دوستان این گوشی بازی روی خودش نیست؟؟؟
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟( تازه کاریه دیگه چیکار کنیم :8: )
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟( تازه کاریه دیگه چیکار کنیم :8: )
مرسي بهمن جوننقل قول:
BAHMAN.M86
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی دوماهی بود وقت نکرده بودم بیام اینجا سربزنم و بعداز این مدت میبینم که سروکله ی بروبچه های جدیدی پیداشده....البته به نظر باحال میان...!:دی در هرصورت ما کوچیک بروبچ قدیمی(kissyou , persaindroid, mehdi berg , samsung ,وبقیه بروبچ گل قدیمی) و جدید هم هستیم
در مورد زردي صفحه و داغيي با آپديت خيلي خفيف تر ميشه مال خودمم تو برايتنس پايين همين مشكلو داشت
يه رام خوب 2.3.4 بزن- KH3
تو منو اپليكشن ها ديگهنقل قول:
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟
لاك كردن اسكرين رو ميگي؟؟؟؟نقل قول:
یه سوال داشتم راجع به لاک وآنلاک گوشی میخواستم بدونم که وقتی گوشی بادکمه پاور لاک شد واسه آنلاک کردنش چند راه وجود داره میشه بادکمه بک آنلاک بشه؟
نه با دكمه هوم يا پاور آنلاك ميشه
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو به صورت اینترنتی بخرم چون شهرستان هستم به نظرتون از کدوم سایت بخرم بهتره که فرصت تست هم داشته باشه
سلام من دیروز گوشیم و خریدم خودش فارسی داشته باطریشم تا الان احساس نکردم بد باشه ولی انگار همه توصیه میکنن آپ کنم میخوام آپدیت کنم نرم افزار سامسونگ نوشته اپدیت جدید نداره ...چه رامی از همه بهتره؟
دوستان، من الان قصد خرید گوشی دارم و واقعا گیج شدم ، خدا وکیلی بچه های اس2 دار!!! بگین این مشکلات مثل ریست شدن و لکه های رنگارنک و داغ شدن چقدر واقعیت داره ؟ در چند در صد گوشی ها پیش میاد و اینکه سخت افزاریه یا نرم افزاری و با اپدیت حل میشه؟ خدا وکیلی من بچه مایه دار نیستم که بخوام مرتب گوشی عوض کنم 700 تومن هم یه بار پیش میاد خرج کنم میخوام گوشی توپ گیرم بیاد!!!!
دوم اینکه کیفیت ساخت این گوشی چقدره؟ به پای اچ تی سی ها میرسه ؟
سوم اینکه این گوشی های دو هسته ای به نظرتون با اومدن ایس کریم ساندویچ ، اونقدر قدرت پیدا میکنن که اختلاف قیمتشون رو با تک هسته ای توجیه کنند؟
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
راستی یه چیز دیگه ، یه فروشگاه تو مشهد سراغ ندارین که این گوشی رو داشته باشه؟ یک فروشگاه قابل اطمینان و معتبر
خواهش میکنم...نقل قول:
انگار یکم تند رفتم....
ببین عزیزم من حالا که از زرد و زدحالی که خوردم گفتم بذار چیزهایی که مانع شد باوجود این ایراد نسبتا بزرگ بفروشمش رو هم بگم :
فیلمبرداریش حقیقتا Full HD هست و منی که ذاتا آدم وسواسی هستم واقعا نتونستم ایرادی روش بذارم،از لحاظ سرعت خیلی خیلی نرم و روان کار میکنه ، عکسبرداریش هم برای یه گوشی 8 مگاپیکسلی قابل قبوله و بعضی هاشونوعالی میگیره و برخی رو متوسط ولی کلا نمره ی قبولی میگیره ، واسط کاربری دوربین بسیار جالب و راحته مخصوصا Customize شدن میانبرها عکاسی و فیلمبرداری رو خیلی راحت تر کرد ، حساسیت لمس خیلی عالیه ، زیبا و شیکه
فقط جای اسپیکر و پورت کابل دیتا رو من نپسندیدم ، بهتر بود پورت کابل بالای گوشی بود نه پایین(خیلی مواقع پیش میاد که میخوام گوشیم توی شارژباشه و باهاش کار کنم که اینجوری نمیشه درست استفاده کرد) و اسپیکر هم خیلی بهتر میشد اگه جای اسپیکر مثل LG Optimus 2 میشد
با همه ی این تفاسر تازه داشتم چشم بسته با محصولات سامسونگ اعتماد میکردم که واقعا از این به بعد اگه بخوام گوشی سامسونگ بگیرم دقت بسیار بیشتری میکنم
چاکرتیم داداش ولی بذار یه چیزی رو صادقانه بگم من ترجیه میدم بجای این صفحه ی زرد ، صفحه ی متوسط و معمولی Sensation رو استفاده کنمنقل قول:
آخه هرچقدر هم بخوایم متعصب باشیم این عیب اون هم با این طیف وسیع خیلی خیلی برای شرکتی که ادعا میکنه بلده چجوری LCD بسازه ، زشته که حالا حتی پاسخ گو هم نیست !!!!
خداییش برای من بنچمارک 2000 هم کافی بود و حتی بین i9001 و i9100 مردد بودم ولی نتونستم با نداشتن فلاش i9001 کنار بیام و از طرفی i9100 واقعا هم از Sensation هم از i9001 خودست تر و زیباتره
ولی افت سیگنال Sensation هم چیزی نیست که بشه راحت از کنارش گذشت
نهایتا حیف از این همه زیبایی و کیفیت که با همچین گاف هایی زیر سوال رفتند
نقل قول:
داداش من انجوری آپدیت نمیکنن که !!!
شما اول برنامه Odin 1.85 رو دانلود کن(حجمش خیلی کمه)
بعد بهترین آپدیت فارسی JPKH1 Gingerbread 2.3.3 این هم لینک دانلود
بهترین آپدیت انگلیسی XXKH3 Gingerbread 2.3.4 این هم لینک دانلودکد:http://hotfile.com/dl/127709228/0aa15db/I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1.rar.html
انقدر راحته که خندت میگیرهکد:http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html
کمتر از 4 دقیقه طول میکشه
نقل قول:
ببین عزیز من در این که این گوشی درحال حاضر بهترینه شک نکن
فقط باید دقت کنی موقع خریدن مثل من اشتباه نکنی و حواست رو جمع کنی
بجز زردی صفحه، همگی با آپدیت قابل حله
زردی رو هم برخلاف توصیه ی دوستان که میگن نور صفحه رو باید کم کنی و بری جای تاریک ، من توصیه میکنم نورصفحه رو زیاد کن و برو به Notification Area بعد خوب به لبه سمت چپ و سمت راست دقت کن،اگه کوچکترین اختلاف رنگ و روشنایی احساس کردی بدون اون گوشی یکی از شاهکارهای سامسونگه و نخرش و از قروشنه بخواه یکی دیگه بهت بده، انقدر این کار رو بکن که یکی سالمش گیرت بیاد (Galaxy S II معمولا صفحه اش مشکل داره مگه اینکه خلافش ثابت بشه!!!!)
اگه این مرحله رو باموفقیت پشت سربزاری شک نکن بهترین گوشی موجود رو خریدی و بهترین صفحه ی نمایش دنیا
کیفیت ساخت هم سلیقه ایه
نمیشه گفت htc بهتره یا galaxy S II شما ببین با چی حال میکنی
ولی من galaxy s II رو پسندیدم چون هم خوشدست تره و هم سبکتر
دیشب رفتم به قصد خرید گالاکسی s یا ارک اخرش گالاکسی s2 گرفتم.
خیابون احمد اباد .ارک از 530 به بالا بود(با کابل hdmi , مموری و محافظ lcd , بند) گالاکسی s هم 480 به بالا.
گالاکسی s2 هم از 700 بود تا 790.
اخرش از گاجره که نمایندگی پارس مایکروتل رو داره بدون گارانتی 710 گرفتم.میخواست ازم 16 تومن پول نصب نرم افزار بگیره که گفتم نمیخواد.تست اولیه رو انجام دادم.
کیفش رو 25 تومن میداد کیفم ازش نخریدم.رفتم مغازه بقلی یک کیف x10 گرفتم 6 تومن.
دیشب gt racing , pain ballو nova ریختم روش بعد از 2 ساعت کار با وایفای و بازی و بلوتوث یک نمه گرم شد ولی دماش در حد قابل تحمل بود.
دوربینش که توی شب با تنظیمات اولیش چنگی به دل نمیزد.توی روز کار ادم رو راه میندازه.
سایز اصلی
کد:http://free.mypictures.ir/images/b9agcfnjhzy8x8xcpyn.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://free.mypictures.ir/images/t1ohvs3uomq03ifemsz.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل زردی هم نداره.کیفیت ساختشم بد نیست.برد وایفایش خوب بود از طبقه دوم راحت به مودم طبقه اول وصل شد.جی پی اسش
زیاد دقیق نبود 5 متری جابه جا نشون میداد.کیفیت پخشش عالی بود و فول hd روون پخش میکنه.کیفیت صداش هم خوب هست.
با یک دست راحت میشه با هاش کار کرد و دکمه پاورش جاش خیلی مناسبه.
یکی بیاد کمکی بکنه.
رام اولیش این هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیس رو گرفتم.odin رو نمیدونم از کجا بگیرم.
چه جوری روتش کنم
بک اپ چه طوری بگیرم؟ نیاز به sd مموری هست یا نه
در کل راحت ترین و ساده ترین راه برای نصب رام جدید چی هست.
یک رامم از چند صفحه قبل پیشنهاد داده بودین دانلود کردم.(Litening_Rom_v6-1_2)
اگه وسطش قات زد چیکار کنم.حالت ریکاوری رو و ریست فاکتوری رو بلدم.
مبارکه
همون رامی که دانلود کردی خوبه فعلا همینو بزن تا بعد
با ولوم داون+هوم+پاور برو به دانلودینگ بعد یه سوال ازت می پرسه ولوم آپ رو بزن ادین رو اجرا کن رام با فرمت tar رو در قسمت pda انتخاب کن و استارت
اینم ادین
کد:http://mehdibrg.persiangig.com/Odin%201.85.rar
دوستان قیمت الان چنده؟تو شیراز کسی قیمت داره؟
اقا یکی جواب من رو بده
گوشی شاپ و دیجی کالا و آل دیجیتال همشون خوبن :46:نقل قول:
پ.ن: الان که دیدم جفتشون گرون می دن گوشی شاپ میده 730 دیجی کالا 755
اگه آشنا داری بده برات بخره پست کنه
سلام.نقل قول:
دوستان قیمت الان چنده؟تو شیراز کسی قیمت داره؟
من بازار موبایل ایران بودم بامسئولش صحبت کردم گفتن که باگارانتی800تومنه حالا گارانتیش هم گفتش شامل بدنه وتماس بامایعات نمیشه ولی بقیه رو همه رو ساپورت میکنن.
بعد پرسیدم اگه هرگونه مشکل سخت افزاری ونرم افزاری واسش خدایی نکرده پیش بیاد شما ساپورت دارین گفتن تا پایان گارانتی مجانی ساپورت داریم بعدش بیارین اگر مال خودمون بود نیم بها حساب میشه بعد درباره برنامه های مخرب سوال کردم گفتن کاملاًساپورت میکنن.
بدون گارانتی من طبقه همکف پاساژعلادین720تومن بود شارژرش از مدل رو میزی دوتا هم پیدا کردم یکی55تومن یکیشم باکلی چونه70تومن.
یه نوع قاب بسیار محکم هم ازمارکSGPداشت که رنگ مشکیش35تومن بود.
اپدیتا چه فرقی دارن با هم؟ یعنی انگلیسیِ فارسی نمیشه توش نوشت؟!نقل قول:
کد:
بهترین آپدیت انگلیسی XXKH3 Gingerbread 2.3.4 این هم لینک دانلودکد:http://hotfile.com/dl/127709228/0aa15db/I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1.rar.html
کد:
کد:http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html
میشه ی نرم افزاری معرفی کنید delivery اس مس ها بیاد؟
خود مسیجینگ گوشی هم دلیوری داره. اما برنامه GO SMS رو نصب کنید، خیلی بهتره.نقل قول:
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
این اولین گوشی اندرویدی من هست و کلا زیاد سر در نمیارم :2: یه چند تا سوال ابتدایی دارم
1. بهترین روش برای نصب برنامه روی گوشی چه جوریه ؟؟:46:
2.گوشی از صد روش می شه به پی سی وصل کرد ( همین جوری وصل کنیم با kies air یا از تو تنظیمات بریم و تو قسمت usb گوشی رو وصل کنیم ) معمول ترین روش کدومه برا ریختن عکس موزیک و برنامه و بازی ؟؟؟
3. موقع sms زدن می گه پیام بهم می ریزه برین حالت ورودی رو خودکار قرار بدین گشتم پیدا نکردم جایی دیگه تنظیمات نداره ؟؟؟
4 زبان گوشی رو چه جوری می شه عوض کرد الان همه چی فارسیه ؟؟ ( چرا سیتینگ این اندروید اینقدر بهم ریخته است )
گشتم حتی یه بازی هم روی گوشی نبود :18::18:
ممنون :11:
1- نرم افزار رو بريز رو مموري و بعد نصبش كننقل قول:
2- براي تبادل اطلاعات گوشي از usb mass stroge استفاده كن
3- برو تو تنظيمات كيبورد
4- برو تو ستينگ و بعد برو تو زبان و كيبورد اولين آيتم زبان رو تغير ميده
روي گوشي هيچ بازي نصب نيست و خودتون بايد نصبش كنين
دوست عزیز پست هات روکه دیدم گفتم ما هم یه پست بدیم شاید کمکت کنه. اولا" که ما هم مثه خودت از گوشی Wave اومدیم به این گوشی.نقل قول:
واسه مورد اول که گفته بودی تو تغییر زاویه توی پشت زمینه های سفید رنگها تغییر پیدا می کنن باید بگم که من خودم متوجه نشدم! شاید فقط توی رنگ سفید اونم به مقدار خیلی کم اینطور باشه. ولی در عوض اینو هم باید در نظر بگیریم که واقعا" کیفیت SAmoled Plus از SAmoled در حالت عادی که نگاه می کنی بهتره.
حقیقتا" در 2 مورد گوشی Wave از S2 بهتره از نظر من. اول اینکه چیزی که توی Wave به من خیلی حال می داد این بود که صفحه SAmoled ویو واقعا" مشکی خالص بود. یعنی وقتی گوشی خاموش بود, صفحه مشکی Wave در کنار قاب مشکیش خیلی جذاب بود. الان Wave دست پدرمه و وقتی کنار S2 می زارمش در حالت خاموش متوجه این قضیه میشم. البته بگم که صفحه S2 هم در حالت خاموش خفن مشکیه. ولی حس می کنم توی Wave شدتش بیشتره.
مورد دوم هم اینکه صدای هندز فیری Wave موقع آهنگ گوش دادن از S2 بیشتره.
در مورد زردی که گقتین منم این مشکل رو داشتم و اولش تو ذوقم خورد. ولی اینو بدون تعصب می گم. به نظرم این مشکل بعداز مدتی برطرف میشه خود به خود! یا کمتر میشه. دلیلش رو نمی دونم . ولی مین اینطور حس می کنم. شاید هم واسه این بوده که من آپدیت کردم به 2.3.4! تو هم آپدیت کردی؟ یه چیز جالب بگم. اینکه من قبلا" آپدیت کرده بودم به KG6 و مشکلش حل شده بود و بعداز اینکه آپدیت جدیدتر یعنی KH3 رو ریختم بار اول که گوشیو روشن کردم احساس کردم باز زردی برگشته. ولی باز بعداز یه روز برطرف شد! چه در حالت نور کم چه زیاد! کلا" به نظرم مشکلیه که بعد از مدتی برطرف(یا کمتر) میشه.
حالا شما هم آپدیت کن به 2.3.4 بزار یه مدت بگذره ایشالا کمتر میشه.
فکر می کنم واسه همینم هست سامسونگ پاسخی به این زردی نداده! چون می دونه کاربرا بعداز مدتی فراموش می کنن به خاطر برطرف شدنش!
به نظرم صفحه SAmoled Plus واقعا" بی نظیره. سامسونگ باید در ساخت صفحه نمایش به خودش افتخار کنه. اینکه گفتین سامی چون دیده SAmoled Plus مشکل زردی داره پس تصمیم گرفته توی Galaxy Note دیگه از صفحه SAmoled استفاده کنه, باید بگم اینطور نمی تونه باشه. چون اگه اینطور بود توی تبلت جدیدش( Galaxy Tab 7.7) باز از این شاهکار, یعنی SAmoled Plus استفاده نمی کرد.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :)
فرق نمیکنه تو کدوم پوشه ریخت ؟؟نقل قول:
کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
گوشی من مموری جدا نداره خیلی جاها می بینم نوشته "بریزید توی حافظه sd" این نمیشه روی 10gb حافظه گوشی بریزیم ؟؟؟
با سلام خدمت آقا رضای گلنقل قول:
قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
درمورد ویو با شما موافقم، احساس میکنم صفحه اش بهتر از gs2 هست
درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
اما برای اینکه مطمئن بشم از ال سی دیه یا نرم افزاریه یه تستی کردم و اون اینکه از Notification Area یه اسکرین شات گرفتم و همون عکس رو داخل گوشی 180درجه Rotate کردم و دیدم اینبار اون طرف عکس زردی داره و کلا سمت چپ گوشی مشکل داره و این یعنی مشکل سخت افزاریه و بعید میدونم درست شدنش به رام ربطی داشته باشه و منطقی ترین علت رو در XDA خوندم و یکی اونجا گفته بود که زردی به دلیل اینه که ال سی دی ها توسط تیوب های ساکشنی که ال سی دی هارو جابجا و درجای مخصوص قرار میدهند جابجا میشند و این بخاط فشاریه که اون تیوپ ها به سطح برخی ال سی دی ها اوردند و اینه که بعضیا زردی دارند و بعضی نه...اگه نرم افزاری بود که باید مال همه داشت و مال همه با آپدیت رفع میشد . البته همون منبع گفته بود که به مرور زمان رفته رفته زردی یا به کلی ازبین میره یا به شدت کمتر و کمتر میشه ، حالا چرا فقط به SAMOLED PLUS فشار اومده و مثلا این تیوبها رو ال سی دی گالکسی اس ها فشار نیاوردند بماند...یعنی این پلاس اینقدر حساسه!!!
در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم
درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
نقل قول:نقل قول:
با سلام خدمت آقا رضای گل
قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم
درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
ایول اینجوری که شما دوستای عزیز میگین نگرانیم خیلی کمتر شذ و احتمالا این گوشی رو بگیرم!!!
منظور همون حافظه 10 گیگ هستنقل قول:
راحت ازش استفاده کنید و خیالتون راحت باشه که تمام برنامه به عنوان مموری کارت میشناسنش
دادش من گوشیش حرف ندارهنقل قول:
به ما نگاه نکن داریم میزنیم تو سر و کله ی هم :27: اگه موقع خریدن دقت میکردیم اینجوری نمیشد
تاااااازه عزیزم اگه دقت نکنی میشی مثل ماها که تازه بازهم معلوم نیست....این رو واقعا میگم مطلقا تاثیری رو صفحه نمیزاره(بخصوص در بیرون از خونه که اصلا اصلا اصلا معلون نیست، اصلا علت اینکه ما متوجه نشدیم این بود که روز خریدیم!) و خلاصه این که فقط و فقط بار روانی داره و فقط در شب و زیر سقف خودشو نشون میده اون هم اگه سرو گوشت بجنبه و دنبال ایراد از گوشی باشی...
در هر صورت برو بخر حالشو بر
فقط از داداش کوچیکت یه نصیحت گوش کن موقع خرید گوشی خوب چشماتو باز کن و وقتی گوشی رو خریدی و اومدی خونه دیگه چشمهاتو ببند!
بهمن جان یه سوال ، آیا این زردی صفحه به وضوح دیده میشه؟؟؟ آخه من واسه یکی از آشنا ها این گوشی رو گرفتم ، کمی زردی توی نوتیفیکیشن میدیدم ، اما به نظرم اصلا نکته مهمی نیومد... چون در حالت عادی و روی نور متناسب با محیط و توی منو ها و حتی توی همون نوتیفیکیشن ایریا آدم با کلی دقت متوجه زردی میشه... حالا شاید واسه ی گوشی شما بیشتر باشه :-؟؟ ولی به نظرم اون قدر ایراد حادی نیست... البته خوب واسه قوی ترین گوشی بازار زشته که صفحش هر چند با دقت خیلی زیاد زردی داشته باشه ، ولی آدم توی استفاده روزانه اصلا حسش نمیکنه این زردی رو...
بهمن جون میدونم اینو توضیح دادی اما میشه یه بار دیگه بگی که موقع خرید چه چیز هایی رو باید بهش دقت زیاد بکنیم؟ایراد هایی رو که علتش نرم افزاریه مهم نیست و با آپدیت فکر میکنم که درست میشه اما سخت افزاریاش چیاس؟
ببین من کلا آدم صبوریم.از وقتی که این گوشی اومده من تا حالا صبر کردم تا یه انتخاب خوب داشته باشم.
سعی هم میکنم که کره ایی رو بگیرم.
اما نمیدونم چیارو باید بهش دقت کنم.چون این گوشی خریدش یکم شانسیه میخوام یه روز کامل برم تو مغازه های پاساژ ایران بخوابم:31: تا بلاخره اون گوشی که همه چیش سالم باشه رو پیدا کنم
نه عزيز جان هيچ فرقي ندارهنقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
عجيباً غريبا
صفحه ويو بهتر از گلكسي 2
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
من برا خانومم ويو 2 گرفتم اصلا قابل قياس نيست صفحش با gs2
بخدا وقتي Gs2 رو نگاه ميكني بعد ويو رو احساس ميكني يه صفحه بي روح و كمرنگ جلوت روشنه
مطمئن باشين من عكس از صفحه هردو در كنار هم ميزارم تا كيفيت هاشون مشخص بشه كه چقدر باهم فرق دارند
در ضمن صفحه مشكي gs2 واقعا زيبايي خاصي به گوشي ميده يه گوشي براق و شيك
در ضمن اطراف ويو فقط يه نوارمشكيه و دورش خاكستريه
:8::8::8::8::8::8::8:
عزیزم ویو 2 که سوپر امولد نیست : دی سوپر کلیره...
سوپر امولد فرق زیادی با سوپر امولد پلاس نداره... فقط توی سوپر امولد پلاس اون مصنوعیت رنگ تا حدی رفع شده ، اما مشکل زردی یه کم اومده وسط :دی
شرمنده کردی رفیق بابت این همه تعاریف.نقل قول:
ممنون از توضیحی که واسه به وجود اومدن زردی دادین. به نظر من هم دلیل منطقیش همینه.
حسین جان منظور ایشون برتری مطلق نبود. بالاتر توضیح دادم که اگه با زاویه زیاد به صفحه GS II نگاه کنی در پشت زمینه هایی که رنگ سفید دارن یا کمرنگ هستن, کمی تغییر رنگ حس می کنی. در صورتیکه توی Wave اینطور نبود.نقل قول:
علت اینکه شما Wave 2 رو مقایسه کردی و دیدی که خیلی رنگهاش بی روحه واسه اینه که اصلا" صفحه Wave 2 سوپر آمولد نیست! بحث صحبت ما Wave 1 بود که صفحش Super Amoled هستش :) گوشی Wave 2 صفحه اش Super Clear LCD هستش که به پای Super Amoled نمی رسه. چه برسه به Super Amoled Plus. واسه همینه که تو مقایسه ای که شما کردی انقدر تفاوت احساس کردی. در ادامه هم می گم که همون Wave 1 با صفحه Super Amoled در حالت عادی که نگاه می کنی به پای صفحه GS II نمی رسه.
و دیگه اینکه من هم با نظرتون موافقم که صفحه مشکی GS II جذابیت خاصی بهش داده. ولی حالا شما در نظر بگیر که صفحه از این مشکی تر چقد می تونه جالب تر باشه! از نظر من صفحه ویو در حالت خاموش مشکی تر از GS II هست. چون من چند بار گوشی پدرم رو مقایسه کردم با گوشی خودم.
و در نهایت 1 Wave فقط با دور رنگ خاکستری تولید نشد. اینم هم عکس از Wave 1 با دور مشکی:)
منم با دور مشکیشو خریده بودمکد:http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=565884&stc=1&d=1306355000
alooooooooooooooooooooo
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
جواب ما یادتون نرهنقل قول:
مرسي از راهنماييتنقل قول:
من ويو 1 رو نديدم
ولي به نسبت ويو 2 گفتم
سلام
مشکل لکه صورتی تو دوربین گالکسی 2 وجود داره ؟ اگه هست با اپدیت حل میشه ؟
این نصیحت اخرت منو کشت!!!! :31: داغونم کرد!!!! برا ازدواج هم همین توصیه رو میکردن فکر کنم!!!نقل قول:
لعنتی من باید تو روز بگیرم!!! امیدوارم سرم کلاه نره
سلام
ببخشید چرا هندزفری bluetooth به samsung gs II کامل وصل نمی شه....یعنی صداهای آهنگ و فیلمو ندارم
اگه کسی میدونه کمک کنه لطفاّ
دوستانی که به نکات قبل از خرید نیاز دارن میتونن این پست رو یخونن امیدوارم کمک کنه:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6356256&postcount=2908[/HTML]
دوستان درایور مودم گوشی رو کسی نداره؟
راستی دوستان این پست رو یادتونه:31: که یکی اومده بود اون اولا گفته بود که تو بوشهر اومده اونم 650!:18:
منم مثلا رفتم گذارش تهیه کردم تا دروغ میگه :21::27:
ای داد چه زود گذشت :41:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6066193&postcount=637[/HTML]