[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
خب دوستان یخورده سطح پایین صحبت کنید ببینیم چی میگید
الان منظور شما از این عکسی که گزاشتید چی هست یعنی وضعیت خوبه ؟؟؟؟
یا بد هست؟؟؟؟؟
عالیه دوست عزیز!سرعت 0-3 کیلو بایت پینگ داخل 100-200 و پینگ خارج 300-400 با تایم اوت و پکت لاست بالا!واقعا توقع اینم مردم بیخودی بالا رفته همش ماهی 10-30 تومن میدن برای اینترنت پرسرعت 128-512!!!! تازه تا کمتر از یک دهم سرعت واقعی باشه قانونیه مشکلی نداره!!پینگ و تایم اوت و فیلتر و حجم محدود و ... که بماند!نقل قول:
ب دوستان یخورده سطح پایین صحبت کنید ببینیم چی میگید
الان منظور شما از این عکسی که گزاشتید چی هست یعنی وضعیت خوبه ؟؟؟؟
یا بد هست؟؟؟؟؟
والا الان وضع همه همینه. من دوباره زنگ زدم پشتیبانی این دفعه گردن گرفتن که مشکل دارن ولی گفت معلوم نیست کی مشکل حل میشه.نقل قول:
دهنم سرویس شد نمیشه کاری کرد.. مثل یه ماه پیش شد که...
باز روزا بهتره
از 12 شب به بعد علنا سرعت صفره
اِ پس مثل این که نت همه مشکل داره ...؟!
واسه من که 256 هست از حدودا 20 روز پیش مشکل داره،یا چراغ act مودم خاموش بود یا اگه روشن بود قطع و وصل میشد و نوسان بالا که میانگین سرعت رو 3 بود !
هفته پیش رفتم مخابرات گفت کابل نوری منطقه شما رو دزدیدن ! تا وصل کنن 2 روز طول می کشه یعنی 4 شنبه صبح وصله !
گفتم جهنم بدونم تا 2 روز دیگه وصله کاری باهاتون ندارم !!!
4 شنبه شد وصل نشد (می دونستم !)
5 شنبه دیگه وصل شد و کلی خوشحال بودم ولی فقط نیم ساعت خوشحال بودم وبعدش دوبراه هیمن جوری شد و تا الانم همینه
دیشب هم کلا قطع بود...
من بدبخت باید چیکار کنم ؟ به خدا باید رو پروژه کار کنم و همش نت لازمه...
دوستان شماره تماسی چیزی هست که پیگیری کنم / مخابرات هر منطقه بازرسی چیی نداره که برم به اونا شکایت ببرم ؟ (آخه بحث من با شما جداست چون من نزدیک 3 هفته هست که نتم ایراد داره !)
فقط تو ایرانه .که همچین اتفاقی می تونه بیفته !!!
مرسی
اشک شوق تو چشمام جمع شد!:37: باورم نمیشه ساعت یک بعد از ظهره همه چی درسته!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک کانکشن حداقل 50KB میگیره.
یعنی میشه همینطور بمونه؟!
سلام
کسی توی منطقه سعادتمند تهران (021442) شاتل art128 داره اگه داره لطفا بگه خوبه و سرعت دانلودش چقدره من پارس انلاین دارم ولی اصلا خوب نیست ، جدیدن خیلی سرعت دانلود پایین اومده تقریبا 10 کیلوبایت/ثانیه تا 1 ماه پیش 50 کیلوبایت/ثانیه بود
من هم تست گرفتم. با سرور داخلی پینگم شد 69 و با خارجی (لندن، vodafone) شد 191.
جالبش اینجاس سرعت دانلودم از سرور داخلی 0.24 شد اما از سرور خارجی 0.25 :31:
آپلود داخلی 0.08 و خارجی 0.04 :41:
ظهر یه چند ساعت خوب دوباره خراب شد
دارم با 16 کانکشن دانلود میکنم.هر کی هم ندونه فکر میکنه نت 10 مگ دارم:21:
بچه ها الان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟ من 256 رو میخوام بگیرم..سرعت رو چه حدودیه؟
اين يكي دو روز اخير ، سرعت دانلود شما هم پايين اومده يا فقط براي من افتضاح شده ؟
راستی چرا توی speedtest.net اونجا distance رو میزنه 200 مایل (322 کیلومتر) ؟ اونجا که نوشته سرور داخل تهرانه، من هم توی تهرانم :23:
والله من پریروز یه کم اذیت شدم. اما از دیروز دوباره خوب شده. 5 شنبه و جمعه چون همه خونه هستن و میزنن تو کار دانلود، همه چی داغون میشه :31:نقل قول:
امروز یکشنبه ساعت 9 شب..نت عالیه...ولی ما که رفتیم سپنتا:))
سلام؛
من فکر میکنم اولین پستم توی این فوروم باشه... اگه سوتی دادم و به قوانین آشنا نبودم ببخشید.
ما مثلا 512 داریم! الان یه 6-7 ماهی میشه. اون اولا خیلی خوب بود. معمولا هم خوبه. یکی دوبار هم قطع شد و کند شد، ولی با یه تماس به پشتیبانی، مشکل حل شد.
7-8 10 روزه که سرعت افضاحه... اصلا شما این وضعیت مودم رو ببینید. بهترین حالتش اینه:
همیشه اون دیتاریت 512 و 128 بود برای سند و رسیو. الان ببینید سند شده 125 و رسیو 64.
SNR Margin :17.3 26.1 db Line Attenuation :84.0 52.8 db Data Rate :64 125 kbps Max Rate :464 511 kbps POWER :13.4 11.3 dbm
می گم تازه بهترین حالته. خیلی وقت ها بدتر میشه.
هیچ کاری تقریبا نمیشه کرد. مرکز مخابراتمون هم محلاتیه.
محل کارمون از لواسون دقیقا همین سرویس 512 رو داریم و سرعتش خیلی بهتر هست.
الآن پشتیبانیشون مرده انگار. خیلی مردم آزارند. خدا از باعث و بانیش نگذره.
شما شماره ای غیر از 2828 دارید واسه پشتیبانی؟
در کمال تعجب بعد از 22 روز (!) الان با یک کانکشن دارم با سرعت 30 (متوسط سرعت در دقیقه) دانلود می کنم !!
حالا می تونم برم سراغ کار کردن روی پایان نامم !
امیدوارم دوباره خراب نشه چون به اندازه کل سال که باید خراب باشه یه جا خراب بود ! 22 روز !!! اینجا ایرانه ...!
سلام
دوستان یاهم مسنجر من تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه
میتونه مشکل از اینترنت مخابرات باشه؟؟؟
برا من مشکلی نداره برا همین بعید می دونم مشکلی از مخابرات باشهنقل قول:
روش تست سرعت رو می گی ؟نقل قول:
آقا یه سوال :
اینترنت مخابرات نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله نا محدوده.
دسوتان حالا بگیرم 512 نا محدود یا نگیرم؟کاربردم دانلود فراوان و بازی آنلاینه.توی مرکز سردار جنگل هستم
برای اینکه Ip شما مال تهران نیست.نقل قول:
نقل قول:
اگر می توانید از مرکز مخابراتیتون 512 بگیرید چون بعضی مراکز اذیت می کنند .سرعت 256 که من دارم خوبه حدود 31 .
بعد در چه شرایطی سرویس های بالای 128 می دن؟؟؟؟؟
از اون حرفا بودا. از مخابرات اینترنت بگیری بیخ گوشتم باشه اونوقت آی پی شهرستان بده؟! اصلا واسه چی این کارو بکنه؟! ضمنا من میگم اونتو میزنه فاصله سیصد کیلومتر و نزدیکترین سرورو تهران انتخاب میکنه. یعنی توی شهری مثلا به نام زنجان یه سرور پیدا نمیشه که حداقل نگیم داره دروغ میگه؟!نقل قول:
درسته عزیز ای پیت احتمال خیلی زیاد برا اصفهانه چون من چند ساله مخابرات دارم تهران هم هستم ولی ای پی اصفهانه این رنج ای پی مخابراته که همش برا اصفهانهنقل قول:
2.177.1.1 تا 2.177.255.255
منظورت اینه که چه جوری از اسپیدتست ، تست بزاریم؟نقل قول:
میری سایت speedtest.net
سرور رو انتخاب میکنی که بهتره توی یکی از کشورهای زیر باشه چون اکثر سایت های دنیا در یکی از کشور های زیر میزبانی میشن.
آمریکا کانادا انگلیس آلمان فرانسه هلند سوئد و ...
بعد از اینکه تموم شد share this result رو میزنی لینکش رو میزاری اینجا یا هرجای دیگه که خواستی.
چون اکثر IP های ایران مشخصاتش ثبت نشده مرکز کشور رو به عنوان location در نظر میگیرهنقل قول:
توی این سایت میتونی بری چک کنی:
بچه های مخابرات هنوز این مشکل تک کانکشن را در ساعات 11 ظهر تا 2 شب دارند یا نه؟
این مشکل رو:
نمیدونم این مشکل بالا را کجا نداره اگر کسی میدونه بگه
شرمنده این پست تکراری بود واسه همین توش نوشتم باز
نه اون مشکلی نیست.نقل قول:
اگر می توانید از مرکز مخابراتیتون 512 بگیرید چون بعضی مراکز اذیت می کنند .سرعت 256 که من دارم خوبه حدود 31 .
حالا 512 همیشه سرعتش 60 یا بالا هست؟پایین نمیاد؟پینگش خوبه؟
تا یک ماه پیش این مشکل رو نداشت. یه مدت اوضاعش قاراش میش شد که اینم جزو مشکلاتش بود.نقل قول:
از اول هفته درسته شده! من که 512 دارم با یک کانکشن 64KB رو میگیرم. همین الان که این پست رو دارم مینویسم چک کردم.
این مشکل تک کانکشن رو من در صبانت و مبین نت هم دیدم. مبین نت طوریه که هیچ ساعتی از شبانه روز با تک کانکشن شما از نصف پهنای باندت هم نمیتونی استفاده کنی!
اینا دارن چه غلطی میکنن؟ :4: آخه چیکار دارید این اینترنت لعنتیو؟ تا یه ساعت پیش خوب بود یهو اینطوری شد :|
دیشب که یهو کلا قطع شد زنگ زدم پشتیبانی گفت دارن آپدیت میکنن !!!!! حالا چیو دارن آپدیت میکنن معلوم نیست چیه ! که لازم اینترنت همه قطع بشه :2:نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1070ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=919ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1067ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=765ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=864ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=835ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=704ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1175ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=996ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1006ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1038ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=755ms TTL=51
اینم آخرین تست بنده که واسه لحظاتی قبل هست
سرور تهران :
سرور نیویورک :
البته طبق نتایج وضعیت مطلوبه
ولی متاسفانه قطعی های ناگهانی این وضع مطلوب رو کاملا نامطلوب میکنه
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟به هر کسی می دن یا اینکه بامبول در میارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان من 512 با حجم 6 گیگ دارم سرعتمم 120 هستش ، به قیمت 15000 هزار تومن به نظرتون این بهتره یا مال مخابرات.؟؟؟؟؟
من بیشتر نامحدود نیاز دارم ولی برای مخابرات شک دارم.
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟به هر کسی می دن یا اینکه بامبول در میارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان من 512 با حجم 6 گیگ دارم سرعتمم 120 هستش ، به قیمت 15000 هزار تومن به نظرتون این بهتره یا مال مخابرات.؟؟؟؟؟
من بیشتر نامحدود نیاز دارم ولی برای مخابرات شک دارم.
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بابا ایول اینکه خوب پینگ روی 1000 یعنی عالی شما الان مشکل دانلود تک کانکشن یعنی نداری فقط مشکل بازی داری
من الان بر میگرددم مخابرات دوباره 512 میگیرم
من الان اینجاشو متوجه نشدم. پینگ بالا واسه دانلود خوبه؟؟؟ :23:نقل قول:
بله خوبه واسه تمامی پروتکلها خوبهنقل قول: