اشتباهی که من کردم این بود که خواستم تو محیط کار روابطمون دوستانه باشه...این جواب نمیده( یعنی قابلیت درکش واسه همه وجود نداره)نقل قول:
تو محیط کار باید قاطع بود تا طرف مقابل حساب ببره
Printable View
اشتباهی که من کردم این بود که خواستم تو محیط کار روابطمون دوستانه باشه...این جواب نمیده( یعنی قابلیت درکش واسه همه وجود نداره)نقل قول:
تو محیط کار باید قاطع بود تا طرف مقابل حساب ببره
دوستان این خوبه ؟ :n28: :
بسیار ممنون و تشکر
رضا عظیمی
خیلی کوتاه تر هم میشه نوشت میشه باج هم ندادنقل قول:
مثلا بگید
با سلام و ....
استاد گرامی من متوجه تاریخ امتحان نشدم اگر امکان داره از من دوباره امتحان بگیرید
با تشکر
درسته دمت گرم
الان که نگا میکنم میبینم این قسمت :
سلام خدمت استاد عزیز اقای رضایی
خیلی خز بود :دی
ممنون
نظرم رو میگم فقط شاید اشتباسنقل قول:
اگر دکتر هست نگو آقای رضایی
نگو من اصلا از تاریخ امتحان خبر نداشتم چون در برنامه امتحانی چیزی ننوشته بود چون بهانه هست(مخصوصا اگه استاد بایستی می نوشت که یعنی می خوای بگی تقصیر تو هست)
علامت تعجب اصلا نگذار . علامت تعجب مخصوصا تو فارسی معنی خوبی نمیده
شفاهی نه شفایی
شاید بهتره واقعا دلیل خبر نداشتن از تاریخ امتحان ر و پیدا کنی اگر تو کلاس حضوری گفته و واقعا متوجه نشدی بگو بی دقتی کردم سر کلاس و متوجه نشدم همین. تقصیر تو هست نه برنامه و استاد و مسئولین دانشگاه و سر و صدای بچه ها
واقعا ایشان می دونه درسات خوبه؟ اگه نمی دونه بهتر بگو چرا لایق نمره بهتر و فرصت دیگری هستی
جای شما باشم ایمیل نمی زنم و face2face میگم که تاثیرش بیشتر باشه.(اگر شنبه حضوری می بینیشون)
تجربه ناقصم میگه اگر استاد تو دلش راضی بشه اگر درخواست معمولی هم بدید اوکی میده.
بگم چی ؟ استاد رضایی ؟ دکتر رضایی ؟ :n13:نقل قول:
اگر دکتر هست نگو آقای رضایی
بهانه نیست واقعیه ولی درست میفرمایید :n06:نقل قول:
نگو من اصلا از تاریخ امتحان خبر نداشتم چون در برنامه امتحانی چیزی ننوشته بود چون بهانه هست(مخصوصا اگه استاد بایستی می نوشت که یعنی می خوای بگی تقصیر تو هست)
فیس تو فیس نمیبینمش متاسفانه :n27:
مطمئنی ؟! بقیه دوستان هم همین نظرو دارن ؟!نقل قول:
علامت تعجب اصلا نگذار . علامت تعجب مخصوصا تو فارسی معنی خوبی نمیده
استاد منو میشناسه رابطه خوبی هم با هم داریم میدونم قبول میکنه 90 درصد ولی میخاستم درخاست خوبی باشه
ولی در کل نکته های خیلی خیلی خوبی بود ممنون وقت گذاشتی :n12::n12:
نقل قول:
مثلا سلام و عرض ادب استاد گرامی..... داخل ایمیل هم میشه گفت جناب دکتر فلان قضیه بهمان شد.(اگه واقعا دکتر هست)
بله حتما بهانه نیست ولی مهم بینش و نگرش استاد به قضیه هست نه حقیقتی که رخ داده...
اگر واقعا تعجب کردنی هست و جالبه قرار بدید ولی اگر تعجب کردنی نباشه از دید مخاطب مخصوصا خواننده رسمیش ممکنه معنی تمسخر نیشخند و کنایه زدن بده. (احساس من اینه شاید اینطور نیست)
ایشالا مشکل تان به زودی و به خوبی تمام شه:n16:
سلام
به نظرتون این جا افتاده که یک مشت شیرینی که اشغال هست ..همش چربی و قند و .... هست. میبرن خونه مردم درسته؟
به نظرتون بهتر نیست ادم 2 کیلو میوه ببره خونه مردم؟ چیه این قضیه زشت هست؟
الان همه قند و چربی دارن و اضافه وزن... این شیرینی ها یعنی خیلی خوب و با کلاس هست ؟
من نمی فهمم
یک چیزی ببریم به درد مردم بخوره.. این طوری که به سلامتی شون بدتر ضرر میرسه با این شیرینی ها
شدیدا موافقم با نبردن این شیریی های مضر به خانه مردم...چه چیزهای خوبی میشه جایگزین این شیرینی کردن به نظرتون؟
سلام؛
اول از همه باید خدمتتون عرض کنم که فعلا رسمی ترین چیز برای بردن به خونه ی مردم در مناسبت های مختلف شیرینی هست. در ضمن این اتفاق هرروز نمیافته مگر یه مناسبت خاصی باشه یا برای تبریک یک قضیه ای.
دوما شما برای طرف شیرینی میبری قرار نیست که همشو بشینه بخوره ... میاره و پذیرایی میکنه و خودشم یکی میخوره و بقیه رو میذاره یخچال ...
این مواد خوراکی صرفا برای تبریک و زمان خاصی خیلی جالب هستن. پس شما هم مراسم تولدتون کیک نخر. چون ضرر داره دیگه ... یا برای شب یلدا اصلا خوراکی های شیرین و چرب نخور. خب ضرر داره دیگه ...
پس قرار نیست این نوع مواد مصرف روزانه ما باشه ...
هویج و شلغم و چغندر و سیب و موز و اسفناج همه خیلی خیلی عالی و خوب هستند اما بی مناسبت. ( مگر برای عیادت مریضی بری و این هارو برای درمانش ببری )
به نظر من هم شیرینی مضر هست اما مردم همیشه شیرینی نمی خورن. فقط در مواقع خواص مثل عید و دید و بازدید و برعکس مردم همیشه میوه می خورند.
الان شما خونه ما بیای برام شیرینی بیاری خیلی خوشحال تر میشم از اینکه میوه بیاری چون 4 ماهه شیرینی نخوردم. ولی همین دیروز میوه خوردم. برای همین به نظرم شیرینی خیلی بهتره برای خانه مردم.
و همینطور اون بحث شیرین کردن کام که یک نوع رسم هستش. میگن بفرمایید دهنتونو شیرین کنید. شیرینی دادن و خوردن نماد شادی و اتفاق خوبه.
نظر همه محترمه
البته گزینه های دیگه ای هم بجز شیرینی وجود داره.مثلا گل.
من خودم گل رو به شیرینی ترجیح میدم
ولی خیلی ها هستند که میگن گل زود خراب میشه و فایده نداره.شیرینی میبریم که فایده داشته باشه.در واقع فایده رو توی خوردن میبینند.حتی مضر
والا من کسی شیرینی بیاره برامون ناراحت میشم
چون اخه 2 تاشو خودشون میخورن. بعد میمونه یخچال باید ریخته بشه دور.
کاملا موافقم چیه آخه هی شیرینی می خوریم..نقل قول:
پس فردا بردن میوه باکلاس بشه همه میوه میبرن ولی فعلا تو عرف جا نیفتاده.
میشه یک چیر غیر خوردنی خرید.
یا میشه از این شیرینی های سالم تهیه کرد.(نمی دونم جای معتبر می فروشن یا نه)
طرز تهیه شیرینی های رژیمی کم چربی کم کالری کم شکر(به جای شکر مثلا عسل طبیعی) خوشمزه تو اینترنت هست.
خیلی هم شیکه.(اگر شیک پخته بشه :n02: )
بستگی به نوع مهمونی هم داره.:n36:
ما که میوه می خریم واسه مهمونی های فامیلای نزدیک خیلی هم خوب و سالمه.
به قول شما شیرینی سالم هم وجود داره...یک جا هست در همین شهر ما . نان و چند تا مغز مثل کنجد و اینها ترکیب کرده .. بدون قند و چربی هست و سالمنقل قول:
یک مشت روغن پالم و قند و چربی میبرن خونه مردم. اخه کجاش درست هست من نمیدانم؟
من که اون سری رفتم یک بسته چای ایرانی سالم و طبیعی(نه از این خارجی ها که رنگ و عطر داره) بردم خونه اقوام.
چند وقت هم مصرف میکنن. هم از لحاظ اقتصادی به نفعشون هست هم بهشون ظلم نکردم قند و چربی و روغن بهشون بدم
برای یکی دیگه هم 2 کیلو موز بردم.
مهم نیست برام مردم چی میگن
گل مصنوعی نظزتون چیه؟ارزش ریالی اش هم که خیلی بیشتر از میوه و شیرینی هست و پژمرده هم نمیشه و ظاهرس هم خوبه
در مورد شیرینی و میوه هرجور حساب کنبد میوه ارزاانتر میوفته،مگه اینکه نوبرانه های خاص باشه که نوبرانه های حالا هم از شیرینی ارزانتره و البته سالمتر...ولی همه دودوتا چهارتا میکنن و کسی به فکر سلامتی و..نیست!!!!ملت این همه غذای آشغال سلف و فست فود و...میخورن،هیچی نمیگن،به شیرینی قنادی که هرچی باشه از شیرینی و شکلات صنعتی و کارخانه سالمتره گیر میدهن....
اگر این شیرینی ها مضره،چرا شام آشغال و سرتاسر ضرر و چربی و...عروسی را با شوق و ذوق میخورین؟؟؟؟
حالا که فست فود و غذای سلف میخوریم. پس بیائیم بدتر کنیم وشیرینی هم بخوریم؟نقل قول:
عروسی؟ مگر شما چند بار در سال عروسی دعوت میشید؟
من سالمی شیرینی را به مراتب بهتر از فست فود و غذای سلف میدونم،چون مایه اش نهایتا روغن و آرد و شکره و چند تارنگ(این بدترین قسمتشه)!!!!ولی غذای سلف معلوم نیست با کدام گوشت آلوده و فاسدی درست شده که ارزان دربیاد..فست فود که دیگه باید در موردش روزه سکوت بگیرم!!!مثلا خمیر مرغ بدتره یا روغن مورد استفاده در قنادی؟؟؟؟یا ضایعات گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس...بهتره خودمون را یا گول نزنیم یا در مورد هرچیزی واقعیاتش را قبول کنیم...اگر شکر مضره،فست فود هم مضره
خوب برای شیرینی مگر چند بار در سال میخورین؟عروسی دعوت نباشین،خونه اقوام که دعوتین چی؟؟؟؟میری تست سلامت وبهداشت کادر آشپرخانه میزبان را چک میکنید؟؟
عزیز مگر شما چند بار میری خانه اقوام؟ 1 دونه شیرینی میخوری.
ولی وقتی برات 1-2 کیلو شیرینی بیارن. این 15 تا دونه داخلش هست.
تا 2 روز نخوری . همش ترش میکنه.
نه، سلامت و اشپزخانه چک نمی کنم. اما مگر ما چند بار عروسی میریم؟! چند بار جشن تولد میریم؟
فست فود رو نمی خورم. شیرینی هم به حداقل می رسونم. تا جایی که بشه براش جایگزین تعریف میکنم.
ما که خوردیم اینها و کبدمون چرب شد. مردم نخورن که جز ضرر هیچی نداره.
تا دلت بخواد روغن پالم و شکر و چربی تو این شیرین هست. 1 درصد مواد مفید اگر میدونی ، اسم بیار برادر
این رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کاملا با نظر شما موافقم.مهمانی که میرویم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا هم خیلی مهمه.ولی ایا واقعا رعایت میشه؟
تازه خیلی از غذاها کلا باید پر چرب سرو بشه.مثلا باقالی پلو.این جور غذاها رو توش هرچی روغن بریزی اصلا نشان نمیده.خیلی ها هم هستند که کلا غذاها رو خیلی چرب و مضر درست میکنند
تازه خیلی ها هم اصلا غذا درست نمیکنند بلکه همان غذای مضر بیرون را به خورد مهمان میدهند(منظورم اینه که از بیرون غذا میگیرند)
بعد تازه خیلی ها هم هستند که برای اینکه شام (همان غذای مضر را بخورند) میوه نمیخورند که جا برای شام داشته باشند
چقدر خیلی ها خیلی ها گفتم...!
عزیزم تو اگر اینطور دیدی من پخش زنده اش را دیدم!!شاگرد قناد معتاد و سیگاری!!!ته سیگار همش میریخت روی شیرینی ها موقع زدن کلوچه مسقطی!!!بساط منقل و..زیر میزکارش قایم کرده بود!!!حداقل همون1%مواد مفید توش هست...ولی خوب مصرف زیادش هم مضرهنقل قول:
بحث من اینه،چطور موقع شادی مضر نیست و ملت میخورن،کسی چیزی نمیگه...بحث شما در صورتی درسته که اصلا به غذای بیرون لب نزنی!!!وگرنه از اینجور کارها توی سلفهای دانشگاه و محیط نظامی و...که یک چیز روتینه...با غذای آشغال پادگانها که منبع مواد غذایی و بهداشتشون معلوم نیست پس باید جطور ساخت؟؟؟؟؟با اینها میخای چطور کنار بیایی؟؟؟:n04:میوه ها هم که بواسطه مصرف این همه کود شیمیایی و آب آلوده و...که بازم نمیشه بهش اعتماد کرد....
در کل برای یک کادوی بدون هرگونه عوارض بد،بهترین گزینه صنایع دستی یا کتاب هست که اونم حسابی گرونه یا هرکسی خوشش نمیاد
ما توی خونه غذا کم نمک و کم روغن مصرف میکنیم،که خیلی ها بخاطر این طرز مصرف،توی مهمانی از نوع غذای سروشده راضی نیستتن!!!با این چی کار کنیم؟؟؟؟
با کارمندهای خشک و بی تفاوت و سرد ادارات چطور باید برخورد کرد؟
اگر کار انجام نمیدن و کار رو عقب می اندازن، برید پیش رئیس شون ..نشد تماس یا مراجعه حضوری با بازرسی. نشد کتبا با بازرسی مکاتبه کنیدنقل قول:
نقل قول:
به نظر من دوتاشم بده مضر بودن غذا ضرر شیرینی رو نفی نمی کنه. (البته سوال بنده خدا در مورد شیرینی بود نه غذا)
من که از فست فود بدم میاد....
قبول دارم. فست فود که هیچ اما ما ایرانی ها از غذای سرخ کرده و پر چرب و پر گوشت و نمکدار و ترش فروان استفاده می کنیم. به خاطر همین عادت های غذایی بعدا پدر ملت درمیاد.(این فرهنگ غذا خوردن بی تاثیر در افزایش سرطان نیست)
در مورد میوه چاره نیست. برخلاف کشورهای توسعه یافته تو ایران هنوز شرکت و فروشگاه معتبر نیست که میوه و سبزیجات اورگانیک و یا GMO رو تولید/پخش کنه و اگر ایرادی داشت شرکت پاسخگو باشه. مجبوریم به همین میدان تره بار شهرمان اعتماد کنیم... :n36:
له نظر من شما شیرینی فروشی دارید یا نفعی می برید. و گرنه چرا باید این قدر مهم باشه براتون که پای فست فود و ... بیارید وسط؟ ما میگیم همه اینها مضر هستندنقل قول:
و تفاوتی بین شون قائل نیستیم و همه رو باید مصرف ش به حداقل رساند. با فرهنگ سازی و از خودمون شروع کنیم
باو این سوسول بازیا چیه النگوتون نشکنه یه موقع :n21:
اینهمه دود میخورین مضر نیس سالی یه بار شیرینی مضره
فرهنگ شیرینی خوردنو عوض کنیم ! اوج فرهنگسازی مفید
ویرایش :
آینده به شما افتخار خواهد کرد :دی
هر کسی نظری داره. و میتونه راه خودش رو ادامه بده. اجباری نیست.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نیشخند و مسخره کردن عقیده دیگران تان جالبه.
اول اینکه کسی دنبال تغییر فرهنگ دنیا و ایران نیست آدم از خودش شروع کنه کافیه که هدف تاپیک هم اول همینه که ما بهتر رفتار کنیم.
دوم اینکه به مطالعات و تحقیقات پزشکی نگاهی بیاندازید سپس به سخره بگیرین. تغذیه ایرانیان یکی از مهمترین عوامل سرطان گوارش هست و سرطان گوارش شایع ترین نوع سرطان و بیشترین تعداد مرگ و میر رو در ایران داره.
علاوه بر تشویق و توجه تغذیه سالم احتمالا بحث بر مورد فرهنگ ورزش کردنم سوسول بازیه و باعث تهوع و نشان دهنده پشت کامپیوتر بودن چند تا بچه
من نمی دونم اصلا چه نیازی به مسخره کردن دیگران تو هر بحثی هست و فایده و نتیجه اش چیه....
نقل قول:
شما میتونید انواع فست فود و شیرینی جات و ... رو بخورید. والا اگر کسی بیاد بگه چرا شما این ها رو می خورید؟
ما نظر میدیم . یک سری تمایل دارن قبول میکنن. کسی هم اجبار نکردیم به انجامش.
فقط در یک کلام میتونم بگم!!!استدلال و ادله تون توی حلقم!!!!نقل قول:
پس بنا به دلایل متقن و منطقی جنابعالی حتما شما هم باغدار و میوه فروش یا بار فروش و میدانی هستین!!!!من میگم وقتی عیب یک چیزی را میگین بقیه موارد هم کنارش بگین نه فقط بگین فلان چیز مضره...پستهای شما موجوده که گفتین فست فود هم بخورم ولی شیرینی نه!!!این واقعا یعنی چی؟؟؟یا درمورد عروسیها..درضمن مگه اینجا را چقدر نگاه میکنن و چه رسانه پر طرفداری هست که بخاد حرف من و شما روی نفع دیگری اثر بگذاره؟؟؟؟مثلا با صحبتای شما،میوه فروشا سود میبرن یا قنادها ضرر میکنن؟؟؟؟بهتره یکم منطقی برخورد کنیم...اینم از اصول آداب معاشرته که الکی برچسب روی بقیه نزنیم
اگر مایل هستین گل فروش هم بهم بگید،چون تبلیغ هدیه گل هم کردم...
دوستان به جای متهم کردن همدیگه و به جای مسخره کردن دیگران لطفا فقط به بحث شیرینی بپردازید.
تاپیک اداب معاشرت هست مثلا
از این به بعد پست های بی ربط به موضوع پاک میشه
سلام
یکی بهمون زنگ زده از یک شرکتی یا جایی .میخواهیم اسم و فامیل ش بدونیم و مشخصات ش..بگیم اسم شریفتون چیه؟
سلامنقل قول:
خیلی گزینه های زیادی برای جواب دادن هست :
شما ؟
اسم شریفتون ؟
جنابعالی ؟ ( این پیشنهاد نمیشه )
میشه خودتون رو معرفی کنید ؟
ممکنه اسم (شریف) تون رو بدونم ؟
ممکنه اسم (شریف) تون رو فرمایید ؟
و.....
موفق باشید
سلامنقل قول:
می تونید بگید : ببخشید، به جا نیاوردم؟...ایشون هم در جواب خودش رو معرفی می کنه...
اگه خواستین کارش رو بدونین..بگین : چه کمکی از دستم برمیاد؟
اتفاقا خیلی از تغییرات رو همین بچه های خونگی تو دنیا ایجاد می کنند. و شماهم یک نمونش هستید...نقل قول:
کلا فست فود ضرری نداره در صورتی که واقعا نظارتی روش باشه ولی خوب حتی در جهان اول هم بدلیل استفاده نادرست از فست فودها این همه بیماری وجود داره که نسبت به استانداردهای بهداشتی و سلامت روانی جامعه نباید وجود می داشت ولی هست.نقل قول:
اتفاقا خود این تضاد باعث می شه تاپیک پر بارتر بشه هر کس یکجور آداب معاشرتی داره و آداب معاشرت برای همه تعریف نشده. اونی که شما دوست عزیز فرمودید نرم جامعه هست نه آداب معاشرت.نقل قول:
لطفا خودتون رو اگر امکان داره معرفی کنید؟!نقل قول:
می بخشید اسمتون چیه؟
فکر می کنم اون قسمتی که پر رنگ شده یکم خشک و توهین آمیز باشه برای بعضی ها و درست روی رفتار شخص اثر نذاره. مثل اینه که بگید: تو دیگه کی هستی!:n27::n02:نقل قول:
شما اگر کسی بهتون بگه چرا ازدواج نمیکنید جی میگین؟؟؟
برای هرسن و طیف و طرف مقابل مجرد یا متاهل چه برخورذی دارین؟
سلام.
بچه کوچیکی ( مثلا 2ساله ) که طوطی هست و مثل ضبط صوت میمونه:n02: و حرف بد از بقیه یاد گرفته،و پیش همه میگه و باعث آبرو ریزی میشه، (نه خیلی بد : مثلا مثل میکشمتا،خفت میکنما و ... که البته چون لهجه اصفهانی داره بیشتر طنز تلقی میشه:n09:)
چجوری اون حرف بد رو از سرش بندازیم؟
چطور به آدمی که مغرور و لجباز و از خود راضی هست و زیر بار اشتباهش نمیرود را قانع کنیم که رفتارش غلطه و باید تغییرش بدهد!
:n31:نقل قول:
عجب.
اگر جلوی بچه بخندین با بهش محل بگذارید بچه بیشتر اینارو میگه مخصوصا اگر هدفش جلب توجه باشه که احتمالا هست :n31:
زیاد حساسیت نشون ندین که بدتر نشه
بگین این حرف بدیه و نباید گفت(یا مثلا اگر حرف از دستشویی و ... جلوی غریبه میگه میشه گفت که این حرف ها خصوصیه و باید خصوصی یا درگوشی گفت)
حرف جایگزین پیدا کنین واسش که به جای اون حرف ها اینارو بگه(مثلا اگر از سر عصبانیت یا کلافه گی میگه روش های دیگه ای برای ابراز احساساتش بهش یاد بدین)
تلویزیون اینارو کنترل کنین حرف بد از تلویزیون یاد نگیره(یا پیدا کنین چطوری یاد گرفته کنترل کنین منبع رو)
بهش بگین اگر فلانی این حرف رو بهت بزنه خوشت میاد؟ دوست داری بهت حرف بد بزنن اینا اگه تو دوست نداری تو هم نباید بگی
اما فکر کنم اگه بزرگترا تو خونه حرف زشت رو بزنن خیلی سخت میشه به بچه گفت تو نمی تونی بگی ولی ما میگیم :n18:
اگر حرف/رفتار خوب به جای بد داشت تشویقش کنین که دیگه کمتر بگه
اینا به ذهنم میرسه:n36:
سلامنقل قول:
بستگی به این داره که بخواهید جوابش رو بدین یا نه؟
اگه مایل نیستین جواب بدین با لبخند بپرسین واسه چی می خواین بدونین....
اگه فکر می کنین سوالش باید جواب داشته باشه تا حدی که لازمه و بهش مربوط میشه، جواب بدین...