من مي خواهم يك كانكشنم دايل آپ بسازم كه بتونم از اينترنت موبايلم استفاده كنم ولي ادمين ايجاد اين كانكشن را محدود كرده.
آيا راهي دارد كه اين كار را كرد؟
Printable View
من مي خواهم يك كانكشنم دايل آپ بسازم كه بتونم از اينترنت موبايلم استفاده كنم ولي ادمين ايجاد اين كانكشن را محدود كرده.
آيا راهي دارد كه اين كار را كرد؟
تكراري شد ببخشيد
شما ميتونيد با ويندوز ديگري يك اكانت بسازيد و به ويندوز جديد منتقل كنيد، كافيه در درايو ويندوز مسير كانكشنها رو پيدا كنيد و كانكشن مورد نظر رو با notepadباز كنيد و محتويات رو كپي بگيريد، و در ويندوز جديد در يك فايل txt ذخيره و تغيير پسوند دهيدنقل قول:
شما ميتونيد با ويندوز ديگري يك اكانت بسازيد و به ويندوز جديد منتقل كنيد، كافيه در درايو ويندوز مسير كانكشنها رو پيدا كنيد و كانكشن مورد نظر رو با notepadباز كنيد و محتويات رو كپي بگيريد، و در ويندوز جديد در يك فايل txt ذخيره و تغيير پسوند دهيدنقل قول:
این یه فایل اجرایی هستشنقل قول:
.exe
چی هستش؟؟؟
ميشه كمي بيشتر توضيح بدهيد و اگر حمل بر پررويي نباشه و زحمتي نمي شود ميشه اينكار را براي من ايجاد كنيد؟نقل قول:
خيلي لازمه
ممنون ميشم
با تشكر فراوان
در مورد تجهیزاتی که isp ها استفاده می کنن اطلاعاتی دارین؟
چه سیستم عاملی استفاده می کنن.
در کل استانداری در این زمینه وجود داره .... فرضا تو ایران هم مشهور نباشه اما جهانی باشه....
با سلام خدمت دوستان گلم
یه سوال فنی دارم که تا به حال از چندین نفر پرسیدم ولی جواب درست رو پیدا نکردم. و نتونستن جواب درست بدن.
سوالش به نظر خیلی آسون میاد اما در ماهیت خیلی سخته. البته نه برای کسی که می دونه.
خب برم سراغ توضیح سوال:
1- من با یه نرم افزار جامع تحت شبکه داخلی دارم کار می کنم که توی سطح یه استان گسترده شده
2- این نرم افزار بهترین عملکردش روی اینترنت اکسپلورر 9 توی ویندوز 7 هستش
3- توی مجموعه ای که من هستم 6 کاربر هستیم که با این نرم افزار کار می کنیم
4- همه ما از ویندوز 7 اولتیمات 2009 ، SP1 استفاده می کنیم
5- در این مجموعه شش نفره فقط ویندوز من یه تنظیماتی داره که سرعت عمل رو بالا میبره
چه تنظیماتی؟ من هم نمی دونم!!! فقط توضیحش میدم.
ما توی این نرم افزار باید تعداد زیادی عکس با فرمت jpg اسکن و آپلود کنیم.
با هر بار انتخاب فایل و بروز کردن اون روی نرم افزار بار دیگر که فایل مرتبط را می خواهی به همین قسمت اضافه بکنی دقیقا از آخرین پوشه ای که عکس از اونجا آپلود کردی باز میشه...
ولی در سیستم همکاران من این قابلیت وجود نداره و با هر بار آپلود کردن برای بارگزاری فایل مرتبط دیگر از آخرین پوشه ای که عکس از اونجا آپلود شده پنجره بروز باز نمیشه و از روی مای دایکیومنت و یا دکستاپ صفحه بروز باز میشه...
می خوام ببینم چه تنظیماتی برای این قضیه وجود داره تا سیستم همکاران من هم مثل سیستم من بشه؟
در اکسپلورر و یا فولدرها و یا در پنجره بروز و یا در ...
ببخشید که طولانی شد و امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم.
نقل قول:
اگه از اینترنت اکسپلوره 9 استفاده می کنید احتمالا به صورت پیش فرض همین طوری هست که می خواین. کافی تنظیمات مرورگر سیستم های همکارتون رو ریست کنید.
تو فایرفاکس هم پیش فرض همین طوره....
احتمالا گوگل کروم هم همین طور باشه....
اما این که این تنظیمات رو چه طوری می شه تغییر داد احتمالا انجمن قسمت مرور گر ها بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
سلام
خسته نباشید و دمتون گرم بابت این بخش ان شالله هرچه زود تر خودش یه انجمن بشه. چون واقعا نیاز هست:sq_13:
من یه مودم وایرلس D-Link DSL-2730U دارم، یک چند وقتی هست که وقتی وصل هست ییهو چراغ اینترنت(کره زمین) قطع میشه ولی چراغ adsl روشن میمونه! اینترنت قطع میشه ولی شبکه داخلی مشکل نداره!:sq_14: و فقط با خاموش، مکث و روشن کردنش دوباره وصل میشه!:sq_17:
الآن مشکل می تونه از کجاباشه؟با تشکر
مودم رو ریست کنید دوباره کانفیگ کنید.نقل قول:
اگه درست نشد.
اگه مودم راحت باز میشه بازش کنید ببینید مشکل سخت افزاری نداره.
یک تنظیم هم بود که میگه اگه اطلاعات از یک مدتی ارسال نشد اینترنت رو قطع کن .. اما خوب توی اون نظیم اگه دوباره اطلاعات بخواد بره اینترنت مجدد وصل میشه : شاید این تنظیم باشه ولی درست عمل نمیکنه.
اگه بخوایم یک شرکت Isp راه اندازی کنیم چه قدر هزینه داره؟ ( کم ترین هزینه )
اون چیزی که دنبالش بودم رو دیدم::: یک ارتباط محلی!!! یعنی یک مودم ... یک احتمالا pppoe و یک ارتباط محلی به سیستم سرور................................. یعنی یک مودم و یک خط اختصالی برای کلاینت .... و سرور هم که نمیدونم که البته احتمالا هر چی که بخوایم سمت سرور ....................................:::::::::::::: :: میخوام بدونم یک همچین کاری اصلا شدنی هست برای یک شرکت معمولی و یا خیلی رابطه میخواد... و در کل چقدر هزینه داره؟
تا جایی که یادمه پارتی خیلی گردن کلفت میخواد isp مجوز گرفتن....
برای اینکار شما یه خط اینترنت خیلی سریع باید بگیری و نیاز به روتر داری... سرور و باز تعدادی روتر ظاهرا برای دادن نت به کلاینت ها....
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
من برای نت نمیخوام ... حالا شاید نت هم دادیم به کاربرها ...نقل قول:
بیشتر برای شبکه خصوصی میخوام ...
چه قدر هزینه داره صفر تا صدش...
مثلا صد میلون ...
یا میلیاردی هزینه اش...
یا با بیست میلیون هم میشه جمعش کرد....
بحث ارتباط ه هست . و نه تجهیزات و روتر و ...
یک ارتباط خصوصی ... یک خط تلفن یا خط خصوصی ... یک pppoe و وصل شدن به سروری که ما تعریف میکنیم....
با سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مودم d link مدل DSL-2750U دارم که به نت وصله از لن 1 به سیستم وصل از لن 2 و 3 به دوتا مودم DSL-2740U (در طبقات دیگر )که کابلها به لن 4 اونها متصله و انها هم هر کدوم حداقل به یک سیستم وصل هست رو دارم
من به مودمی که به نت وصله ای پی ادرس 192.168.1.21 و به دو تای دیگه 31 و 41 رو اختصاص دادم همه چیز خوبه و همه از نت و شبکه استفاده میکنن تا زمانی که سیستمها خاموش نشن ولی بعد از راه اندازی مجدد به مشکل بر میخورم و مودمها درست به نت وصل نمیشن یکی وصل یکی وصل نیست و قاطی میکننلطفا کمک کنید ویندوز 8 هم مورد استفاده است:n13:
سلام دوستان
من یک گیم نت دارم که چهار تا سیستم (کلاینت) و یک سیستم (سرور ) رو با هم شبکه کردم
مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه سیستمها رو خاموش میکنم و دوباره راه اندازی میکنم دو باره تنظیمات بهم میخوره و سیستمهای کلاینت همدیگه رو نمیشناسن
و باید یکبار مودم رو تو تنظیمات desable و enable کنم تا دوباره همدیگه رو بشناسن چند باری تو تنظیمات ای پی رو به صورت دستی و اتوماتیک گذاشتم ولی فایده نداشته دوباره بعد از ریستارت بر میگرده به حالت اول:n34:
دوستان به نظرتون چیکار کنم؟:n13:
ضمنا ویندوزم سون 32 بیت هست میتونه از ویندوز باشه ؟
جزییات مهم هست ...!نقل قول:
کلا خیلی از سوالات جزییات مهم هست... و شاید حضوری فقط مشکل رفع بشه...
اما خوب :
کلا این که بعد از خاموش روشن کردن سیستم ها تغییر کنن! یعنی یک نقص فنی! باید ببینید مشکل کجاست با خاموش روشن شدن چی تغییر می کنه ... و حتی امکان داره نرم افزار فیریز نصب باشه رو سیستم.
ولی در کل آی پی ها رو استاتیک بزارید... دی ان اس هم بزارید ... پنیگ دی ان اس و گیت وی رو هم بگیرید...
و پینگ بین سیستم ها رو هم بگیرید....
سلام ممنون از کمک و راهنماییتوننقل قول:
ولی من مبتدیم ممنون میشم اگه امکانش هست مسیر این تنظیماتی که گفتید رو بهم بدید
ازکجا ای پی استاتیک و دی ان اس بزارم؟
با سرچ : ip static for windows 7 در گوگل!نقل قول:
و بعضی از نتیجه های جست و جو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب منو نمیده:n03:
لطفا بگین تنظیماات مودم ها رو چطور باید انجام بدم که مشکل پیش نیاد
اگه مودم اول pppoe داخلش تنظیم شده و خودش به اینترنت وصل می شه...نقل قول:
امکان داره مشکل از مودم دوم و سوم باشه و دی اچ سی پی سرور براشون فعال هست...
تمام آی پی های سیستم ها رو استاتیک بزارید... دی ان اس هم بزارید...
سلام چن مدتیه که وقتی روی قسمت وایرلس کلیک می کنم همچین پیامی ظاهر شده ! چرا ؟ علت چیه ؟
منظورش چه اطلاعاتی هست ؟ قبلن ها که هم چین پیامی نمی دیدم که !!مرسی پیشاپیش
منظورش اینه ک این شبکه پسوردی نداره بخاطر همین اطلاعات شما ک رد و بدل میکنید(بین خودتون و اون مودم -روتر یا فرستنده وایرلس هر چی هست) توسط ی هکر میتونه باز و خونده بشه رمزگذاری wep هم تقریبا همین مشکل رو دارهنقل قول:
سلام دوستان من میخوام داخل ساختمون یه سیم جداگونه بکشم برای اینترنت میخوام از سیمی استفاده کنم که نویز کمتری ایجاد کنه
خودم بین این دو نوع سیم گیر کردم
خواهشا راهنمایی کنید
سیم اولی سیم lمعمولی تلفن هست که به سیم خشک هم معروفه
سیم دومی از سیمهایی هست که برای سوکت زدن استفاده میشه و میخوره پست مودم و چندتا رشته نازک مسی داخل یه رشته سیم هستن
موندم کدومشو انخاب کنم که نویز کمتری داشته باشم
نقل قول:
تست کنید.
مودم های ای دی اس ال یک قسمت دارن که نویز خط رو نشون میده.
هر دو تا کابل رو تست کنید ببیند کدوم یکی بهتر هست...
و اما بعد...
دو مدل کابل داریم.
کابل تک رشته با مفتولی
کابل رشته ای یا چند رشته
هر کدوم معایب و محاسن خاص خودش رو داره و کاربرد خاص خودش.
کابل رشته ای برای مکان هایی که جابهجایی هست استفاده میشه ... و معمولا اون قسمت ها کابل های کوتاهی استفاده میشه و از پریز هست تا سیستم.
و کابل مفتولی معمولی برای سیم کشی داخلی استفاده میشه..
من حدودا 50 متر سیم میخوام از داخل رد کنم حالا نمیدونم از کدوم نوعش استفاده کنم که نویز کمتری داشته باشه و برام مقدور نیست که هر دو نوع رو تهیه کنم و امتحانش کنمنقل قول:
اگه راهنمایی کنید که برای سیم کشی داخلی کدام نوع کابل بهتره ممنون میشم قیمت کابل هم تا متری 1000 تومن مهم نیست فوقش 50 60 تومن کلا در بیاد
مرسی ب این خاطر عجیبه چون همون طور که توی عکس هم هس دو تا شبکه بالا مال یه جای دیگس ، شبکه خودمون hidden هس , و پسورد داره و رمزگذاریش wep هم نیست واسه وصل شدن به شبکه خودمون باید روی other network کلیک کنم و یوزر پس بزنم که وارد شه ، این پیام منظورش اینه که حتی شبکه خودم هم امن نیست و اطلاعات شنود ممکنه بشه ؟؟؟؟!!! چرا روی other network اخه این پیامه اومده ؟!نقل قول:
کسی جواب سوال ما رو نمیده ؟:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
سلام من حدود 5 ماه تو یک شرکت معتبر اینترنتی و ISP
در استان اصفهان مشغول کار بودم
الان حدود 50 میلیون سرمایه با یه دفتر کار 100 متری تو بهترین نقطه اصفهان دارم
میخوام این 50 میلیون را شرکت فروش تجهیزات شبکه بزنم
اگرم بشه کنارش پنل اس ام اس و پنل یه شرکت اینترنتی هم بگیرم مثلا پشتیبانی شاتل !!
کسی هست مراحل ثبت شرکت را بگه و اینکه چطوری استارت بزنم
راهنمایی میکنید؟؟
اگه سیم کشی داخلی هست و دو طرف هم پریز بزاید . کابل مفتولی.نقل قول:
و قصد خرید کابل رو دارید.
تو بازار برید و یک کابل خوب بگیرید.
.
مثلا کابل دو زوج یا چهار زوج تلفن....
.
دستتون درد نکنه کابل 4 زوج رو میتونم تهیه کنم از نوع پیچشی و قطر 0.6 میلی متر از مس خالصنقل قول:
ولی میخوام سنگ تموم بزارم به نظر شما اگه از کابل هوایی استفاده کنم یا کابل cat5e بهتر نیست ؟ و بیام مثلا چهار تا رو به یک سیم ورودی و چهارتای دیگه رو به اون یکی سیم وصل کنم تا قوی تر بشه
اگه کابل شبکه دارین که خوب بهتر هست...نقل قول:
از یک رشته کابل cat5e استفاده کنید...
مثلا آبی و سفید آبی ...
اما این که چهار تا رو به یکی وصل کنید بعید می دونم بهتر بشه شاید بد تر هم بشه...
و اتصالاتی که استفاده می کنید این که درست اتصال داشته باشه و استاندارد باشه...
سلام
دوستان یک راهنمایی میخوام.
یک مشکل در ادارات بی صبر و تحمل بودن مدیران هست. در browser ، بعد از زدن آی پی یک دوربین قسمت autentication میاد که یوزر و پسورد داده شده و تیک remember هم خورده و دوستان با زحمت زدن اینتر به خواستشون می رسن
سوال من اینه که چطور میشه همین قسمت رو هم حذف کرد ... یعنی بعد از ذخیره گردن یکبار یوزر و پسورد ... با کلیک مدیر روی شورتکات آدرس آی پی دوربین مستقیم به تصویر برسه ...
البته شبکه local هست و مسلما قسمت autentication هم نباید حذف بشه ... لطفا راهنمایی کنید
استفاده از نرم افزار به جای مرورگر.نقل قول:
سلام
دنبال این هستم که تصاویر دوربین مدار بسته رو از طریق اینترنت و بدون استفاده از آی پی استاتیک دریافت کنم.
دستگاه nvr از dns پشتیبانی میکنه
یه آموزش توی نت خوندم با اکانت سایت noip یاد داده بود ولی نشد
لطفا در صورتی که اطلاع دارید راهنمایی فرمایید
سلام اینترنت من هیچ سایتی را غیر از پنل خود شرکت سرویس دهنده باز نمیکرد وای فای هم کار نمیکرد وصل میشد ولی هیچ کاری نمیکرد زنگ زدم به پشتیبانی و گفت کانشکن ویندوز را دی ان اس 8 8 8 8 و پایین دی ان اس زا 217 218 127 127 ست کن و همون وقت خوب شد هم سایت باز کرد هم وای فای کار کرد سوال من اینه که چطوری وای فای هم درست شد مگه دی ان اس کانکشن ویندوز روی مودم هم اثر داره یا اینکه مگه تنظیم دی ان اس از کانکشن ویندوز فقط واسه خود ویندوز کار نمیکنه؟؟؟
اصولا دی ان اس کامپیوتر نباید تاثیر مستقیم در موبایل داشته باشه...نقل قول:
امکان داره مودم با تنظیمات ی که داشته به اینترنت وصل نمی شده ..
و منتظر یک اتصال به اینترنت بوده تا درست بشه...
و اولین اتصال توسط کامپیوتر ایجاد شده.... و مودم به اینترنت وصل شده و درست شده...
- - -
سلام
یک وب سرور آپاچی! درست کردم .ای پی استاتیک هم دارم .port forwarding هم تنظیم شده رو مودم.از ر. یه خط دیگه هم ادرس رو وارد کنم تو مرورگر همه چی درست کار میکنه.ولی وقتی ای پی استاتیک رو تو مرورگر کامپیوتر خودم میزنم باز کنسول ست آپ مودم رو نشون میده! کسی میتونه کمک کنه راه حل چیه؟
ای پی استاتیک رو از سیستم خودتون وارد میکنید یا از سیستمی خارج از شبکه محلی و از اینترنت. شاید تنظیمات درست باشه از شبکه اینترنت تست کنید.نقل قول:
و آی پی فورواردینگ : تعریف پورت هم داره این نکته رو در نظر داشته باشین.
تنظیمات مودم رو چک کنید شاید تنظیم دی ام زد داشته باشه. از اون هم میتونید استفاده کنید.