چرا شبا اینقدر رایگان بد شده
مخابرات باهام قهری:n13:
Printable View
چرا شبا اینقدر رایگان بد شده
مخابرات باهام قهری:n13:
نقل قول:
طرح ویژه همکار سطح 2 با دزدی فراوان از حجم!
یه روزی(چند سال پیش) اومدن محلمونو با نهرکن کندن بعد وقتی پرسیدم اینکار برای چیه گفتند داریم قیبر نوری وصل میکنیم برا محلتون منم از قبلش میدونستم فیبر نوری نسبت به اون کابل مسی بهتره و نمیدونم در هرثانیه چندهزار درخواست میتونه از یه رشته نازک بگذره و خلاصه از این حرفا اما بعد از یه مدت فهمیدم قصدشون پیشرفت محل ما نبوده بلکه واسه خاطر جیب خودشون اینکارو کردند
اندونزی یه کشور جهان سومه سرعتش اینترنتش چند برابر و قیمت ما نسبت به اونا 10 برابر
ینی خدا شاهده از این وضیعت خسته شدم دیگه اون از فیلترینگ بی برنامه و مزخرفشون که طرف چون رنگ قالب سایتت ارضاش نمیکنه میزنه فیلتر میکنه اینم از این سرعت اینترنت به خصوص خراسان رضوی که دیگه گندشو دراوردن به ابالفضل
سایت پیوندها(همونی که سایت های فیلتر به اونجا منتقل میشه) از نظر الکسا توی جایگاه 560 دنیا و 7 ایران در کنار تابناک و ابرسایت های ایرانی قرار گرفته ینی روزانه بایستی 100 هزار ای پی خالص به بالا داشته باشه که به این رتبه برسه ای خدا اخه اینارو به کی بگیم ما
بخدا میخواستم یه فایل 100 مگی رو اپلود کنم ریشم سفید شد تا اپلود بشه
بچه ها من مشهد نیستم(گناباد) دورادور پیگر اتفاقات این تاپیک هستم برای همین خواستم بگم اگه یه موقع قصد داشتین برین اعتراضی چیزی بکنین بنده رو بی خبر نزارین به هرحال در حد یه سیاهی لشکر که هستم
خیلی عجیبه اگه سرعت ارتباط با سرور های خارجی رو کم کردن پس چرا تو روز که از حجم کم میشه هیچ مشکلی نداره ارتباط با سرور های خارجی؟؟؟؟ این تست رو ببینید!:n23::n23:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه یه 10.20 تایی باشیم حله
یه نگاه بکنید به ارتباط داخلی و ارتباط خارجی .
TEHRAN
KANSAS
LOS ANGELES
میگم چه عجب کاره مثبت کرد این گلدنت حجمم تموم شده بود داشتم همین طور کانتر بازی می کردم بد نبود
تا حالا پینگ به این پایینی ندیده بودم پینگم حداگثر 17 و حداقل 3 بود :n08:
انگار می خوان یک سایتی چیزی باز کنند که بشه بازی های روز رو بدون اینکه از حجمت کم بشه دانلود کرد
خیلی حال میده این جوری
ولی با این حال هنوز حروم خورن:n09:
جدی ؟نقل قول:
بدون حجم هم میشه بازی کرد ؟
به هر حال حالا زیاد هم ذوق نکنید.
چون در واقع اون میشه اینترانت ( شبکه داخلی ) واسه مشترکین خود مخابرات.
سلام دوستان می خواستم اول بدونم سرعت شب ها و روز هاتون چطوره؟ طرحتون چیه؟:n26:
سوال دومم هم اینه که این دوستان که سرعتشون به 4 یا حتی 5 رسیده چطوریه؟ یعنی چی از سرور خارجی استفاده می کنیم؟
میشه بیشتر توضیح بدید چطوری از سرور خارجی استفاده می کنید؟:n13:
خیلی ممنون
منظور اینه که مثلا از یه سایت خارجی ( مثلا گوگل , یاهو , اپل و... بازدید کنی ) یا هم که از سایت های خارجی دانلود کنی.نقل قول:
اینا اومدند مثلا سرعت ها رو ببرند بالا اومدند سرعت سایت های مخرفـــ ایرانی رو افزایش دادند ( با ملی کردن اینترنت ) و بعد سرعت ارتباط با خارج رو هم شدیدا کاهش دادند.
چه میشه کرد. 30یاست است دیگه.
ظاهرا شاتل واسه محدود کردن دانلود شبانه روش های دزدی جدیدی یاد گرفته
الان 2 هفته ست سرعت دانلود از سرورهای معروف بین 10 تا 20 بالا پایین می شه ولی مثلا از سایت اپل می شه با 60 تا دانلود کرد !
این افت سرعت در مورد سرورهایی پیش اومده که تا همین 2 هفته پیش می شد با 60 تا ازشون دانلود کرد
اول به اون سرور شک کزدم، اما چند بار لیچ کردم و دیدم با سرعت 20 مگا بایت لیچ می کنه ولی وقت دانلود همون لینک سرعت به 30 کیلو بایت هم نمی رسه !
ماه پیش می خواستم از مخابرات بگیرم که رفتار متصدی فروش در حد یه گاو بود ! یعنی یه گاو می ذاشتن اونجا بهتر جواب می داد
گفتم یک ماهه می خوام واسه تست گفت زیر 3 ماهه نداریم. گفتم خوب 3 ماهه بدین
گفت خط شما پی سی امه اگه بخواد از پی سی ام در بیاد فقط باید اینترنت 6 ماهه بگیرین :|
گفتم یعنی ظلمی که 7 ساله به ما کردین با این پی سی ام آشغال ! حالا واسه درست کردن و رفع این ظلم طلب کار هم هستین و شیرینی می خواین؟
این شد که منم بو و خوی گاو رو باهم گرفتم و در نهایت حماقت با شاتل تمدید کردم !
الان شبانه ی مخابرات چه طوره؟ می تونین مثل آدم دانلود کنین یا اونجا هم واسه یه سری سرور خاص محدودیت گذاشتن؟
چون تو شاتل که دیگه عملا نمی شه دانلود کرد. حالا می خوام روزانه از همین شاتل استفاده کنم واسه شبانه از یه آی اس پی دیگه بگیرم
در حال حاضر مخابرات توی دزدی دست و پای شاتل رو ازپشت بسته.نقل قول:
ولی اگر بخوای از سایت های داخلی ( ایرانی ) با لینک مستفیم دانلود کنی دانلودش بد نیست. ( نهایتا 250 تا با طرح طلایی )
البته دردوساعت اول شبانه ازهرسروری افت سرعت خواهد بود چه ایرانی چه داخلی
واسه من که اینحوری نیست.نقل قول:
فقط تورنت اصلا ر*ده مال شده خفن. با کلی سید و لیچ شب بیشتر از40 تا نمیره. تو روز ولی 250 تا میره.
والله امید جان ازاکسپرس لچ اپلود باز رود فایل که البته اولی رو می دونم سرورهاش خارج کشورن ازاینا که افت سرعت هستش زیاد هم هستنقل قول:
شما ازکدوم سرورها دان می کنی که تو اون دوساعت افت نداری بخصوص با تک لینک؟
سرویس ما رو 4 مگ بسته شده ولی سرعت دانلود 40 کیلوبایت تو شب مثل یه رویا می مونه !
پس هنوز دانلود شبانه ی مخابرات نسبت به شاتل شرف داره که حداقل سرعت دانلودتون 40 ه
ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن
راستی آپلودباز و رودفایل هم واسه من دچار محدودیت شدن و از 20 کیلوبایت بالاتر نمی رن
. با همون آپلودباز لیچ کردم که 20 مگ در ثانیه سرعت داشت ولی دانلود همون لینک افتضاح
ظاهرا تمام سرورها رو شناسایی کردن و رو اکثریت چه داخلی چه خارجی محدودیت گذاشتن
فقط امیدوارم این ویروس کثیف به مخابرات هم سرایت نکنه !
دوست عزیز خیلی از دوستان شب دانلود کردن و از حجمشون کم شده + من خودم بارها برام پیش اومده دیدم یهو 1 گیگ از حجمم پرید و نیست زنگ زدم پرسیدم میگن دانلود کردی در حالی که من اصلا خونه نبودمنقل قول:
همین سایت های چرت و پرت ایرانی.نقل قول:
محتوای مخفی: Site :
بله با تک لینک. گاهی هم دوتا.
امید بی انصافی نکن اگه همین چند تا سایت ایرانی نبودند معلوم نیست دیگه اینترنت به چه درد ما می خورد:n02:نقل قول:
به نظرم سایت های ایرانی از نظر نرم افزار و لینک های مستقیم از سایت های خارجی بهترند تازه کرک هم می زارند
من تقریبا همیشه وقتی از یک سرور خارجی نرم افزار دانلود می کنم در 90 درصد مواقع نرم افزارش ویروسیه یا اینکه می خوان که نصب کننده سایتشون رو نصب کنی بعد از طریق نصب کننده سایت نرم افزار مورد نطرت رو
دانلود کنی
خدا پدر مادر سایت های ایرانی رو بیامرزه اگه نبودند معلوم نبود چی می شد
چ باحاله کانتر آنلاینشون میخاستم بدونم چ قدر از حجم کم میکنه یک ساعت بازی کردن؟!
بعد اسم این کار رو چی میذارند به نظرت ؟نقل قول:
استفاده غیر قانونی از یه نرم افزار طبق قوانین دیگر کشور ها جرمه و جریمه هم داره.
حالا اینجا قانونی نیست. چون خود قانون مندهاشون هم از همین ها دارند استفاده میکنند.:n02:
سلام دوستان می خواستم اگه امکان داشته باشه دوستان بگن که سرعت دانلودشون در روز و شب موقعی که رایگان است چقدره؟ و هم چنین ذکر کنند که چه طرحی رو استفاده می کنند!!!:n20:
اول از خودم من طرحم 512 شبانه رایگانه و سرعت شبم حدود 100 است و سرعت روز هم به 200 میرسه!!!:n19:
دوستان منتظر نظر شما هم هستیم..........:n26:
اسم طرح شما چیه ؟ قیمت ؟ حجم ؟
سلام به شما من از دوستان خواستم طرح ها و سرعتشون رو معرفی کنند مثل این که هیچ کسی مایل نیست!!! :n13:
شما اول بگو کدوم شهرستان هستی ؟نقل قول:
چون تو مشهد مخابرات اینترنت 512 نداره.همه طرح هاش هم مثلا از 1 مگ شروع میشند.
در ضمن شما و دوست قبلی هم اگه متن هاتون رو ریز هم بنویسید بازم میشه خوندشون. نیاز نیست که به این برزگی بذارید.
از مخابرات و گلدنت دزد اینترنت نگیرید مگر اینکه فیبر نوری باشید مجبور باشید چند صفحه قبل هم بخونید هیچ کس راضی نیست این ها یک مشت دزد بیسوادهستند خودشون نمیودنن در مورد طرح های جدید چی نوشتن یک طرح طلایی سرعت 2 مگ بعد بقیه طرح ها از طرح نقره ای تا 64 کیلو بایت باز سرعت نوشتن 1 مگ منکه طرح طلایی دارم سرعتم کمتر از طرح های پایین تر فقط پول بیشتر به این دزدها میدم سرعت شبانه هم که قابل استفاده نیست توی حجم دزدی استاد هستند ریز مصرف هم ندارن!
نقل قول:
سلام چه عجب یک نفر جواب داد : دی
اولا داداش اسم تاپیک روش نوشته مشهد پس یعنی چی ؟ یعنی من تو مشهدم :n08:
دوما کی گفته از 512 شروع میشه؟ هر کی گفته مطمئن باش شوخی کرده باهت!!! مگه کجا میشینین؟:n13:
در ضمن بابت فونت هم ببخشید دیدم نفر قبلیم بزرگ نوشته من هم بزرگ جوابشو دادم! یک لحظه جو گیر شدم:n26:
لطفا به نظر سنجی من هم جواب بدید
داش گل من. شما اسم دقیق طرح و مرکز مخابراتیتون رو بگو .
وای شما چرا باور نمی کنیدنقل قول:
کمپین خانواده ، مرکز امیر المومنین
حالا نوبت شمای که جواب بدین نظر سنجی من رو:n26:
اگه فیبر نوری نیستی الکی خودت رو به زحمت نندار که بری از مخابرات سرویس بگیزی چون من الان 6 ساله که دارم تو این مدت این چیزایی که می گم دیدم
1. پشتیبانی فوق العاده ضعیف
2.دزدی های شبانه روزی
3. کم کردن سرعت در شب که دانلود رایگان شروع میشه
4.بسته های افزایش حجم خیلی گرونه هر گیگ 4200 تومان
خداییش اگه فیبر نوری نباشی باز بیای از مخابرات بگیری معلومه خر کلت رو گاز کرفته:n08:
بریم سره سوالت من الان 3 تا طرح دارم طلایی و آشنای خانواده و برنزی
سرعت طلایی و اشنای خانواده عیته همه روزها با سرعت 250 دانلود می کنم البته از سایت های خارچی هم نزدیک های همین سرعت ولی وقتی شب میشه سرعت سایت های داخلی همون 250 می مونه ولی سایت های خارجی افت شدید سرعت دارند به طوریکه می خوای یک صفحه گوگل رو بیاری بالا 3 دقیقه طول می کشه و سرعت دانلودش 16 گیلو بایته
طرح برنزی سرعت روز 120 از سایت های داخلی ولی شب ها افت سرعت از سرور های خارجی سرعت 16 کیلو بایت
دیشب خواب دیدم بخاطر کیفیت بد اینترنت رفتم با مسولای مخابرات دعوا کردم :n02:
اونا هم دیدن همش حق با منه همش از زیرش در میرفتن و تهدید میکردن
منم آخر سر دیدم زورم بهشون نمیرسه الکی گفتم تو جیبم Voice Recorder دارم و همه حرفارو ضبط کردم که ببرم به مدیر عامل نشون بدم:n08:آخه حرفای بدی میردن !
همشون فر خوردن افتادن دنبالم که منو بگیرن منم الفرار
در همین بین از خواب پریدم :n13:
نقل قول:
دوست عزیزم ، خب پس شما بگو با همین قیمت حدودا ماهیانه 20 هزارتومان ما از کجا بریم سرویس بگیریم؟
من قبلا صبانت داشتم ولی از بس گرون شد اومدم مخابرات
امـــروز تو روزنامه که نگاه میکردم زده بود صبانتـــ ماهیانه 2900 ت واسه سرعت 1 مگ.
2 مگ هم 5 تومن.
یعنی خط شما فیبر نوری نیست درسته ؟ اومدی مخابرات یعنی الان مخابرات فعاله ؟ اولین انتخاب شاتله که نمیدونم توی مشهد هایوب (عکس زیر ) فعال هست اگر بشه عالیه سرعت رایگان شبانه هم فوق العاده س کلا وقتی دیدم همه جام سوخت ناجور :n14:و دوتا انتخاب دیگه میمونه اگر وبگرد حرفه ای یا بازی انلاین داری پینگ مهمه پارس انلاین بگیر اگر نه کاربر معمولی هستی و دانلود فیلم و.... برات مهمه نامحدود برنزی اسیاتک یگیر 60 تا 70 سرعت دانلود داره توی مشهد هم بیشترها راضی هستندنقل قول:
:n08::n08:نقل قول:
چند روز پیش با یکی بازی داشتم ، رفتیم تو ،بارونه لگو دیلی بود ! جوریکه اصلا بازی فریز میشد و بعد چندثانیه مجدد راه میفتاد !
یه سه چهار بار خلاصه اومدیم بیرونو من پینگو بالا پایین کردم اما فایده نداشت ! لگو تونستیم برطرف کنیم اما دیلی از نوع شدیدش همچنان بود ، خلاصه باختیمو حذف شدیم
همش با خودم میگفتم نتش اگه دایال آپ نباشه حتما 64Kb هست ! خلاصه با یه حالته طلبکارانه رفتم بهش گفتم داداش این چه وضعی بود ! نتت چیه مگه ؟ طرفم اول کلی اظهار شرمندگی کردو گفت واقعا خودم موندم چرا اینطوریه ، نته من 8 مگه !
در اون لحظه اینطوری شدم:n08: با خودم گفتم اگه نته تو 8 مگه نته من 16مگه !
خلاصش کنم ، طرف گفت از های وب گرفتم سرعت دانلودمم اکثرا 800 هست آپلودمم رو 1مگ بسته شده ، بعدم لینک داد
بعدش که دیدم کلا اینطوری شدم :n29:
نتیجه: تو ایران در حال حاضر از هر isp که سرویس داشته باشی بازم اوضاعه پینگت جالب نیستو نمیشه درست درمون آنلاین بازی کنی !
در مورد hiweb هم اونایی که الان خوشحال شدنو رفتن قیمتاشو دیدنو گفتن واااااااااااای فوق العادس بریم بگیریم ، باید بگم 8 مگش شبانه نداره به خودتون زحمت ندید:n02: تازه قیمته نامحدوداشم زیاده ! محدودایه کمتر از 2مگشم باید اولا حداقل 3ماه بگیری تا شبانش فعال شه! تازه وقتیم فعال شه تایمه شبانش فقط 3 ساعته !!
یعنی در کل به هیچ وجه نمیصرفه از اینجا نت بگیری!
به نظر من با این اوضاع نت کلا آنلاین بازی کردن نمیصرفه .نقل قول:
حالا از کجا معلوم مشکل از سمت شما نباشه ؟ یعنی قول میدم که مشکل از سمت شماست.نقل قول:
یا شایدم اون با سرورهای مخابرات مشکل داره.
به هر حال میذاشتی اون هاست میشد و شما بهش جوین میشدی.
دوستان یک سوال...
طرح برنزی دارم سرعت دانلود توی روز از اینترانت 200 هست...
خطم هم فیبر نوری..
مگه میشه؟؟
با سلام خدمت دوستان
من نمیدونم چرا شما همش شاکی هستید به احتمال زیاد به منطقه شما ربط دارد.
من هم پینگم در بازی های انلاین خیلی خوبه(40 تا 45) . هم شبا از سایت هایی مثل سافت 98 و پی سی دانلود و فری افلاین و.. به راحتی با چند کانکشن سرعت کامل را میگیرم که باید 250 باشه.
تنها مشکل مخابرات برای من فعلا همین حجمی بودنش هست مخصوصا 10 گیگ اولش 37 تومنی میشه.
خلاصه به نظر بنده هرچه متقاضی در منطقه بیشتر باشه همچین مشکلاتی پیش میاد و باید از شرکتی سرویس بگیرن که جمعیت کمتری ازش سرویس گرفتن.
فیبرنوری هایی هم که مشکل دارن یا باید برن شکایت کنن یا با اوضاع بسازن.
موفق باشید...