آموزش تکنیک ها و مهارت ها در PES 2012:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک:
کد:http://s1.picofile.com/file/7429540642/PES_2012_Tricks_Skills_Tutorial.flv.html
حجم:
21,839 KB
Printable View
آموزش تکنیک ها و مهارت ها در PES 2012:
لینک:
کد:http://s1.picofile.com/file/7429540642/PES_2012_Tricks_Skills_Tutorial.flv.html
حجم:
21,839 KB
دوستان الان یه ویدیویی رو دانلود کردم که توش به گفته ی خودش آموزش چطور باز ی کردن آنلاین pes 12 رو به صورت رایگان گفته:31:حالا راست و دروغشو نمیدونم!
به این صورت که یه فایلی رو دانلود می کنی میریزی تو پوشه ی بازی منتهاش نفهمیدم از کجا باید دانلود کرد؟؟
حالا دوستانم این ویدیوی کوتاه رو یه نگاهی بندازن اگه فهمیدن ما رو هم بی خبر نزارن...:10:
سلام دوستان
من تازه این بازیو نصب کردم اگه میشه یه پیج خوب واسه این بازی بهم بدین تا بتونم دانلود کنم با حجم کم نقل و انتقالات باشه کافیه
ممنون
هیچکسی نمی دونست ؟؟
:(
وایسا چند روز دیگه پچ جدید با نقل و انتقالات میاد که اونو دانلود کنی کامل تره . جیرود و پودولسکی هم به آرسنال اضافه میشن :31:نقل قول:
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
دوستان مشکلاتتون رو درنقل قول:
نقل قول:
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید.
ممنون.
پچ جدید 3.5
این هم 3.5.1 که بعدش باید نصب کنید
دوستان جدید ترین پچ اینه؟نقل قول:
مطمئنه؟
کسی امتحان کرده؟
آره جدیدترینه،نقل قول:
از اینجا هم می تونی دانلود کنی:
من هنوز امتحان نکردم!
(به جای خط چینای اول بنویس دانلودها(به انگلیسی) )
تو فروم نمیشه نوشت!!
آموزش چند مهارت برای شوتزنی
حجم:4.46 MB
سلام این پچ3.5 یعنی چی؟ این با حجم 1.4 گیگ pes12 کامله؟ یا باید اون دوتا دی وی دی بازی هم نصب باشه بعد این 3.5؟ ممنون میشم ج بدیدنقل قول:
راستی اگر میشه بگید این پچ ها باید به ترتیب نصب بشه؟یا با نصب آخریش بقیه هم نصب میشه؟اگر باید به ترتیب نصب بشه ممنون میشم ترتیبش رو از اول تاالان بگید تا من دانلود کنم:40:
سلام.
لینک دانلود از فایل گزارشگر اسپانیایی که به درستی کار کنه سراغ دارید؟
خسته شدیم از این جان چمپیون
ممنون
این پچه و روی بازی نصب میشه . باید حتماً اول بازی رو نصب کنید و بعد این پچ رو نصب کنید . این پچ بازی رو کامل تر می کنه . تیم های جدید لباس های جدید و ....نقل قول:
هر وقت که پچ جدید اومد باید همون رو نصب کنید نیازی به قبلی ها نیست . مثلاً این آخری که اومده 3.5 هستش نیازی به 3.4 نداره . البته این 3.5 یه آپدیت هم هم داره 3.5.1 که باید بعد از 3.5 نصب شه . که لینک های همه شو گذاشتم .نقل قول:
نقل قول:اول باید بازی نصب بشه و این پچ از روش نصب بشه!نقل قول:
ترتیب دارن ولی اگه آخریشو نصب کنی اون چیزایی که لازمه آپ میشه!
ولی پچ ها ی قبلیشم یه چیزایی ( مثل کفشو و ...) داره که نصب کنی خوبه!
بچه ها سه تا سوال دارم :20:
1- چه جوری توی بازی میشه یه بازیکن دیگه رو کنترل کرد ؟ توی دموهاش نشون میده که علاوه بر اون بازیکنی که توپ زیر پاشه یکی دیگه رو کنترل میکنه. غیر از روال عادی بازی میتونم این کارو کنم یعنی مثلا ضربه آزاد، کرنر، اوت میشه یکی از بازیکنا رو حرکت داد ولی روال عادی بازی چه جوریه ؟
2- چه جوری میشه وسط بازی تعیین کرد که یه دفعه سیستم عوض شه ؟ یعنی بین اون 4 تا سیستمی که میچنیم بتونیم سوئیچ کنیم ؟
3- تک به تکامو بیشتر خراب میکنم چه جوری گلش کنم ؟ :20:
اولشو فهمیدم ... دومی سومی رو بگید :20:
منظورت PES 12 دیگه؟،اشتباهی پست نداده باشی اینجا///نقل قول:
در مورد 3می اون ویدیوی بالای صفحه که گذاشتم رو ببین...
می تونه کمکت کنه...
2-سلکت رو نگه دار و دایره رو بزننقل قول:
3-روش خاصی نداره برو نزدیک دروازه یا دروازه بان رو دریبل کن یا پاس بده یا خودت بشوت !
من دوباره بازی رو نصب کردم این مشکل از چیه ؟
میگه این فایل دی ال ال رو پیدا نمیکنه میتونی اسم همین فایلو که زده عینا تو گوگل بزنی و سرچ کنی و دانلودش کنی و کپی کنی توی پوشه بازی
سلام
من جای فولدر بازی رو عوض کردم انتی ویروس فایل rld رو پاک کرد دوباره دانلودش کردم اما الان دیگه بازی اجرا نمیشه ، دبل کلیک روش می کنی آیکون موس یکمی میچرخه ولی هیچی اجرا نمیشه اما توی تسک منیجر هستش و میشه از اونجا بازی رو بست ولی چیزی اجرا نمیشه
کسی می تونه کمک کنه ؟
( دی وی دی های بازی هم ندارم که دوباره نصب کنم )
مربوط میشه به نسخه ی DirectX شما....نقل قول:
شما آخرین ورژن شو نصب کن...
امیدوارم مشکلتون حل بشه...
اگه هم حل نشد اونو از اینترنت بگیرید و توی پوشه ی System32 بریزیدش:11:
دوستان این pes13 کی میاد ؟
دوستان این پچ آخری رو کسی نصب کرده؟(3.5)
واقعا" خیلی نامردیه در حق رئال مادرید
سلام
گزارشگر این چرا اینقدر بیحاله همچنن تماشاگرا گل می زنی انگار نه انگار مثل اینکه پاس دادی. فیفا تو این ضمینه خیلی سره. این حالتو نمی شه درست کرد؟
میشه بدونم چرا نامردیه؟نقل قول:
دوستان این پچ آخری رو کسی نصب کرده؟(3.5)
واقعا" خیلی نامردیه در حق رئال مادرید
خود بازی اصلی که ویروسی نیست . پچ 3.5 این مشکل رو دارهنقل قول:
در هر صورت هر آنتی ویروسی توی قسمت قرنطینه گزینه برای ریستوری کردن فایل های گرفتار داره که اگر فایلی اشتباه قرنطینه شده اینجوری برمیگرده چرا اونو امتحان نمیکنی؟
مثل اینکه 2 هفته است دمو PES 2013 اومده. اما من تایپیکی ندیدم ازش. یعنی توی پی سی ورلد خبری از PES 2013 نیست ؟
پچ جدید 4.0 (فصل جدید)
خوب این نامردیه دیگه که من که تو پچ های قبلی با رئال 4 هیچ و غیره میبردم الان تو 10 دقیقه ی اول 3 تا نخورم شانس آوردم!نقل قول:
در ضمن خدیرا که 94 بازی میکرد الان تو اون 80 و اوزیل که 99 بازی میکرد حالا 87 و رونالدو 97 بازی میکرد که حالا 96 و 94 بازی میکنه!و...
امید وارم تو این پچ 4 درست شده باشه!
این پچ بالایی ماله pesedit هست؟
سلام
یه سوالی داشتم
ابن باگ ینی چی؟ چجوری میشه تو بازی باگ زد؟
PES12 بیخود ترین و مسخره ترین بازی فوتبالی بوده که تا حالا بازی کردم.
اوایل گفتم شاید قلق داره و قلقش دستم نیومده ولی بعدها به این نتیجه رسیدم ایراد از بازیه. هر بازیکن حریف با یه حرکت بدن بازیکن ما رو جا میزاره. وقتی داری ضد حمله میزنی یهو میخوری به بازیکن خودت و توپ میره تو اوت. و خیلی ایرادهای دیگه.
من که بازی رو پاک کردم و فایل نصب بازی رو هم پاک کردم تا PES13 بیاد ببینیم چی میشه:31:
نقل قول:با این روش میتونی فایلت رو برگردونی و لازم نیست دوباره دانلود کنی ولی چون آنتی ویروس اونرو ویروس میدونه بازم قرنطینه میکنه.بسته به نوع آنتی ویروست،باید اون فایل رو جزو فایلهای پاک به آنتی ویروس معرفی کنی.مثلا در nod 32 گزینه exclusions برای این کار هست.نقل قول:
ضمنا برای نصب اولیه pes و نصب پچهای pesedit باید ابتدا آنتی ویروس رو موقتا غیر فعال کنید بعد بازی یا پچ رو نصب کنید،فایل rld یا همنامش رو به آنتی ویروس معرفی کنید و در آخر آنتی ویروس رو دوباره فعال کنید.
فایلها از سرور پاک شده!نقل قول:
باگ ترفند نیست و به زبان ساده یعنی سوتی ها و اشتباهاتی که در ساخت بازی یا برنامه روی داده.مثلا دست و پای بازیکنان بره تو شکم همدیگه،توپ از تور رد بشه،بازی اورجینال بدون هیچ دلیل خاصی خودبخود بسته بشه و...نقل قول:
آقا اینا رو یه جا آپ لود کنید تا یه 20 روزی حداقل بمونه!نقل قول:
سایت منبع هم که اینا رو یه جایی گذاشته که دیگه بروبچ نمیتونن مستقیم کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا اینا رو یه جا آپ لود کنید تا یه 20 روزی حداقل بمونه!
سایت منبع هم که اینا رو یه جایی گذاشته که دیگه بروبچ نمیتونن مستقیم کنن!