بچه ها اینچیزی که گفتم رو دیدید؟
(امضام)
بچه ها اینچیزی که گفتم رو دیدید؟
(امضام)
جالبه من با ٢٣٠٠منطقه ١ و ٤٥٠٢ كشورى اسمم تو چند برابر ظرفيت امام صادق نيست
بچه ها خودتونو اسیر این نرم افزار های انتخاب رشته نکنید.فقط بر اساس علاقتون رشته ها رو انتخاب کنید.یا قبول میشید یا نمیشید(ایشالله همگی قبولیم)این نرم افزار از کجا میدونه کجا قبول میشیم!!!!!!
کسی می دونه نمره کل 9700 منطقه 2 چه رتبه ای می شه؟
لطفا کمک کنید.
ایشالله نه،ان شا الله (اگر خدا بخواهد):31::31::31:نقل قول:
دوست عزیز منظورم اینه که اگر کسی پارسال با رتبه a دانشگاهی قبول میشد که امسال افزایش ظرفیت داده تو بخش پسرا .. امسال ممکنه با رتبه a + n هم قبول بشه ! ... پس رتبه بالاتر میره نسبت به پارسال !نقل قول:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
کسی تصویر پاسخ نامه رو تونسته ببینه ؟
این ارور رو میده برای من وقتی فرم رو پر میکنم و جستجو رو میزنم .... Table 'kar_sarav.90insview_pas' doesn't exist
کسی تصویر پاسخ نامه رو تونسته ببینه ؟
این ارور رو میده برای من وقتی فرم رو پر میکنم و جستجو رو میزنم .... Table 'kar_sarav.90insview_pas' doesn't exist[/QUOTE]
اره من نیم ساعت پیش نگاه کردم!
سلام
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید
من انتخاب اول دانشگاه آزاد رو زدم مهندسی برق - مخابرات (دانشگاه نجف آباد ) اما برای سراسری رشته ی مخابرات برای خودم پیدا نکردم.
حالا مجبورم یه الکترونیک غیر اتنفاعی از شهر خودمون ( اصفهان ) رو انتخاب کنم.
حالا که یه خورده در مورد الکترونیک و مخابرات بیشتر تحقیق کردم یه جورایی نظرم از مخابرات برگشته و به سمت الکترونیک رفته اما یه جورایی باز هم شک دارم چون اگه مخابرات رشته خوبی نبود این همه طرفدار نداشت و تراز بالا نمیخواست .
با توجه به این که قبول شدن من در سراسری علی الله (!!! ) است و کم کم داره نظرم از مخابرات بر میگرده از دوستان اهل فن تقاضا دارم یه قضاوتی بکنند که کدوم یک از این دو رشته از نظر فاکتورهای مختلف برتر هستند ؟؟؟
خیلی ممنونم
واقعا ظرفیت
پسرا رو افزایش دادن؟
اینجور میتونیم با این رتبه ها نسبت به سال قبل رشته بهتری قبولشیم(البت پسرا :5:تا کور شود هر دختری که نتوان دید:21:)
برو بچ یه سوال به نظرتون هوافضا مالک اشتر خوبه؟یا آی تی صنعتی شیراز؟
کسی اپتیک نبوده؟که بدونه بازار کار داره؟و فوق دکترا چطور؟
امسال قبولی پسرها به میره بالانقل قول:
ولی ...
قبولی دختره به شدت شدت میاد پایین.
حقشونه:27:
بچه ها به نتیجه رسیدم این یادگار ماندگار کانون مفت نمی ارزه
یه ذره روش وقت نذاشتن.
مثلا زده قدرت اراک میانه رتبه منطقه 2 : 2671
در صورتی که اصلا همچین رتبه ای تو برق اراک وجود نداره!
یعنی کسی که همیچین رتبه ای داره جاهای بهتر می ره
---
بعد تو اون یادگار ورژن قدیمی یه خورده قابل تحمل تره.
تو اون حدود 4 تا 5 هزار قبول شدن
برا منم همین ارور رو میده...:13:نقل قول:
برا من اول این ارورو داد اما بعد که دوباره وارد شدم اومد!!!!!!نقل قول:
بایه مرورگر دیگه وارد شونقل قول:
بابا جواب مارو هم بدین :کسی میدونه ظرفیت پزشکی دانشگاه ایران رو به تهران اضافه کردن یا شهید بهشتی یا هیچکدام و اینکه ایا با این عمل من با 536 منطقه 1 1_ پزشکی شهید بهشتی ورودی بهمن 2_پزشکی فردوسی ورودی مهر 3_پزشکی شیراز ورودی بهمن _ قبول مشیم . کدام. کسی میتونه بر اساس تغیرات 90 به من بگه . با تشکر
برای منم همین ارور رو می داد. شناسنامه رو با 0 اولش وارد کردم گفت که یافت نشد بعد صفر شماره شناسنامه رو برداشتم درست شد!نقل قول:
طبق پارسال مشهد(نوبت مهر) و شیراز(نوبت بهمن) رو رو مرزید (ولی احتمالش هست ) ولی شهید بهشتی رو فکر نکنم بیاری ولی حتما تو انتخاب رشته هر سه تا رو بزن مطمئنا ضرر نمیکنی .نقل قول:
راستی شما ساکن کجا هستید؟
اگه مشهدی باشید که فردوسی نیمسال اول رو 80 % میارید ولی شیراز رو خیلی کم احتمالش هست.
البته فردوسی نیمسال دوم رو حتما میارید ( البته اگه ساکن مشهد باشید)
دوستان این دفترچه شماره 1 بی صاحب سازمان سنجش رو کسی نداره ؟ انگار غیب شده ! ممنون میشم یکی آپلود کنه ...
نقل قول:
من a بودم ... هم عمومیام کمتر بود هم اختصاصیام
سلام
دوستان تو اين آماري كه كانون فرهنگي آموزش واسه قبول شدگان داده ... تو اين جدول رتبه ي كشوري طرف رو زده يا رتبه ي سهميش رو ؟
اون يادگار ماندگار نيست ... يه چيز ديگس جديد تر از اونه.مجله ي 45
ببينيد :
صفحه ي اول سمت چپ رو ميگم كه نوشته : جايگاه خود را مشخص كنيد.کد:http://www.kanoon.ir/FileRepository/OtherTab/13900515_634482371671933853_184927.pdf
الان اين رتبه ي اون طرف در سهميه رو زده يا رتبه ي كلش رو؟
اره من نیم ساعت پیش نگاه کردم![/QUOTE]نقل قول:
واسه من اصلا لینکش نیست :18:
سلام
دوستان تو اين آماري كه كانون فرهنگي آموزش واسه قبول شدگان داده ... تو اين جدول رتبه ي كشوري طرف رو زده يا رتبه ي سهميش رو ؟
اون يادگار ماندگار نيست ... يه چيز ديگس جديد تر از اونه.مجله ي 45
ببينيد :
کد:
http://www.kanoon.ir/FileRepository/OtherTab/13900515_634482371671933853_184927.pdf
صفحه ي اول سمت چپ رو ميگم كه نوشته : جايگاه خود را مشخص كنيد.
الان اين رتبه ي اون طرف در سهميه رو زده يا رتبه ي كلش رو؟
بچه ها یه سوال ... به نظرتون کسی با 210 انسانی میتونه حسابداری بهشتی قبول شه ؟! من زیاد از بهشتی سردرنمیارم
یکی از دوستای انسانیم 900 شده بوده با سهمیه آزادگی پدرش شده 10 انسانی :13:
بچه ها این عکس پاسخنامه رو چرا نمیاره ؟! :41:
رتبه تو سهمیه منظورشه چون من که مجلشو دارم نوشته رتبه تو هر منطقه!نقل قول:
منم a بودم عمومی کم بود(شیمی هم 8 تا )نقل قول:
من نميتونم وارد بشم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ ميگه اشتباه هست !!!! درست وارد كردم
نقل قول:
تصویر پاسخنامه رو تونستی باز کنی ؟!
اگه منظورتون از دفترچه 1 همون دفترچه ثبت نام هست ، بفرمایید:نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/126301972/d053924/Dafterche_1.pdf.html
اطلاعات شما صحيح وارد نگرديده است يا مجاز به انتخاب رشته نيستيد لازم است در ورود اطلاعات دقت نماييد .
آقا اين يعني چيييييييييييي؟ اطلاعات رو درست وارد كردم !
واسه پيام نور و غيرانتفائي يعني نميشه انتخاب رشته كرد ؟!!!!
نقل قول:
من هم با موزیلا و هم با اینترنت اکسپلورر وارد شدم هیچکدوم باز نشد :41:
چرا امسال سازمان سنجش اینقدر اذیت میکنه!:41:نقل قول:
نقل قول:
نه عزیز ! یه دفترچه انتخاب رشته اول اومده بود منظورم اونه اگه از دوستان کسی اونو داره ممنون میشم :
دفترچه ی شماره ی 1 انتخاب رشته
من تا حالا نرفتم اما فكر كنم چند تا راه داره ... از راه هاي ديگش هم امتحان كن ببين چي ميشهنقل قول:
سلام
دوستان
با 3800 تجربی (منطه 1 -تهران):20: بهترین رشته هایی رو که تو تهران وشهرستان میشه قبول شد و لطف می کنید بگید؟؟
مشاهده و پرينت اطلاعات رو زدم اين اومد :
در صورتي که داوطلب مجاز مي باشيد تاکنون انتخاب رشته ننموده ايد و لازم است در فرصت مقرر نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نماييد
داوطلبان غير مجاز امکان انتخاب رشته نخواهند داشت
باز ميرم وارد شم
ميگه اطلاعات اشتباست ! در صورتي كه اونجا زدم درست بود !
پيام نور و غير انتفائي و مجازي هم كه مجاز هستم
چه مرگشه پس ........
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
ورود با اطلاعات كارت رو زدم .......
قسمت رمز عبور
رمز عبور من شش رقمي هست
ولي بيشتر از 5 رقم قبول نميكنه !!!!!!!!!!!!!! خداااااااااا
برای چه رشته ای میخواین؟نقل قول:
خواهش می کنم پاسخ منو بدید :
من که به فیزیک بیشتر از کامپیوتر علاقه دارم و به کامپیوتر بیشتر به عنوان داشتن شغل در آینده نگاه می کنم ، حالا به نظر شما فیزیک رو بخونم یا کامپیوتر رو ؟
خواهش می کنم در مورد فیزیک کوانتمی و کامپیوتر که شامل چه کتابهایی می شوند هم توضیح بدبد.
مرسي از جوابتون.نقل قول:
پس اگه اينجوري باشه احتمالش هست كه با رتبه ي 4000 منطقه ي 1 تو زيرگروه زبان ... روزانه هاي شهر هايي مثل بابلسر و رشت و كاشان و قزوين رو بيارم.
اگرم نشد به غير انتفاعي هاي قزوين هم راضيم ... اما اگه رشته هاي اين 5 تا شهر رو به اين ترتيب بيارم خيلي خوب ميشه :
تهران / قزوين / بابلسر / كاشان / رشت ...
+
راستي دوستان رشته ي زبان ... علامه طباطبايي تو نيمسال دوم براي رشته ي ادبيات انگليسي پذيرش داره در قسمت روزانه و شبانه. ظرفيت اين 2 تا روي هم 60 نفر هست اما توجه كنيد نيمسال تحصيلي دوم پذيرش داره.
وارد شدم وارد شدم ! با رمز عبور 5 رقمي هم وارد شدم خيلي جالبه !!!!!!!!! در حالي كه رمز عبورم شش رقمي بود !