سلام خوبی احوالات ؟ :)نقل قول:
ترکوندی
میگم این آزمون 19 خرداد رو ثبت نام کردید یا کانون میرید ؟
من الان نمیدونم کدومو برم ... :(
Printable View
سلام خوبی احوالات ؟ :)نقل قول:
ترکوندی
میگم این آزمون 19 خرداد رو ثبت نام کردید یا کانون میرید ؟
من الان نمیدونم کدومو برم ... :(
به به!نقل قول:
ممنون بدک نیستم ، تو خوبی ؟
فک کنم بشه کانون رو بعد از ظهر رفت . . . اگر هم نشد که همون سنجش رو میرم
سلام میشه بگید ریاضی (منظورم دیفرانسیل و تحلیلیه)از رو چی می خونید و تست میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دیف : الگو و فائق . بعضی قسمت ها هم میکروبانک گاجنقل قول:
تحلیلی : گاج سفید
دوستان کسی نمیدونه با این درصدا حدودا رتبه ام تو سنجش چقدر میشه؟ رتبه کلنقل قول:
اینو تو سایته کانون گذاشتن ،به نظرتون اون قسمتی که نشون دادم یه خرده اشتباه نشده؟ 100 تا تراز ، 1000 تا رتبه رو کم کرده
+
این ازمون سنجش جامع بود؟
بچه ها در یک سایت دیگه برنامه مطالعاتی گروهی دروس پایه و بخش هایی از پیش رو برای تابستون داریم تدارک میبینیم .
کسایی که مایل هستن در موردش اطلاعات کسب کنن روی پروفایل من پیام بزارن تا لینک رو تقدیم کنم.
اوه اوه !!نقل قول:
نبینم این کارو بکنی ها دهنت صاف میشه دی
فقط یکیشو برو
کسی اطلاع داره شهریه رشته های کارشناسی کشاورزی توی دانشگاه دولتی ( شبانه ) چقدر هست ؟
رشته های کارشناسی علوم انسانی غیرانتفایی چطور هستن ؟
آره فقط یکیشون رو میرمنقل قول:
میگم درصد شیمیه هم درست شد ... 81% از درستم یکم اونور تر! فک میکردم 65-75 بزنم:31:
تمام اطلاعات ثبت نام کنکورم توی یک درایو بود که الان به کل فرمت شده!
چیکار کنم واسه کنکور؟
کد رهگیری و رمز و . . . همه با هم حذف شدن
ببخشید مزاحم میشم!!!میدونم فقط جواب میخوام..
تاریخ ادبیات رمزینه یا جلد2همایش هامون سبطی یا افاردئونی فار رو نداشته؟؟؟؟؟یا ندیده؟؟؟؟؟سبطی رو دیدم خوشم نیومد کامل نبود.
کدوم کاملتره؟؟؟؟؟یعنی هیشکی رمزینه یا سبطی یا افاردئونی(البته میدونم جدیده!)مصرف نکرده!!؟مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی فوری........
کسی نمیدونه کتاب همایش هندسه دریافت کی میاد؟؟؟شما که رفتین نمایشگاه نپرسیدین؟؟؟؟؟؟کتابی نمیشناسین که جمع بندی هندسه1و2وتحلیلی باشه؟؟؟؟؟لطفا جواب.
ممنون
سلام
امروز داشتم شانسی گزینه جوان میدیدم رییس سنجش ،عرفی، میگفت که تاثیر معدل برای کنکور امسال(91) 25% کامله ( نه با تاثیر مثبت )
می خواستم بدونم حالا کسی از دوستان همچین چیزی شنیده یا نه؟؟
اصلا کی اینا اعلام کردن ما خبردار نشدیم؟؟؟
برادر من الان وقت کنکوره وقت این نیست ببینی گزینه جوان فلان و ... چی میگن فقط باید بخونی تجربه ثابت کرده که اصل کنکوره تاثیر معدل 90 درصد هم باشه همون 10 درصد کنکور تعیین کننده همه چیزهنقل قول:
خودت اسیر این جور مسائل نکن
نه عزیز اشتباه شنیدی.نقل قول:
اون تیکه خود یارو گیج زد بعدش ۲-۳ بار هم گفت که فقط مثبته
برای امسال ( کنکور 91 ) حق ندارن همچین کاری کنن که هیچ؛ برای سال بعد هم اگه بخوان این کار رو بکنن باید همین الان که امتحانا داره شروع میشه به صورت رسمی اعلام کنن تا همه بدونن.نقل قول:
اگه سازمان سنجش همچین کاری بکنه داوطلبا حتی میتونن شکایت کیفری کنن از سازمان سنجش ( چون به ناحق حقشون تضیع میشه )
نقل قول:نقل قول:منم وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم ...نقل قول:
حالا بازم خداروشکر من بد شنیدم
من برم شیمی بخونم شنبه امتحان داریم:grrr:
موندم چه جوری تو این یک و نیم روز تمومش کنم
بچه ها این آقای عرفی که اومده بوده زینه دو اصلا رویس سازمان سنجش نیست که.
ایشون رئیس سنجش آموزش پرورش هست ( بهش مگن امتحانات آموزش پرورش ) نه رئیس سازمان سنجش :31:
یک سوال دارم.
در سازمان کنکور سراسری سال 91 و دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کردم
1:زمان برگزاری ازمون ها ؟
2:چطور کارت ورود به جلسه این آزمون ها را تهیه کنم. و در چه زمانی .لطفا توضیح کاملی درباره این موضوع بدید.
سلام خیلی عالیه تخمین رتبه تون توی کنکور 90 چند شده؟نقل قول:
تازگیا شنیدم که 1 سال بیشتر میشه پشت کنکور موند (درست شنیدم دیگه؟)من کنکور 90 (که اولین بار بود کنکور دادم) از دانشگاه قبول شدم ولی خوشم نیومد الان مرخصی گرفتم و میخوام امسال کنکور بدم حالا میشه یک سالم پشت کنکور بمونم؟(از دانشگاهم انصراف بدم یا بازم مرخصی بگیرم)
در ضمن متولد 72 هستم
دانشگاه ثبت نام کردین ؟ اگه کرده باشین فکر نمیکنم بتونین این کار رو بکنین . من خودم میخوام همین کار رو بکنم ولی باید برای اینکار از اون یک سال مهلتی که بین انصراف از دانشگاه و شرکت مجدد در کنکور وقت هست استفاده کنم. اون هم فقط برای کسایی هست که حداکثر 2 ترم در دانشگاه درس خوندن .نقل قول:
تنها راه شما در صورت ثبت نام کردن؛ اینه که الان دانشجوی غیر روزانه باشین و تا الان حد اکثر دو ترم درس خونده باشین و تا ترم تابستانی و ترم سوم شروع نشده انصراف بدین و اونوقت یک سال فرصت شرکت مجدد در کنکور رو دارین . ( نظام وظیفه گفت که ترم مرخصی گرفتن هم جزء همین 2 ترم حساب میشه )
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
کاش این آقای کارگروه ماده 4 هرچه سریعتر جلسه رو تشکیل بده و همه داوطلبای کنکور 92 رو از نگرانی دربیاره :19:
دوستان منم سوالم اینه من متولد 72 هستم و تا حالا کنکور ندادم...بعد الان پیش دانشگاهی روزانه میخونم ( در اصل شبانست ولی اسمم جزو لیست روزانه هاست) الان میخوام بدونم میتونم کنکور 92 هم شرکت کنم یعنی خدمت سربازی برام مشکل ساز نمیشه؟
راستی برای اینکه اسپم نشه من امسال اصلا اماده نیستم و کمتر از یک ماه فرصت دارم و قصد دارم کنکور زبان شرکت کنم به نظرتون با توجه به اینکه زبانم در حد خیلی خوبه و عمومی های پیش دانشگاهی رو هم خوندم ..میتونم تو یه ماه عمومی های دوم و سوم رو هم تموم کنم؟
سلام دوستان ! یه سوال ! این خواهر ما آزمون دوم سنجش و داده و انسانی هستش !
این درسهاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و رتبه معادلش رو مطابق کنکور 90 در سهمیه منطقه 2 زده : 4002
اما وقتی همین نمره ها رو به تخمین رتبه گزینه 2 میدم رتبه 8000 رو میده
نمره کلش در این آزمون سنجش هم شده : 8314
میشه بگین کدوم دقیقتر هستش !
ممنون
چرا سنجش تراز کل در کارنامه ی نهاییش وجود نداره ؟
محاسبه ی تراز کل به چه صورته ؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید دوستان :)
دوستان من به دلایلی نتونستم تحلیلی بخونم و به احتمال زیاد تو امتحان زیر 7 میشم . راهی داره قبول شم ؟
هندسه تحلیلی که نهایی نیست . مدرسه میتونه بهت نمره بده !نقل قول:
اگه نداد هم میتونی دوباره سعی کنی و جبرانی دوم ( آخرای خرداد یا اولای تیر ) امتحان بدی بازم اه نشد شهریور.
تا شهریور 4 ماه وقت داری میتونی بخونیش دیگه.
درضمن یه درس رو اگه مستمر 20 بدن و امتحان 4.5 بگیری میتونه تبصره کنی
گزینه2 دقیق هست سنجش میاد 25% تاثیر معدل رو تو تخمین رتبش اعمال می کنه (البته با روش های خودش ) 4-5 هزار تایی تخمینش بهتر میشه!نقل قول:
فروم چرا اینطوری شده؟:31:
پس با این حساب میتونم سال 92 هم کنکور بدم؟نقل قول:
اگه زبانت رو بالای 80 درصد بتونی بزنی میتونی جای خوب قبول شی از عمومیا عربی رو نمیتونی خوب بخونی به نظر من برو رو ترجمه کار کن خودمم همین کارو میکنمنقل قول:
سلام دوستانبا ميانگين 80 درصد زيست شناسي و شيميو 70 درصد بقيه دروس ( رياضي و عربي و فيزيك و... )و معدل كتبي 15كدوم يكي از اين رشته ها رو قبول ميشم1-پزشكي ( مشهد )2-داروسازي ( مشهد )3-دندان پزشكي ( مشهد )اگه امكان داره رتبه ي من رو هم حدس بزنيد
دوست عزیز درصدا تو درست بده من تو گزینه 2 وارد کنم !نقل قول:
یعنی اگه زبان رو بالای 80 درصد بزنم میتونم تهران قبول شدم؟ منظورت زبان تخصصی هست با عمومی؟ درسهای دیگه چی اونارو چند در صد بزنم امکانش هست تهران یا مثلا قم یا قزوین قبول شم؟نقل قول:
اگه زبانت رو بالای 80 درصد بتونی بزنی میتونی جای خوب قبول شی از عمومیا عربی رو نمیتونی خوب بخونی به نظر من برو رو ترجمه کار کن خودمم همین کارو میکنم
عزیز من زبان عمومی ضریب 2 داره . اگه صد هم بزنی هیچ جا قبول نمیشی !نقل قول:
منظورشون تخصصی بود !
بنظرم هر 3 قبولی. حداقل پزشکی و دارو که 100% قبولی.نقل قول:
ریاضی و فیزیک رو از چه کتابایی استفاده میکنی؟
هم پایه و هم پیش
خدا را شكر كه قبول ميشم !كم كم داشتم واسه 92 برنامه ريزي ميكردم .دوست عزيزمن واسه رياضي و فيزيك كلاس خصوصي رفتم ( واسه هر درس 200 تومن )كتاب هاي مبتكران و خوشخوان واقعا عالي هستن .نقل قول:
کسی از سی دی های جمع بندی کانون گرفته؟ بدرد میخورن؟
---------------------------------------------------------
زبان تخصصی رو میگم
شما اگه بتونی عمومیارو بالای40 50 بزنی و تخصصی رو بالای 80 حتما از تهران قبول میشی (مثلا از زبان و ادبیات انگلیسی) البته زبان تخصصی نسبت به زبان عمومی سخت تر هست و بالای 80 خیلی هم راحت نیست ولی اگه دامنه ی لغاتت زیاد باشه و زبانت خوب باشه میتونی بزنی
همرو بالای 80 میزنی بعد میترسی؟:31:نقل قول:
سلام دوستانبا ميانگين 80 درصد زيست شناسي و شيميو 70 درصد بقيه دروس ( رياضي و عربي و فيزيك و... )و معدل كتبي 15كدوم يكي از اين رشته ها رو قبول ميشم1-پزشكي ( مشهد )2-داروسازي ( مشهد )3-دندان پزشكي ( مشهد )اگه امكان داره رتبه ي من رو هم حدس بزنيد
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده تولد خرداد 73 هستم و در حال گذروندن پیش رساضی و کنکور 91 رو هم پیش رو دارم
میخواستم بدونم اگه به هر دلیلی نخوامبرم میتونمسال آینده شرکت کنم؟
با تشکر
نقل قول:منطقه 2
حدود نمره اکتسابی : 8370 حدود رتبه اکتسابی : 4500-5000
آره داداش میتونی
دوستان یه فرمولی بگین که بشه تست های علت و معلول دین و زندگی رو حل کرد ! البته تو بیشتر تست ها معلول درسته ولی ...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2