آقا من ریویوهارو خوندم فقط 2تا چیزش بنظرم خوب نبود طبق گفته بقیه: یکی ایزولیشن و اونکی فیت شدن، حالا به نظر شما راضی کننده هست؟
و اینکه دوام کافی داره برای شرایط سخت؟ :پی
ولی هرچی اومدم دنبال ایراد بگردم نداشت :n02: در کل خیلی خوب بود
Printable View
آقا من ریویوهارو خوندم فقط 2تا چیزش بنظرم خوب نبود طبق گفته بقیه: یکی ایزولیشن و اونکی فیت شدن، حالا به نظر شما راضی کننده هست؟
و اینکه دوام کافی داره برای شرایط سخت؟ :پی
ولی هرچی اومدم دنبال ایراد بگردم نداشت :n02: در کل خیلی خوب بود
^^^
براساس اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مثل رسالۀ مرجع تقلید می مونه برای من
ایزولیشنش در حد s3 هستش.
طریقۀ قرار گرفتن توی گوشش کلاً اینجوری نیست که خیلی توی گوش بره
کیفیت ساختش در حد se215 (ولی انتظار اون کابل کلفت شور رو نباید داشته باشین)
این گزینه در مقابل بقیه بسیار بسیار بهتر هست. یک جورایی مثل re400 ایی می مونه که برای سبک صدای مورد نظر شما کوک شده
خدا رو شکر کن. و به جون ljokerl دعا کن. بهانه نگیر :n09:
آخه دقیقا مشکلی که من داشتم با s3 یکی صدای اطراف بود و یکی هم از یکی از گوشام همش در میومد :n27:
ولی در کل فکر میکنم بهترین گزینه با شرایط من باشه، خدا خیرش بده جوکرو که کاره آدمو راه میندازه و ممنون از خود شما که وقت میزاری و راهنمایی میکنی
راستی با یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه حل کرد این مشکلارو ؟
عزیزان خسته نباشید
آقا لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
از رنج قیمت 400 تومن تا 500 تومن ایرفون خوب چی میتونید برام معرفی کنید که بتونم تهیه کنم؟؟؟؟
تفکیک صدا و شفاف بودن صدا برام خیلی مهمه
لطفا اسم کامل مدل ها رو بفرمایید.
17 دلار:n04:نقل قول:
جنگه مگه؟
حتما میشه که همچین قیمت آسمونی داره
نقل قول:
با تشکر از شما rave-87 عزیز من مشکلمو پیدا کردم .لعنتی هدفونم کابلش مشکل قطع شدن پیدا کرده.منو بگو کلی کرنل و رام عوض کردم.حالا واسه مشکل جدیدم چکار کنم؟
محل اتصال به درایو سمت چپ که بگیر نگیر داره جای سوکتش نیست ومحل خم شدن دور گوشه .حیفم میاد واسه کابل کلی هزینه کنم و یک ماه زمان بزارم تا سفارش بدم از اونور بیاد . .
البته هنوزم با سورسای دیگه مشکلی نشون نمیده . شاید یک ذره صدای سمت چپش پایینتره که برای من مشخص نبود .
نکته بعدی اینکه خش خش توی درایو سمت راسته وقتی کابل سمت چپو از محل قطع شدن تکون میدم درست میشه .
لطفا بازم راهنماییم کنید .
حالا ارزونترشم بود در حد 5 دلار اینا :n06:نقل قول:
دوستان من قصد خرید z1000 دارم
ولی متاسفانه فقط ۱ بار میتونم برم پایتخت.اونم برای خرید هست.اگه کسی دسترسی داره ممنون میشم یه پرسو جویی واسم بکنه کجا به چه قیمتی داره :n16:
سلام.نقل قول:
با این شماره ها تماس بگیرید و در مورد موجود سوال کنید سپس برای خرید حضوری مراجعه کنید.
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.
دوستان کسی هدفون های :
Shure Se215
Westone UM1
Westone 1true-Fit
موجود داره؟از قیمت اش با خبرید؟کسی امتحانشوت کرده تا صداش و توضیح بده؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
رفیق 1 2 صفحه پیش راجع بهش صحبت کردیم، منم مثله شما در حال تحقیق هستم :n02:نقل قول:
سلام ممنون میشم یه ایر فون خوب معرفی کنید ( قیمت تا 200 تومن ) بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مهمه نه حجم صدا . و نمیخوام نویز محیط شنیده بشه .
بیشتر آهنگ قدیمی و کلاسیک و راک گوش میدم .
ایر فون مناسب برای پلیر b173 باشه .
با تشکر .
فکر نکنم این مدل به fxt90 بخوره،نقل قول:
من دارم از جوکر می پرسم، فعلاً که سری ها سنهایزر (ie7 , ie8) رو پیشنهاد داده. ولی گفت نتیجۀ نهایی فرق خاصی نمی کنه. ولی از لحاظ فیت شدن، مثل اینکه خوبه. نتیجۀ نهایی رو می گم.
منقل قول:
There won't be a big difference becase the FXT90 is kind of limited in isolation by the way it fits but a short bi-flange tip works pretty well. You can get Sennheiser ones for the IE7/IE8 or the ones from the MEElec M11+
خواهش می کنم، راستش اگر نخوایی کابل بخری، خب باید بسازی. tf10 اونقدر هدفون پرطرفداری هست که انواع آموزش ها برای ساختن کابل رو بشه براش پیدا کردنقل قول:
ie8 یا ie7 فک کنم بیشتر از 100 دلار باشه ها، من دیگه خودمو بتکونم همینقدر میتونم بدم. بازم دستت درد نکنهنقل قول:
^^^ خود سنهایزر نه
فقط سری هاش (tip)
سری هایی (tip) که برای سنهایزر ie7 و ie8 هست
یعنی این:
براساس نظر جوکر، هرکدوم از اینها هم به fxt90 می خوره.
البته من در مورد گزینۀ جایگزینی برای fxt90 هم سوال پرسیدم از جوکر
هنوز جواب نداده
اگر از اینا استفاده کنم ایزولیشن و راحت بودن جبران میشه به نظر شما؟نقل قول:
عزیزان بین مدل های زیر کدوم به نظرتون بهتره؟؟
4 : Rock-It Sounds R-50
5 : Yamaha EPH-100SL
3 : Sony MDR-EX600
1 : JVC HA-FXT90
2 : Creative Aurvana 3
6 : Westone UM1
7 : Westone 1True-Fit
8: SHure se215
خواهشا راهنمایی بفرمایید
دوستان یه هدفون توپ in ear میخام واسه ایفون ۵ چون شکل ایرپاد فابریکی بعد از گوش دادن طولانی به موزیک لاله گوشمو درد میاره
خاهشا بهترین مدل سنهایزر رو معرفی کنید .
با اینکه قیمتش اصلا برام مهم نیس ولی میخام به قیمتش بیارزه.خودم mm70i رو دیدم ظاهرا واسه ایفونه ولی انگار یخورده ضخیم بود کلا یه جوری بود.البته صداشو تست نکردم
در کل میخام بیسش نرم و خوب باشه و یکم بیشتر از ایرپاد فایو
صداش بلدیش کمی از ایرپاد بیشتر باشه
وضوح و تریبل و تفکیک ایرپاد خیلی خوبه ولی میخام ازینم بهتر باشه یا در همین حد باشه
خلاصه اخرش باشه دیگه که چن سال کارمو راه بندازه
اگه سیمش هم ازینا باشه گره نمیخورن که دیگه چه بهتر
با تشکر
همونطور كه جوكر گفت،. فرق خاصي نمي كنه،. حالا هنوز. جواب نداده و من تا شنبه مسافرتمنقل قول:
اگر تونستم كه خودم جوابش رو مي گم، اگر نشد، توي تاپيك خود جوكر سوال رو پرسيدم، بريد نگاه كنيد،
سلام.نقل قول:
شما چندین گزینه دارید چون قیمت را اعلام نکرده اید مدلهای پیشنهادی زیاد خوهند بود:Creative EP-630این مدلها می توانند مناسب باشند. MM70i هم مناسب است. در کل شما بهتر است چند مدل را تست کنید (چون ظاهرا" قرار است چند سال استفاده کنید) تا بهترین خرید را انجام دهید.
Creative EP-660
Sony XBA-1
Sony XBA-S65
Sennheiser CX300-II
T-Jays One, Two, Three, Four
Klipsch S3
منظور شما از بهترین مدل سنهایزر را کامل متوجه نشدم چون شما قیمت تعیین نکرده اید. اما بهترین های سنهایزر اینها هستند:موفق باشید.
IE7
IE8
IE80
IE800
این سوال من بی جواب موند دوستان یه نگاهی بندازن .نقل قول:
سلامنقل قول:
Sennheiser ie800:n02:
بهترين مدلش فعلا اينه
ضمن تشکر از شما همونطور که گفتم بودجه نامحدود ولی میخام به قیمتش بیارزه
e630 رو بیش از دو ساله که دارم ! و نسبت به قیمت کاملا ازش راضیم اما قصد اپدیت دارم ضمن اینکه وضوح e630 رو نمیپسندم و سیمش هم که همش در حال گره خوردن .در کل به قیمتش میارزه ولی میخام ایندفه دیکه اخرت هدفون رو بخرم:n19:
ظاهرا این ie800 بهترینه:n06:نمایندگی نامداران نداره دیشب ایتیمال اکباتان رفتم اینو نداشت!یه زنگ بزنم نامداران بازار موبایل ولی بعیده داشته باشه.
از کجا میشه خریدش.من غرب تهرانم.اینم اصل و فیک و های کپی و از این چیزا داره؟!!
................
اقا خعلی گرونه بابا .یه صفرشو ندیدم .عمرا ۳.۵ میلیون بدم به یه جقه له هدفون!!چه خبره بابا!!
سلام.نقل قول:
در ضمن سنهایزر همیشه مدل های فیک و های کپی در بازار موجود داشته است بنابراین فقط از نامداران خرید کنید. در ضمن اگر بودجه شما نامحدود است و تعصبی نسبت به سنهایزر ندارید و به خارج از کشور هم دسترسی دارید انتخاب های بهتری خواهید داشت. مثلا" Unique Melody Miracle و AKG K3003 و Shure SE-846. اما اگر از ایران خرید می کنید از برند سونی EX1000 و از برند سنهایزر هم IE800 مناسب هستند.
ممکن است نامداران این مدل را موجود نداشته باشد اما اگر سفارش دهید موجود می شود.:n02: آخرین قیمت این مدل هم 3.600.000 بود!!!!:n04::n02:
----------------------------------------------------------------------------------------
اما پاسخ به پست شما بعد از ویرایش: مدلهایی را که در پست قبل معرفی کردم بررسی نمایید!:n02:
تا 1 میلیون هم بهترین مدل Sony EX1000 است اگر اصرار دارید مدل حرفه ای تهیه نمایید.
موفق باشید.
بهترین که نه ولی جزو برتر هاست فعلا.البته شاید بین هدفونهای هم سبک صدای خودش هم بهترین نباشه و بستگی به سلیقه فردی داره.فکر نکنم ارتقا از ep630 به ie800 درست باشه.یکم بیشتر تحقیق کنین و سعی کنین انتظارتون از صدای مورد علاقتون رو کامل بشناسین تا بعد .خرید هدفون سه میلیونی بلافاصله بعد از یه هدفون زیر 100 هزار تومانی بدونه هیچ گونه تحقیق و تست و ازمایش اصلا معقولانه نیست.قبل از هر اقدامی با اساتید مشورت کنین.موفق باشیننقل قول:
:n04:نقل قول:
اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر:n13:
والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که:n14:
نقل قول:
IE800 رو میتونم بهتون 3،270،000 تومان تقدیم کنم در صورت نیاز :n06: روی مدل دیگه ای هم اگه نظرتون بود اگر موجود داشته باشم زیر قیمت بازار میتونم بدم بهتون حدود 10%
اساتید کسی ما رو یه راهنمایی نمیکنه؟؟؟
دادا تا 500 تومن چه هدفون Inear رو سلاح میدونید؟؟؟
صدایی هم که کد نظرمه میدرنج شفاف و باس نرم و مخملی هستش
خودم چند تا مدل تو نظرم هست که میگم :
1 : Sony MDR-EX600
2 : JVC HA-FXT90
3 : Creative Aurvana 3
4 : Rock-It Sounds R-50
5 : Shure se215
6 : westone Um1
7 : westone 1tre-fit
توی این مدل ها به نظرتون کدوم ها خوبن؟؟؟
دادا اگه مدله دیگه ای مد نظرتون بفرمایید؟؟
--
پ.ن : والا من الان نزدیک 4 روزه این سوال و میپرسم هیچ کس حتی یه سلامم نزده دلم خوش باشه کسی خونده پست مارو
اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتوننقل قول:
١.حداكثر بودجه تا سقف يك تومن حالا هرچي ارزونتر و بصرفه تر بهتر
٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
٣.بيس مناسب و نرم و تا حدي بالا و شفافيت و كيفيت بالا در فركانسهاي ميد و هاي
٤.سيم با حداقل ميزان گره خوردن و راحت بودن
٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
نقل قول:
اگه ایران تشریف دارین قید اینا رو باید بزنی چون واست از ex1000 سونی بیشتر میشه هزینش تا بخوای سفارش بدی برات بیارن از خارج.
در حالی که ex1000 نمایندگی سونی داره البته پیدا کردنش سخته یکم ولی هست و یا xba1 سونی حدود 140 تومن بیرقیبه تو رنج
خودش تو ایران مخصوصا .
دادا ex1000 سونی قیمتش دقیقا چقدره؟؟نقل قول:
دادا ایرانم ولی میتونم بگم از خارج بام خریداری بکنن
توی اون مدل ها چیزی مد نظرتون نبود؟؟؟
ex1000 ایزولیشن خوبی نداره ولی xba-1 از همین سونی ایزولیشن بالاتری داره من برای آیفون همینو بهتون پیشنهاد میکنم به نسبت قیمتش صداینقل قول:
شفاف و با کیفیتی داره در ضمن شما بهتره هدفون خیلی گرون نخرین شاید با سلیقه موسیقی تون زیاد جور در نیومد.
قیمت حدودیش 600 تا 700 هست البته یکی از دوستام از تو جمهوری 550 گرفته بود چند ماه قبل تو اوج گرونی . بازم دوستای دیگه میتونن کمکتون کنن .
هدفونای سونی تو کشورمون با قیمت خیلی پایینتر از جهانیش عرضه میشه مثل xba-1 , z1000 , ex1000
بین اونایی که اسم بردین همشون خوبن خصوصا rock it sound
دادا مدل ex1000 550 تومن؟؟؟نقل قول:
دادا هدفون قبلیم سینهایزر cx300 ii بود الان میخوا آپدیت کنم تا 500 تومن
لینک فروشگاهی چیزی دارین این هدفون سونی رو بفروشه؟
نقل قول:
به نظر من اگه بتونی Klipsch X10 بگیری میتونه گزینه مناسبی باشه. فکر میکنم حدود 500-600 باشه اکبندش اگه گیرت بیاد. من X10i داشتم (فقط یه ریموت اضافه داره) من صدای خوبی ازش شنیدم. بهترین گزینه من برای پرتابل بود و تقریبا همیشه همراهم بود. برای مسافرت خیلی خوبه، توی قطار یا هواپیما با نویزکنسلینگ میتونه خوب عمل بکنه. فروختمش الان پشیمونم جاش خالیه. اگه اکبندش گیرم بیاد میخرم دوباره.
سلام.نقل قول:
به نظر من مدلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردند خیلی مناسب است.
اگر هزینه کمتری می خواهید بکنید Sony XBA-1 مناسب است اما بیس قوی ندارد. Klipsch S3 هم مناسب است که بیس قوی (حتی قوی تر از X10) دارد. Sennheiser CX300-II هم بیس قوی دارد.
در ضمن خوابیدن روی بالشت با هدفون اصلا" مناسب نیست. در ضمن کیفیت ساخت کلیپش به طور کلی بالا نیست پس ممکن است با شیوه استفاده شما خیلی سازگار نباشد. اما T-Jays ها (One و Two و Three و Four) بیس بسیار قوی دارند که می تواند برای شما مناسب باشد. مثلا" مدل Three و Four بیس خیلی قوی تری نسبت به Creative EP-630 دارند. کیفیت ساخت خوبی هم دارند.
موفق باشید.
رفیق منم که گفتم مثل شما در حال تحقیق هستم ولی 1 2 صفحه قبل رو بخون :n07:نقل قول:
عزیزان کسی از قیمت 2 تا هدفون :
Sony MDR EX-600 و Sony MDR EX-1000
خبر داره؟؟
قیمتاشون حول و حوش چنده؟؟؟از کجا بگیرم مطمین تر باشه؟
داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
نميدونم واقعا گيج شدم!!!
حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
از طریق تلفن از شرکت ایران رهجو استعلام بگیرید:نقل قول:
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
بقیه مدلها را از مجتمع پایتخت واقع در تقاطع میرداماد و ولیعصر تهیه نمایید. کلیپش را با گارانتی آرتافرورد تهیه نمایید.
سونی را با گارانتی ایران رهجو تهیه نمایید. در صورت تمایل برای خرید سونی ابتدا از موجود بودن مدل مورد نظر از طریق استعلام تلفنی مطمئن شوید:
88879148
88879149
88879150
شما خیلی به ریویو خارجی که دیدید توجه نکنید چون در خارج شما در رده قیمت سری IE سنهایزر انتخاب های بهتری هم می توانید داشته باشید اما در ایران...
EX1000 از نظر Isolation نسبتا" ضعیف است و خیلی راحت هم نیست. در ضمن بهتر است با iPod و پلیر های قوی استفاده شود در غیر اینصورت ممکن است حجم صدای تولید شده کم تر از معمول باشد. اما در زمینه کیفیت پخش انتخاب مناسبی است.
در آخر به گوش های خود اعتماد کنید و بعد از تست بین مدلها تصمیم بگیرید چون این هدفون ها قرار است مدتها همراه شما باشند پس در انتخاب خود دقت کنید.
موفق باشید.