هلند2وم
برزیل3وم
آلمان4وم:18:
خداییش اگه هلند وبرزیل توی جام جهانی میخوردن به تورآلمان 5تایی میشدن...
اخه برزیل واسه چی باید از آلمان بالاتر باشه....
حالا میگیم هلند نائب قهرمان جهانه..اخه برزیل چی؟
Printable View
هلند2وم
برزیل3وم
آلمان4وم:18:
خداییش اگه هلند وبرزیل توی جام جهانی میخوردن به تورآلمان 5تایی میشدن...
اخه برزیل واسه چی باید از آلمان بالاتر باشه....
حالا میگیم هلند نائب قهرمان جهانه..اخه برزیل چی؟
جایگاه فرانسه هم در نوع خودش بینظیره ... اگه یه خورده بیشتر تلاش کنن میتونن به ایران هم برسن!!!:27:
مسی: آرژانتین به سبک بارسا؟! احساس راحتی می کنم
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از عملکرد خوب گروهی تیم ملی کشورش در دیدار دوستانه مقابل ایرلند بسیار راضی است.
این ستاره 23 ساله که از پکن به دوبلین سفر کرد تا در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش که چهارشنبه شب برگزار شد، شرکت کند، در صحبتهایی اعلام کرد که آلبی سلسته عملکرد بسیار خوبی را به اجرا گذاشت.
لیونل مسی در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بازی بسیار خوبی را مقابل تیمی بزرگ به اجرا گذاشتیم. ما سعی می کردیم تا توپ را از بازیکنان حریف بگیریم و توپ را در زمین پخش کرده و به خوبی از توپ بهره بردیم.مهمترین نکته این بود که در این دیدار به پیروزی رسیدیم، هرچند که ما از نظر فیزیکی در اوج آمادگی نبودیم و البته در ابتدای بازی هنوز در ریتم بازی قرار نگرفتیم که در انتها، پایان خوبی داشتیم.»
مسی ادامه داد:« اگر توجه کنید، با در نظر داشتن این نکته که مدت زیادی در کنار هم نبودیم، خیلی خوب بازی کردیم. ما سعی کردیم تا همان سیستم بازی بارسلونا را به نمایش بگذاریم و از همین بابت احساس راحتی زیادی می کردم.»
ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به رغم تغییراتی که در کادر فنی آلبی سلسته ایجاد شده، بازیکنان تیم به خوبی یکدیگر را می شناسند و همین باعث امتداد روند موفقیت تیم خواهد شد.
مسی ادامه داد:« تیم ما در حال حاضر شرایط خوبی دارد؛ ما تیمی مشابه با جام جهانی داریم. ما یکدیگر را از تیم زیر 20 ساله ها و از رقابتهای المپیک به خوبی می شناسیم.تیم ما تیمی متحد و منسجم است و رو به جلو حرکت می کنیم. پیروزی تیم ما بسیار خوب است ولی نیازی نیست که بخواهیم سرخیو باتیستا را مورد آزمایش قرار دهیم؛ کاملا مشخص است که او چه مربی خوبی است»
2010/8/13کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/08/13/2068643/%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
سورپرایز ماتادورها: نمایش فیلم ویدئویی رائول در هواپیما
سایت گل- تیم ملی اسپانیا چهارشنبه شب در دیداری دوستانه مقابل مکزیک قرار گرفت. شاگردان دل بوسکه در مسیر بازگشت از مکزیک و در هواپیما با سورپرایزی عجیب روبرو شدند. در هواپیما فیلمی ویدئویی به نمایش در آمد که فیلمی مستند در مورد رائول گونسالس بلانکو بود. در این فیلم، بهترین لحظات فوتبالی رائول ، کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و دومین بازیکن برتر تیم ملی به نمایش درآمد که در این میان، گلهای رائول در زمان حضورش در ترکیب ماتادورها در رقابتهای جام جهانی کره جنوبی نیز دیده می شد.
با پایان یافتن پخش این فیلم، بحث در میان تعدادی از بازیکنان و خبرنگاران حاضر در هواپیما بر سر عدم حضور در ترکیب ماتادورها از پیش از آغاز رقابتهای یورو 2008 بالا گرفت.این در حالی است که دل بوسکه رابطه خوبی با ستاره سابق باشگاه مادریدی دارد ولی هرگز نام او را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به تیمش قرار نداده و به روند لوئیس آراگونس برای عدم دعوت از او ادامه داده است.از سوی دیگر بازیکنان تیم ملی اسپانیا همواره خود را از حاشیه های این ماجرا دور نگاه داشته اند .
2010/8/13کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/13/2068674/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7
ورون: مارادونا از من خواست چابی تیم باشم ولی ...
ستاره آرژانتینی در صحبتهایی به انتقاد از دیه گو مارادونا پرداخت.
سایت گل - خوان سباستین ورون، در صحبتهایی به دفاع از لیونل مسی، ستاره جوان تیم ملی آرژانتین پرداخته و اعلام کرده که مسی در زمان حضور در اردوی آلبی سلسته با تمام توان برای موفقیت تیمش بازی می کند و به این نکته اشاره کرد که این ستاره جوان در دیدار مقابل آلمان که با شکست و حذف آرژانتین در رقابتهای جام جهانی همراه بود نیز با تمام وجود برای موفقیت آرژانتین تلاش کرد.
ورون در صحبتهایی در این رابطه گفت: «مسی اصلا عادت ندارد که به عقب و خط دفاعی بازگردد. بسیار سخت است که از او درخواست کنی او 50 متر را پا به توپ بدود و در دیدار مقابل آلمان مسی نهایت توانش را به کار گرفت ولی امور طبق برنامه ریزی ما پیش نرفت.»
این ستاره باتجربه آرژانتینی در ادامه صحبتهایش با انتقاد از دیه گو آرماندو مارادونا گفت: «مارادونا به من گفت که می خواهد من چابی (ستاره اسپانیایی) تیمش باشم و چنین دیدگاهی را در ذهن من ایجاد کرد ولی عملا اصلا از من استفاده نکرد. مارادونا به من گفت که به دنبال کارهایی است که من از پس آنها بر نمی آیم و این هنوزهم مرا اذیت می کند.»
ورون در بخش پایانی اش در مورد غیبتش در دیدار مقابل آلمان به این نکته اشاره کرد که با مارادونا صحبت کرده و طبق توضیحات مارادونا به عنوان سرمربی تیم، در مورد غیبت او در ترکیب آلبی سلسته در دیدار مقابل آلمان، دن دیه گو می خواسته ورون را برای مراحل بالاتر آماده و قبراق نگاه دارد
2010/8/14کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/08/14/2070034/%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D9%88%D9%84%DB%8C
بازم کامبیاسو و زانتی نیستن.... :41:
حیفه خاویر زانتی...نمیدونم چرا دعوتش نمیکنن.
به نظرم یه بازیکن کامله...ازهرنظر.
بی انصافها:13:
مارتین پالرمو، مهاجم بوکا جونیورز گفته که لیونل مسی هرگز نمیتواند مانند دیهگو مارادونا در سالهای 1986 و 1990 آرژانتین را یکتنه به موفقیت برساند. او همچنین گفته از این که مسی، سرخیو باتیستا را ستوده عصبانی است.
پالرمو دو ماه را در اردوی جام جهانی گذراند. او میگوید مسی بهترین بازیکن دنیاست، اما شخصیت قدرتمند الدیهگو را ندارد که آرژانتین را به دو فینال متوالی جام جهانی رساند: «مسی مارادونا نیست. از دید من، مسی ذهنیت مارادونا را ندارد. او نمیتواند بار تیم را روی دوش خود حمل کند یا نقش رهبر تیم را داشته باشد، چرا که به سیستم بارسلونا عادت کرده است.
لیو به روشی دیگر پرورش یافته و تجربیات کاملا متفاوتی دارد. او از 12 سالگی در بارسلونا زندگی کرده؛ میدانید دیهگو چطور بزرگ شده؟!» منظور پالرمو زندگی مارادونا در حومه کلبهنشین و بدنامن بوئنوس آیرس است.
مسی پس از بازی با ایرلند گفت که در سیستم باتیستا همان قدر راحت است که در بارسلونا است. پالرمو گفته این حرف مسی باعث ناراحتی او شده: «در حقیقت، ما تلاش میکنیم خیلی به او اهمیت ندهیم. با مسی لحظاتی بسیار عالی داشتیم. دیهگو با او بسیار صمیمی بود و من بر این باور هستم که حرفهای مسی بیشتر از جنبه فوتبالی، از جنبه انسانی آزاردهنده است. دیهگو با او مانند پسر خودش رفتار میکرد.»
پالرمو همچنین درباره خوان رومن ریکلمه، همتیمیاش در بوکا گفته است: «رومن بازیکنی با تجربه بالاست و میداند فوتبال بازی کردن در بوکا چه معنایی دارد. او با تنها یک حرکت خود شما را با دروازهبان حریف تک به تک میکند. این همان چیزی است که ما نیاز داریم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/08/17/2074242/%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%85%D9%88-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF
راست گفته
مسي تار موي مارادونا هم نيست
تو اين جام جهاني به همه اين قضيه اثبات شد چون مسي كاري نتونست بكنه
نمی خوام بگم مسی توی این جام جهانی خوب بود قبول دارم در حد و اندازه های خودش ظاهر نشده اما من احاس می کنم اگر اون نبود آرژانتین شاید از گروهش هم نمی یومد بالا در تک تک گل ها شما می تونستید تاثیرش رو ببینید. خوب گل نزد اما خوب گل ساخت و دل بوسکه هم نظر جالبی در موردش داد.البته این هم قبول دارم در سطح ملی شاید به مارادونا نرسه اما در سطح باشگاهی به راحتی می توان گفت از مارادونا پر افتخار تر هست و می شود.نقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
در کل هر دوتاشون عزیزند!:31:
قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!نقل قول:
یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
الان هم جناب مسی هر جا میری ژاوی+بهترین هافبک های جهان کنارته!
خب الان مسی خیلی جوون هست برای رهبری کردن.تا چند سال دیگه امیدوارم با کسب تجربه بتونه مثل یک کاپیتان تیم رو رهبری کنه البته فکر نکنم بتونه توی بارسا کاپیتان بشه.پویول و ژاوی و والدز و اینیستا توی صفند:31:نقل قول:
و این رو هم تا حدودی قبول دارم مسی خیلی با ژاوی مچ شده و بازی این دو کنار هم چشم نوازه.توی جام جهانی هم دیدیم داوید ویا و مخصوصا تورس به خوبی مسی نمی تونستند دنبال پاس های ژاوی بدوند و کمی هم بازی ژاوی بابت این قضیه تحت تاثیر قرار گرفته بود.
در کل بابت خبر و بحث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر از بارسلونا دلخور هستید که حتی بعد از حذفش به دست تیم مورد علاقتون بدگویی ها به همون شدت ادامه داره. اگر کسی بازی های آرژانتین و نقش مسی رو هم ندیده باشه، بالاتر قرار گرفتنش از رونی (که با استدلال شما حتما هافبکای پشت سر اونم در تیم ملی انگلیس بی ارزش بودن) و رونالدو، در ردهبندی عملکرد بازیکنای جام جهانی، برای نادیده گرفتن ادعای شما کافیه.نقل قول:
حالا همین که ژاوی و اینیستا رو بهترین هافبک های جهان معرفی کردید جای شکره. هرچند در بحث دیگر خدمت اونا هم خواهید رسید. اثر "اسپانیا روح یونان"تون در جام جهانی برای هواداران هلند پس از شکست فینال باید هنوز باقی باشه. در نامزدهای بهترینها هم که ژاوی رو مطرح نمی دونید.
چرخشیه نه؟ بارسا تیم نیست فینال نبوغ گواردیولا بود. گواردیولا مربی نیست بارسلونا عالی بود دست هر کی می دادی قهرمان میشد.
وضعیت بارسلونا که به تیم ملی اسپانیا هم سرایت کرد حتما لحظات سختی رو برای مخالفانی که تحمل موفقیت دیگران رو ندارن رقم زده و خواهد زد. فقط میشه آرزوی صبر داشت.
دیگه دیگه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27::27:
دیگه تنها راه تشکر همینه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
خب منم پشت سرم ژاوی و اینیستا باشن معلونه بهترین بازیکن جهان میشم !!!
حالا خوب شد فابرگاس نیومدا ...
با سلامنقل قول:
اول:با نگاهی به اواتار و دیدن شماره 3 کاپیتان پائولو (الگوی کارلوس پویول)میفهمید که من اینتری نیستم
اما برای اینکه کالچیو دوباره به روزهای اوجش برگرده باید یه تیم ایتالیایی قهرمان میشد
دوم:
قبل از جام جهانی که شما تاپیک زدید و مسی از مارادونا و پله بهتر دونستید گفتم عجله نکنید عیار مسی در جام جهانی معلوم میشه! و دیدید جوون های المانی بدون اینکه کسی اسمشون رو بدونه چه بلای سر آرژانتین اوردن
سوم:
حقیقتا بیشتر طرفداران بارسا بعد از کسب شش جام --تیم های دیگه رو اصولا تیم نمیدوستن
بالاخره هر تیمی یه اوج و فرودی داره نباید به افتخارات اون تیم غره شد.یکی از دلایلی که از بارسا خوشم نمیاد همین طرز تفکر بارسایی هاست
چهارم:
در مرود ژاوی-اینیستا و اسنایدر...این سه نفر فوق العاده هستن.. اما بهتر بگم به خاطر این گفتم اسنایدر بهترینه چون هم در CL تیمشو کشید بالا و هم در جام جهانی خب تقصیر اسنایدر چی بود که دو تا پاس تک به تکشو روبن گل نکرد؟
در ضمن این انتخاب سالیانه هست بنابراین امسال اگر اسنایدر شد سال دیگه یکی دیگه است.تغییر میکنه
پنجم:
آرزوی موفقیت برای شما....
دمش گرم کامبیاسئ و زانتی رو دعوت کرده!:31:
خیلیا از بازیکنان جولوی ژاوی و اینیستا بازی کردن اما چرا مثل عملکردی مشابه مسی نداشتن؟ همین زلاتان و فرناندو تورس؟ فاکتور های دیگری هم وجود داره که اگر کمی چشممان را باز کنیم حتما آنها را مشاهده خواهیم کرد!نقل قول:
فابرگاس اگر میومد به احتمال خیلی زیاد جاش روی نیمکت بود مثل تیم ملی اسپانیا!
پالرمو: هرگز از مسی انتقاد نکرده ام
مهاجم باشگاه بوکاجونیورس روز گذشته در صحبتهایی گفته بود که مسی آماده بردوش کشیدن مسئولیتهای تیم ملی آرژانتین نیست.
سایت گل- مارتین پالرمو ستاره آرژانتینی باشگاه بوکاجونیورس در صحبتهایی اعلام کرده که هرگز قصد انتقاد از لیونل مسی، هم تیمی اش در رختکن آلبی سلسته را نداشته، چرا که از نظر او :« هر زمان که او پیراهن تیم ملی آرژانتین را بر تن می کند، به نظر در حال امتحان دادن است.»
پالرمو که روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرده بود که مسی آماده بردوش کشیدن مسئولیتهای تیم ملی آرژانتین نیست درصحبتهایی گفت:« من هرگز از مسی و هیچ یک از بازیکنان دیگری که در ترکیب تیم ملی آرژانتین حاضر بوده اند انتقاد نکرده ام.»
پالرمو در گفتگو با اوندا سرو گفت:« مارادونا، مارادونا بود و اکنون و در زمان حال "مسی" ای را در اختیار داریم که نماینده ای از آرژانتین در دنیاست. با توجه به روزهایی که در کنار او بودم، او را حس کردم و با او سختی کشیم. هر بار که مسی پیراهن تیم ملی آرژانتین را برتن می کند، به نظر می رسد که در حال انجام آزمایشی بزرگ است و نباید اصلا بدین ترتیب باشد.»
ستاره سابق باشگاه ویارئال در صحبتهایش سعی کرده تا بار مفهومی صحبتهایش قبلی اش را سبک تر کند و در این رابطه ادامه داد:« مسی می داند که من در مورد او چه فکر می کنم و از زمان حضورم در ترکیب تیم ملی چه نظراتی دارم. باید بعنوان یک بازیکن و با شناخت از شخصیت مسی، او را تحسین کرد. ولی خب شاید می بایست در مسیر مقایسه کردن او با مارادونا اندکی صبر کرد. خیلی ها می گفتند که مسی مارادونای این جام جهانی خواهد بود. من در صحبتهای پیشینم گفتم که مسی از این دیدگاه، عملکردی این گونه نداشت. مارادونا مارادوناست و مسی امروزه بهترین بازیکن دنیاست ولی شاید نتواند از پس این مسئولیت بربیاید. مسی ویژگی های دیگری دارد. او در دنیای دیگری رشد کرده و ویژگی های شخصیتی متفاوتی دارد »
پس از جنجال به وجود آمده، ستاره باتجربه آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرده که آمادگی گفتگو با ستاره آبی اناری پوش را دارد. پالرمو ادامه داد:« اگر مقدور باشد، دوست دارم چنین اتفاقی بیفتد. دوست دارم با مسی صحبت کنم ولی من احساس آرامش دارم، چرا که در تمام طول مدت حضورمان در آفریقای جنوبی با او بوده ام و رابطه بسیار خوبی داریم.»
پالرمو در بخش پایانی صحبتهایش در مورد بازی دوستانه اسپانیا و آرژانتین که در ماه سپتامبر برگزار خواهد شد گفت:« بازی بسیار زیبایی است که باید از آن لذت ببریم. رویارویی با تیم ملی اسپانیایی که در طول رقابتهای جام جهانی، بازی خودش را به نمایش گذاشت؛ بایکنان این تیم در جام جهانی فوق العاده بودند.»
2010/8/18کد:http://www.goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/08/18/2075812/%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%85%D9%88-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85
نقل قول:
ولی خب شاید می بایست در مسیر مقایسه کردن او با مارادونا اندکی صبر کرد.
نقل قول:
مارادونا مارادوناست و مسی امروزه بهترین بازیکن دنیاست
آدم می مونه دیگه چی بگه!:27:نقل قول:
ولی شاید نتواند از پس این مسئولیت بربیاید
سلامنقل قول:
1- از روی سابقه گفتم. من صفحات P30World رو متنی می بینم. سواستفاده نشه! تا لازم نباشه فقط تصاویر کش شده رو دارم.
2- برداشت درستی از هدف قرار دادن اخبار ندارید. اون تاپیک اولین نفر خود من نوشتم زوده. بلافاصله بعد از خبر در اولین نوشته ام. حتی خبرهای خلافش رو هم در ادامه گذاشتم. بحث سر نظرهای مغرضانه و دشمنیه.
3- در پروفایلتون می نویسم.
4- انتخاب برترین های اروپا از نگاه یوفا ربطی به جام جهانی نداره.
5- همچنین برای شما.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه تلويزيوني ت.و.موند، زينالدين زيدان همچون سال گذشته در چند نقطه شهر پاريس مراكزي را با همكاري شهرداري در نظر گرفته تا به هنگام اذان مغرب به عابرين افطاري دهد.
ستاره 38 ساله و الجزايريالاصل از چند سال قبل اين حركت را همه ساله در مركز كشور اروپايي خود به تنهايي انجام ميدهد و با دوستان مسلمانش در شهرهاي ديگر مشاركت ميكند.
وي كه اكنون به عنوان مشاور با رئال همكاري ميكند، هدف خود را از انجام اين كار، آشنايي مردم كشورش با فرهنگ مسلمانان، شناخت بيشتر ماه مبارك رمضان و نيز فوايد روزهگيري در اين ماه عنوان كرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمایت فرگوسن از درخواست میزبانی انگلیس برای جام جهانی 2018
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی باشگاه منچستریونایتد، حمایت خود را از درخواست میزبانی انگلیس برای رقابتهای جام جهانی2018 اعلام کرده است..
در حال حاضر ناظران فیفا برای بازدید از تجهیزات زیربنایی این کشور برای میزبانی رقابتهای جام جهانی در انگلیس به سر می برند و پس از بازدید از استادیومها و تجهیزات مربوطه شهر لندن، عصر روز سه شنبه به منچستر سفر کردند.
در آستانه این سفر،سرالکس فرگوسن، در صحبتهایی اعلام کرد که اگر انگلیس میزبان این رقابتها شود، توجه مردم از سرتاسر جهان را به خود جلب خواهد کرد.
فرگوسن در این رابطه گفت:« امکانات برای بازیکنان و هواداران فوق العاده است، از زمینهای تمرینی گرفته تا استادیومها و با عشق و علاقه ای که مردم انگلیس به فوتبال دارند،به منزله تضمینی است که استقبال خوبی از هواداران به عمل بیاید. این می تواند موقعیتی به یاد ماندنی باشد و توجه مردم از سرتاسر دنیا را به خود جلب کند.»
تیم شش نفره هیئت اعزامی از سوی فیفا که برای بازدید از تجهیزات کشور انگلیس به این کشور اعزام شده اند، از تجهیزات و استادیومهای لندن بازدید کردندو پس از آن به میدلزبورو، ساندرلند، نیوکاسل و منچستر می روند.
روسای باشگاه های مختلفی که استادیومهایشان مورد بازدید قرار می گیرد، این افراد را همراهی می کنند. بوریس جانسون، یکی از مسئولان شهر لندن، دانیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، ایوان گازیدیس، مدیر فنی آرسنال و کریستین پورسلو، مدیر فنی لیورپول میزبان این بازرسها خواهند بود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/08/25/2086549/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-2018
گل – طبق گزارش منتشره در روزنامه "لاپاریسین " و بنا به گفته یکی از پزشکان تیم ملی فرانسه که در طول سالهای 1993 تا 2008 با خروسها همکاری می کرده، نتایج آزمایش خون تعدادی از بازیکنان این تیم که در رقابتهای جام جهانی 1998 به قهرمانی رسیدند،مشکوک بوده است.
ژان پیر پاکله، پزشک سابق تیم ملی فرانسه در کتاب خاطراتش در این رابطه نوشت:« آزمایش خون تعدادی از بازیکنان فرانسه دقیقا پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی 1998، غیرعادی بود. این ماجرا می توانست شک و شبهات زیادی را ، در زمان اطلاع سران باشگاه هایی که تعدادی ازاین ستاره ها در آنها توپ می زندند ، به همراه داشته باشد. به ویژه در رقابتهای لیگ ایتالیا.»
پزشکی که در جام جهانی 2006 ، بعنوان پزشک تیم ملی فرانسه با این تیم عازم آلمان شده بود، در صحبتهایی گفت:« نمی دانم که اگر جای ژان مارسل فرت، پزشک تیم ملی فرانسه در جام جهانی 1998 ، بودم، چه می کردم.»
این در حالی است که فرت در صحبتهایی به دفاع از خود برخاسته است و در پاسخ به سوال مسئولان روزنامه اعلام کرد:« حدود ده نمونه آزمایش برای تشخیص استفاده از مواد ممنوعه مورد بررسی قرار گرفت ولی هیچ چیزی نیافتیم. با دو مورد اندکی غیرطبیعی برخورد کردیم که از وجود اندکی "هماتوکریتو" خبر می داد ولی این را به خستگی ناشی از رقابتها مرتبط دانستیم.»
به نظر می رسد که پزشک تیم ملی فرانسه در جام جهانی با وجدانی راحت و آسوده با این ماجرا برخورد می کند.
پاکله در کتاب 296 صفحه ای اش توضیح داده که این موضوع اکنون مبدل جنجال روز شده است و در این رابطه نوشته:« اگر این آزمایشها مورد بررسی بیشتری قرار می گرفت، شاید نشانه هایی از دوپینگ هم در آنها یافت می شده.»
این پزشک در گفتگویی که درروز آغاز فروش کتابش در بازار انجام داد، گفت:« وجود بیش از حد "هماتوکریتو" در آزمایش ،مدرکی برای مصرف مواد غیرقانونی نیست و چون مدرکی در دست نداریم، آنها را اذیت نمی کنیم.این نکته ای است که تمام دنیا از آن خبر دارند.»
پاکله در ادامه صحبتهایش با اشاره مستقیم به باشگاه یوونتوس ، تیمی که در آن زمان زین الدین زیدان و دیدیه دشام در آن توپ می زدند، گفت:« همه می دانستند که در آن تیم و در آن دوره زمانی،آزمایشها به صورت محدودی به عمل می آمد.» او در ادامه صحبتهایش مستقیما از بازیکنان فرانسوی ای که در آن تیم توپ می زدند،نام نبرد و تنها به گفتن این نکته بسنده کرد که :« برخی بازیکنان احساس محدودیت نمی کردند، چون دریووه توپ می زدند.» این پزشک در ادامه صحبتهایش به جنجالهای اخیر در تیم ملی فرانسه اشاره کرد و اپیسودهایی رایادآوری نمود.
ماجرایی که پاتریک ویه را اصرار داشت تا در فرانسه به مصرف داروهایی ممنوعه بپردازد تا سریعتر از بند مصدومیت رها شده و بتواند دررقابتهای یورو2008 به میدان برود و ماجرای لیلیان تورام که از یکی از دیدارهای تیمش حذف شد.
این کتاب 2 سال پس از جدایی این پزشک از ترکیب کادر پزشکی تیم ملی فرانسه منتشر شده است..پاکله در صحبتهایی اعلام کرده که خودش را یک جاسوس نمی داند و وظیفه او تنها توضیح دادن در این رابطه بوده که تیم ملی فرانسه چطور عمل می کرده و فوتبال فرانسه چطور دنبال می شود.
پس قهرمانی فرانسه در 98 ناجوانمردانه بوده و باید برزیل قهرمان میشده!
نه احتمالا باید کرواسی قهرمان میشده!!:27:نقل قول:
بی خیال بابا بزار با همین یه دونه قهرمانی شون حال کنن...اصلا همشون هم دوپینگ کرده باشن بازم پخی نبودن،تیمو زیدان :40: میچرخوند...
کرواسی نه ولی احتمالا برزیل میشدهنقل قول:
این مزخرفات بلغور های کامران نجف زاده است
همیشه بجای اخبار درست زرد نامه پخش میکنه
فرانسه برزیل رو توی فینال با قاطعیت شکست داد ولی کرواسی رو توی نیمه نهایی به سختی!نقل قول:
البته بعید میدونم سایت گل رو ایشون بگردونه!!نقل قول:
ولی در هر صورت ، افزایش پیاز داغ و بزرگنمایی یه قضیه کوچیک رو ایشون به عهده دارهکد:http://www.goal.com/iran/news/1826/اروپا/2010/08/26/2088625/گزارش-جنجالی-نتیجه-آزمایش-خون-مشکوک-تعدادی-از-بازیکنان-فرانسه-در-
بخش بولد شده تائید میشه! البته نمیدونم این مطلب کاره ایشونه یا نه... ولی ایشون کلا خبر مخابره نمیکنن!:13: انشا میفرستند!!:27:نقل قول:
دوستان اینها همه مضخرفه...
دوکی جون برای اینکه کتابش فروش بالایی بکنه دست به ساخت این جنجال زد.
خیلی تابلوه بخدا...
چه ادمهای زرنگی پیدامیشن این روزها..:13:
فکر نمیکنم راست باشه
مگه میشه فیفا آزمایش نکرده باشه ازینا؟
اگه یکیشون دوپینگی بود آبروشونو میبردن
یا خدا اگه زیدان دوپینگ کنه دیگه کی می خواد جلوشو بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
you are so naive my friend:31::31::27::27::27:نقل قول:
98 کجا 2010 کجا چند سال میشه؟؟؟؟
جدا عجب زمونه شده!!!
به قول فردوسی پور که میگه اینجا ایرانه و هیچ چیزی تعجب نداره.لابد اونجا فرانسه هست دیگه!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا قهرمانی فرانسه
بوی گند میداد هنوزم دارن تاوانشو میدن
مگه قهرمانی تیم مارسی تو لیگ قهرمانان نبود که بعد از چند سال معلوم شد دوپینگ کرده بودن؟ اتفاقا چند تا از بازیکنای اون موقع مارسی تو تیم 98 فرانسه هم بودن. مث مارسل دزائینقل قول:
هرچی بود از همون موقع از تیم فرانسه و حتی لیگش متنفرم از همه قهرمانهاش هم متنفرم بخصوص هانری!!! (البته میونم با زیدان خوبه ) :دی
قهرمانی مارسی مال سال 93 بودنقل قول:
اون موقع هنوز اونقدر سختگیری نمیشد
بعدشم برای من هنوز سواله چرا با وجود اظهار نظر صریح بازیکنایی مثل رودی فولر که گفت بهشون دارو تزریق شد قبل بازی فینال قهرمانی رو پس نگرفتن ازشون
لابد نتونستن ثابت بکنن دیگه