امنیتی مطرح میشه که برنامه های امنیتی رو از سایت خودشون دانلود کنید. اگه لینک دانلود نصب آفلاین پیدا نمیشه، در انجمن های خودشون حتما هست!نقل قول:
پس خواهشا دیگه از سایت های دیگه تبلیغ نکنید و دوستان رو به سایت های کمکی برای دانلود برنامه های امنیتی هدایت نکنید.
قصد تبلیغ نبود این سایت هم هر سایتی نیستنقل قول:
نرمافزاراش موشکلی نداره
یکی از مراجع نرم افزاری ایرانه
بعضی آنتی ویروسا تو انجمنش هم پیدا نمیشه آفلاینش
خوشت میاد طرف بره الاف بشه بگرده تو اینترنت
وسواس امنیت از بی امنیتی بدتره
مشخصات سیستم
cpu:i7
ram:8
چی نصب کنم؟
از بیت و کاسپر خوشم نمیاد
پیشنهاد میکنم امسی سافت رو امتحان کنید.نقل قول:
من رو سیستم خانگی امسی سافت و رو لب تاپ کاسپر 2015 دارم.
از هردو بسیار راضی هستم.
کومودو هم عالی هستش ولی بخاطر مشکلی که با کرک ویندوز داره سیستم با BSOD مواجه میشه.
باسلام
بین انتی ویروس free
avira - avast
دوستان کدوم رو بیشتر پیشنهاد می دن
آویرا قوی تره و تحریم نشدهنقل قول:
ولی محیط کاربری اوست بهتره برای بعضیا تحریمه و برای بعضیا
تحریم نیس
اگه خواستی غیر این دو مورد ۳۶۰ و بایدو هم می تونی تجربه
کنی
ممنوننقل قول:
فقط این 360 مال کدوم شرکته ؟
از این سیستم های ابری که نیست؟
ساخت چینهنقل قول:
تو تاپیکش اطلاعات بیشتری هستش
نقل قول:I king I عزیز درست میگه.نقل قول:
مسئله دانلود برنامه های امنیتی متفاوته.در اکثر سایتهای خارجی هم این نکته تاکید میشه که فقط از سایتهای رسمی دانلود کنید.
یک نمونه اینکه الان حتی نرم افزارهای غیرمرتبط با دنیای آنتی ویروس هم فقط فایل نصبی میذارند تا احتمال ه.ک برنامه کمتر بشه و دانلودهای مشابه که به اعتبار شرکت کاملا ضربه میزنه رو به حداقل برسونه.خیلی مسایل دیگه هم هست.
شاید شما اطلاع نداشته باشید و کاری هم به محتوای این خبر نداریم.اما این سایت دی.سنا یک سایت کاملا تبلیغاتی و مخرب هست که سه تا محصول رو تبلیغ و مابقی رو کاملا نفی میکنه.(خصوصا درمورد یکی از بهترین ها :n02: ) کاربری هم در هر سایت داره که فقط 6-7 بار در این سایت و پرشین تولز بن کامل شده.دیگه خودتون وضعیت رو ببینید.نقل قول:
مجددا سلامنقل قول:
دوستان دو سه روزس تحقیق کردم دیدم حوصله سرو کله زدن با سریال و کی رو ندارم و رایگان ها هم اپدیت نمیشم یا گیج میزنن خدا بیامرز N360 خیلی ساده با یه کی ۱۸۰ روز کار میکرد
خلاصه الان تصمیم گرفتم اورجینال بخرم
چی بخرم؟
تنها کی بخرم یا پک ؟
ریسک بلاک شدن کی و.... داره؟ پولمون نپره
با سپاس فراوان
آنتی ویروس رایگان و قدرتمند هم داریم اما درکنارش باید فایروال هم داشت که فقط میشه به کومودو اشاره کرد.مثلا میشه کلا از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده کرد که رایگانه.البته آشنایی با کومودو در ابتدا کمی حصله میخواد.نقل قول:
گزینه های زیادی برای خرید لایسنس هست.شما میتونی به تست ها نگاهی کنی و گزینه موردنظر رو انتخاب کنی.
من پیشنهاد میکنم کسپر یا بیت دفندر انتخاب بشه.فقط از هر سایتی نخرید که مشکل بلاک شدن نداشته باشه.اگه مدنظر شما بود سایتهای معتبر هر کدوم رو براتون خواهم گفت.
ممنون از پاسخ کامل شمانقل قول:
پس بهترین گزینه ی موجود رایگان کومودو هست؟لطفا نام لاتین کامل بهمراه ورژن رو بفرمایید که دانلود کنم در ضمن هرچی کنارش لازم هست رو نیز لطف کنید
اگه امنیت سیستم با این گزینه حل بشه نیازی به هزینه هم نیست
بجز کومودو اینترنت سکوریتی کاملا رایگان نداریم.دو تا آنتی ویروس رایگان دیگه هم هست که به تنهایی کافی نیستند.نقل قول:
از اینجا دانلود کن:
روی freedownload کلیک کن.اون نسخه پولیش فقط یه ابزار غیر ضروری و پشتیبانی 24 ساعته داره که خود انجمن این پشتبانی رو داره و سوالات و مشکلات بدون پاسخ نمیمونه: :n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
دیگه نیاز به ابزاری نیست.پیشنهاد میکنم حداقل دو سه هفته با کومودو کار کن اگه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی مسلما امنیت هم تضمین خواهد بود.
سلام
ایا انتی ویروس یا فایروالی هست که بگه الان چه برنامه هایی به اینترنت وصله و چند مگ دانلود داشته؟
و بشه اون برنامه رو بلاک کرد.
خیلی برام مهمه.لطفا راهنمایی کنید.برنا مه du meter رو هم نمیخام
سلام
دوستان من دنبال یه آنتی ویروس سبکم که بشه راحت آپدیتاش رو خودم یا خود برنامه اتوماتیک دانلود کنه و سیستمم رو هم محافظت کنه بدون اینکه سرعت کامپیوترم رو پائین بیاره. اگه برند خاصی مد نظرتونه لطفا بگید از کجا میتونم دانلود کنم چون تو تاپیکا اکثرا یا مباحثه یا آپدیتاس خود آنتی ویروس رو زیاد ندیدم...
ممنون
بسته امنیتی ماکروسافت بهترین انتخابه.نقل قول:
فایروال کمودو بدون آنتی ویروس رو میتونی استفاده کنی فایروال قوی دارهنقل قول:
برو تاپیکش بپرس
نت لمیتر هم خوبه بنظرم اینو استفاده کنی بهتر چون مختص کار خودته
تو سبکهانقل قول:
آویرا پاندا ای وی جی اوست
اینا رایگان و فقط آنتی ویروس داره. دوتای آخری بعضیا میگن هنوز تحریمه
ولی خودم که سایتش میرم تحریم نیست
پولیش هم هس
کمودو سکروتری کلا رایگانه ولی باید روش کارشو یاد بگیری
نود32هم هس سریال براش فراونه مثل رایگانه
بیت هم ۲۰۱۵ میگن سبک شده امتحان نکردم ولی سریالهای زیاد داره
همینطور کسپر۲۰۱۵ که تریال ریست هس براش
برای دانلود تو تاپیکاشونون مطرح کن
بهترین گزینه که هم سبکترین باشه هم قدرتمندرین، امسی سافت هستنقل قول:
زبان فارسی هم به صورت کامل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه فارسی ای وی جی
شاید برای دلجویی از ایرانیها زده(شوخی) :n02:
اگر با آی پی ایران به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید اتومات به صفحه فارسی میره
من هم مدتیه دقیقا همین مشکل بلو اسکرین رو دارمنقل قول:
پس از کومودو بوده؟!
مثل اینکه مجبورم از این اینترنت سکیوریتی محبوب کوچ کنم
پیشنهاد شما چیه؟
ممنون
در نسخه ی 8 بتا این مشکل حل شده. خداروشکر بلو اسکرین ندارم.نقل قول:
البته تا الان!
حدودا 3 روز میشه نصب کردم!
خدا کنه که مشکل حل شه چون واقعا کومودو چند سالی امنیت سیستم هام رو تامین کرده بود و مهمترین مزیتش رایگان بودنش هست که دنبال کلید و .. نبودم (موقتا به آویرا کوچ کردم)نقل قول:
شنیدم برنامه 360Internet.Security هم مثل کومودو میمونه یعنی پر قدرت و رایگان
نظر شما و سایر دوستان در مورد این برنامه چیه؟
قابل قیاس با کومودو هست؟
درسته رایگان بودن کومودو یکی از بهترین مزیت هاش هستش. البته فایروال قدرتمندش جای خود دارد.نقل قول:
من بر روی یکی از سیستم اقوام 360 نصب کردم و تا حالا ندیدم ویروسی بشن. البته بدون آپدیت و بدون اینترنت هستش!
باسلام
دوستان نظرتون درباره نود 32 چیه؟
اخه من نود 32 دارم...
میخوام ببینم خوبه یا نه تا براش اپدیت بخرم.:n14:
آپدیت بخری؟!!نقل قول:
حیف پول بدی نود32 بخری
اون هم سریال تو نت ریخته هم نمیارزه
میخوای هزینه کنی کسپر بخر یا آنتی ویروس قوی دیگه
البته هر کدوم رو خواستی بخری ۳۰ روز تست رایگان کن
پیشنهاد میکنم برای برنامه های امنیتی رایگان اول از همه کومودو و بعد 360 رو امتحان کنید.نقل قول:
برای خرید لایسنس پیشنهادم کاسپر 2015 (البته گرون هستش) و بعد امسی سافت هست که واقعا ارزش خرید رو داره.
نقل قول:
مسخره کرده یعنی؟ چون با آی پی ایران که ظاهرا آپدیت نمیشه!
دوستان سلام.یه خبر خوب :n02:
گویا آپدیت آوست برای ایران آزاد شده.دو روزه که به راحتی بصورت اتومات آنتی ویروسم آپدیت میشه :n01:
اینترنتم هم مخابراته.بهترین آنتی ویروسیه که داشتم تنها مشکلش همین آپدیت نشدنش واسه ایران بود که اونم رفع شده
چه isp هستیننقل قول:
هم اوست و هم ای وی جی برای بعضیا مشکلی ندارن و بعضیا مشکل دارن
با سلام به همگی دوستان،
1-به نظر شما بهترین آنتی ویروس از لحاظ یافتن انواع ویروس و کرم و... کدومه؟
2- بین نود 32 و کسپرسکی کدوم بهتره؟
1- آنتی ویروس دو موتور امسی سافت (امسی سافت + بیتدیفندر)نقل قول:
بسیار سبک هم هست زبان فارسی هم داره
1) به نظر من چیزی به عنوان بهترین نیست (به خصوص تو آنتی ویروس) چون تا حد زیادی سلیقه ای ست. دوست عزیز arfnpm میگه امسی سافت من میگم ESET,Avira,Bitdefender,Panda,Norton,Avast,AVG و ... به شرطی که آپدیت باشه .من خودم( بنا بر دلایلی) آنتی ویروس رو سیستم ندارم ولی فلش آلوده به سیستم نمیزنم و برای وب گردی از sandboxie استفاده میکنم الان به مدت اسال است که سیستم ام ویروسی نشده! هر 2-3 ماه با Malwarebytes Anti-Malware و SUPERAntiSpyware Free Edition سیستم ام رو چک میکنم که یه وقت سوتی نداده باشم (فلش آلوده وصل کرده باشم یا بدون sandboxie وب گردی کرده باشم). در مجموع من به لایه های امنیتی بیشتر اعتقاد دارم تا دیتابیس قوی . به عنوان مثال COMODO هر چند که به نظر من از لحاظ دیتابیس ضعیف است ولی به دلیل دارا بودن لایه های امنیتی که مهمترینش به نظرم مجازی سازی (sandbox) قدرت فراوانی تو امنیت میده . به عنوان مثالی دیگر نرم افزار deep freeze فوق العاده موثر باشد در امنیت البته با شراط خاص خودش.ضمناَ نام {تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس} خیلی خوبه از 100 سایت تست آنتی ویروس بهتره چون یه جای تبلیغاتی نیست و نظر شخصی ام نمی تونی بدی چون هر کس آنتی ویروس اش رو تست میکنه نتیجه اش رو قرار میده .نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
مدت تریال کسپرسکی پیور از کار افتاد و تریال ریست ها هم هیچ دردی از ما دوا نکردن!!
الان به دنبال یه محصول رایگان هستم تا دیگه اینقدر اعصابم خورد نشه سر این لایسنس هاشون ...
یا حداقل محصولی که براش یه لایسنس درست و حسابی گیر بیاد ...
پیشنهاد شما چیه؟
Panda Cloud و Avira Free چطورن؟
avg internet securityنقل قول:
لایسنس داره بدون از کار افتادن-جدیدا ایران رو از تحریم خودش بیرون اورده و راحت اپدیت میشه-سبک هست و راحت اپدیت میشه
zonealarm extreme security
لایسنس داره و راحت میشه جلو باطل شدن لایسنس رو گرفت-سنگین نیست مثل قدیما-راحت اپدیت میشه-ساکت و قدرتمند هست این بسته امنیتی
من خودم اون رو جایگزین نورتون کردم و ازش راضی هستم
ولی من اصلا به AVG اعتمادی ندارم ... (در تست ها هم اینو ثابت کرده)نقل قول:
ZoneAlarm هم که فقط فایروالش رو دوست دارم و اصلا تمایلی به آنتی ویروسش ندارم!
گزینه های بهتر و مشهور تر نیست آیا؟:n27:
رفقا کسی اینتل سکروتری امتحان کرده
تو تستهامقام خوبی آورده
نقل قول:Panda Free Antivirus گزینه خوبیه
اگه خواستی استفاده کنی اینو بنصب نه پاندا کلود
برای آویرا فقط وبگارد رو موقع نصب تیکش رو بردار
رو وبگردی تاثیر داره
کسپر سکروتری سریالاش و تریال ریستش موجوده
میتونی قبل از اونا
اینم یه تست بزنی