سلامنقل قول:
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
Printable View
سلامنقل قول:
رایتل 48 ساعت پیش سرعتشو باز گذاشته که تا 1 مگ هم من سرعت دارم
هم پای همراه اول
سرعتشون تا 700 در نوسان هست
دوستان در نظر داشته باشند که برای داشتن چنین سرعتی حتما باید از بسته ی 1 مگابیت رایتل استفاده کنند ( بسته های حرفه ای )
نقل قول:
اصلا به صرفه نیست باز هم چون مشکل اصلی جای دیگست که همون قیمت بسته هاست!
الان شما ببین همراه اول داره بسته 2.5گیگ 1ماهه رو میده 10تومن اونوقت رایتل داره 2گیگ 1ماهه رو میده 23تومن! چقدر اختلاف!
در ضمن برای فعال کردن بسته های حرفه ای رایتل م همونطور که در جریان هستید حتما باید مشترک یکی از مدارک خواسته شده توسط رایتل در سایتش بارگذاری کنه تا بتونه سرعت حرفه ای بگیره...
در کل هم استفاده از رایتل دیگه عقلانی و به صرفه نیست.
سلامنقل قول:
از لحاظ اقتصادی بله اما وقتی تنها گزینه باشه بهتر از GSM هست.
من استان گیلان شهرستان رودسر هستم قبلا مشترک چندساله اندیشه سبز بودم الان منزلو جابه جا کردیم متاسفانه تو رودسر نه همراه اول نه ایرانسل 3G نداره انتقال ADSLهم یک فهته طول کشیده هنوز انجام نشده فقط رایتل 3G داره اما گرونه متاسفانه اصلا نمیصرفه ولی مجبوری دارم استفاده میکنم
تنها گزینه بله که این داستان هم در سال 94 با پوشش دهی نسل سه و چهار اپراتورهای دیگه کاملا حل میشه و حتی از رایتل هم پیشی می گیرند.نقل قول:
یعنی الان سرعت رایتل تو کل کشور باز شده؟ من فعلا سیم رایتل ندارم امتحان کنم
سیگنال رایتل اینجا -87 dbm هست -91 dbm هست آنتن یکی کم میشه بعد دوباره پر میشه سرعت دانلود تا 45 کیلوبایت برثانیه هست
در تعجبم آخه چرا اونجا اینجوریه اینجا یه جور دیگه
حداقل برای بسته پایه مهچین داستانی می دونم که اتفاق نیفتاده تا به این لحظه.نقل قول:
زنگ زدم اپراتور میگن مشکل نداره حالا فردا میرم خونه رفیقم دکل رایتل هست تو خونش پیگیری میکنم
سلام
دوستان دقت فرمایند افزایش سرعت برای بسته های حرفه ای انجام شده
من تا ۹۰۰ کیلو بر ثانیه امروز دانلود داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست رایتل، تهران، میدان راه اهن، 94/2/5
59dBm- سیگنال
دوستان سلام . رایتل سیم کارت میکرو و نانو داره ؟ و میشه از طریق سایت رایتل تهیه کرد ؟
سلام میکرو که از طریق سایت میشه ولی برای نانو فکر کنم باید به دفاتر فروش برید دوست عزیزنقل قول:
البته اگه سیم کارت دارید و نمیخوایدهزینه کنید میتونیدنقل قول:
سیمکارت رو بدید براتون ببرند
سرور خارجی بگیر نوع بسته هم بنویسنقل قول:
سرعت فیکسه رو 900 ؟ یا نوسان داره مثل بقیه اپراتورانقل قول:
چقدر رایتل سرعتش خوب شده!
من همیشه بسته حرفه ای میخریدم اما این دفعه بسته پایه خریدم
اینم تست سرعت همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرور کویت هم تست کردم عالی بود.
من الان سعادت اباد هستم
اگه واقعا همه جا خوب شده باشه ایرانسل دیگه بسته نمیگیرم
خستم کرد از پوشش یک خط درمیون 3g ایرانسل
حداقل رایتل پوشش خیلی بهتری داره
Sent from my iPhone 6
اینجا اصن رایتل خوب نیست نمیدونم چرا.دکلش تو محل ما هست عکسشو میزارم.سیگنال ضعیفه سرعت بیشتر 40 کیلوبایت نمیره آنتن یکی کم میشه سیگنال -89 dbm
سلام
همینطور که خدمتتون عرض شده بود رایتل شیلنگ سرعتشو از ۳ روز پیش باز کرده من شبها تا ۱۰ مگابیت هم سرعت دارم.
نقل قول:
سلام
۱- شما مطمينید رومینگ نیستید ؟
۲- مدل گوشی؟
نه اگه رومینگ باشم آرم R میزنه من سونی اس پی دارم.کلن رایتل اینجا مشکل داره همه جا تست کردم اینجوری بود
سلامنقل قول:
اگه تنها دکل اون منطقه باشه میتونه به خاطر ترافیکش باشه
+
شما با گوشی های دیگه هم یه امتحان کن
برای من هنوز همون 2 مگ سرعته ..فکر کنم فقط تهران اینطوری شده ...دوستان شهر های خودتون هم اعلام کنید
الان در محدوده مطهری تست گرفتم
اینجا هم سرعت عالیه
Sent from my Sony Z3 Dual
نقل قول:سلامنقل قول:
ماموریت های کاری که طی ۴۸ ساعت اخیر داشتم اکثر نقاط کشور سرعت بسیار بالا بوده و حدود ۱۰ مگابیت الی ۷ مگابیت سرعت داشتم
من تهرانم اما تغییری نکرده بود گوشی عوض کردم با سرور خود رایتل بزور ۳/۵ مگ داد. جاهایی که پوشش خوب و پهنای باند خوبی داره فکر کنم بیشتر محسوسه.نقل قول:
در مجموع در تهران از نظر ثبات و پوشش نت و تعرفه ازاد رایتل بهتره اما از نظر سرعت و قیمت بسته ها و تنوع بسته ها جالب نیست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان , در مناطق جنوبی اصفهان سرعت بسته حرفه ای رایتل طی روزهای اخیر افزایش خوبی داشته و دانلود به حدود 6 مگابیت در ثانیه می رسد.
لطفا موقع اعلام وضعیت بفرمایید که از کدام شهر هستید؟
دیشب چندتا مسیر تست کردم از جمله همت یادگار حکیم چمران و شهر ری سرعت تا ۶ مگ اومد . اما داخل منزل تا دیشب ۳.۵ بود اما امروز تا 6 مگ هم شد. اگر رایتل سرعت همینطور باز بزاره و یکم قیمت ها پایین تر بیاره و بسته ها تنوع بیشتری بکنه با توجه به پوشش خوب در تهران و ثبات خوب گرینه خوبیه نسبت به ایرانسل و همراه اول. ضمن اینکه نسل چهار رایتل اگر راه اندازی بشه رسما به نظرم کیفیت بهتری داره چون تجهیزاتش بروز تر هستش و پوشش خوبی داره در تهران.
دوستان رایتلی من چند روزه نرم افزار واتس آپ و لاینم بسیار کند و بد شده.بیسفون تلگرام خیلی خوبه و برای لاین و واتس حتما باید پیلتر شکن لستفاده کنم آیا شما هم با چنین مشکلی برخورد کردید؟
سلامنقل قول:
فقط مربوط به رایتل نیست
کشوریه.
سلامنقل قول:
تهران - علاالدین
۵ ماه پیش من LTE رایتل رو مشاهده کردم در حال سرویس دهی بوده.
سلامنقل قول:
منم بعضی اوقات نسل چهار رایتل و پیدا می کردم تو منزل همچنین همراه اول . بیشتر قبل از عید و تو عید بود انگار داشتن تست می کردن.
با وجود این محدودیت های حجمی و عدم وجود ساعات رایگان شبانه سرعت ۱۰۰مگابیت هم باشه هیچ کاربردی نداره
سلامنقل قول:
به نظرم رایتل تمامی اتفاقات رو داره مشاهده میکنه و همینطوری که از افزایش سرعتش پیدا هست در فرصت مناسب میشه گفت شاید یکمی دیر سرعتشو باز گذاشت تا از کورس رقابت عقب نیفته
انشالله در این موردم شاهد باشیم که علاوه بر افزایش کیفیت فکری به حال دانلود رایگان شبانه هم کنه
مال من که وضعش خرابه سرعت رو 45 کیلوبایت ثابته بعدش signal sterengهم منفی 87 یا 91 dbm هست
منم تهران امروز تست کردم هنوز سرعتم اینجوری که برای دوستان شده نشده !!! اهم از فرودگاه...سمت ونک ملاصدرا و کرج هم پل فردیس ولی هنوز 2 مگ سرعتمه و فیکسه ...سیم کارتم هم دائمی
سلام دوستان ، من چند روز پیش خر شدم رفتم یک سیم کارت رایتل خریدم ، از طرح دانشجوش ، الان اینترنت اش فقط یک بسته آغازین 500 مگی داره ،الان این چجوری هاست ، چطور باید اون طرح 12 گیگی اش رو فعال کنم ؟
پی نوشت: از من به شما نصیحت به هیچ وجه سمت رایتل نرید ، سرویس دهی اش افتضاحه ، هیجا انتن درست نمیده ، سرعت اینترنت اش هم خیلی کمه ، من الان 3g ایرانسل تا 1 مگ هم سرعت دانلود میده ، اما رایتل به 200 کیلوبایت هم نمیرسه.
تعرفه های اینترنتشون هم که قیمت خون پدرشون رو میگرن.